14.02.17, 14:26
Najpierw cytat:

..."– Ja całkiem szczerze mogę powiedzieć, że nienawidzę PiS-u. Nienawidzę tych ludzi. Ja na nich k**wa patrzeć nie mogę. Dosłownie cierpię, oglądając TVN 24. Robi mi się niedobrze, kiedy patrzę na ich paskudne gęby i słyszę ich opowieści o tym, że będziemy teraz lepsi moralnie. To się ma tak do kakaogate, jak pięść do nosa, którą trzeba komuś czasem przyłożyć. Jak powiedział Beniamin Franklin, chcesz rozmawiać o pokoju, trzymaj w ręce gruby kij. Zły człowiek z kijem może narobić dużo złego, ale dobry człowiek z kijem może narobić dużo dobrego. Nie powinniśmy startować do nich z gołymi rękami. Ktoś tu powinien dostać w pysk, bo naprawdę coraz bardziej się należy."....
źródło:
koduj24.pl/maciej-malenczuk-nienawidze-pis-u/
Teraz autoprezentacja
1- "Chamstwo w Państwie":
www.youtube.com/watch?v=gwZMTbQop5M
2- Rozmowa z córką Jaruzelskiego:
muzyka.onet.pl/alternatywa/bez-maski-maciej-malenczuk-gosciem-moniki-jaruzelskiej-cz-i-kot-dostal-lsd-i-skakal/fk9rnk
3- I na koniec głos aktywnego forumowicza na fk:
forum.gazeta.pl/forum/w,28,163284428,163284428,Malenczuk_jak_zwykle_niezawodny.html#p16328643

Co o tym wszystkim myśleć?

Obserwuj wątek
    • kfugktru23 Re: Portret 14.02.17, 14:28
      Kto sieje wiatr zbiera burzę...
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Portret 14.02.17, 14:28
      Po wytyczne jak to ogarnąć musisz zgłosić się do ciotek Karnowskich.
      • mazala1 Re: Portret 14.02.17, 17:03
        Takiej rady spodziewałbym się od Maleńczuka
    • szwampuch58 Re: Portret 14.02.17, 14:30
      Mam to samo co pan Maciej, myśleć nie ma po co trzeba szukac kija na te paskudne gęby.....i" jusz "
      • wsk175 Re: Portret 14.02.17, 14:38
        Prawda wypowiedziana przez Maleńczuka jakoś pisiorów nie wyzwoliła.
    • rzewuski1 Re: Portret 14.02.17, 15:48
      Mam taka samo.
      • yoma Re: Portret 14.02.17, 15:51
        Też się zgłaszam.
        • mazala1 Re: Portret 14.02.17, 19:06
          Do czego?
    • mazala1 Wysłuchałem co było do wysłuchania i przeczytałem 14.02.17, 16:37
      tyleż. Odnoszę wrażenia, że Pan Maleńczuk nie jest rzeczywistym autorem poematu "Chamstwo w Państwie" ponieważ przywołane tam nazwiska, zdarzenia i użyte metafory świadczą o szerokiej znajomości literatury co znajduje odbicie w strukturze języka i słownictwie jakim się posługuje. Ten właśnie język, moim zdaniem, stoi w jaskrawej sprzeczności z językiem jakiego Maleńczuk używa w wywiadzie udzielonemu Magdzie J. Myślę także , że podobnie jak zdecydowana większość ludzi nie przywiązuje on większej wagi do używanych słów ( nienawiść do partii, do tvn-u itp.) ponieważ, zdaniem jego, słowa nie zmieniają ludzkiej rzeczywistości i nie mogą być drogą do sukcesu artysty.
      Dodam jeszcze, że z przyjemnością słucham niektórych jego "kawałków" a całe polityczne zaangażowanie tego człeka uważam za wybraną świadomie drogę do "kasy"
      • szwampuch58 Re: kwa-kwa-kwa... z przytupem... 14.02.17, 16:48
        ....pletwOm ,kartofel..... Q....wa ,gdzie moj kij?
        • mazala1 Re: kwa-kwa-kwa... z przytupem... 14.02.17, 16:51
          Troszku jaśniej, jeśli łaska?
          • szwampuch58 Re: kwa-kwa-kwa... z przytupem... 14.02.17, 16:55
            Koniec łaski,teraz natychmiast w te paskudne gęby wolskie kijem...i "jusz"
            • mazala1 Re: kwa-kwa-kwa... z przytupem... 14.02.17, 16:59
              Paskudne gęby dygnitarzy to rzecz gustu, do czego więc kij potrzebny? Wszak o gustach nawet dyskutować nie warto. Uważasz się jak Maleńczuk, że twoje wyobrażenie o pięknie zasługuje na rozpowszechnianie przemocą?
    • mazala1 Portret czyli wątek niejednoznaczny 15.02.17, 15:49
      Istnieje ten portret tylko w jednym celu, Nie jest nim, tak przypuszczam, opiniowanie talentu muzycznego Maleńczuka, lecz uświadomienie nam wszystkim, że Maleńczuk jako pojedyńczy "ludź", czyli członek naszej wspólnoty, posiada umysłowość rozkapryszonego i źle wychowanego dziecka.
      • porannakawa01 Re: Portret czyli wątek niejednoznaczny 15.02.17, 16:02
        mazala1 napisał:

> Istnieje ten portret tylko w jednym celu, Nie jest nim, tak przypuszczam, opini
        > owanie talentu muzycznego Maleńczuka, lecz uświadomienie nam wszystkim, że Male
        > ńczuk jako pojedyńczy "ludź", czyli członek naszej wspólnoty, posiada umysłowoś
        > ć rozkapryszonego i źle wychowanego dziecka.
        Któremu na imię Seweryn.
        Seweryn szuka kija!
        • mazala1 Re: Portret czyli wątek niejednoznaczny 15.02.17, 16:06
          czy ten Seweryn jest synem alkoholika?
    • mazala1 Przebieg rozmowy na fk świadczy jaskrawo 15.02.17, 17:44
      o umysłowych możliwościach aktywistów fk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka