pies_na_czarnych 03.06.16, 12:06 Jak ustaliło Radio TOK FM - Sejm ma się zająć nową ustawą o Trybunale Konstytucyjnym już w przyszłym tygodniu. Tempo prac ma być błyskawiczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wsk175 Re: W przyszłym tygodniu PiS chce dobić TK 03.06.16, 12:10 Nie prościej ogłosić wieczorem że Jaro jest bogiem? Odpowiedz Link Zgłoś
gelati W przyszłym tygodniu PiS dobije TK 03.06.16, 12:35 POwodzenia. Dacie radę. Odpowiedz Link Zgłoś
pit_444 Re: W przyszłym tygodniu PiS chce dobić TK 03.06.16, 12:33 Najciekawsze jest na końcu projektu tej ustawy autorstwa PISu. Pojawia się vacatio legis (!). Co prawda tylko 14 dni, ale jest postęp. Projekt zmienia ustawę PO o TK z 25 czerwca 2015 r. Zapisu o zmianie pisowskiej ustawy grudniowej, którą zmiażdżył TK, w projekcie nie ma. Czyżby mimo nie opublikowania orzeczenia pisiory pogodziły się z wyrokiem TK? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: W przyszłym tygodniu PiS chce dobić TK 03.06.16, 12:45 Nadal kombinuja. Chca zamydlic oczy KE. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: W przyszłym tygodniu PiS chce dobić TK 03.06.16, 13:06 Liczą, że w KE siedzą takie głąby jak wyborcy pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: W przyszłym tygodniu PiS chce dobić TK 03.06.16, 13:08 Pisowska grudniiwa ustawa to też była nowelizacja ustawy z 25 czerwca 2015 r. Nie była to odrębna ustawa o TK. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: ciężko zrozumieć pisków. 03.06.16, 13:06 Powinni uchwalić (nocną uchwałą) ,że niejaki Jarosław Kaczyński syn Rajmunda Kaczyńskiego i Jadwigi Kaczyńskiej z domu Jasiewicz, został przez aklamację klubu pis powołany na dożywotniego króla Polski, do spółki z niejakim Jezusem z Nazaretu ,i po sprawie . Odpowiedz Link Zgłoś
karfioza Re: W przyszłym tygodniu PiS chce dobić TK 03.06.16, 13:08 I bardzo, bardzo słusznie Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: W przyszłym tygodniu PiS chce dobić TK 03.06.16, 13:31 Znalezione, celne: antylitania_chwili Prokuratura i sądy - w łapach Ziobry, służby specjalne - w łapach Kamińskiego, a immunitety opozycji (jakby nie była...) - w rękach większości parlamentarnej. Wy się jeszcze łudzicie, że w Polsce będzie demokracja??? Policja i służby mogą już przeprowadzić dowolną prowokację (bez zabójstw - łaskawcy) wobec każdego, podsłuchiwać, podglądać, przeszukiwać i przetrzymywać (sic!->ustawa antyterrorystyczna) już bez żadnych ograniczeń, bez wyroku, bez poszlak, ot tak prewencyjnie. Na waszych oczach narodziła się dyktatura - milczycie. ------- Karfioza, nie mam nadziei, że to do ciebie dotrze.Chyba, że sąsiad na ciebie doniesie, bo masz np lepszy samochód i posiedzisz na dołku prewencyjnie, a jeśli masz firmę, to zostanie przejęta przez dobrą zmianę i wykończona nim z dołka wyleziesz. Ciebie, powiesz, to nie dotyczy, jakże się mylić możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: W przyszłym tygodniu PiS chce dobić TK 03.06.16, 14:31 Ależ nie! On będzie dobrą zmianę wprowadzał. Będzie ustalał, w której firmie dokona się przestępstwa, następnie w toku śledztwa powie właścicielowi, że ma alternatywę - utracić firmę na rzecz rządu PiS, albo sprzedać ją po przystępnej cenie prawdziwemu Polakowi, członkowi PiS (albo swojemu zięciowi, kandydatowi na członka). Ten już będzie gwarantował prawidłowe jej prowadzenie. W interesie własnym oraz wszystkich prawdziwych Polaków. Wszystko pójdzie gadko, tak jak na filmie w stopce (nie ma literówki). -- PiR PiS: ??? ????? ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
karfioza O co tu chodzi? 03.06.16, 13:41 Moderator raczył mi nadać teraz komunikat: " za dużo cię kasujemy przeczytaj netykietę" Przeczytałem i co? Nie będzie mnie już kasował? A tak to dlaczego się przyznaje do tego, ze mnie za dużo kasuje? Przecież to nie uczciwe wg mnie. Wchodzę na oślą ławkę i nie mogę znaleźć tych wykasowanych postów? O co tu chodzi? Nie mając możliwości obejrzenia swoich usuniętych postów nawet nie mogę się odwołać ani nie mogę dojść do tego gdzie popełniłem przestępstwo przeciw netykiecie a więc nie mam też możliwości poprawy. Czyżby KOD miał tutaj aż tak długie ręce? W to akurat nie wierzę To musi być tylko jakieś nieporozumienie. Nie wierzę również w złośliwość moderatora. Proszę o wyjaśnienie mi o co tu chodzi? Nagle teraz pojawił się mój jeden skasowany post na oślej Niżej link. Dramat w Calais.Imigrańci,gwałty, kradzieże. Może ktoś by mi pokazał w którym konkretnie miejscu przekroczyłem zasady obowiązujące w netykiecie, ponieważ ja tego nie mogę się doszukać, ale może ja tego po prostu nie zauważam z powodu moich poglądów? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: O co tu chodzi? 03.06.16, 14:15 Pytaj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/f,654,O_moderacji.html Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: W przyszłym tygodniu PiS chce dobić TK 03.06.16, 15:37 www.tvn24.pl/ustawa-o-tk-autorstwa-pis-kiedy-pierwsze-czytanie,649321,s.html Odpowiedz Link Zgłoś