witek.bis 17.12.16, 02:56 ... panie Kaczyński? Będzie coś o warchołach? Będzie coś o wichrzycielach zaprzedanych obcym ośrodkom dywersyjnym? W razie czego prokurator Piotrowicz przypomni panu, jak to leci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ta Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 17.12.16, 03:11 Spieprzał dziad :) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zadzior A Policja to słaba była. 17.12.16, 03:21 Krew motłochu to tam tryskać powinna. Ale to dopiero początek. Wariant turecki się szykuje. Na razie to tylko jednego tam z limpem widziałem. To stanowczo za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
pajac.prezydencki Re: A Policja to słaba była. 17.12.16, 04:47 krwawy.zadzior napisał: > Krew motłochu to tam tryskać powinna. > Ale to dopiero początek. > Wariant turecki się szykuje. > Na razie to tylko jednego tam z limpem widziałem. > To stanowczo za mało. > > > Wariant Ukraiński racze , j tylko czy Putin przyjmie tych nieudaczników na wygnanie ? Bo nikt inny napewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: A Policja to słaba była. 17.12.16, 10:44 krwawy.zadzior napisał: z > Krew motłochu to tam tryskać powinna. A potem lulka w łeb czy łagry? Z tego co pamiętam preferujesz kulkę. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 17.12.16, 04:41 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/56,114871,21134092,demoluja-ich-te-sceny-dygnitarskiego-wyjazdu-policja-sila.html Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 17.12.16, 04:42 "Policjanci nie użyli gazu łzawiącego. Z tras przejazdu usuwano jedynie stwarzających bezpośrednie zagrożenie dla życia własnego i innych" - wyjaśnia Policja na Twitterze Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 17.12.16, 05:46 No i o politykierach. Ten komuch Kaczyński o tym określeniu zapomniał. M. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 17.12.16, 09:26 Równia pochyła pisu. Po wczorajszej hucpie odwrotu już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 17.12.16, 09:57 Odwrotu nie mają od chwili złamania prawa i Konstytucji, od chwili bezprawnego unieważnienia wyboru sędziów TK i nieprzyjęcia przysięgi od wybranych sędziów. Oni dobrze zdają sobie z tego sprawę. Przestępcy władzy pokojowo nie oddadzą i dlatego będziemy mieć wariant rumuński. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Dzielny pan kaczelnik, 17.12.16, 10:16 zwany też (Magdolot, zazdroszczę, że nie ja wymyśliłam) el kaczelnik nie miał nawet tyle odwagi, żeby wiać pierwszym autem, skrył się za limuzyną wiozącą dżewnianne szydło :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Dzielny pan kaczelnik, 17.12.16, 10:18 Che cachelnik (czyt. cze kaczelnik). Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Dzielny pan kaczelnik, 19.12.16, 03:30 Też nie ja wymyśliłam. Przekręciłam post Yomy z Kaczelnikiem usłyszanym pod Sejmem. Ostatnio widziałam też "Demokracja tak, wykaczenia nie". Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 17.12.16, 10:20 Teraz dużo zależy od tego, co zrobi opozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 17.12.16, 11:01 Nawet Kutschera w Warszawie nie miał takiej obstawy jak tchórzliwy szczur. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/56,114871,21134092,policja-sila-usuwa-ludzi-protesty-w-calej-polsce,,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 17.12.16, 11:19 E tam, na pewno ukochany przywódca bał się, ze zakochajo go na amen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pajac.prezydencki Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 18.12.16, 08:22 Wyjeżdżając zrobił "karpia "w samochodzie nie wiem czy sądził że go nie poznają czy to oczekiwanie na wigilię Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 18.12.16, 09:12 a Suski był tak pijany ,że na nogach nie mógł ustać. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 przed jakim suwerenem? 18.12.16, 09:15 ta banda, ktora sie kladzie przed samochody? Kazdy ma prawo wyjsc z pracy po skonczonej robocie do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka tak, to warchoły i wichrzyciele, nie suweren 18.12.16, 09:18 suweren to ci, którzy popierają partię, wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Marusia, agnentka stasi dała głos:( 18.12.16, 15:38 I pojechała komuszym tekstem :P Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: przed jakim suwerenem? 18.12.16, 20:59 mara571 napisała: > Pod TK [prezydent B.Komorowski] oswiadczył: > "Miałem satysfakcję, kiedy jedna z posłałek partii rządzącej czmychała z Sejmu > pod eskortą policji. Niech tak już zostanie!" Doświadczyłam podobnego uczucia :) przede wszystkim dlatego, że czmychała SAMA. Prezespan z najbliższymi przypupasami w opancerzonych limuzynach, a pani tzw profesor Pawłowicz na piechotkę, z pobladłym ze strachu licem, truchtem - SAMA. Tak to jest , pani Krystynko, do parszywej roboty panią zatrudniają, gdzie straciła pani kręgosłup i twarz na zawsze, ale jak ślisko się robi, to radź sobie sama, bo nawet dżentelmeni pisowscy mają cię w poważaniu czyli w dudzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: przed jakim suwerenem? 18.12.16, 21:16 O, też mnie zdumiało, że taka samosia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: przed jakim suwerenem? 18.12.16, 21:39 Wyjście Pawłowicz z Sejmu w zderzeniu z uśmiechniętą gębą strzeżonego i wygodnie siedzącego w samochodzie posła Kaczyńskiego to bardzo wymowne świadectwo, do czego służą Kaczyńskiemu ludzie i jak on nawet najwierniejszych poważa. Jego nic i nikt poza własną osobą nie obchodzi. Czy Pawłowicz coś z tej sytuacji pojmie? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 18.12.16, 12:23 > Będzie coś o warchołach? Warchoły zablokowały obrady Sejmu , a teraz wylewają krokodyle łzy , że Sejm źle działa... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Żenada Komorowski na KOD 18.12.16, 12:26 I reszta lewicy wyrzucona z sejmu przez wyborców.Niech żyje WSI. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 18.12.16, 15:39 kontakt24.tvn24.pl/zero-bedziesz-siedzial-tlum-przed-sejmem-zatrzymal-zbigniewa-ziobro,219820.html Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 18.12.16, 20:48 witek.bis napisał: > ... panie Kaczyński? Będzie coś o warchołach? Będzie coś o wichrzycielach zaprz > edanych obcym ośrodkom dywersyjnym? W razie czego prokurator Piotrowicz przypom > ni panu, jak to leci. Nie słuchałem homilii ojca Brudzińskiego, ale tu i ówdzie czytam, że właśnie pojechał "warchołami"... Jeśli to prawda, to znaczy, że jest z nimi gorzej, niż można było przypuszczać. Dopiero co mieli problem z towarzyszem Piotrowiczem, który poszedł do komunistycznej prokuratury zaraz po tym, jak peerelowski bezmiar sprawiedliwości rozprawił się z warcholstwem z Radomia, ale nic to - prawdziwy pisowiec gotów jest upolować i łyknąć każdą żabę, która znajdzie się w jego zasięgu. Jako tako rozgarnięty absolwent zawodówki bez trudu znalazłby jakieś inne, bliskoznaczna słowo, tymczasem "politolog i nauczyciel akademicki" (!!!) jedzie akurat "warcholstwem"... Ale czego właściwie można się po nim spodziewać, skoro on, właśnie on, tysiącom uczestników marszu KOD-u zarzucił złodziejstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 18.12.16, 21:23 A TVPiS (info) wczoraj podpisała materiały z demonstracji pod sejmem - "destabilizacja kraju". Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 18.12.16, 21:26 Cytują już szeregowca Jaruzelskiego? No, proszę - jak to oni potrafią czerpać z mądrości tych swoich ulubionych "zwykłych Polaków". Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 18.12.16, 21:35 I wzorują na jego sławetnym orędziu z dnia, gdy nie było teleranka. Wczoraj Brocha zapomniała tylko okularków odpowiednich włożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 18.12.16, 21:47 Nie wysłuchałem całego orędzia Brochy, bo częstotliwości, które ona z siebie emituje są dla mnie nie do zniesienia, ale zdążyłem zauważyć, że pod względem posiadanych broszek bije na głowę Jaruzelskiego i Rokossowskiego razem wziętych. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 18.12.16, 21:55 witek.bis napisał: pod względem pos > iadanych broszek bije na głowę Jaruzelskiego i Rokossowskiego razem wziętych. > Ale ma pewnie większe niż oni dwaj ambicje ;) www.google.pl/search?q=korea%C5%84ski+genera%C5%82+medale&client=firefox-b&tbm=isch&imgil=8hXFdFZDjNjs-M%253A%253BzKSHPSFxQoApaM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.wiocha.pl%25252F833753%25252CBraklo-juz-miejsca-na-medale&source=iu&pf=m&fir=8hXFdFZDjNjs-M%253A%252CzKSHPSFxQoApaM%252C_&usg=__2xsNOP5S8ahQUnPNrhSCMfGcTDE%3D&biw=1027&bih=598&ved=0ahUKEwiR-fX_z_7QAhXB2CwKHQlaCDYQyjcIJw&ei=XfdWWNHWGsGxswGJtKGwAw#imgrc=8hXFdFZDjNjs-M%3A Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Płaszczak! 19.12.16, 02:47 witek.bis napisał: > Cytują już szeregowca Jaruzelskiego? No, proszę - jak to oni potrafią czerpać z > mądrości tych swoich ulubionych "zwykłych Polaków". Od 11 listopada dochodzi do prób podpalenia Polski, to co wydarzyło się w nocy z piątku na sobotę było zaplanowane - twierdzi minister spraw wewnętrznych Mariusz Błaszczak. W jego ocenie policja wywiązała się ze swojego obowiązku zapewnienia bezpieczeństwa. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,21140830,szef-mswia-dochodzi-do-prob-podpalenia-polski.html Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka ta nasza młodość z kości i krwi 18.12.16, 21:41 ta nasza młodość co z czasu kpi co nie ustoi w miejscu zbyt długo ona co pierwszą jest potem drugą :-) mówił o warcholstwie, cyt. "Ale my na warcholstwo w Sejmie nie pozwolimy!" Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: ta nasza młodość z kości i krwi 18.12.16, 22:19 A jednak to prawda... Domyślam się, że odrąbywania rąk jeszcze nie zapowiadał, bo byłoby o tym głośno... Ale nic straconego, bo sprawa jest rozwojowa... A przy tej okazji nie odmówię sobie przyjemności zalinkowania... www.youtube.com/watch?v=Rlhd0jZKk8w Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: ta nasza młodość z kości i krwi 19.12.16, 00:09 witek.bis napisał: > A przy tej okazji nie odmówię sobie przyjemności zalinkowania... > > www.youtube.com/watch?v=Rlhd0jZKk8w > oj, tak, tak... Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Dywersanci i szkodnicy! 18.12.16, 22:21 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,21140270,awaria-w-emisji-tvp-nie-wszyscy-widzieli-oredzie-szydlo-prezes.html Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Dywersanci i szkodnicy! 18.12.16, 22:31 No, proszę... Jak ten Piotr Duda nam się posunął... Kiedy za młodu bronił telewizji przed Solidarnością, to żadnych nieuzasadnionych przerw w nadawaniu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dywersanci i szkodnicy! 18.12.16, 22:39 Czy tamtejsze suwereny to niewidzenie przeżyją?! Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Bardzo łagodnie traktuje swoich opozycjonistów 18.12.16, 21:34 Kaczyński .Czeka chyba że kogoś w reszcie zabiją .Bo chamstwo nie przebiera w środkach ,słowach nawet tu na forum.Obecny konflikt polityczny w Polsce nie jest jakimś tam zaskoczeniem. W demokracji partyjnej bałagan jest wpisany w jej istotę. Obecny parlament przypomina burdel, z tym wyjątkiem, że panny mało urodziwe i zdecydowanie za drogie.Największym pracodawcą w demokracji jest rząd. Z tej racji, w przypadku kryzysu ekonomicznego, miernoty moralne ślinią się do obozu władzy. W przypadku partii walczącej o władzę na jej czele stoi wódz. To on zatwierdza listy i ma wpływ na rozdawanie stanowisk w przypadku wygranej. Koalicja PO-PSL (stronnictwo germańsko-ruskie) dostawała być może sms-y z Berlina i Moskwy, więc luk prawnych w ich ustawał było niewiele. Z tej racji te partie koniecznie wypada zdelegalizować – zdrada stanu. W przypadku stronnictwa żydowsko-amerykańskiego jest zgoła inaczej. Jarek z Żoliborza chciał zabłysnąć samodzielnością, oddał ustawy swoim wiernym sługom. I wyszło, jak wyszło. Kompletna kompromitacja intelektualna. Aż 8 poprawek do ustawy o Trybunale Konstytucyjnym. A wystarczyło TK-szkodnika zwyczajnie zlikwidować – jednozdaniowa ustawa: „Ze względu na dobro Polaków, obecnie antypolski TK zostaje zdelegalizowany” i powołać się na Konstytucję (Art. 4). No, ale na początek ustawę pilotował poseł PiS , niejaki Ast. Zapewne ma IQ powyżej żyrafy i tylko tyle. Dał intelektualnie ciała i wtedy robotę dostał stary komuch Piotrowicz. Ten jednak nabawił Jarka kłopotów medialnych.plonszczanin.pl.salon24.pl/740554,ratunek-dla-polski-zlikwidowac-partie-polityczne Odpowiedz Link Zgłoś
privus Kaczyński uciekł do Krakowa 18.12.16, 21:42 Pod Wawelem wystąpiła ostra szarpanina. Policja musiała chronić Kaczyńskiego. pikio.pl/szarpanina-pod-wawele-policja-musiala-chronic-kaczynskiego/ Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ma_sprawy Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 18.12.16, 21:40 frustracie, rodzina na ciebie pluje? Odpowiedz Link Zgłoś
fredi07 Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 18.12.16, 22:25 Uciekł w W-wie. Uciekł w Krakowie. Gdzie będzie u siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada [...] 18.12.16, 23:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ferdynand_007 Re: No i jak sie spierd....la przed suwerenem... 19.12.16, 00:41 Brawo suweren!!! Wyście suweren pod wpływem byli jak żeście głosowali. A teraz patrzajta deser.gazeta.pl/deser/56,111858,21134467,to-zdjecie-jaroslawa-kaczynskiego-to-najlepsze-podsumowanie,,29.html Odpowiedz Link Zgłoś
koniecpisu Tu masz PiiSu glos o warcholach suwerennych 19.12.16, 01:56 “Nie pozwolimy opozycji na warcholstwo. Nie pozwolimy na nocna zmianę dwa - mówi Brudziński. Tłum skanduje "Pomożemy".” NAZISCI JUZ POKAZALI CZERWONE KORZENIE RAJMUNDA KACZYNSKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Kraków 19.12.16, 03:43 Dziś w Krakowie podczas przelotnego spotkania Emerytowanego Zbawcy Narodu z Kochającym Narodem na murze Wawelu wyświetlono mi in. IDŹ PAN DO DIABŁA oraz MAMY SMOKA I NIE ZAWAHAMY SIĘ GO UŻYĆ. A w ramach tradycjonalistycznego cyklu "wróblem wyleci a powróci wołem" wołano SPIEPRZAJ DZIADU! Zaś istoty ludzkie noszone dziś przez policję chwaliły sobie jej delikatność. Nie warto marnować spokojnego profesjonalizmu policji. Lata mądra instrukcja, żeby się nie szarpać z policją, nie tylko dlatego że to niemiłe i dla obu stron ryzykowne, lecz przede wszystkim ponieważ do przeniesienia bezwładnego człeka trzeba 3-4 policjantów [a przez ten czas istoty już wcześniej przeniesione mogą wrócić na swoje miejsce], zaś szarpanie się znacznie ułatwia policji transport. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Lata mądra instrukcja 19.12.16, 16:01 Nagłaśniam, bo widziałam w necie sporo histerycznych postów z gatunku "ZOMO, policja bije ludzi". Nie. Nie bije. Robi co musi. Jest tak delikatna jak może. I nie przejawia cienia ochoty do bicia kogokolwiek. I dobrze tak. I niech tak pozostanie! I szacun dla Policji. Odpowiedz Link Zgłoś
fredi07 Re: Lata mądra instrukcja 19.12.16, 22:53 Z tym smokiem to było lepsze hasło: ,,Wypuście smoka Jarek to dziewica" Odpowiedz Link Zgłoś