Dodaj do ulubionych

Ekologia na zakupach

30.09.04, 03:43
Naszych organizacji ekologicznych ta wiadomość nie bardzo chyba podnieci ani
zainteresuje, bo tu nic nie można oprotestować, żeby potem za grubą kasę
wycofać się z protestów i mieć w nosie środowisko, ekologię i własny honor.
Obserwuj wątek
    • Gość: Blekot Re: Ekologia na zakupach IP: *.home.cgocable.net 30.09.04, 03:55
      18 miesiecy, czy 300lat, co za roznica? Kiedy sprzatniemy po ruskich bazach
      wojskowych? A kiedy bedzie zielono w Walbrzychu?
      • Gość: grune Re: Ekologia na zakupach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 07:49
        właśnie jak znikną wszystkie odpady. Ale ty pewno wolisz przywiązac sie do
        drzewa w proteście przeciwko kolejce linowej. I dlatego nie jest zielono
    • Gość: edi Re: Ekologia na zakupach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 07:51
      przeciez z taka rozlatującą się torebką ( to niezły bubel) nie zostaniesz
      posłem, nie założysz partii i w końcu - nie ma się czym przywiązac do drzewa!
    • Gość: Krzysztof Re: Ekologia na zakupach IP: 5.5R* / *.nokia.com 30.09.04, 10:37
      W Finlandii tez sa takie torebki. Tyle ze je sie kupuje, a nie dostaje. Na
      dodatek sa drozsze od zwyklych. A mimo tego Finowie je kupuja.
      • Gość: meluzyna Re: Ekologia na zakupach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 12:55
        tez bym kupowala!!! w ogole co za bzdura z tym nakazem pakowania towarow...
        ludzie chca reklamowki dla opakowania paczki zapalek! za reklamowki powinno sie
        w ogole placic- bardzo niewielkie kwoty, (np 5gr) ale jednak!
    • Gość: papa Smerf Re: Ekologia na zakupach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 10:43
      Eee tam. Nic nowego ja z takiego samego materiału miałem samochód. Stał sobie
      cztery lata przed domem i pewnej nocy zniknął. Zostało tylko trochę pyłu.
    • Gość: pacyfista to wyszystko przez BUSHA !!!! IP: 208.247.54.* 30.09.04, 18:37
      To on chce aby plastyk byl caly czas na rynku to on zarabia na tym $$$$$

czytaj:

www.panstwozla.pl
    • jacek.69 Re: Ekologia na zakupach 30.09.04, 21:53
      Oczywiście w Polsce mamy terenów pod wysypiska od czorta. A kogo obchodzi
      ekologia. Mam przykład w moim bloku: pod domem stoją pojemniki na papier,
      plastik i inne: każdy wrzuca gdzie mu pasuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka