Dodaj do ulubionych

Pisowski reżym

01.06.16, 08:27
dobił gwiazdę polskiego dziennikarstwa Monikę Olejnik, która odchodzi z radia zet.
Do wakacji będzie prowadzić program 7 dzień tygodnia i gość radia zet.
Zastąpi ją Konrad Piasecki.
To moim zdaniem bardzo dobra zmiana.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,20160409,press-monika-olejnik-odchodzi-z-radia-zet.html
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj Gmyz, albo Hejke, to by dopiero była dobra zmiana 01.06.16, 08:33
      Lichocka też by była dobra , dla PiS oczywiscie, ale dla niej to prezesPan szykuje coś większego, bo ostatnio tka jak na placu czerwonym koło Breżniewa ta pani przy prezesie stoi
      • sun_jatsen Re: Gmyz, albo Hejke, to by dopiero była dobra zm 01.06.16, 08:42
        zapijaczony_ryj napisał:

> Lichocka też by była dobra , dla PiS oczywiscie, ale dla niej to prezesPan szyk
        > uje coś większego, bo ostatnio tka jak na placu czerwonym koło Breżniewa ta pan
        > i przy prezesie stoi

Wątek jest o Monice Olejnik, której odejście będzie niewątpliwym ciosem dla totalnej opozycji.
        Była jedną z najwierniejszych z wiernych,brakowało jej tylko obiektywizmu.
        • zapijaczony_ryj Re: Gmyz, albo Hejke, to by dopiero była dobra zm 01.06.16, 08:56
          Uważam, ze to co napisałem miiści się w temacie twojego wątku i jest na temat, ale rozumiem, ze prawda zabolała i wcale się temu nie dziwię
          • sun_jatsen Re: Gmyz, albo Hejke, to by dopiero była dobra zm 01.06.16, 09:00
            zapijaczony_ryj napisał:

> Uważam, ze to co napisałem miiści się w temacie twojego wątku i jest na temat,
            > ale rozumiem, ze prawda zabolała i wcale się temu nie dziwię
            >

Jaka prawda mnie zabolała?
            Lichocką oceniam podobnie jak Olejnik, jedna i druga wierne "żołnierki". Ale ten wątek dotyczy M.Olejnik i Konrada Piaseckiego, który zastąpi MO.
            Skup się na temacie wątku i skończ mi imputować co mnie boli.
            Aktualnie boli mnie ząb.
      • czekam.na.lewice Re: Gmyz, albo Hejke, to by dopiero była dobra zm 01.06.16, 08:58
        zapijaczony_ryj napisał:

> Lichocka też by była dobra , dla PiS oczywiscie, ale dla niej to prezesPan szyk
        > uje coś większego, bo ostatnio tka jak na placu czerwonym koło Breżniewa ta pan
        > i przy prezesie stoi
        Czy z tego wynika, że zaangażowanie Lichockiej w PiS i zaangażowanie Olejnik po stronie lewactwa uważasz za podobne. No to może i Olejnik pójdzie w politykę ale ...w polityce to by jej na buty nie wystarczało :)
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Gmyz, albo Hejke, to by dopiero była dobra zm 01.06.16, 09:09
          Olejnik zaangażowana po stronie lewactwa? Taka wierząca osoba?
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Pisowski reżym 01.06.16, 08:42
      Olejnik wróci do Trójki?
      • oba.ma.jadra Zachód słońca stokrotki 01.06.16, 09:22

Zaczyna się. Doskonała zmiana.
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Pisowski reżym 01.06.16, 09:24
      Zwolnili ją z powodu poglądów, to jasne. A gdzie konstytucyjna wolność słowa i polityczna?
      • oba.ma.jadra Krzyż stokrotce na drogę! 01.06.16, 10:59

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.
    • j-k Pani Olejnik jusz dziekujemy :) 01.06.16, 11:19
      zawsze bylem dyplomata :)
      • sun_jatsen Re: Pani Olejnik jusz dziekujemy :) 01.06.16, 11:43
        j-k napisał:

> zawsze bylem dyplomata :)

Powinna się udać na zasłużoną emeryturę, bo reżym pisowski ją dalej będzie gnębił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka