Dodaj do ulubionych

Świątecznie. Wśród nocnej ciszy głos się rozchodzi

21.12.16, 21:38
Bój się Kaczyński Polska nadchodzi.
W sieci znalazłem.
Obserwuj wątek
    • iza.bella.iza Re: Świątecznie. Wśród nocnej ciszy głos się rozc 21.12.16, 21:42
      Wśród nocnej ciszy głos się rozchodzi -
      Bój się Kaczyński Polska nadchodzi.
      Więc zakładaj wprzód pieluchę,
      Bo po świętach rozpieruchę,
      Masz zapewnioną!
      • fredi07 Re: Świątecznie. Wśród nocnej ciszy głos się rozc 21.12.16, 22:52
        Teraz ludziom parkiety zakładam, odnawiam stare podłogi. Przez siedem lat byłem żołnierzem zawodowym. W 1989 roku obalałem komunę. Byłem w zarządzie KO w małym miasteczku (Krosno Odrzańskie). Jak wolność nastała zostawiłem politykę. Teraz na stare lata znów muszę bronić wolności.
        Ostrzegałem was nawet na tych waszych pisich stronach od roku że ,jak ćma w ogień lecicie.
        Teraz to już trupem śmierdzicie. Nie wiem co możecie jeszcze zrobić żeby was na ulicach kijami nie zatłukli.Może azyl na białorusi?
        • wariant_b Re: Świątecznie. Wśród nocnej ciszy głos się rozc 21.12.16, 22:56
          To dla twojego dobra.
          Jarosław cię kocha.
          • fredi07 Re: Świątecznie. Wśród nocnej ciszy głos się rozc 21.12.16, 23:32
            Ja też kocham każdego człowieka ale czyny osądzam.
            • wariant_b Re: Świątecznie. Wśród nocnej ciszy głos się rozc 21.12.16, 23:47
              Ale ty nie masz kota, a Jarosław ma coraz większego.
        • qqazz Re: Świątecznie. Wśród nocnej ciszy głos się rozc 21.12.16, 22:58
          No jak przez 7 lat nie potrafiłeś we wojsku się wykazac na tyle, zeby cię do emerytury zostawili, to sie nie dziwię że w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z twoimi kwalifikacjami.

pozdrawiam
        • iza.bella.iza Fredi! 21.12.16, 23:04
          Jesteśmy razem na tym forum nie od dzisiaj. Z Twoich wpisów wnioskuję, że jesteś mi pokoleniowo i światopoglądowo bardzo bliski. Rozumiem Twoją frustrację, więc zapraszam tu:
          forum.gazeta.pl/forum/w,28,163022725,163022725,Kochane_Lemingi_Watek_wentyl_bezpieczenstwa_.html
          • qqazz Re: Fredi! 21.12.16, 23:19
            A forum randkowe nie lepsze? Bo mi tutaj niezłym romansidłem zalatuje. Jak byście mieli problem ze świadkami to dawajcie znac, podjade i po starej znajomosci pomogę.

pozdrawiam:)
            • iza.bella.iza Re: Fredi! 21.12.16, 23:31
              qqazz napisał:

> A forum randkowe nie lepsze? Bo mi tutaj niezłym romansidłem zalatuje.

Skonsultuj się na ten temat z" leśnym ruchałem' z P.O. prezydenta, imć Kaczorem lub p.o. Putina - Macierewiczem :(
              l
              • qqazz Re: Fredi! 21.12.16, 23:38
                Czyli póki co jestem piaty na liście świadków zaraz za min. Macierewiczem.

pozdrawiam
                • iza.bella.iza Re: Fredi! 22.12.16, 00:06
                  No, niestety, przyjacielu
                  • qqazz Re: Fredi! 22.12.16, 00:10
                    W innym przypadku bym nie przebolał, ale skoro w tak ważnej sprawie stawiasz tuz przede mną tak szacowne persony to czuje się poważnie doceniony.

pozdrawiam
                    • iza.bella.iza Re: Fredi! 22.12.16, 00:15
                      HOGW! od Apaczów!
      • taniarada Re: Świątecznie. Wśród nocnej ciszy głos się rozc 22.12.16, 00:14
        iza.bella.iza napisała:

> Wśród nocnej ciszy głos się rozchodzi -
        > Bój się Kaczyński Polska nadchodzi.
        > Więc zakładaj wprzód pieluchę,
        > Bo po świętach rozpieruchę,
        > Masz zapewnioną!
        > Bierzesz coś bo jesteś ostatnio pobudzona?
        >
    • qqazz A Ja sie naiwny łudziłem 21.12.16, 22:57
      że w pośredniaku usłyszałeś.

pozdrawiam
      • iza.bella.iza Re: A Ja sie naiwny łudziłem 21.12.16, 23:08
        A ja się naiwnie łudziłam, że Kazio choć w adwent okaże się miłosiernym katolikiem :(
        • qqazz Re: A Ja sie naiwny łudziłem 21.12.16, 23:15
          Zawsze jestem miłosierny, ale tez zawsze jestem karcący, jak na konserwatywnego katolika przystało.

pozdrawiam
          • fredi07 Re: A Ja sie naiwny łudziłem 21.12.16, 23:29
            Człowiek rozumny bydło w rzeźniach bije. Spoko. Tylko leczyć będziemy. Ale ulica mądra do czasu. Mała iskra i spłoniecie.Na razie obelgi były a wy (pisdzielcy) benzyną je gasicie. Ten wasz dzień świra czyli chwila dla debila źle się dla was skończy. Tylko przestrzegam.
            • qqazz Re: A Ja sie naiwny łudziłem 21.12.16, 23:42
              Tak się nie sztresuj, bo ci się kaftan poluzuje.

pozdrawiam
              • fredi07 Re: A Ja sie naiwny łudziłem 21.12.16, 23:53
                Czemu jak pisdzielec coś pisze to analfabeta? Miejmy litość i współczucie . Nie wiedzą co czynią.
                • qqazz Re: A Ja sie naiwny łudziłem 21.12.16, 23:58
                  Bardzo cie polubiłem Ferdziu. Wszystkie Ferdki to porządne chłopaki, tylko weź coś w końcu Izce odpisz, bo napaliła się dziewoja a Ty nic, niczym dinozaur z wadą wzwodu.

pozdrawiam
                  • fredi07 Re: A Ja sie naiwny łudziłem 22.12.16, 00:12
                    Ja mam żonę, Izka męża, jarek kota a ty jesteś szczęśliwy bo nie ogarniasz o czy tu piszemy.
                    • qqazz Re: A Ja sie naiwny łudziłem 22.12.16, 00:15
                      Teoretycznie to zamyka temat, ale praktyka zna wiele dziwnych przypadków, nawet z cudzym kotem...

pozdrawiam
                    • taniarada Re: A Ja sie naiwny łudziłem 22.12.16, 00:20
                      fredi07 napisał:

> Ja mam żonę, Izka męża, jarek kota a ty jesteś szczęśliwy bo nie ogarniasz o c
                      > zy tu piszemy.
                      A jak sprawa z parkietami ? Szlifujesz je jeszcze.Ty masz żonę Izka ma męża i wnuka.Ale ich zaniedbuje bo w kodzie pracuje .Najważniejsze to Jarkowi przyłożyć .Ale kota zostawmy w spokoju.Co kot winny że ryczą na ulicach i straszą biedne zwierze.
                      • wariant_b Re: A Ja sie naiwny łudziłem 22.12.16, 00:25
                        > Co kot winny że ryczą na ulicach i straszą biedne zwierze.

Nie bój o kota - BOR go ochroni.
                        • qqazz Re: A Ja sie naiwny łudziłem 22.12.16, 00:31
                          chyba BOK

pozdrawiam;)
                          • wariant_b Re: A Ja sie naiwny łudziłem 22.12.16, 00:42
                            qqazz napisał:
                            > chyba BOK

Mówisz, to masz.

No to PchamyTenSyf: www.youtube.com/user/EverySoundTv
            • iza.bella.iza Fredi, daj spokój! 22.12.16, 00:12
              "Nowomowę" wcześniej lub później pokona święta prawda!
    • taniarada Zgadnijcie co dostaną ci z KOD od Mikołaja 22.12.16, 00:25
      www.facebook.com/WylaczTVN.WlaczMyslenie/photos/a.427399484012095.1073741825.379017512183626/1215016345250401/?type=3&theater
      • fredi07 Re: Zgadnijcie co dostaną ci z KOD od Mikołaja 22.12.16, 01:07
        W KOD to mam blokadę. Serio. Za ,,Świętą Wojnę". .Niewiedza jest porażająca. Jak piosenkę ruską zamieścił to komunista. Więcej. Ja nie wiem teraz na kogo bym głosował? Na mądrych i przyzwoitych to na pewno. Pożyjemy zobaczymy.
        • wariant_b Re: Zgadnijcie co dostaną ci z KOD od Mikołaja 22.12.16, 01:09
          > Na mądrych i przyzwoitych to na pewno.

No i mamy boleść - większość została w domach, zamiast głosować.
        • qqazz Re: Zgadnijcie co dostaną ci z KOD od Mikołaja 22.12.16, 01:18
          Czyli zagłosujesz na Jarka.

pozdrawiam
          • wariant_b Re: Zgadnijcie co dostaną ci z KOD od Mikołaja 22.12.16, 01:20
            Może i ten dowcip byłby śmieszny, gdyby nie był tak głupi.
          • fredi07 Re: Zgadnijcie co dostaną ci z KOD od Mikołaja 22.12.16, 22:16
            qqaz może jestem prostym parkieciarzem, co tam tylko paru osobą daje pracę. Ale debilem to nie jestem by na jarka głosować
            • qqazz No w końcu troche pokory i dystansu 22.12.16, 22:31
              i trzeźwiejsze spojrzenie na świat.

pozdrawiam
    • adalberto3 Na razie POlska zamknięta w Sejmie. 22.12.16, 10:39
      Ale podobno śpiewają w Sali Plenarnej. Nawet frywolne piosenki.
    • nie_ma_sprawy Re: Świątecznie. Wśród nocnej ciszy głos się rozc 22.12.16, 11:09

Merkel nawołuje do powrotu niemieckiej tradycji śpiewu zapomnianych już kolęd
      ostatnimi śpiewającymi kolędy byli załoganci obozów koncentracyjnych
      • wariant_b Re: Świątecznie. Wśród nocnej ciszy głos się rozc 22.12.16, 11:17
        Proponuję, żeby prezes pan odśpiewał publicznie jakąś kolędę.
        Hymn podobno śpiewał codziennie, a co z kolędami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka