czekam.na.lewice 12.11.16, 04:52 A może przyszedł czas, żeby KOD przedyskutował przywództwo Mateusza Kijowskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariner4 Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 05:50 Zapisz się i głosuj. Albo się odczep. Martw się o PiS. M. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 05:56 mariner4 napisał: > Zapisz się i głosuj. Albo się odczep. Martw się o PiS. > M. Skąd ta nerwowość ? Od kogo mam się odczepić ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 06:18 To jest wewnętrzna sprawa KOD. Naśladujesz prezesa? M. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 06:20 mariner4 napisał: > To jest wewnętrzna sprawa KOD. > Naśladujesz prezesa? > M. Nie, to nie jest wewnętrzna sprawa KOD. Mnie interesuje odsunięcie PiS od władzy i będę zabierał głos w każdej sprawie, która temu przeszkadza. Słaby lider KOD i grupka biurw i UBeków w KOD jest więc również moją sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 08:05 mariner4 napisał: > To weź się do roboty. > M. Cały czas pracuję aby zrównoważyć działania idiotów i psychopatów , którym się wydaje, że walczą z PiS....jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 07:37 czekam.na.lewice napisał: > Nie, to nie jest wewnętrzna sprawa KOD. > Mnie interesuje odsunięcie PiS od władzy i będę zabierał głos w każdej sprawie, > która temu przeszkadza. Słaby lider KOD i grupka biurw i UBeków w KOD jest wię > c również moją sprawą. Szukaj na "Twojej lewicy" współpracy przy podnoszeniu wiarygodności KODu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Lewica nie ma w tym zadnego Interesu 12.11.16, 07:52 adam.eu napisał: Szukaj na "Twojej lewicy" współpracy przy podnoszeniu wiarygodności KODu. Lewica nie ma w tym zadnego Interesu. ma Interes w tym, by PiS i PO tlukly sie miedzy soba. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Lewica nie ma w tym zadnego Interesu 12.11.16, 13:32 j-k napisał: > Lewica nie ma w tym zadnego Interesu. > ma Interes w tym, by PiS i PO tlukly sie miedzy soba. Nie sądzę. Gdyby obydwie chadecje się połączyły to lewica miałaby większe szanse. Okładanie się bejsbolami przez PiS i PO służy dobrze obydwu tym partiom. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 08:37 czekam.na.lewice napisał: .... grupka biurw i UBeków w KOD jest więc również moją sprawą. Pomyliło ci się. szydło (vel "pasztetowa"), sadurska, zalewska, piotrowicz, jasiński i kryże nie są w KOD-zie. Są gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 08:54 erte2 napisał: > czekam.na.lewice napisał: > .... grupka biurw i UBeków w KOD jest więc również moją sprawą. > > Pomyliło ci się. szydło (vel "pasztetowa"), sadurska, zalewska, piotrowicz, jas > iński i kryże nie są w KOD-zie. Są gdzie indziej. Masz rację . Są w drugiej frakcji POPiS. Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 14:47 erte2 napisał: > czekam.na.lewice napisał: > .... grupka biurw i UBeków w KOD jest więc również moją sprawą. > > Pomyliło ci się. szydło (vel "pasztetowa"), sadurska, zalewska, piotrowicz, jas > iński i kryże nie są w KOD-zie. Są gdzie indziej. Piszesz nazwiska z małej litery? jesteś z wyższej "półki"? Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 14:51 moralny_karzel napisał: > erte2 napisał: > > > czekam.na.lewice napisał: > > .... grupka biurw i UBeków w KOD jest więc również moją sprawą. > > > > Pomyliło ci się. szydło (vel "pasztetowa"), sadurska, zalewska, piotrowic > z, jas > > iński i kryże nie są w KOD-zie. Są gdzie indziej. > > > Piszesz nazwiska z małej litery? jesteś z wyższej "półki"? Hejterzy i drużyna trolli z tej strony ma taką zasadę a nawet obowiązek. Do rozmówców też piszą z małej litery jak są z ich zdaniem wrogich politycznie obozów. Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 14:18 czekam.na.lewice napisał: > mariner4 napisał: > > > To jest wewnętrzna sprawa KOD. > > Naśladujesz prezesa? > > M. > Nie, to nie jest wewnętrzna sprawa KOD. > Mnie interesuje odsunięcie PiS od władzy i będę zabierał głos w każdej sprawie, > która temu przeszkadza. Słaby lider KOD i grupka biurw i UBeków w KOD jest wię > c również moją sprawą. Jeżeli interesuje Cię od władzy musisz mieć alternatywę. Masz rację, że zarówno i PO to właściwie partie o podobnym charakterze tych samych zwolenników ( tak w skrócie). KOD i Nowoczesna to klony PO. Lewica jest zmarginalizowana .przez PO, obecnie przez PiS. Takie są niestety realia. Kto ma więc zagrozić PiS? Moje pytanie nie jest próbą gloryfikacji PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 14:22 moralny_karzel napisał: > Kto ma więc zagrozić PiS? > Moje pytanie nie jest próbą gloryfikacji PiS. Dzisiaj takiego nie ma. Obecna opozycja umacnia pozycję PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 14:46 czekam.na.lewice napisał: > moralny_karzel napisał: > > > Kto ma więc zagrozić PiS? > > Moje pytanie nie jest próbą gloryfikacji PiS. > Dzisiaj takiego nie ma. Obecna opozycja umacnia pozycję PiS. O tym wie nawet każdy szympans z ilorazem IQ ok. 70 Opozycja o tym może nie wiedzieć, ale jej sympatycy? Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: KOD i grupka biurw i UB 13.11.16, 11:46 Może zacznij od GRUPY biurw i postPZPRowskich popłuczyn z PiS - byłoby zdrowiej...dla ciebie. UBecy to tylko pospolite szuje i konfidenci - aparatczycy PZPR (w PiS ) to byli - więc i obecni decydenci. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD i grupka biurw i UB 13.11.16, 11:54 lionold napisał: > Może zacznij od GRUPY biurw i postPZPRowskich popłuczyn z PiS - byłoby zdrowiej > ...dla ciebie. Pisałem już o tym w wątkach o Kryże, Srebrnej, Miesiewiczach, spółkach skarbu państwa i wielu innych itp. Znowu kulą w płot :) POPiSiora, który rozróżnia tylko dwa kolory. UBecy to tylko pospolite szuje i konfidenci - aparatczycy PZPR > (w PiS ) to byli - więc i obecni decydenci. Absolutnie tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 05:59 mariner4 napisał: > Zapisz się i głosuj. Albo się odczep. Martw się o PiS. > M. Zapisz się do PiS i zmień lidera. Albo odczep się. :) ...i jak wyglądasz w lustrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 06:19 A Ty? Dzień bez wazeliny wobec PiS to dzień stracony? M. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 06:21 mariner4 napisał: > A Ty? Dzień bez wazeliny wobec PiS to dzień stracony? > M. Masz rojenia. Wskaż tutaj wazelinę. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 17:35 Wskaż tutaj wazelinę. Od roku czy dwóch ci o tym piszę ale ty trochę tępawy jesteś. Wszyscy cie tu za pisiora mają nie bez powodu Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 17:59 adam111115 napisał: > Wskaż tutaj wazelinę. > > Od roku czy dwóch ci o tym piszę ale ty trochę tępawy jesteś. Wszyscy cie tu za > pisiora mają nie bez powodu Tu jest podział na. Lemingów,,,czyli cokolwiek zrobi członek PO to jest dobrze i ech,,,i ach jaki to wspaniały Polityk. Wolaków ,,,czyli tych którzy robią to samo tylko wobec członków PIS Lemingi z PSL to głównie ci którzy coś dostali w ramach umowy koalicyjnej z PO Wolacy z PSL to ci którzy nie zdążyli doczekać się na konfitury (bo rząd upadł a do kogoś trzeba puszczać oko). "Idioci" to grupa która sympatyzuje obecnej władzy PIS w pewnych jej posunięciach ale znów ze względu że nie stają zdecydowanie po żadnej że stron konfliktu są "flekowani" i przez jednych i przez drugich (zależnie od sytuacji). Samoobrona już nie istnieje a i obecnie PIS nie ma koalicjanta więc dalsze grupy niech ktoś inny sklasyfikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 19:26 adam111115 napisał: > Wskaż tutaj wazelinę. > > Od roku czy dwóch ci o tym piszę ale ty trochę tępawy jesteś. Wszyscy cie tu za > pisiora mają nie bez powodu Nie " wszyscy" tępaku ale trolle i frustraci, którzy nie mają w dyskusji argumentów a POsypała im się matka partia. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 19:35 adam111115 napisał: > Od roku czy dwóch ci o tym piszę ale ty trochę tępawy jesteś. Wszyscy cie tu za > pisiora mają nie bez powodu Jak sądzisz o ile wolno ci na tym forum cokolwiek sądzić czy Eliza Michalik ma rację. Kijowski powinien być zmieniony ? Skoncentruj się i spróbuj dyskutować a nie walczyć z poglądami. Rozumiem i widzę twoje ograniczenia ale spróbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: KOD- zmiana lidera ? ! 13.11.16, 09:50 Mam gdzieś Kijowskiego i Michalik. Ale podoba mi się twoje zacietwierzenie w sprawie kodu. Niby nic ci do tego ale zazwyczaj pierwszy jesteś przeciwko jak zwykły pisior Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: KOD- zmiana lidera ? ! 13.11.16, 09:58 I jak zwykły PISior temu zaprzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 13.11.16, 11:56 adam111115 napisał: > Mam gdzieś Kijowskiego i Michalik. Frustraci już tak mają. Co do pisiora to tylko w dniu dzisiejszym byłem parę razy pisiorem a parę razy bolszewikiem i komunistą. To zależy czy pisze o tym dzieciak taki jak ty z frakcji Tutsi czy taki jak Tania Rada z frakcji Hutu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: KOD- zmiana lidera ? ! 13.11.16, 12:59 Przepraszam bardzo ale swoim nawalaniem na kod sam sprawiasz wrażenie frustrata. Najłatwiej innym swoje przypadłości wmawiać. Poza tym kto cię od bolszewików wyzywa? Tyś skryty pisior jest Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 13.11.16, 13:03 adam111115 napisał: > Przepraszam bardzo ale swoim nawalaniem na kod sam sprawiasz wrażenie frustrata > . Najłatwiej innym swoje przypadłości wmawiać. Moje "nawalanie" na KOD jest głaskaniem w stosunku do twojego nawalania na PiS. Stąd więc jak frustrat nie możesz mieć trzeźwej oceny sytuacji co do innych. Postrzeganie masz zakłócone co widać zresztą po twojej, widocznej obsesji bo połowa twoich wpisów jest o mnie. > Poza tym kto cię od bolszewików wyzywa? Tyś skryty pisior jest Każdy kto nie wielbi PO jest dla Ciebie pisior, to właśnie dowód twojej obsesji i frustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: KOD- zmiana lidera ? ! 13.11.16, 13:07 Obaj podobno nie znosimy pisu :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 13.11.16, 13:34 adam111115 napisał: > Obaj podobno nie znosimy pisu :) Mylisz się. Nie mam fobii na cokolwiek. Oceniam fakty bez uprzedzeń do sztandarów. Mam tu na forum problem z wszelkiej maści nawiedzonymi nie znoszącymi PiS jak i PO, i innych. Szufladkowanie ludzi czy partii nie jest moją naturą a Twoją i np. Taniej Rady. KOD popełnił błąd stawiając na Kijowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice przechodzimy do odpowiedzi na pytanie Elizy 13.11.16, 14:30 Tak, potrzebna jest zmiana lidera w KOD . Jest konflikt w zarządzie KOD. Kijowski wspierany i mający za plecami Michnika, Schetynę, petru , oficerów byłego WSI na razie wygrywa. Życzę autentycznym działaczom KOD aby wygrali ten spór i usamodzielnili KOD. Aby nie byla to tylko trybuna dla bylych dzialaczy państwowych i dziennikarzy , którzy stracili w ostatnich wyborach. Jest problem z PiS i bedzie coraz większy. Zróbcie z KOD ruch autentyczny i skuteczny. Przestańcie być partyjną przybudówką jak kiedyś ZMS. Odpowiedz Link Zgłoś
pajac.prezydencki Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 06:28 Proponujesz Misia czy Babę od stawistawania baniek? Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 06:31 pajac.prezydencki napisał(a): > Proponujesz Misia czy Babę od stawistawania baniek? > Proponuję aby na czele KOD stanął lider a nie chłoptaś. Odpowiedz Link Zgłoś
pajac.prezydencki Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 06:40 Aha czyli babę. A ja bym wolał żeby na czele PiS stanął Rzeplinski. Miłego dnia życzę 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 06:43 pajac.prezydencki napisał(a): > Aha czyli babę. Być możę "baba" byłaby lepsza od Kijowskiego. Na przykład Eliza Michalik. A ja bym wolał żeby na czele PiS stanął Rzeplinski. Rzepliński jest zarezerwowany na kandydata na prezydenta RP koalicji PO+nowoczesna+POzostałe Lewactwo. > Miłego dnia życzę 😊 > > Odpowiedz Link Zgłoś
j-k alle po co ? 12.11.16, 07:03 pajac.prezydencki napisał(a): A ja bym wolał żeby na czele PiS stanął Rzeplinski. Ale po cco ? ten pajac na czele KOD bardzo mi odpowiada. wystarczajaco KOD (a przy okazji PO) komromituje. Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: alle po co ? 12.11.16, 14:19 j-k napisał: > pajac.prezydencki napisał(a): > A ja bym wolał żeby na czele PiS stanął Rzeplinski. > > Ale po cco ? > ten pajac na czele KOD bardzo mi odpowiada. > wystarczajaco KOD (a przy okazji PO) komromituje. To prawda ..))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajac.prezydencki Re: alle po co ? 12.11.16, 14:42 j-k napisał: > Ale po cco ? > ten pajac na czele KOD bardzo mi odpowiada. > wystarczajaco KOD (a przy okazji PO) komromituje. No z tego punktu widzenia lepszy byłby świr co odpowiada o mistralach po dolarze i napadł na pakamere NATO w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Jacek Kurski liderem KODu. 12.11.16, 06:59 Alimenciarzem jest, mógłbyś więc dużo o nim pisać, pisać i PIS............ać Należy do POPISu, toż to Twój ulubiony konik :-) Ale pod jego przewodnictwem KOD nie miałby rację bytu. I tu nie wiem, czy cieszyłby to Ciebie, czy martwiło z powodu braku ulubionego tematu KOD :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Jacek Kurski liderem KODu. 12.11.16, 07:03 adam.eu napisał: > Alimenciarzem jest, mógłbyś więc dużo o nim pisać, pisać i PIS............ać > Należy do POPISu, toż to Twój ulubiony konik :-) > Ale pod jego przewodnictwem KOD nie miałby rację bytu. > I tu nie wiem, czy cieszyłby to Ciebie, czy martwiło z powodu braku ulubionego > tematu KOD :-) Spróbuj napisać to jeszcze raz poprawną polszczyzną i postaraj się użyć jakiś argumentów oprócz samego tylko atakowania kogoś kto wyraża niemiły Tobie pogląd. Chętnie porozmawiam. > Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Jacek Kurski liderem KODu. 12.11.16, 07:32 czekam.na.lewice napisał: > Spróbuj napisać to jeszcze raz poprawną polszczyzną i postaraj się użyć jakiś a > rgumentów oprócz samego tylko atakowania kogoś kto wyraża niemiły Tobie pogląd. > Chętnie porozmawiam. Zapewne tak chętnie nie dasz namiarów na swoje poprzednie posty, które by wskazywały Twoją troskę o to, o co walczy KOD. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k KOD - zbrojne ramie PO ? 12.11.16, 07:36 adam.eu napisał: o co walczy KOD... o odzyskanie wladzy PO. - cos niejasne. ? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: KOD - zbrojne ramie PO ? 12.11.16, 07:38 Czy tyko o odzyskanie władzy PO? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Glownie. 12.11.16, 07:49 adam.eu napisał: > Czy tyko o odzyskanie władzy PO? Glownie. by moc cokolwiek politycznie zmienic - trza miec Wladze. samo szczekanie - nic nie zmienia. nastrojow tez nie - bo wkurza przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Glownie. 12.11.16, 08:10 Odzyskanie władzy przez PO jest zadaniem PO. Zwracaniem uwagi tylko na to jest zadaniem PISu, aby przykryć swoje totalitarne zapędy. Pamiętaj i przypominaj innym, że Hitler zdobył władzę w sposób demokratyczny. Problem to taki, że później rządził w sposób totalitarny demontując demokracje i pozbywając się opozycji. Czy Twoim zdaniem PIS już nie uśmiecha się do bojówek narodowców? Do wykorzystania siły patriotów kibiców? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k NIE. 12.11.16, 08:15 adam.eu napisał: Czy Twoim zdaniem PIS już nie uśmiecha się do bojwek narodowców? Do wykorzystania siły patriotów kibiców? NIE, gdyz wspolczesna Polska nie jest niepodlega (jak np. dawna II. RP) wspolczesna Polska (III. RP)korzysta z dotacji unijnych, ktore Unia zawsze moze jej odebrac i to cos sie dzieje to jest zabawa w Niepodleglosc, ale w "granicach" na ktorte przyzwala UE. Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: KOD - zbrojne ramie PO ? 12.11.16, 14:23 adam.eu napisał: > Czy tyko o odzyskanie władzy PO? Nie tyko. Jak nie wiadomo o co chodzi.... Zapomniałem.....walczy jeszcze o sprawiedliwość społeczną o poszanowanie prawa. Ale dlaczego na czele tego protestu stoi człowiek, który ma problemy z obowiązkiem alimentacyjnym? Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD - zbrojne ramie PO ? 12.11.16, 14:27 moralny_karzel napisał: > Nie tyko. Jak nie wiadomo o co chodzi.... > Zapomniałem.....walczy jeszcze o sprawiedliwość społeczną o poszanowanie prawa. > Ale dlaczego na czele tego protestu stoi człowiek, który ma problemy z obowiązk > iem alimentacyjnym? Sam jestem ciekaw. Może nie ujawnił tego w fazie organizacji ruchu, może zostało to zlekceważone. Błąd. Jednak weselsze było jak Kongres Kobiet klaskał dłużnikowi alimentacyjnemu na stojąco .....to dopiero kuriozum jak z filmu Barei. Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: KOD - zbrojne ramie PO ? 12.11.16, 16:14 Najtrudniejsza jest ocena sytuacji, czy człowieka. Zła diagnoza wyklucza leczenie. 53% białych kobiet głosowało na Trumpa. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD - zbrojne ramie PO ? 12.11.16, 08:02 j-k napisał: > adam.eu napisał: > o co walczy KOD... > > o odzyskanie wladzy PO. > - cos niejasne. ? Nie tylko PO. PO to tylko jeden z elementów tej układanki. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k calkowicie jasne 12.11.16, 08:11 czekam.na.lewice napisał: nie tylko PO. PO to tylko jeden z elementów tej układanki. - calkowicie jasne. dzieciarni jednak problemem "swiatowego ukladu sil" nie bede przeciazal. - przynajmniej tu na FK. zapraszam chetnych na moje FS :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Jacek Kurski liderem KODu. 12.11.16, 08:07 I jeden J. Kurski, i drugi J.Kurski służą swoim panom. Kijowski też. Pisałem wyrażnie. Chodzi o lidera a nie kundelka na czele KOD. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k brutalny jezdes :) 12.11.16, 08:17 ja staram sie byc jednak "soft" - gdzyz Mlodz nie wszystko od ratu chwyta :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: brutalny jezdes :) 12.11.16, 08:29 j-k napisał: > ja staram sie byc jednak "soft" > - gdzyz Mlodz nie wszystko od ratu chwyta :) Część Młodzieży forumowej chwyta ale nie jest w stanie wykrzesać w swojej główce argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice dobre ! 12.11.16, 07:00 pajac.prezydencki napisał(a): > Proponujesz Misia czy Babę od stawistawania baniek? Dobre ! Albo Kijowski, albo Misiu czy Baba od stawiania baniek:) Eliza Michalik twierdzi, że w KOD jest wielu mądrych, charyzmatycznych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 08:25 pajac.prezydencki napisał(a): > Proponujesz Misia czy Babę od stawistawania baniek? > Misiu popraw pisanie.I nie daj sobie pomiatać piqem czyli pieluchami i majtkami. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 takie glosy sie juz pojawiaja 12.11.16, 06:58 prawde powiedziawszy nie rozumiem ludzi, ktorzy naprawde steruja ruchem KOD. A to sa naprawde tegie mozgi ze sporym doswiadczeniem zyciowym, takze w dzialaniach opozycyjnych. Latem zainwestowano sporo w szkolenie M.Kijowskiego, ale niepotrzebnie.Kazdy dobry psycholog powie, jemu brakuje wiekszosci cech potrzebnych trybunowi ludowemu. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: takie glosy sie juz pojawiaja 12.11.16, 07:00 mara571 napisała: > prawde powiedziawszy nie rozumiem ludzi, ktorzy naprawde steruja ruchem KOD. A > to sa naprawde tegie mozgi ze sporym doswiadczeniem zyciowym, takze w dzialania > ch opozycyjnych. > Latem zainwestowano sporo w szkolenie M.Kijowskiego, ale niepotrzebnie.Kazdy do > bry psycholog powie, jemu brakuje wiekszosci cech potrzebnych trybunowi ludowem > u. Kukiełka lub Słup. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Eliza Michalik KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 08:09 Eliza Michalik: "A może przyszedł czas, żeby KOD przedyskutował przywództwo Mateusza Kijowskiego? Jest tam przecież tak wielu mądrych, charyzmatycznych ludzi" . ................... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada A kto tam znowu 12.11.16, 08:23 Michnik czy Wałęsa.A może Nowacka z Zandbergiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Jak by ktoś nie wiedział 12.11.16, 08:32 Eliza Michalik (ur. 1976) – publicystka Życia Warszawy i Superstacji, poprzednio współpracowniczka m.in. tygodnika Wprost [1] i Gościa Niedzielnego. Krytyk ruchu feministycznego i poprawności politycznej. Uczestniczka działań Akcji Alternatywnej Naszość. Komentatorka m.in Tygodnika trójki w TVP 3, TVN 24 i radia TOK FM. Obecnie prowadzi autorski program "Do Elizy" na antenie kanału Superstacja. Wcześniej była dziennikarką tygodników Ozon, oraz od 1 lutego 2001 do 30 sierpnia 2005 Gazety Polskiej. W 2003 roku została oskarżona o naruszenie praw autorskich Hanny Harasimowicz-Grodeckiej, poprzez wykorzystanie fragmentów jej tekstów, w jednym ze swoich artykułów (Czy eksmisja to dobry interes, "Gazeta Polska" nr 9 (503) z 5 marca 2003 r.)[2] bez powołania się na źródło. Wkrótce potem Gazeta Polska opublikowała przeprosiny, a honorarium za artykuł zostało przekazane na cel dobroczynny (zgodnie ze wskazówką Hanny Harasimowicz-Grodeckiej).Po tej kompromitacji Eliza Michalik znalazła schronienie w tv Super Stacja tworze ubecko-komunistycznym i prowadzi tam mi.program Gilotyna razem z pracownikiem Gazety Wyborczej Marcinem Wojciechowskim. Zarówno Pani Eliza jak i pan Marcin nie przebierają tam w słowach a i też wykazują cechy charakterystyczne dla osobników z ADHD. Oczywiście ich tematem dyżurnym można powiedzieć jest ośmieszenie Pana Prezydenta,wykpienie PiSu, Kościoła, ojca Rydzyka, słuchających Radia Maryja - to są tematy kpin dla Elizy Michalik i jej kumpla współprowadzącego. Za to są oni niepokonani póki co w całowaniu stópek Tuskowi i biciu czołem przed Platformą Obywatelską Źródło: niepoprawni.pl/blog/485/co-soba-reprezentuje-malzonek-elizy-michalik Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: Jak by ktoś nie wiedział 12.11.16, 19:34 Czytasz także moje wpisy jako 3671bajtuf ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzinny_europejczyk Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 11:11 Całkiem możliwe. Zdarzyło mi się z nim podyskutować jeszcze na jego blogu "No co Ty Tato", moim zdaniem jest trochę za miękki i niewiele osiągnie w kwestii walki o demokrację, tak jak niewiele osiągnął w kwestii walki o prawa ojców w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzinny_europejczyk Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 11:13 Nie w tym miejscu sie podpielo, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 11:13 rodzinny_europejczyk napisał(a): > Całkiem możliwe. Zdarzyło mi się z nim podyskutować jeszcze na jego blogu "No c > o Ty Tato", moim zdaniem jest trochę za miękki i niewiele osiągnie w kwestii w > alki o demokrację, tak jak niewiele osiągnął w kwestii walki o prawa ojców w ty > m kraju. "Walka o demokrację" brzmi jak sowiecka "walka o pokój" i to Cię chyba demaskuje....demokrato :) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzinny_europejczyk Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 11:26 Wobec tego zdemaskowales zwykłego developera (programiste). Moje gratulacje, leć się pochwalić Plaszczakowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 11:29 rodzinny_europejczyk napisał(a): > Wobec tego zdemaskowales zwykłego developera (programiste). Moje gratulacje, le > ć się pochwalić Plaszczakowi :) Nie o zawód tu chodziło :) Życzę lżejszej i mniej nerwowej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzinny_europejczyk Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 16:57 Dziękuję i również szczerze życzę lepszej pracy ;) Z litości do bliźniego nie będę kontynuował naszej wykasowanej wyżej przez moderatora pogadanki, dotyczącej jakiego właściwie UBeka rozpoznales przechodząc obok marszu KOD, i czy to może ja byłem w przeszłości twoim oficerem prowadzącym. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 17:05 rodzinny_europejczyk napisał(a): > Dziękuję i również szczerze życzę lepszej pracy ;) > Z litości do bliźniego nie będę kontynuował naszej wykasowanej wyżej przez mode > ratora pogadanki, dotyczącej jakiego właściwie UBeka rozpoznales przechodząc ob > ok marszu KOD, i czy to może ja byłem w przeszłości twoim oficerem prowadzącym. Nie komentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice jaki lider KOD by mnie przekonał ? 12.11.16, 13:52 ...czyli kiedy poszedłbym na marsz pomijając całą resztę, o której warto by pomówić też ale mówimy o liderze. Wracając do problemu, to jest tu problem, lidera, biorę pod uwagę też dodatkowe cechy czyli umiejętność porywania tłumów i charyzmę. Mógłby to być na przykład Frasyniuk. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: jaki lider KOD by mnie przekonał ? 12.11.16, 15:58 ewentualnie i na przykład: Jan Śpiewak Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Tak to ocenia młody Śpiewak 12.11.16, 14:07 Życzę KOD-owi nowego przywództwa i dobrej diagnozy sytuacji. Na razie KOD idzie drogą Bronka Komorowskiego i jest to droga do skoku w przepaść Jan Śpiewak, przewodniczący „Miasto Jest Nasze”. PS pan Bronisław dostał nawet audytorium na ostatnim marszu KOD. Dobrze, że nie był samochodem osobiście bo jakaś zakonnica mogłaby w okolicy się trafić i to nawet w ciąży.....co nie, panie Nadredaktorze :) Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 14:48 Wpadłeś na to o 4:52 czy wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 16:02 czekam.na.lewice napisał: > A może przyszedł czas, żeby KOD przedyskutował przywództwo Mateusza Kijowskiego > ? To się nie uda, bo gdyby Kijowskiego wywalili z KOD1 (oczywiście mam na myśli niedemokratyczny sposób ) to on utworzy KOD2 albo KOC (w demokratyczny i transparentny sposób ) i ta garstka tych "uchodźców z PRL" jeszcze się podzieli a Soros nie będzie wiedział który jest ten dobry,,,,,,, i wstrzyma finansowanie obydwu. Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 18:29 A może byś w rodzinnym gronie podyskutował czy nie czas na oddanie Nikona F4S? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 18:51 belphegor-pisu napisał: > A może byś w rodzinnym gronie podyskutował czy nie czas na oddanie Nikona F4S? Z tym żądaniem zgłoś się do tego osobnika któremu "pożyczyłeś" tego Nikona, a nie czepiaj się każdego forumowicza. Wiem że trudno sklecić ci inne zdanie, ale może byś zmienił obiekt swojej adoracji na inny,,co???? A ode mnie się raz na zawsze odstosunkuj... Nigdy nie miałem nawet w ręku Nikona. Choć miałem kilka Canonów czy Kodaków,,,ale Nikona nawet nie trzymałem w rekach.. Zrozumiał "raz na jutro"??? Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 19:32 Nie czepiam się każdego, tylko jednego. Nie moja wina, że ma wiele nicków lecz jeden styl różniący się tylko ilością znaków interpunkcyjnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 23:05 belphegor-pisu napisał: > Nie czepiam się każdego, tylko jednego. Nie moja wina, że ma wiele nicków lecz > jeden styl różniący się tylko ilością znaków interpunkcyjnych.... Ten którego się czepiłeś ma tylko jednego nicka. Tego z którego pisze, czyli "lech1966". Nie miałem przed tym, ani po tym żadnego innego nicka. Nie widziałem na oczy twojego Nikona, ani nie miałem żadnego innego Nikona w swoich rękach...i to mój jedyny nick. Mam nadzieję że rozwiałem wszystkie twoje wątpliwości A teraz wybacz,,,,,,ale pożegnam cię EOT Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 23:07 belphegor-pisu napisał: > Nie czepiam się każdego, tylko jednego. Nie moja wina, że ma wiele nicków lecz > jeden styl różniący się tylko ilością znaków interpunkcyjnych.... Dodam tylko że nie zamierzam go zmieniać. Albo będę pod nickiem lech1966, albo mnie tu nie będzie wcale.. Żegnam. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 23:21 Styl masz identyczny z tw_wielgusem i paru innymi nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 23:52 Ale jestem zupełnie kimś innym. Irytuje mnie to że bezpodstawnie mnie posądzasz o rzeczy z którymi nie miałem i nie mam nic wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 13.11.16, 05:53 lech1966 napisał: > Ale jestem zupełnie kimś innym. Irytuje mnie to że bezpodstawnie mnie posądzasz > o rzeczy z którymi nie miałem i nie mam nic wspólnego > Nie zauważyłeś, że nie mają nic do powiedzenia w temacie KOD i jego lidera ? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Obrońcy demokracji 12.11.16, 18:42 którzy nie akceptują werdyktów demokracji. Cudne! Nie wiem już, którzy mnie bardziej śmieszą - ci znad Wisły, czy Potomaku... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 18:53 Nie długo dołączy do KOD błazen Skiba wyrzucony na bruk z telewizji publicznej.Magdalena Ogórek i Rafał Ziemkiewicz roznieśli marsz KOD-u i Jandę. www.youtube.com/watch?v=GG8OMzd_Wj4 Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 12.11.16, 19:29 taniarada napisał(a): > Nie długo dołączy do KOD błazen Skiba wyrzucony na bruk z telewizji publicznej.Magdalena Ogórek i Rafał Ziemkiewicz roznieśli marsz KOD-u i Jandę. www.youtube.com/watch?v=GG8OMzd_Wj4 Jesteś takim samym nawiedzonym, partyjnym trollem jak np Adam 1111 . Od kiedy to media publiczne mają służyć partii rządzącej do walki z opozycją . Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Tak! 12.11.16, 19:43 Czas na twojego umiłowanego Zandberga :-))) PS. Wciąż czekasz na "prawdziwą lewicę"? :-) Lepiej sobie odpuść - odkąd postulaty socjalne realizują konserwatyści, lewica nie jest już nikomu potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Tak! 12.11.16, 19:48 indeed4 napisał: > > Czas na twojego umiłowanego Zandberga :-))) > > PS. Wciąż czekasz na "prawdziwą lewicę"? :-) Lepiej sobie odpuść - odkąd postul > aty socjalne realizują konserwatyści, lewica nie jest już nikomu potrzebna Socjal to nie wszystko. Jest gospodarka, swieckość państwa, wolność słowa i media publiczne itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Tak! 12.11.16, 19:56 > Jest gospodarka, swieckość państwa, wolność słowa i media publiczne itd itd Tak, tak, towarzyszu komuszku - obywatelom na niczym tak nie zależy jak na świeckości państwa, małżeństwach gejów i apolitycznych mediach publicznych :-))) forum.gazeta.pl/forum/w,28,162736255,162736255,To_jest_pewnik_ze_Trump_nie_bedzie_trwonil.html#p162740521 Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Tak! 12.11.16, 20:09 indeed4 napisał: > > Jest gospodarka, swieckość państwa, wolność słowa i media publiczne itd i > td > > Tak, tak, towarzyszu komuszku - obywatelom na niczym tak nie zależy jak na świ > eckości państwa, małżeństwach gejów i apolitycznych mediach publicznych :-))) > > forum.gazeta.pl/forum/w,28,162736255,162736255,To_jest_pewnik_ze_Trump_nie_bedzie_trwonil.html#p162740521 Mylisz komunizm z lewicą. W Szwecji i Danii jest komunizm ? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Tak! 12.11.16, 20:24 > Mylisz komunizm z lewicą. Wiem, wiem - Marks (autorytet twojego idola Zandberga) to żaden komunista. Najprawdziwsza, autentyczna "lewica"! GW też nie jest lewicowa tylko "liberalna" choć jej redaktor naczelny mówiący o sobie "komunista" tudzież "rusofil" wywodzi się z nurtu lewicy laickiej... :-))) Zobacz sobie na którym miejscu w tym zestawieniu jest świeckość państwa, standardy demokracji etc. i mnie nie rozśmieszaj ;-) tajnikipolityki.pl/wp-content/uploads/2016/06/Zrzut-ekranu-2016-06-01-o-10.46.07.png Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Tak! 12.11.16, 20:44 Mylisz Marksa z Leninem, a sowiety z burżuazją. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Tak! 12.11.16, 21:12 > Mylisz Marksa z Leninem Yhym, jasne... ;-) PS. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 PS. 12.11.16, 21:17 Szykuje się zmiana przywództwa na Czarzastego? "Kuczyński ma pretensje do Kijowskiego. Chciał wystąpić na marszu KOD, tymczasem przemówił Czarzasty z SLD" natemat.pl/194391,kuczynski-ma-pretensje-do-kijowskiego-chcial-wystapic-na-marszu-kod-a-kijowski-nawet-mu-nie-odpowiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Adrian Zandberg 12.11.16, 21:07 Socjalista i biznesmen Kiedyś Zandberg walczył o dostęp do bezpłatnych studiów, teraz wykłada na prywatnej uczelni, na której za czesne trzeba płacić ponad 1000 złotych miesięcznie. W tej samej szkole stanowisko kanclerza piastuje Barbara Nowacka, a rektorem jest ojciec Nowackiej. Poglądy skrajnie lewicowe nie przeszkadzają mu w robieniu interesów. Zandberg prowadzi firmę zajmującą się oprogramowaniem komputerowym. Oprócz tego z innym słynnym działaczem lewicowym, Piotrem Ikonowiczem (59 l.), założył Warszawską Kooperatywę Spożywczą, która dostarcza warszawiakom ekologiczne owoce i warzywa.Koszulka z Marksem ,kontakty z Kuroniem .Młodzieżówka Unii Wolności.Rzeczywisty fenomen „Razem” polega na tym, że to kolejna próba wykreowania lewicy podług marzeń Adama Michnika – antykomunistycznej, rusofobicznej i bez zastrzeżeń pronatowskiej.Nic innego nie można mu zarzucić.Odskocznia od partii prawicowych.Tyle mojego szperania. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Adrian Zandberg 13.11.16, 09:41 No i co Ty na to, co sam napisałeś? Ale może nowy wątek załóż. Nie widzę związku z treścią Twojego postu z tematem wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Adrian Zandberg 13.11.16, 13:09 taniarada napisał(a): > Socjalista i biznesmen > Kiedyś Zandberg walczył o dostęp do bezpłatnych studiów, teraz wykłada na prywa > tnej uczelni, na której za czesne trzeba płacić ponad 1000 złotych miesięcznie. A to łobuz ! > W tej samej szkole stanowisko kanclerza piastuje Barbara Nowacka, a rektorem j > est ojciec Nowackiej. To już połowa składu komunistycznej Loży Masońskiej. >Poglądy skrajnie lewicowe nie przeszkadzają mu w robieniu > interesów. Zandberg prowadzi firmę zajmującą się oprogramowaniem komputerowym. Lewicowiec, który sam prowadzi firmę ? To afera ! Sam się dodatkowo utrzymuje a nie jak Kaczyński z kasy partyjnej. > Oprócz tego z innym słynnym działaczem lewicowym, Piotrem Ikonowiczem (59 l.), > założył Warszawską Kooperatywę Spożywczą, która dostarcza warszawiakom ekologi > czne owoce i warzywa. W spółkach skarbu państwa powinien być jak uczciwi pisowcy ? >Koszulka z Marksem ,kontakty z Kuroniem .Młodzieżówka Unii No to już w ogóle ! Kuroń ! Boże ! Zapomniałeś o stopniu doktora, o biegłej znajomości angielskiego i wielu innych jego talentach. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD sam ma problem z demokracją 13.11.16, 15:22 Kijowski rządzi w KOD jak Naczelnik Kaczyński w PiS. poznan.onet.pl/rozlam-w-kod-w-wielkopolsce-konflikt-po-wizycie-kijowskiego/3k44sc Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: KOD- zmiana lidera ? ! 13.11.16, 19:26 czy niedemokratyczna organizacja może bronic demokracji? fajnie to ujął lewak Zandebrg: Ciekaw jestem, co o planach wspólnego demonstrowania z wrogami demokracji z ONR sądzą członkowie i sympatycy Komitetu Obrony DEMOKRACJI. Choć zapewne nie ma to większego znaczenia, skoro w tej broniącej demokracji strukturze przez rok nie udało się przeprowadzić demokratycznych wyborów. Powoli zaczynam rozumieć dlaczego" Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: KOD- zmiana lidera ? ! 13.11.16, 20:05 jabbaryt napisał: > czy niedemokratyczna organizacja może bronic demokracji? > fajnie to ujął lewak Zandebrg: > Ciekaw jestem, co o planach wspólnego demonstrowania z wrogami demokracji z ONR > sądzą członkowie i sympatycy Komitetu Obrony DEMOKRACJI. Choć zapewne nie ma t > o większego znaczenia, skoro w tej broniącej demokracji strukturze przez rok ni > e udało się przeprowadzić demokratycznych wyborów. Powoli zaczynam rozumieć dla > czego" Nie ma jeszcze decyzji/ zgody Michnika i Schetyny na wybory w KOD. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: KOD- zmiana lidera ? ! 14.11.16, 01:09 czekam.na.lewice napisał: > jabbaryt napisał: > > > czy niedemokratyczna organizacja może bronic demokracji? > > fajnie to ujął lewak Zandebrg: > > Ciekaw jestem, co o planach wspólnego demonstrowania z wrogami demokracji > z ONR > > sądzą członkowie i sympatycy Komitetu Obrony DEMOKRACJI. Choć zapewne ni > e ma t > > o większego znaczenia, skoro w tej broniącej demokracji strukturze przez > rok ni > > e udało się przeprowadzić demokratycznych wyborów. Powoli zaczynam rozumi > eć dla > > czego" > Nie ma jeszcze decyzji/ zgody Michnika i Schetyny na wybory w KOD. Petru był w rozjazdach. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice dlaczego nie ma wyborów wewnątrz KOD 14.11.16, 07:03 Moim zdaniem Kijowski ryzykując klęskę w wyborach wewnętrznych KOD, nawet gdyby ten Ruch wtedy poszedł w górę, straciłby przewidywane, "biorące" miejsce na listach wyborczych PO lub innej partii. Może niech spróbuje złożyć rezygnację i zapisać się jako honorowy twórca KOD wtedy tej możliwości 4 letniej pensji w parlamencie lub może nawet w europarlamencie (!) nie straci. Odpowiedz Link Zgłoś