axyzaaa 11.12.15, 22:19 Witek "Wyrok Trybunały będzie opublikowany. TO JEST SPRAWA OCZYWISTA" Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić, na czym stoimy? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Kaczyński "Wyrok TK nie nadaje się do druku" 11.12.15, 22:24 No cóż - być może będzie się nadawał do druku po redakcji i korekcie :P Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa Re: Kaczyński "Wyrok TK nie nadaje się do druku" 11.12.15, 22:43 yoma napisała: > No cóż - być może będzie się nadawał do druku po redakcji i korekcie :P pbs.twimg.com/media/CV-ahMcWsAAc_sd.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kaczyński "Wyrok TK nie nadaje się do druku" 11.12.15, 23:42 - Andrzej wynieś śmieci! - Niezwłocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus-pl Chociaż dobrze, że Kaczyński się nie replikuje 11.12.15, 22:46 bo dopiero byśmy mieli w przyszłości kłopot. Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: Kaczyński "Wyrok TK nie nadaje się do druku" 11.12.15, 22:46 Pucz wojskowy, albo rewolucja. U pojeba tylko liczy się siła. Przekonamy się o tym wkrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Kaczyński "Wyrok TK nie nadaje się do druku" 11.12.15, 22:47 Gnom nie sprawuje żadnej państwowej funkcji (poza powierzonymi przez rezydenta, ale to w innym państwie). Dlatego liczy na to, że nie poniesie odpowiedzialności za decyzje wydane podwładnym po linii partyjnej i agenturalnej - premier, prezydentowi, klubowi PiS, CBA, TK itd. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kaczyński "Wyrok TK nie nadaje się do druku" 11.12.15, 22:49 Chaos Ale przypominam, że każdą decyzję podejmuje prezes Każda inna uznawana jest za tymczasową Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa To co zrobi Witek, gdy minie 14 dni? 11.12.15, 22:57 Teleportuje się z Niedoczasu do Matrixa? Odpowiedz Link Zgłoś
ketepud Kempa się wycofała 11.12.15, 23:46 Kempa rano pisała, że w jej ocenie wyrok jest nieważny, a o godz. 20 w TVPinfo już ogłosiła, że to kłamstwo, że twierdziła tylko, że go nie opublikuje i będzie w sądzie ścigać tych, którzy jej to przypisują:) Tekst podobny do kaczego ogłosił również Zero i również w TVRepublika, ale wcześniej niż Kaczka. telewizjarepublika.pl/ziobro-kancelaria-premiera-nie-ma-obowiazku-publikowania-niewaznych-orzeczen-tk,27198.html Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kempa się wycofała 11.12.15, 23:50 I jak ona bidna całe internety do sądu zaciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ketepud Re: Kempa się wycofała 11.12.15, 23:54 Kempy nie należy traktować poważnie:) Ciekawe, co się stało, że tak zmieniła front - ktoś jej wytłumaczył czym to grozi? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kempa się wycofała 12.12.15, 00:07 Ktoś jej uświadomił, że została wkręcona. Tylko nie wiem, kto wkręcał, prezes czy szefowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ketepud Re: Kempa się wycofała 12.12.15, 00:11 Również tego nie wiem, a to jest dobre pytanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kempa się wycofała 12.12.15, 00:21 I służbowej broszki dzisiaj nie miała. Chyba idzie do odstrzału. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa Mam dla ciebie mema:-) 12.12.15, 00:43 pbs.twimg.com/media/CV-1SV5W4AAoNft.png Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa Re: Kempa się wycofała 12.12.15, 00:15 Monika Płatek W demokracji zmiana władzy nie jest problemem. Problemem jest władza, która bojąc się zmian niszczy demokrację! Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa Skończyło mi się miejsce na nowe sygnaturki:( 12.12.15, 00:17 axyzaaa napisał(a): > Monika Płatek W demokracji zmiana władzy nie jest problemem. Problemem jest > władza, która bojąc się zmian niszczy demokrację! Może ktoś zaadoptuje Monikę Płatek?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ketepud Re: Skończyło mi się miejsce na nowe sygnaturki:( 12.12.15, 00:25 Moja sygnaturka jest nie do ruszenia. Bo nie! Niedługo usunę tylko frazę z dupetkiem, która z założenia jest tymczasowa, a myślę ze już starym znajomym się wystarcząjaco przypomniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa Re: Skończyło mi się miejsce na nowe sygnaturki:( 12.12.15, 00:30 ketepud napisał(a): > Moja sygnaturka jest nie do ruszenia. Bo nie! Tam jest miejsca na siedem, osiem sygnaturek dupetku! Musisz je tylko oddzielać takim wihajstrem <*>(plus na początku i na końcu po wihajstrze a one ci się będą wyświetlały w kolejności losowej! Odpowiedz Link Zgłoś
ketepud Re: Skończyło mi się miejsce na nowe sygnaturki:( 12.12.15, 00:34 Znam to Mila i kiedyś z tego korzystałem, ale jak wyżej: nie i już:) Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa Re: Skończyło mi się miejsce na nowe sygnaturki:( 12.12.15, 00:42 ketepud napisał(a): > Znam to Mila i kiedyś z tego korzystałem, ale jak wyżej: nie i już:) > Nie naciskam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ketepud Re: Skończyło mi się miejsce na nowe sygnaturki:( 12.12.15, 00:46 Dobrej:) Spadam Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Kaczyński "Wyrok TK nie nadaje się do druku" 12.12.15, 00:17 Krótkotrwałe niedotlenienie prowadzi do mikrouszkodzeń, które dają o sobie znać później, np. u kilkumiesięcznego niemowlęcia, nierozwijającego się prawidłowo (gdy ma problemy ze zdobywaniem kolejnych sprawności fizycznych itp.). Opóźnienie w rozwoju można też obserwować w przedszkolu i szkole: gdy pojawiają się kłopoty z zapamiętywaniem i koncentracją. Odpowiedz Link Zgłoś
gaika Re: Kaczyński "Wyrok TK nie nadaje się do druku" 12.12.15, 01:04 jola.iza1 napisała: > (gdy ma problemy ze zdobywaniem kolejnych sprawności fizycznych itp.). No nie przesadzajmy, wspinaczkę na stołeczek smoleński opanował jednak do perfekcji. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,114871,19328456.html?i=0 Odpowiedz Link Zgłoś