Dodaj do ulubionych

Kaczyński "Wyrok TK nie nadaje się do druku"

11.12.15, 22:19
Witek "Wyrok Trybunały będzie opublikowany. TO JEST SPRAWA OCZYWISTA"

Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić, na czym stoimy? Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Kaczyński "Wyrok TK nie nadaje się do druku" 11.12.15, 22:24
      No cóż - być może będzie się nadawał do druku po redakcji i korekcie :P
      • axyzaaa Re: Kaczyński "Wyrok TK nie nadaje się do druku" 11.12.15, 22:43
        yoma napisała:

> No cóż - być może będzie się nadawał do druku po redakcji i korekcie :P

pbs.twimg.com/media/CV-ahMcWsAAc_sd.jpg
        • yoma Re: Kaczyński "Wyrok TK nie nadaje się do druku" 11.12.15, 23:42
          - Andrzej wynieś śmieci!
          - Niezwłocznie.
    • wiarus-pl Chociaż dobrze, że Kaczyński się nie replikuje 11.12.15, 22:46
      bo dopiero byśmy mieli w przyszłości kłopot.
    • pav2 Re: Kaczyński "Wyrok TK nie nadaje się do druku" 11.12.15, 22:46
      Pucz wojskowy, albo rewolucja. U pojeba tylko liczy się siła. Przekonamy się o tym wkrótce.
    • buldog2 Re: Kaczyński "Wyrok TK nie nadaje się do druku" 11.12.15, 22:47
      Gnom nie sprawuje żadnej państwowej funkcji (poza powierzonymi przez rezydenta, ale to w innym państwie). Dlatego liczy na to, że nie poniesie odpowiedzialności za decyzje wydane podwładnym po linii partyjnej i agenturalnej - premier, prezydentowi, klubowi PiS, CBA, TK itd.
    • scoutek Re: Kaczyński "Wyrok TK nie nadaje się do druku" 11.12.15, 22:49
      Chaos
      Ale przypominam, że każdą decyzję podejmuje prezes
      Każda inna uznawana jest za tymczasową
      • axyzaaa To co zrobi Witek, gdy minie 14 dni? 11.12.15, 22:57
        Teleportuje się z Niedoczasu do Matrixa?
    • wiarus-pl Kaczyński nie nadaje się do reprodukcji 11.12.15, 22:49
      i dobrze.
    • ketepud Kempa się wycofała 11.12.15, 23:46
      Kempa rano pisała, że w jej ocenie wyrok jest nieważny, a o godz. 20 w TVPinfo już ogłosiła, że to kłamstwo, że twierdziła tylko, że go nie opublikuje i będzie w sądzie ścigać tych, którzy jej to przypisują:)

Tekst podobny do kaczego ogłosił również Zero i również w TVRepublika, ale wcześniej niż Kaczka.
      telewizjarepublika.pl/ziobro-kancelaria-premiera-nie-ma-obowiazku-publikowania-niewaznych-orzeczen-tk,27198.html
      • yoma Re: Kempa się wycofała 11.12.15, 23:50
        I jak ona bidna całe internety do sądu zaciągnie.
        • ketepud Re: Kempa się wycofała 11.12.15, 23:54
          Kempy nie należy traktować poważnie:)
          Ciekawe, co się stało, że tak zmieniła front - ktoś jej wytłumaczył czym to grozi?
          • yoma Re: Kempa się wycofała 12.12.15, 00:07
            Ktoś jej uświadomił, że została wkręcona. Tylko nie wiem, kto wkręcał, prezes czy szefowa.
            • ketepud Re: Kempa się wycofała 12.12.15, 00:11
              Również tego nie wiem, a to jest dobre pytanie:)
              • yoma Re: Kempa się wycofała 12.12.15, 00:21
                I służbowej broszki dzisiaj nie miała. Chyba idzie do odstrzału.
                • axyzaaa Mam dla ciebie mema:-) 12.12.15, 00:43
                  pbs.twimg.com/media/CV-1SV5W4AAoNft.png
                  • yoma Re: Mam dla ciebie mema:-) 12.12.15, 11:23
                    Dzięki :)
      • axyzaaa Re: Kempa się wycofała 12.12.15, 00:15
        Monika Płatek W demokracji zmiana władzy nie jest problemem. Problemem jest władza, która bojąc się zmian niszczy demokrację!
        • axyzaaa Skończyło mi się miejsce na nowe sygnaturki:( 12.12.15, 00:17
          axyzaaa napisał(a):

> Monika Płatek W demokracji zmiana władzy nie jest problemem. Problemem jest
          > władza, która bojąc się zmian niszczy demokrację!

Może ktoś zaadoptuje Monikę Płatek?:)
          • ketepud Re: Skończyło mi się miejsce na nowe sygnaturki:( 12.12.15, 00:25
            Moja sygnaturka jest nie do ruszenia. Bo nie!
            Niedługo usunę tylko frazę z dupetkiem, która z założenia jest tymczasowa, a myślę ze już starym znajomym się wystarcząjaco przypomniałem.
            • axyzaaa Re: Skończyło mi się miejsce na nowe sygnaturki:( 12.12.15, 00:30
              ketepud napisał(a):

> Moja sygnaturka jest nie do ruszenia. Bo nie!

Tam jest miejsca na siedem, osiem sygnaturek dupetku! Musisz je tylko oddzielać takim wihajstrem <*>(plus na początku i na końcu po wihajstrze a one ci się będą wyświetlały w kolejności losowej!
              • ketepud Re: Skończyło mi się miejsce na nowe sygnaturki:( 12.12.15, 00:34
                Znam to Mila i kiedyś z tego korzystałem, ale jak wyżej: nie i już:)
                • axyzaaa Re: Skończyło mi się miejsce na nowe sygnaturki:( 12.12.15, 00:42
                  ketepud napisał(a):

> Znam to Mila i kiedyś z tego korzystałem, ale jak wyżej: nie i już:)
                  >
                  Nie naciskam:-)
                  • ketepud Re: Skończyło mi się miejsce na nowe sygnaturki:( 12.12.15, 00:46
                    Dobrej:)
                    Spadam
    • jola.iza1 Re: Kaczyński "Wyrok TK nie nadaje się do druku" 12.12.15, 00:17
      Krótkotrwałe niedotlenienie prowadzi do mikrouszkodzeń, które dają o sobie znać później, np. u kilkumiesięcznego niemowlęcia, nierozwijającego się prawidłowo (gdy ma problemy ze zdobywaniem kolejnych sprawności fizycznych itp.).

Opóźnienie w rozwoju można też obserwować w przedszkolu i szkole: gdy pojawiają się kłopoty z zapamiętywaniem i koncentracją.
      • gaika Re: Kaczyński "Wyrok TK nie nadaje się do druku" 12.12.15, 01:04
        jola.iza1 napisała:

> (gdy ma problemy ze zdobywaniem kolejnych sprawności fizycznych itp.).

No nie przesadzajmy, wspinaczkę na stołeczek smoleński opanował jednak do perfekcji.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,114871,19328456.html?i=0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka