Dodaj do ulubionych

Zaobserwowane w Sejmie

04.07.16, 09:35
PrezesPan siedzi sobie rozparty w pierwszym rzędzie ław sejmowych, patrzy bezmyśłnie przed sienie i myśli jednocześnie wyżerając resztki śniadania , wydłubując je językiem z dziur po zębach w jamie gębowej.
Troszkę wyżej w ławach rządowych siedzi w fotelu premiera PAni B. Jest jak zwykle wystraszona i jak zawsze nerwowo zerka co chwilę w kierunku szefa siedzącego w rzędzie na dole. Widać, że jest w stanie całkowitej gotowości.
Właściwie to dzień jak co dzień i nic się nie dzieje, panuje całkowity spokój.
Raptem PrezesPan na coś wpadł! Odwraca głowę w kierunku ław rządowych i wykonuje zdecydowany ruch głową w prawo (ja tak swojego jamnika przywoływałem na spacerek).
W tym momencie czujna Pani B.gwałtownie zrywa się z miejsca i zasuwa na dół w kierunku fotela szefa. Tam przykuca przy nim nastawiając swoje muskularne ucho na wprost jego otworu gębowego i...wysłuchuje z uwagą co ten jej ma bo powiedzenia.
Prezes kończy i kiwnięciem głowy w lewo nakazuje słuchaczce powrót na swoje miejsce.
Ta wycofuje się tyłem i wielokrotnie dziękując prezesowi za audiencję wraca na swoje miejsce.
Siada na fotelu premiera i nadal jest czujna, bo co chwila zerka w kierunku swojego pryncypała.
I tak co dzień...
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj Re: Zaobserwowane w Sejmie 04.07.16, 18:59
      Telenowela przerosła ...
    • j-k Wontek ci chudnie... 04.07.16, 19:06
      wiem, ze cienszko zyc pod PiSowskim buciorem, ale cenzor wlasnie udowodnil, ze robi co moze, by bylo lzej...:)
      • zapijaczony_ryj Re: Wontek ci chudnie... 04.07.16, 19:14
        Niestety V kolumna PiS działa na FK. Tylko mam jedno pytanie. JAk to jest możliwe, ze mnie piszącego po myśli GW i Adama Michnika tak gnoją?
        Przecież to chore!
        Stawiam na kolejnego bana. Będzie to chyba jakiś sześćdziesiąty i naprawdę nie wiem za co!
        • m.c.hrabia Re: Wontek ci chudnie... 04.07.16, 19:19
          pewnie wiosną cie hipopotam odwiedza
        • j-k nie walnujsa :) 04.07.16, 19:28
          ja mam bana na otwieranie wontkow pod nickiem "j-k" od 5-ciu lat.
          poniewaz jako byly dzialacz "S" z 1981 z cenzura nie dyskutuje
          - to grzecznie czekam, kiedy tego bana mi odwiesza.
          przeciez nawet wyroki sadowe do dwoch wiezienia lat ulegaja po kilku latach zatarciu...
          - ale ta cenzura GW niemrawa jakas...
          • zapijaczony_ryj Re: nie walnujsa :) 04.07.16, 19:43
            To załóż sobie cymbale nowego nicka z zawartością w środku owego :"j-k"!
            Wtedy jak ja zachowuję ciągłość od co najmniej 10 lat i ty zachowasz.
            Życzę powodzenia i pozdrawiam
            • j-k I nadal nie walnujsa :) 05.07.16, 03:17
              zapijaczony_ryj napisał:
              > To załóż sobie cymbale nowego nicka z zawartością w środku owego :"j-k"!

ale po co, bawole ?

wontek moge otworzyc pod jakimkowiek nickiem.
              - wazne, ze podpisuje sie pod nim swoimi hieroglifami, czyli J.K.
      • czekam.na.lewice Re: Wontek ci chudnie... 07.07.16, 12:58
        j-k napisał:

> wiem, ze cienszko zyc pod PiSowskim buciorem, ale cenzor wlasnie udowodnil, ze
        > robi co moze, by bylo lzej...:)
        Nie skomentuję :) bo co o tym napiszę to mnie blokuje :) ale stara się bardzo pluralistycznie i obiektywnie. Zapewne chodzi w marszu "demokratów" z KOD.
    • zapijaczony_ryj DZisiaj co chwila ktoś na kolanach przed wodzem. 07.07.16, 11:22
      A wódz nadal wyżera pozostałości po śniadaniu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka