Dodaj do ulubionych

Jest podjarka, tylko czym?

06.11.16, 21:02
Pisiętom spod znaku moherowego bereta jak zwykle wystarcza fasada, wizerunek, albo raczej tani blichtr. Wystarczy że założyła jakieś kieckie, stanęła sztywno jak Maliniak i od razu jest porównywana do Diany. Tylko z czem do ludzi....

Pierwsza Dama reprezentuje nas godnie, Klasa, szyk i elegancja, Anglia miała swoją Dianę... My mamy swoją, może piękniejszą – czytamy pod zdjęciami pary prezydenckiej
Obserwuj wątek
    • kylax1 Ale czym ona się różni od innych tam kobiet? 06.11.16, 21:14
      Przecież tam wszystkie kobiety (piszę o spotkaniach przywódców) są dobrze ubrane.
      • boblebowsky Re: Ale czym ona się różni od innych tam kobiet? 06.11.16, 21:17
        kylax1 napisał:

> Przecież tam wszystkie kobiety (piszę o spotkaniach przywódców) są dobrze ubran
        > e.
        >

Z jakiegoś powodu muszą się tym jarać. Ciekawe tylko dlaczego?:))
    • titerlitury Re: Jest podjarka, tylko czym? 06.11.16, 22:05
      Jest zgrabna, elegancka, ale wygląda bardzo staro. Zerknij cie na zdjęcia z wizyty w Jordanii: Rania jest od niej 2 lata starsza. Poza tym fatalnie się maluje: kto teraz o rysowuje oczy czarną kredką i to tak mocno?
      Ale zostawmy to wszystko, bo to nieistotne szczegóły, najsmutniejsze jest jej milczenie w każdej sprawie. TO paradoks, że jest pierwszą prezydentowi, ktej płacimy pensję za nie robienie niczego.
    • obrotowy Jest podjarka ? - jarek ma tylko kota 06.11.16, 22:09
      - wiec pod soba nic nie ma.
    • taniarada A ten koło Dudy 06.11.16, 22:16
      To co to za burak? Nasza dama ma piękne nogi .Ta kieckę do kostek i jakieś krzywe.Dobrze ,że nie ma Komorowskiej.Jak pudelek Bob to pudelek.
      • j-k Fact... 06.11.16, 22:20
        taniarada napisał(a):
        .Dobrze ,że nie ma Komorowskiej.

- a to fact.
        gdy zeszla mi z oczu - to odetchnalem.
        Szkoda, ze Bronek nie ma tego komfortu.
        • jureek Re: Fact... 06.11.16, 23:54
          j-k napisał:

> - a to fact.
          > gdy zeszla mi z oczu - to odetchnalem.

Miło czytać prawdziwego dżentelmena :D
          • czekam.na.lewice Re: Fact... 07.11.16, 05:54
            jureek napisał:

> j-k napisał:
            >
            >
            > > - a to fact.
            > > gdy zeszla mi z oczu - to odetchnalem.
            >
            > Miło czytać prawdziwego dżentelmena :D
            Może oparł tę opinię na stosunku Komorowskiego do tęgich kobiet, który wyraził podczas jednej ze swoich wybitnych wizyt bodajże w Danii określeniem : kaszaloty.
            Ale nieładnie. J-K spadł, mam nadzieję chwilowo, do poziomu Komorowskiego.
            • j-k Levy, 07.11.16, 07:46
              Levy, nie lubie przytytych i tyle.
              Moze byc brzydka, ale ma miec figure.
      • boblebowsky Re: A ten koło Dudy 06.11.16, 23:01
        taniarada napisał(a):

> To co to za burak? Nasza dama ma piękne nogi .Ta kieckę do kostek i jakieś krzy
        > we.Dobrze ,że nie ma Komorowskiej.Jak pudelek Bob to pudelek.

No właśnie, to jest to, ładne nogi wystarczą. Masz tupet trzeba przyznać, żeby mi z Pudelkiem wyjeżdżać.
        • cronny Mnie się podoba nakrycie głowy pana Dudy 06.11.16, 23:32
          natemat.pl/193969,dudowie-w-jordanii-pierwsza-dama-przycmila-krolowa-ranie-internauci-szyk-i-klasa
        • x2468 Re: A ten koło Dudy 06.11.16, 23:33
          Pinczerek z pudelkiem.
      • pies_na_czarnych Re: A ten koło Dudy 06.11.16, 23:53
        Taniu ta postac z krzywymi nogami to Duda.
    • pies_na_czarnych Re: Jest podjarka, tylko czym? 06.11.16, 23:50
      Jak te cztery przy niej stana to jako tako wyglada :) www.newsweek.pl/g/i.aspx/600/0/newsweek/636133501408858613.jpg
      • boblebowsky Re: Jest podjarka, tylko czym? 07.11.16, 00:00
        pies_na_czarnych napisała:

> Jak te cztery przy niej stana to jako tako wyglada :) www.newsweek.pl/g/i.aspx/600/0/newsweek/636133501408858613.jpg
        >

Ale jakiś dystans do siebie muszą mieć skoro "banda tapirów" jest w PISie powszechnie używaną nomenklaturą:)
    • jureek Re: Jest podjarka, tylko czym? 06.11.16, 23:52
      Daleko jej do klasy Marii Kaczyńskiej. To była jedyna bezpretensjonalnie zachowująca się pani prezydentowa. Wszystkie pozostałe są strasznie pretensjonalne.
      • titerlitury Re: Jest podjarka, tylko czym? 07.11.16, 00:10
        No sorry, ale Komorowska była równie pretensjonalna co szczupła. I to przy całej mej ogromnej sympatii do byłej Pani prezydentowej
        • boblebowsky Re: Jest podjarka, tylko czym? 07.11.16, 00:12
          titerlitury napisała:

> No sorry, ale Komorowska była równie pretensjonalna co szczupła. I to przy całe
          > j mej ogromnej sympatii do byłej Pani prezydentowej

No w sumie tak. Danka jeszcze.
        • jureek Re: Jest podjarka, tylko czym? 07.11.16, 00:16
          titerlitury napisała:

> No sorry, ale Komorowska była równie pretensjonalna co szczupła.

Masz rację. Zapomniałem o Komorowskiej. Ona też podobnie jak Kaczyńska nie była pretensjonalna. No to mieliśmy dwie damy, a poza nimi same pretensjonalne prowincjuszki. Najbardziej działała mi na nerwy Kwaśniewska, która zachowywała się jak najpiękniejsza we wsi córka sołtysa.
          • titerlitury Re: Jest podjarka, tylko czym? 07.11.16, 01:35
            Dudowa bardzo przypomina mi Kwaśniewską: widać, że bawi ją bywanie, i cały towarzyszący temu blichtr. Te mocne kolory to też pewna deklaracja: to ja Agatka tu stoję, pośród koronowanych głów, i już zadbałam o to, by koleżanki z klasy, co to kiedyś trochę szydziły, nie miały szansy mnie przeoczyć tu na czerwonym dywanie. Może przewaga obecnej prezydentów ej polega na tym, że nie mówi, bo przynajmniej o technice konsumpcji bez nas nie poucza
            • pies_na_czarnych Re: Jest podjarka, tylko czym? 07.11.16, 01:59
              Moze wlasnie jej milczenie jest jej najwiekszym atutem. Na marginesie nalezy podkreslic, ze bajki ladnie czyta. ;)
              • matigrypl Re: Jest podjarka, tylko czym? 07.11.16, 05:44
                Może nie jestem wystarczająco walnięty ale dla mnie takie wynurzenia madrali są obrzydliwe. Jako praktyk zawsze uważam że liczy się wnetrze i psyche a nie pawie pióra! Po za tym nie jestem dzikusem którego można zadowolić kolorowymi paciorkami.
      • taniarada Re: Jest podjarka, tylko czym? 07.11.16, 08:13
        jureek napisał:

> Daleko jej do klasy Marii Kaczyńskiej. To była jedyna bezpretensjonalnie zachow
        > ująca się pani prezydentowa. Wszystkie pozostałe są strasznie pretensjonalne.
        Może i daleko .Ale jak media obrażały św.pamięci Marią Kaczyńską .Po śmierci ją gloryfikowały.Ja pamiętam .Prezydentowa Duda ma klasę .A też ją atakują .Głównie Wyborcza .Gdzie się pytała gdzie jest żona Dudy .A miała wtedy kłopoty rodzinne.
    • aniechto.only Re: Jest podjarka, tylko czym? 07.11.16, 06:09
      Pierwsza dama ładnie wygląda, prezydent też ładnie wygląda. I to wszystko co panu prezydentowi wolno, ładnie wyglądać. Na więcej szef nie pozwała, trzyma smyczę krótko
    • czekam.na.lewice to dopiero POdjarka 07.11.16, 06:28
      "A to wtedy! Gdy Pan najpierw wąchał klej, a potem zabawiał się z owcą?! Coś pamiętam! Ludzie w Karkonoszach mówią, że masz pan z nią potomstwo" - napisał Protasiewicz
      • ayran Re: to dopiero POdjarka 07.11.16, 06:35
        Wprawdzie wątek jest o Dudowej (czy o małżeństwie Dudów), ale ludzikow, który - jak sam pisał - od czasu do czasu dworuje sobie z Dudy - podjął próbę zwekslowania go na Protasiewicza. W ramach najlepiej pojętego obiektywizmu.
        • czekam.na.lewice Re: to dopiero POdjarka 07.11.16, 06:42
          ayran napisał:

> Wprawdzie wątek jest o Dudowej (czy o małżeństwie Dudów), ale ludzikow, który -
          > jak sam pisał - od czasu do czasu dworuje sobie z Dudy - podjął próbę zwekslow
          > ania go na Protasiewicza. W ramach najlepiej pojętego obiektywizmu.
          >
          Tak. W ramach obiektywizmu nt podjarki.
          Nie robię tego w wątkach osób obiektywnych.
          ...a Ty jak zwykle masz dyżur bo nt Dudy ani słowa ale szczeknąć na przeciwnika ....obowiązek.
          • ayran Re: to dopiero POdjarka 07.11.16, 06:46
            Zawsze możesz się zrewanżować wklejając jakiś zabawny wierszyk o Wajdzie. Tak jak lubisz.
      • boblebowsky Re: to dopiero POdjarka 07.11.16, 10:30
        czekam.na.lewice napisał:

> "A to wtedy! Gdy Pan najpierw wąchał klej, a potem zabawiał się z owcą?! Coś pa
        > miętam! Ludzie w Karkonoszach mówią, że masz pan z nią potomstwo" - napisał Pro
        > tasiewicz

Znowu o murzynach widzę.
    • mara571 moherowym beretom wystarcza fasada? 07.11.16, 06:54
      cos mi sie wydaje, ze komus sie cus pomylilo.
      Mohery czytaja i komentuja plotka, pomponika i inne tego typu portale? Fascynuja sie roznymi galami, premierami, tym ktora i jaka kreacje pokazala przed tzw scianka?
      Robi mi sie niedobrze, kiedy czytam wpisy zacieklych przeciwnikow PiS chwalacych dzsiaj Marie Kaczynska. Gdzie byli, kiedy ja atakowano z byle powodu?
      Zdarzaja sie wpisy o aktywnosciach A. Komorowskiej. A jak naprawde bylo?
      natemat.pl/708,debata-o-emeryturach-komorowska-wlacza-sie-w-polityke
      To byl ten pierwszy i ostatni raz w czasie kadencji meza.

AK-D podjela sluszna decyzje, ze z mediami nie rozmawia. Nawet to mini-forum zajmuje sie czesto gesto cytatami politykow, ktore GW celowo,wybiorczo skraca. Zeby zrobic hece.
      W artykule z portalu parowkowego znajdziemy po "pochwalach" tradycyjne wezwanie:
      "Inni wciąż mogą jednak pytać, czy Agata Duda wreszcie zajmie stanowisko w sprawie Czarnego Protestu i problemów, którymi żyją walczące o swoje podstawowe prawa Polki."

Autorka udaje, ze nie wie lub faktycznie nie wie. Prezydentowa zajela stanowisko i to jednoznacznie:
      www.prezydent.pl/pierwsza-dama/aktywnosc/art,150,wizyta-w-hospicjum-dla-dzieci-alma-spei.html
      www.prezydent.pl/pierwsza-dama/aktywnosc/art,151,pierwsza-dama-na-jubileuszu-90-lecia-zespolu-szkol-specjalnych-nr-4-im-jana-brzechwy-w-krakowie.html
      Niedawno udala sie do szkolyspecjalnej w Ostrolece:
      www.prezydent.pl/pierwsza-dama/aktywnosc/art,158,wizyta-w-specjalnym-osrodku-szkolno-wychowawczym-w-ostrolece.html
      Jesli feminazistki nie sa w stanie zrozumiec, ze AK-D wspiera dzieci, ktore wedlug radykalnych feminazistek nie powinny zyc, to ich problem.

Jedna z nich zaatakowala prezydentowa z powodu jej wyjazdu na Jasna Gore w czasie,kiedy one manifestowaly przed palacem.
      A na Jasnej Gorze spotkaly sie Amazonki, czyli kobiety walczace z rakiem piersi:
      www.prezydent.pl/pierwsza-dama/aktywnosc/art,63,agata-kornhauser-duda-spotkala-sie-z-amazonkami.html
      • jureek Re: moherowym beretom wystarcza fasada? 07.11.16, 07:42
        mara571 napisała:

> Robi mi sie niedobrze, kiedy czytam wpisy zacieklych przeciwnikow PiS chwalacyc
        > h dzsiaj Marie Kaczynska. Gdzie byli, kiedy ja atakowano z byle powodu?

