Dodaj do ulubionych

Order Orła Białego

13.01.17, 16:22
dla Szewacha Weissa:

... wręczenie Orderu Orła Białego człowiekowi, który jest "symbolem politycznych, ale też międzyludzkich relacji polsko-żydowskich" to będzie bardzo ważny fakt ... - min. Krzysztof Szczerski

"Odznaczenie wręczy (w Jerozolimie) prezydent Andrzej Duda,
który w dniach 16-19 stycznia odwiedzi Izrael i Palestynę."

wpolityce.pl/spoleczenstwo/323041-order-orla-bialego-dla-szewacha-weissa-andrzej-duda-odznaczy-go-podczas-wizyty-w-izraelu
Kaczyści już pędzą z gratulacjami...
Obserwuj wątek
    • iza.bella.iza Re: Order Orła Białego 13.01.17, 16:23
      Masz na myśli naszą forumową pisdzielnię?
      • ave.duce Re: Order Orła Białego 13.01.17, 16:37
        Też ;)
    • zapijaczony_ryj A ja juz się wystraszyłem, ze Misiewicz dosłał 13.01.17, 16:26
      to wielkie odznaczenie.
      Uff, odetchnąłem z ulgą, że jeszcze nie dostał, na razie.
      • ave.duce Re: A ja juz się wystraszyłem, ze Misiewicz dosła 13.01.17, 16:38
        Misiewicz to raczej Virtuti Militari.
        • iza.bella.iza Re: A ja juz się wystraszyłem, ze Misiewicz dosła 13.01.17, 16:39
          Ale najpierw Krzyż Walecznych.
          • ave.duce Re: A ja juz się wystraszyłem, ze Misiewicz dosła 13.01.17, 16:48
            E tam, to tak jakbyś uznała, że na takim stanowisku powinien przynajmniej mieć ukończone studia.
            • iza.bella.iza Re: A ja juz się wystraszyłem, ze Misiewicz dosła 13.01.17, 16:49
              A to przepraszam :(
              • ave.duce Re: A ja juz się wystraszyłem, ze Misiewicz dosła 13.01.17, 16:53
                Chyba, że w celach kolekcjonerskich - wtedy i owszem.
                • iza.bella.iza Re: A ja juz się wystraszyłem, ze Misiewicz dosła 13.01.17, 16:55
                  O nie! W celach kolekcjonerskich to tylko dla Damy;)
                  • ave.duce Re: A ja juz się wystraszyłem, ze Misiewicz dosła 13.01.17, 19:11
                    Misiewicz może paść krzyżem.
                    W końcu nie zaboli go, bo kręgosłup ma mięciutki niczym krętek blady.
        • zapijaczony_ryj Re: A ja juz się wystraszyłem, ze Misiewicz dosła 13.01.17, 16:54
          W końcu każdy walczy tym co ma, a ten walczy niczym Mata Hari
          • ave.duce Re: A ja juz się wystraszyłem, ze Misiewicz dosła 13.01.17, 19:13
            Misiewicz nie może walczyć jak Mata Hari. Jest patrIDiotą genetycznym.
          • ave.duce Re: A ja juz się wystraszyłem, ze Misiewicz dosła 13.01.17, 19:13
            Misiewicz nie może walczyć jak Mata Hari. Jest patrIDiotą genetycznym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka