kaszebe.12 22.05.16, 19:51 -Pytanie nie jest chyba zbyt " klopotliwe" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k Kto finansuje KOD? - napisz tylko, czy zgadlem? :) 22.05.16, 19:59 i nie jest to uwaga ironiczna. - tu akurat zgadzam sie z Toba: stopsyjonizmowi.files.wordpress.com/2011/06/wodka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sun_jatsen Re: - Kto finansuje KOD ? 22.05.16, 20:10 Kto finansuje nieistotne, kto dostarcza im tlenu? PiS. Gdyby nie PiS, KOD zdechłby pod płotem już dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe.12 Re: - Kto finansuje KOD ? 22.05.16, 20:13 ..."Kto finansuje nieistotne"...wlasnie to jest najbardziej istotne. - Kto finansuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
sun_jatsen Re: - Kto finansuje KOD ? 22.05.16, 20:14 kaszebe.12 napisał(a): > ..."Kto finansuje nieistotne"...wlasnie to jest najbardziej istotne. - Kto fina > nsuje ? Nie wiem, wiem kto im dostarcza paliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wolne zarty... :) 22.05.16, 20:17 sun_jatsen napisał: > Gdyby nie PiS, KOD zdechłby pod płotem już dawno. wolne zarty... :) nie zdechlby - lecz siedzialby wygodnie w Lawach Rzadowych. i dlatego ja do nich nic nie mam. - walka o dostep do Koryta - to ludzka sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
sun_jatsen Re: wolne zarty... :) 22.05.16, 20:20 j-k napisał: > sun_jatsen napisał: > > Gdyby nie PiS, KOD zdechłby pod płotem już dawno. > > > wolne zarty... :) > nie zdechlby - lecz siedzialby wygodnie w Lawach Rzadowych. W jakich ławach rządowych? PiS dostarcza pretekstu KODziarzom. Niepotrzebnie moim zdaniem. > > i dlatego ja do nich nic nie mam. > - walka o dostep do Koryta - to ludzka sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wolne zarty... raz jeszcze 22.05.16, 20:29 sun_jatsen napisał: PiS dostarcza pretekstu KODziarzom. Niepotrzebnie moim zdaniem. raz jeszcze. Gdyby to PO wygrala wybory - to KOD siedzialby w lawach rzadowych (bedacy czescia PO) w Sejmie. a tak - walcza o dostep do Koryta - czyli o Nowe Wybory - czy juz jasniej ? ERGO: - nie ma zadnego KODu. - To tylko zbrojne ramie PO w przebraniu Obroncow Demokracji. Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: wolne zarty... raz jeszcze 22.05.16, 22:37 j-k napisał: > raz jeszcze. Gdyby to PO wygrala wybory - to KOD siedzialby w lawach rzadowych > (bedacy czescia PO) w Sejmie. Tyle tysięcy w ławach rządowych? S. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: wolne zarty... raz jeszcze 22.05.16, 23:34 snajper55 napisał: Tyle tysięcy w ławach rządowych? Mamy zdaje sie demokracje POSREDNIA (czyli parlamentarna) - a nie bezposrednia ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: wolne zarty... raz jeszcze 23.05.16, 00:26 j-k napisał: > snajper55 napisał: > Tyle tysięcy w ławach rządowych? > > Mamy zdaje sie demokracje POSREDNIA (czyli parlamentarna) - a nie bezposrednia? Napisałeś, że KOD by siedział w ławach rządowych a nie przedstawiciele KODu. Zdecyduj się. S. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Tak ciezko zrozumiec ? 23.05.16, 13:42 snajper55 napisał: > Napisałeś, że KOD by siedział w ławach rządowych a nie przedstawiciele KODu. Zd > ecyduj się. Tak ciezko zrozumiec - co to demokracja posrednia - jaka mamy ? - Siedzieli by tam jego przedstawiciele z panem Kijowskim na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Tak ciezko zrozumiec ? 23.05.16, 19:45 j-k napisał: > snajper55 napisał: > > Napisałeś, że KOD by siedział w ławach rządowych a nie przedstawiciele KO > > Du. Zd > > ecyduj się. > > Tak ciezko zrozumiec - co to demokracja posrednia - jaka mamy ? > > - Siedzieli by tam jego przedstawiciele z panem Kijowskim na czele. Napisałeś, że gdyby wygrała PO, to KOD by siedział w ławach rządowych. Jest to nieprawda. Wtedy w ławach rządowych siedzieliby przedstawiciele PO. KOD z Kijowskim stworzyła obecna władza łamiąc prawo z Konstytucją włącznie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nieprawda. 23.05.16, 20:17 snajper55 napisał: KOD z Kijowskim stworzyła obecna władza łamiąc prawo z Konstytucją włącznie. > nieprawda. KOD stworzyla PO i jest to zbrojne ramie tej organizacji - by sama PO mogla nadal udawac "Golabki Pokoju" Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: nieprawda. 23.05.16, 20:35 j-k napisał: > nieprawda. > KOD stworzyla PO i jest to zbrojne ramie tej organizacji > - by sama PO mogla nadal udawac "Golabki Pokoju" Paliwem KODu jest PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: - Kto finansuje KOD ? 22.05.16, 20:24 sun_jatsen napisał: > Kto finansuje nieistotne, kto dostarcza im tlenu? > PiS. > Gdyby nie PiS, KOD zdechłby pod płotem już dawno. Zapewne nie tyle masz myśli PIS, co sposób działania PISu. To dostarcza paliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
sun_jatsen Re: - Kto finansuje KOD ? 22.05.16, 20:58 adam.eu napisał: > sun_jatsen napisał: > > > Kto finansuje nieistotne, kto dostarcza im tlenu? > > PiS. > > Gdyby nie PiS, KOD zdechłby pod płotem już dawno. > > Zapewne nie tyle masz myśli PIS, co sposób działania PISu. > To dostarcza paliwa. Ty oczywiście wiesz lepiej co mam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: - Kto finansuje KOD ? 22.05.16, 21:08 sun_jatsen napisał: > Ty oczywiście wiesz lepiej co mam na myśli. A co masz faktycznie na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
sun_jatsen Re: - Kto finansuje KOD ? 22.05.16, 21:16 adam.eu napisał: > sun_jatsen napisał: > > > > Ty oczywiście wiesz lepiej co mam na myśli. > > A co masz faktycznie na myśli? Przecież napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: - Kto finansuje KOD ? 22.05.16, 21:21 m.c.hrabia napisał: > wegetarianie i cykliści. wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Poklocil-sie-z-zona-i-wsiadl-na-rower-Jezdzil-dwa-dni-az-zmeczony-wlamal-sie-do-obcego-domu-ugotowal-rosol-i-poszedl-spac,wid,18343553,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 uwaga na autora wątku 22.05.16, 20:28 to wyjechany emigrant, prawdopodobnie mający związki z ubecją znany na forum świat z propagandy prorosyjskiej i antysemityzmu nie warto dyskutować i dostarczać pożywki trollowi Odpowiedz Link Zgłoś
j-k uwaga na kolpike :) 22.05.16, 20:42 kolpik124 napisała: > znany na forum świat z propagandy prorosyjskiej i antysemityzmu poniewaz znam go od wiekow z FS - to jego antysemityzm potwierdzam natomiast propagandy prorosyjskiej u kaszebe nie stwierdzilem. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: uwaga na autora wątku 22.05.16, 21:18 kolpik124 napisała: > to wyjechany emigrant, prawdopodobnie mający związki z ubecją............. ....................... Chyba tylko o to Ubekom chodzi, żeby na jego tle całkiem nieźle wypadli. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Szalom , panie kolpik... 22.05.16, 21:36 ...to sie wlasnie nazywa projekcja w jezyku psychanalitycznym, ha,ha,ha. ... Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 -Kto finasuje KOD ? 22.05.16, 21:38 -Coz to ? -Nikt nic nie wie ? -A moze faktycznie moje tak proste pytanie jest zbyt klopotliwe ? Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Sałam Kaszebe! 22.05.16, 22:08 KOD sam się finansuje ze zbiórki, którą przeprowadził pół roku temu: zbiórka zorganizowana na portalu zrzutka.pl przerosła nasze oczekiwania i zebrane tam pieniądze służą obecnie finansowaniu potrzeb wszystkich regionów. Komitet Społeczny działając dla dobra i na rzecz KOD, po akceptacji zarządu, przekazuje pieniądze poszczególnym regionom na cele związane z działalnością KOD. www.ruchkod.pl/rejestracja-stowarzyszenia-statut-i-finansowanie-kod/ Tyle, że na spłacenie alimentów lidera KOD już nie wystarczyło... kaszebe12 napisał: > -Coz to ? -Nikt nic nie wie ? -A moze faktycznie moje tak proste pytanie jest z > byt klopotliwe ? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Alimenciarze. 22.05.16, 22:28 kaszebe.12 napisał(a): > -Pytanie nie jest chyba zbyt " klopotliwe" ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 -Kto finansuje KOD ? 22.05.16, 22:35 "KOD sie finansuje sam ,ze zbiorki" w/g kolegi danilko... Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Zbierali, zbierali, aż... uzbierali! 22.05.16, 22:39 kaszebe12 napisał: > "KOD sie finansuje sam ,ze zbiorki" w/g kolegi danilko... Tak, Kaszebe. Kto zbiera, ten ma - uzbierane... Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Bajki dla przedszkolakow ? 23.05.16, 12:20 - Jakos nikt nie kwapi sie do odpowiedzi na proste pytanie , a w odpowiedz " zbiorki" nawet przedszkolak nie uwierzy , bo nie ze zbiorek finansuje sie floty autokarow zwozacych manifestantow , nie ze zbiorek tworzy sie projekty medialne;- takie imprezy kosztuja zbyt spora kasiore... -Rzecz jasna , ze nikt nie slyszal o Instytucie Stefana Batorego , o "Obywatelach dla demokracji" , o panu Sorosie i jego "filantropijnych" organizacjach typu Open democracy , nikt nie slyszal o fundacjach Rotszylda czy Goldmana.... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Bajki dla przedszkolakow ? 23.05.16, 20:09 Ty też nie słyszałeś, że to oni finansują. Ale zapewne słyszałeś, kogo finansuje Putin. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: - Kto finansuje KOD ? 23.05.16, 14:29 A najbogatszym i najhojniejszym z nich jest pan Jerzy Soros. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: - Kto finansuje KOD ? 23.05.16, 19:30 tw_wielgus napisał: > A najbogatszym i najhojniejszym z nich jest pan Jerzy Soros. A może tak dyskutowałbyś nad tym, czy aby KOD nie ma racji? Odpowiedz Link Zgłoś
0szolomm-z-radia-maryja Re: - Kto finansuje KOD ? 23.05.16, 13:28 Terroryści z Hamasu ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 - Kto finansuje KOD ? 23.05.16, 14:24 -Szalom wam , chlopcy. -Milo znow was czytac. -Jakies nowinki z GIYUS'a ? -Moze cos na temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: zgaduj dalej 23.05.16, 20:10 не вaш цирк не вaшa oбезьянa kaszebe12 napisał: > -Szalom wam , chlopcy. -Milo znow was czytac. -Jakies nowinki z GIYUS'a ? -Moze > cos na temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
0szolomm-z-radia-maryja Re: - Kto finansuje KOD ? 23.05.16, 19:25 Wiadomo kto Żydzi masoni postkomuna i libertyni oraz eurolewacto Odpowiedz Link Zgłoś
savras Re: - Kto finansuje KOD ? 23.05.16, 20:00 dzięki. a już miałem się poskarżyć, że nikt nie wspomniał o żydach. jak to mówię, żaden dobry spisek nie obędzie się bez żyda pociągającego za sznurki. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re:Małej wiary jesteś 23.05.16, 19:54 KOD nie potrzebuje finansowania. KOD ma wsparcie od masy ludzi niekoniecznie uwielbiających Jarka, i jego "widzimisię" Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Duzej wiary jesteś, jesli myslisz, ze 23.05.16, 20:33 wszyscy w KODzie pracowacuja za friko. Odpowiedz Link Zgłoś