fredi07 21.12.16, 21:38 Bój się Kaczyński Polska nadchodzi. W sieci znalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza.bella.iza Re: Świątecznie. Wśród nocnej ciszy głos się rozc 21.12.16, 21:42 Wśród nocnej ciszy głos się rozchodzi - Bój się Kaczyński Polska nadchodzi. Więc zakładaj wprzód pieluchę, Bo po świętach rozpieruchę, Masz zapewnioną! Odpowiedz Link Zgłoś
fredi07 Re: Świątecznie. Wśród nocnej ciszy głos się rozc 21.12.16, 22:52 Teraz ludziom parkiety zakładam, odnawiam stare podłogi. Przez siedem lat byłem żołnierzem zawodowym. W 1989 roku obalałem komunę. Byłem w zarządzie KO w małym miasteczku (Krosno Odrzańskie). Jak wolność nastała zostawiłem politykę. Teraz na stare lata znów muszę bronić wolności. Ostrzegałem was nawet na tych waszych pisich stronach od roku że ,jak ćma w ogień lecicie. Teraz to już trupem śmierdzicie. Nie wiem co możecie jeszcze zrobić żeby was na ulicach kijami nie zatłukli.Może azyl na białorusi? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Świątecznie. Wśród nocnej ciszy głos się rozc 21.12.16, 22:56 To dla twojego dobra. Jarosław cię kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
fredi07 Re: Świątecznie. Wśród nocnej ciszy głos się rozc 21.12.16, 23:32 Ja też kocham każdego człowieka ale czyny osądzam. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Świątecznie. Wśród nocnej ciszy głos się rozc 21.12.16, 23:47 Ale ty nie masz kota, a Jarosław ma coraz większego. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Świątecznie. Wśród nocnej ciszy głos się rozc 21.12.16, 22:58 No jak przez 7 lat nie potrafiłeś we wojsku się wykazac na tyle, zeby cię do emerytury zostawili, to sie nie dziwię że w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z twoimi kwalifikacjami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Fredi! 21.12.16, 23:04 Jesteśmy razem na tym forum nie od dzisiaj. Z Twoich wpisów wnioskuję, że jesteś mi pokoleniowo i światopoglądowo bardzo bliski. Rozumiem Twoją frustrację, więc zapraszam tu: forum.gazeta.pl/forum/w,28,163022725,163022725,Kochane_Lemingi_Watek_wentyl_bezpieczenstwa_.html Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Fredi! 21.12.16, 23:19 A forum randkowe nie lepsze? Bo mi tutaj niezłym romansidłem zalatuje. Jak byście mieli problem ze świadkami to dawajcie znac, podjade i po starej znajomosci pomogę. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Fredi! 21.12.16, 23:31 qqazz napisał: > A forum randkowe nie lepsze? Bo mi tutaj niezłym romansidłem zalatuje. Skonsultuj się na ten temat z" leśnym ruchałem' z P.O. prezydenta, imć Kaczorem lub p.o. Putina - Macierewiczem :( l Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Fredi! 21.12.16, 23:38 Czyli póki co jestem piaty na liście świadków zaraz za min. Macierewiczem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Fredi! 22.12.16, 00:10 W innym przypadku bym nie przebolał, ale skoro w tak ważnej sprawie stawiasz tuz przede mną tak szacowne persony to czuje się poważnie doceniony. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Świątecznie. Wśród nocnej ciszy głos się rozc 22.12.16, 00:14 iza.bella.iza napisała: > Wśród nocnej ciszy głos się rozchodzi - > Bój się Kaczyński Polska nadchodzi. > Więc zakładaj wprzód pieluchę, > Bo po świętach rozpieruchę, > Masz zapewnioną! > Bierzesz coś bo jesteś ostatnio pobudzona? > Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz A Ja sie naiwny łudziłem 21.12.16, 22:57 że w pośredniaku usłyszałeś. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: A Ja sie naiwny łudziłem 21.12.16, 23:08 A ja się naiwnie łudziłam, że Kazio choć w adwent okaże się miłosiernym katolikiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: A Ja sie naiwny łudziłem 21.12.16, 23:15 Zawsze jestem miłosierny, ale tez zawsze jestem karcący, jak na konserwatywnego katolika przystało. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fredi07 Re: A Ja sie naiwny łudziłem 21.12.16, 23:29 Człowiek rozumny bydło w rzeźniach bije. Spoko. Tylko leczyć będziemy. Ale ulica mądra do czasu. Mała iskra i spłoniecie.Na razie obelgi były a wy (pisdzielcy) benzyną je gasicie. Ten wasz dzień świra czyli chwila dla debila źle się dla was skończy. Tylko przestrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: A Ja sie naiwny łudziłem 21.12.16, 23:42 Tak się nie sztresuj, bo ci się kaftan poluzuje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fredi07 Re: A Ja sie naiwny łudziłem 21.12.16, 23:53 Czemu jak pisdzielec coś pisze to analfabeta? Miejmy litość i współczucie . Nie wiedzą co czynią. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: A Ja sie naiwny łudziłem 21.12.16, 23:58 Bardzo cie polubiłem Ferdziu. Wszystkie Ferdki to porządne chłopaki, tylko weź coś w końcu Izce odpisz, bo napaliła się dziewoja a Ty nic, niczym dinozaur z wadą wzwodu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fredi07 Re: A Ja sie naiwny łudziłem 22.12.16, 00:12 Ja mam żonę, Izka męża, jarek kota a ty jesteś szczęśliwy bo nie ogarniasz o czy tu piszemy. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: A Ja sie naiwny łudziłem 22.12.16, 00:15 Teoretycznie to zamyka temat, ale praktyka zna wiele dziwnych przypadków, nawet z cudzym kotem... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: A Ja sie naiwny łudziłem 22.12.16, 00:20 fredi07 napisał: > Ja mam żonę, Izka męża, jarek kota a ty jesteś szczęśliwy bo nie ogarniasz o c > zy tu piszemy. A jak sprawa z parkietami ? Szlifujesz je jeszcze.Ty masz żonę Izka ma męża i wnuka.Ale ich zaniedbuje bo w kodzie pracuje .Najważniejsze to Jarkowi przyłożyć .Ale kota zostawmy w spokoju.Co kot winny że ryczą na ulicach i straszą biedne zwierze. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: A Ja sie naiwny łudziłem 22.12.16, 00:25 > Co kot winny że ryczą na ulicach i straszą biedne zwierze. Nie bój o kota - BOR go ochroni. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: A Ja sie naiwny łudziłem 22.12.16, 00:42 qqazz napisał: > chyba BOK Mówisz, to masz. No to PchamyTenSyf: www.youtube.com/user/EverySoundTv Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Fredi, daj spokój! 22.12.16, 00:12 "Nowomowę" wcześniej lub później pokona święta prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Zgadnijcie co dostaną ci z KOD od Mikołaja 22.12.16, 00:25 www.facebook.com/WylaczTVN.WlaczMyslenie/photos/a.427399484012095.1073741825.379017512183626/1215016345250401/?type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
fredi07 Re: Zgadnijcie co dostaną ci z KOD od Mikołaja 22.12.16, 01:07 W KOD to mam blokadę. Serio. Za ,,Świętą Wojnę". .Niewiedza jest porażająca. Jak piosenkę ruską zamieścił to komunista. Więcej. Ja nie wiem teraz na kogo bym głosował? Na mądrych i przyzwoitych to na pewno. Pożyjemy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Zgadnijcie co dostaną ci z KOD od Mikołaja 22.12.16, 01:09 > Na mądrych i przyzwoitych to na pewno. No i mamy boleść - większość została w domach, zamiast głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Zgadnijcie co dostaną ci z KOD od Mikołaja 22.12.16, 01:18 Czyli zagłosujesz na Jarka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Zgadnijcie co dostaną ci z KOD od Mikołaja 22.12.16, 01:20 Może i ten dowcip byłby śmieszny, gdyby nie był tak głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
fredi07 Re: Zgadnijcie co dostaną ci z KOD od Mikołaja 22.12.16, 22:16 qqaz może jestem prostym parkieciarzem, co tam tylko paru osobą daje pracę. Ale debilem to nie jestem by na jarka głosować Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz No w końcu troche pokory i dystansu 22.12.16, 22:31 i trzeźwiejsze spojrzenie na świat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Na razie POlska zamknięta w Sejmie. 22.12.16, 10:39 Ale podobno śpiewają w Sali Plenarnej. Nawet frywolne piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ma_sprawy Re: Świątecznie. Wśród nocnej ciszy głos się rozc 22.12.16, 11:09 Merkel nawołuje do powrotu niemieckiej tradycji śpiewu zapomnianych już kolęd ostatnimi śpiewającymi kolędy byli załoganci obozów koncentracyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Świątecznie. Wśród nocnej ciszy głos się rozc 22.12.16, 11:17 Proponuję, żeby prezes pan odśpiewał publicznie jakąś kolędę. Hymn podobno śpiewał codziennie, a co z kolędami? Odpowiedz Link Zgłoś