Jeśli do mnie pijesz, to zgadza się, że jestem zaciekłym przeciwnikiem PiS (żadna inna partia tak nie olewała zwykłych ludzi, jak PiS, mam z tym olewaniem osobiste doświadczenia), zaś pani Marii Kaczyńskiej broniłem, gdy atakowano ją, bądź wyśmiewano się z niej na forach.
        • czekam.na.lewice Re: moherowym beretom wystarcza fasada? 07.11.16, 07:46
          jureek napisał:

> Jeśli do mnie pijesz, to zgadza się, że jestem zaciekłym przeciwnikiem PiS (żad
          > na inna partia tak nie olewała zwykłych ludzi, jak PiS, mam z tym olewaniem oso
          > biste doświadczenia), zaś pani Marii Kaczyńskiej broniłem, gdy atakowano ją, bą
          > dź wyśmiewano się z niej na forach.
          Olewanie to za mało. To blokada dla wszystkiego ale to wszystkiego co jest inne i stanowi własność prywatną.
          Chamstwo, nie tylko wobec Marii Kaczyńskiej, to wręcz główna cecha wypowiedzi lemingów w tamtych latach. Robili to zgodnie z toaaszyszem Rydzykiem.
        • mara571 Re: moherowym beretom wystarcza fasada? 07.11.16, 07:54
          nie ciebie mialam na mysli.
          Osobiscie zaluje, ze przeciwnicy tej czy innej partii sami okreslaja sie jako "zaciekli".
          • jureek Re: moherowym beretom wystarcza fasada? 07.11.16, 09:09
            mara571 napisała:

> nie ciebie mialam na mysli.
            > Osobiscie zaluje, ze przeciwnicy tej czy innej partii sami okreslaja sie jako "
            >

Mnie zaś osobiście mniej razi, gdy ktoś sam o sobie tak mówi, a dużo bardziej razi mnie, gdy ktoś używa takich słów do stygmatyzowania rozmówcy. Powinienem był wziąć to słowo w cudzysłów, bo przecież użyłem go za Tobą.
        • taniarada Re: moherowym beretom wystarcza fasada? 07.11.16, 08:17
          jureek napisał:

> mara571 napisała:
          >
          > > Robi mi sie niedobrze, kiedy czytam wpisy zacieklych przeciwnikow PiS chw
          > alacyc
          > > h dzsiaj Marie Kaczynska. Gdzie byli, kiedy ja atakowano z byle powodu?
          >
          > Jeśli do mnie pijesz, to zgadza się, że jestem zaciekłym przeciwnikiem PiS (żad
          > na inna partia tak nie olewała zwykłych ludzi, jak PiS, mam z tym olewaniem oso
          > biste doświadczenia), zaś pani Marii Kaczyńskiej broniłem, gdy atakowano ją, bą
          > dź wyśmiewano się z niej na forach.
          A ja odwrotnie .Żadna partia nie olewała ludzi.Tylko PO wraz z wieśniakami z PSLu.Nikt ci dał tyle co obiecał Tusk.PIS spełnia wszystkie moje postulaty i chwała im za to Jureczku.
      • boblebowsky Re: moherowym beretom wystarcza fasada? 07.11.16, 10:29
        mara571 napisała:

> cos mi sie wydaje, ze komus sie cus pomylilo.
        > Mohery czytaja i komentuja plotka, pomponika i inne tego typu portale? Fascynuj
        > a sie roznymi galami, premierami, tym ktora i jaka kreacje pokazala przed tzw s
        > cianka?

Coś ci się najwyraźniej pomyliło. To komentarze takich jak ty moherków są rodem z pudelka właśnie i o tym jest ten wątek. A co do działalności pani prezydentowej, to jest ona nader skromna i sprowadza się głownie do występów w roli paprotki na różnych uroczystościach. I tak wyssałaś zresztą z sieci wszystko co można było.
    • taniarada Pani prezydentowa Duda 07.11.16, 08:20
      Jest ładna ,mądra zna języki .W tym niemiecki .Co sprawia ,że Merkel jest bliższa Polakom.Tak samo pani Ogórek .Jest zaprzeczeniem głupiutkiej blondynki.GW pudelek pl.
      • boblebowsky Re: Pani prezydentowa Duda 07.11.16, 10:23
        taniarada napisał(a):

> Jest ładna ,mądra zna języki .W tym niemiecki .Co sprawia ,że Merkel jest bliżs
        > za Polakom.Tak samo pani Ogórek .Jest zaprzeczeniem głupiutkiej blondynki.GW pu
        > delek pl.

Ładna,mądra i wogle. Aaa.. i zna Niemiecki. Dlatego można ją porównywać do księżnej Diany. Pięknie pudelkiem jedziesz:))
    • wagonetka Re: Jest podjarka, tylko czym? 07.11.16, 10:34
      mnie nie dziwi, że pisiakom podoba się pani Dudowa

fryzura, makijaż, styl, sposób siadania, chodzenia, przyklejony uśmieszek - wszystko to jest stylem elegantki z małego miasteczka

natomiast królowa Jordanii bardzo stylowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka