Dodaj do ulubionych

PiS nie ma kadr do rządzenia. Głupek i szmalcownik

18.03.16, 23:03
A najczęściej i jedno i drugie. Stalin kiedyś wymordował generalicję i tych mądrzejszych. Wojna to zweryfikowała i stworzyła nowe kadry. Koszt miliony ludzkich istnień.
Jaki elektorat takie kadry. Macierewicz, Waszczykowski, Błaszczak itd.
Mama po 70 tce. - Za komuny to w rządzie przynajmniej mądrzejsi byli.
Obserwuj wątek
    • ta Re: PiS nie ma kadr do rządzenia. Głupek i szmalc 18.03.16, 23:08
      Ciemnota i swołocz. Jak tuż po wojnie, gdy nieuki i prymitywy brały władzę.
      Historia kołem się toczy.
    • wariant_b Re: PiS nie ma kadr do rządzenia. Głupek i szmalc 18.03.16, 23:10
      Jak może mieć kadry, skoro prezes pan zawsze musi mieć rację?
      Kompetentni są potencjalnie nielojalni, więc dawno musieli odejść.
    • indeed4 Piękna jest ta bezsilna wściekłość lemingów :-))) 18.03.16, 23:18

twitter.com/Tash_Witk/status/669816041153916928

PS. Po pamiętnej akcji KOD-u w Suwałkach "światłą" obowiązkowo ujmujemy w cudzysłów.
      • fredi07 Re: Piękna jest ta bezsilna wściekłość lemingów : 18.03.16, 23:26
        Większość Polaków ma większe ambicje niż posiadanie kota.
        • indeed4 Re: Piękna jest ta bezsilna wściekłość lemingów : 18.03.16, 23:31

Zostać parkieciarzem? :-)))
          • fredi07 Re: Piękna jest ta bezsilna wściekłość lemingów : 18.03.16, 23:49
            A co w tym złego? Utrzymuję kilka rodzin. Mam mądrych pracowników.
            Państwo to taka większa firma.
            Dlaczego ja im daję chleb a nie oni mi? Bo ja tworzę drużynę.
            • indeed4 Re: Piękna jest ta bezsilna wściekłość lemingów : 18.03.16, 23:57

No pewnie, gdzie takiemu ciemnemu głupkowi Kaczyńskiemu do parkieciarza fredzia...

Uwielbiam pelikany z FK :-)))
              • fredi07 Re: Piękna jest ta bezsilna wściekłość lemingów : 19.03.16, 00:06
                Ja szanuję każdego człowieka. Nie zawsze się z nim muszę zgadzać. Indet4 w mojej stopce jest, że jestem parkieciarzem. Napisz Coś o sobie.
                • indeed4 Re: Piękna jest ta bezsilna wściekłość lemingów : 19.03.16, 00:24
                  > Ja szanuję każdego człowieka

Tia, to widać...

:-)))

• fredi07 Re: Piękna jest ta bezsilna wściekłość lemingów : 19.03.16, 00:46
                    Nazywanie rzeczy po imieniu to nie jest brak szacunku. Jak kapitał się wycofa z kraju gdzie prawo nie obowiązuje to zleceń nie będzie, Ja to przetrwam. Ale czy moi pracownicy?
                    Noce zarywam właśnie dla was pisiorów bo wy prości ludzie otumanieni i oszukani stracicie najwięcej.,, Nim gruby schudnie to chudy zdechnie" Te przysłowia to to mądrość narodów.
            • fredi07 Re: Piękna jest ta bezsilna wściekłość lemingów : 19.03.16, 00:29
              I to jest recepta dla Polski. Drużyna. Szacunek dla człowieka. Ma być jak w rodzinie.
              A nie gorszy sort i Komuniści i złodzieje. spiski, zamachy i urojenia.
              • iza.bella.iza Szacun, Fredi! 19.03.16, 23:38
                Za Twoją przeszłość i teraźniejszość. Rządy PiS to choroba, która przeminie, Ty zaś i Tobie podobni to zdrowa tkanka Polski. Będziecie/my górą! :)
      • szwampuch58 Re: Tja, jeszcze "piękniejsza " jest ta ... 18.03.16, 23:43
        radosc chamow gdy Polska gore w tej kaczej Opowieści niezwykłej
    • j-k PO nie ma kadr do rządzenia. 18.03.16, 23:35
      Za rzadow PO moglbys napisac to samo.

- tylko czy cos z tego narzekania wynika ?

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
      ekonomista.
      • fredi07 Re: PO nie ma kadr do rządzenia. 19.03.16, 22:52
        Poza Pi S we wszystkich partiach się rozmawia, słucha ekspertów, respektuje wyroki. Można się spierać ale w jakiś cywilizowanych ramach.
        Platforma może i nasikała do basenu ale pis szcza na wszystkich z trampoliny.
        Oszukiwali w wyborach populistycznymi hasłami bo celem była władza i zemsta za złośliwego kurdupla. Jakieś chore ego. W swej chorobie i wojnie ze wszystkimi kraj nam zrujnują.
      • iza.bella.iza Re: PO nie ma kadr do rządzenia. 19.03.16, 23:40
        Z kadr PO wyszedł przewodniczący PE Jerzy Buzek i przewodniczący KE Donald Tusk. Faktycznie, strasznie marne te kadry PO.
        • fredi07 Re: PO nie ma kadr do rządzenia. 20.03.16, 00:11
          Iza Tusk trzy języki. Niemieckiego go dziadek nauczył, polski i przyzwoity angielski. Kaczyński jeden nienawiści w gębie i dwa w butach.
          A co sądzisz o Ziobrze, Waszczykowskim, Macierewiczu, Błaszczaku, posłance Piotrowicz. Jak się znajdą w Europie?
          • iza.bella.iza Re: PO nie ma kadr do rządzenia. 20.03.16, 00:19
            fredi07 napisał:
            > A co sądzisz o Ziobrze, Waszczykowskim, Macierewiczu, Błaszczaku, posłance Pi
            > otrowicz. Jak się znajdą w Europie?

Fredi, nie żartuj sobie ze mnie:) Oni mają Europę w dupie, to i w europejskiej dupie pozostaną. Toż to oczywista oczywistostość!
    • snajper55 Do niszczenia nie są potrzebne kadry /nt 19.03.16, 22:54
      fredi07 napisał:

> A najczęściej i jedno i drugie. Stalin kiedyś wymordował generalicję i tych mą
      > drzejszych. Wojna to zweryfikowała i stworzyła nowe kadry. Koszt miliony ludzki
      > ch istnień.
      > Jaki elektorat takie kadry. Macierewicz, Waszczykowski, Błaszczak itd.
      > Mama po 70 tce. - Za komuny to w rządzie przynajmniej mądrzejsi byli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka