Dodaj do ulubionych

Nie chce mi sie

07.11.16, 21:36
Nie chce mi sie, nie ide do pracy. Pisi sedziowie dali przyklad Polakom jak maja postepowac w zyciu. Nie chce mi sie, nie podoba mi sie, a szef moze mi naskoczyc.

www.tvn24.pl/trzech-sedziow-tk-odmowilo-udzialu-w-rozprawie-komentarze,690058,s.html
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Nie chce mi sie 07.11.16, 21:38
      zalezy o jakim"szefie" myslisz
      • pies_na_czarnych Re: Nie chce mi sie 07.11.16, 21:43
        - Mamy sprzeniewierzenie się trzech sędziów funkcji sędziego Trybunału Konstytucyjnego. Tych troje sędziów naruszyło konstytucję, wszelkie ustawy, dobre obyczaje. Czegoś takiego sobie w sądzie powszechnym nikt nie był w stanie w Polsce wyobrazić, tym bardziej w Trybunale Konstytucyjnym - mówił. Podkreślił, że ci sędziowie, ludzie o najwyższym zaufaniu państwowym i społecznym, odmówili wykonywania obowiązków. - Oczekuję od Trybunału Konstytucyjnego, od prezesa, wszczęcia postępowania dyscyplinarnego wobec tych trojga sędziów. Za tego rodzaju delikt sędziowski może być tylko jedna kara (...) - usunięcie ze stanu sędziowskiego - powiedział Kalisz. (www.tvn24.pl)
        • inocom 15-3=5 :) 07.11.16, 21:47
          pies_na_czarnych napisała:

> - Mamy sprzeniewierzenie się trzech sędziów funkcji sędziego Trybunału Konstytucyjnego. Tych troje sędziów naruszyło konstytucję, wszelkie ustawy, dobre obyczaje. Czegoś takiego sobie w sądzie powszechnym nikt nie był w stanie w Polsce wyobrazić, tym bardziej w Trybunale Konstytucyjnym - mówił. Podkreślił, że ci sędziowie, ludzie o najwyższym zaufaniu państwowym i społecznym, odmówili wykonywania obowiązków. - Oczekuję od Trybunału Konstytucyjnego, od prezesa, wszczęcia postępowania dyscyplinarnego wobec tych trojga sędziów. Za tego rodzaju delikt sędziowski może być tylko jedna kara (...) - usunięcie ze stanu sędziowskiego - powiedział Kalisz. (www.tvn24.pl)

Do pełnego składu potrzeba 11.
          • gelati [...] 07.11.16, 21:51
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • mn7 Re: Może... 07.11.16, 21:57
              To rada dla tej trójki udającej sędziów?
              • yoma [...] 07.11.16, 22:37
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka