superspec 06.03.16, 12:06 pod hasłem "Aborcja w obronie życia". Hasło bez sensu moim zdaniem. wiadomosci.onet.pl/warszawa/warszawa-manifa-pod-haslem-aborcja-w-obronie-zycia-uwaga-na-utrudnienia/kf6cjx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kylax1 Kobiety mają prawo do aborcji na żądanie. 06.03.16, 15:57 Tak jest w normalnych państwach. Polska to dziki twór lennowatykański. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Ruszyła Manifa 06.03.16, 17:35 superspec napisał: > pod hasłem "Aborcja w obronie życia". Hasło bez sensu moim zdaniem. Dlaczego uważasz, że to hasło jest bez sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Ruszyła Manifa 06.03.16, 17:51 taziuta napisał: > superspec napisał: > > > pod hasłem "Aborcja w obronie życia". Hasło bez sensu moim zdaniem. > > Dlaczego uważasz, że to hasło jest bez sensu? I wojna światowa była w obronie pokoju, by nie było już więcej wojen. Powiedz to potomkom tych co zginęli pod Verdun np. Akurat mija 100 lat. wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/zatruta-ziemia-niewybuchy-i-kosci-verdun-sto-lat-pozniej/7mzx95 upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/ff/Battelfield_Verdun.JPG/1280px-Battelfield_Verdun.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Czy w MAnifie uczestniczy ugrupowanie ..... 06.03.16, 17:55 .....Dom Wszystkich Polska ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Ruszyła Manifa 06.03.16, 18:22 Te panie miały szczęście i nie zostały wyskrobane. Odpowiedz Link Zgłoś