Dodaj do ulubionych

Paszoł won !

05.03.17, 14:23
Usłyszy pan Sariusz-Wolski od swojego szefa w poniedziałek

" Daul przypomniał, że zgodnie ze statutem Europejskiej Partii Ludowej jej wiceprzewodniczący muszą być członkami partii, które wchodzą w jej skład - Saryusz-Wolski nie spełnia tego warunku od soboty, kiedy to PO usunęła go z partii. Na koniec szef EPL napisał, że "rodzina EPL" całkowicie popiera kandydaturę na Tuska na drugą kadencję."
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Paszoł won ! 05.03.17, 14:26
      zoro_wieczorowo_poro napisał:

> Usłyszy pan Sariusz-Wolski od swojego szefa w poniedziałek
      >
      > " Daul przypomniał, że zgodnie ze statutem Europejskiej Partii Ludowej jej [b]w
      > iceprzewodniczący muszą być członkami partii, które wchodzą w jej skład - Saryu
      > sz-Wolski nie spełnia tego warunku od soboty, kiedy to PO usunęła go z partii.[
      > /b]

Będzie się musiał szybko do PO zapisać.

S.
      • zoro_wieczorowo_poro Re: Paszoł won ! 05.03.17, 14:30
        Niech POdziękuje Richardowi C. za perfekcyjnie przeprowadzoną akcję :D
    • zoro_wieczorowo_poro Wykrakałem 06.03.17, 12:44
      nie tylko z vice ale całkiem z partii będzie "paszoł wPiSdu" :D
      • szwampuch58 Re: Wykrakałem 06.03.17, 12:50
        zaraz po wyborze Tuska kurdupel upusci go jak cieply kartofel,wysoko gral i bolesnie padnie na pysk
        • kosel_maruvi Re: Wykrakałem 06.03.17, 12:52
          napisał:

> zaraz po wyborze Tuska kurdupel upusci go jak cieply kartofel,wysoko gral i bo
          > lesnie padnie na pysk
          >
          I tak mu dopomoz Bog
      • 3kaczyjar Re: Wykrakałem 06.03.17, 12:51
        Celny cytat.

wyborcza.pl/7,75248,21458329,kod-kalosz-wypchany-sloma-dla-jacka-saryusz-wolskiego.html
        • kosel_maruvi Re: Wykrakałem 06.03.17, 13:05
          3kaczyjar napisał(a):

> Celny cytat.
          >
          > wyborcza.pl/7,75248,21458329,kod-kalosz-wypchany-sloma-dla-jacka-saryusz-wolskiego.html

[bObraźliwy napis i kalosz ze słomą na biurze Saryusz-Wolskiego [/b]

Obrazliwy ?
    • j-k Poyebalo cie, hloopcze ? 06.03.17, 12:48
      a kto jest jego Nowym Szefem ?
      • zoro_wieczorowo_poro Re: Poyebalo cie, hloopcze ? 06.03.17, 13:01
        chyba ci się rozmowa z sexkamerki tu na forum wpisała. Z jakim tam chłopcem piszesz doktorku "zkropkąpo r". Ten doktorat tak apropos, to chyba ci dali bo bawiłeś się w doktora w przedszkolu.
        A wracając do pytania, to faktycznie nie ma już szefa , bo go nawet z partii ludowców pogonili na zbity ryj. Straszny go czeka awans, za Waszczykowskiego :D
        • j-k nadal Poyebalo cie, hloopcze ? 06.03.17, 15:22
          nosz SW ma nowego szefa.

tylko, hloopcze, trzeba to po prostu umiec uznac.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
    • 141288bs Re: Paszoł won ! 06.03.17, 12:57
      O widze,ze rozmowa Donalda z Wladimirem na sopockim molo,owocuje. - Jezyk ruski wkracza na brukselskie unijne pokoje.
      Druga tuskowa kadencja zaowocuje jez. ruskim jako urzedowym w brukselskiej administracji.
      • zoro_wieczorowo_poro Re: Paszoł won ! 06.03.17, 13:02
        bardzo analityczny umysł :) Złóż podanie o prace do kontrwywiadu, albo do familiady
    • taniarada Saryusz-Wolski złożył rezygnację 06.03.17, 12:59
      Eurodeputowany Jacek Saryusz-Wolski złożył rezygnację z Europejskiej Partii Ludowej - zrobił to w poniedziałkowe południe. Polski polityk nie chciał jednak mówić o szczegółach.Chamstwo niemal się zapluło.Tusk musiałby przejechać na pasach zakonnicę w ciąży, żeby nie zostać wybranym na króla Europy. Niemcy nie mogą sobie pozwolić na przegraną.
      • 3kaczyjar Re: Saryusz-Wolski złożył rezygnację 06.03.17, 13:41
        Jak Wy to piszecie?-
      • szwampuch58 Re: Saryusz-Wolski złożył rezygnację 06.03.17, 14:16
        Teraz czeka go wycieraczka (zatłoczona) u kurdupla - awans jak cholera.
      • f.a.q Re: Saryusz-Wolski złożył rezygnację 06.03.17, 14:27
        Ma klasę w przeciwieństwie do tutejszej leminżerii i tej, która bezkarnie bazgra farbą po drzwiach.
    • f.a.q Czyli wykorzystano procedurę 06.03.17, 14:24
      celem pozbycie się niewygodnego kontrkandydata, który mógłby zagrozić "wilko-oczej przytulance Merkel" w dalszym pajacowaniu na salonach.

Tak mnie zastanawia, dlaczego oni tak bezwzględnie popierają Tuska i dochodzę do wniosku, że chodzi o kurduplowaty wzrost. Po prostu małego Tuska wygodniej klepie się po ramieniu a to z uwagi na to, że nie trzeba nawet marynarki rozpinać.
      • matigrypl Re: Czyli wykorzystano procedurę 06.03.17, 15:11
        Wadzie jest mi obojętne kto tym cysorzem zostanie. Chociaż z drugiej strony widzę plusy dla rudego. On swoją działalnością walnie przyczynia się do udupiania peło.
      • matigrypl Re: Czyli wykorzystano procedurę 06.03.17, 15:13
        W zasadzie jest mi obojętne kto tym cysorzem zostanie. Chociaż z drugiej strony widzę plusy dla rudego. On swoją działalnością walnie przyczynia się do udupiania peło.
      • speedy13 Re: Czyli wykorzystano procedurę 06.03.17, 15:52
        Chyba nie masz racji. Tusk ma 174 cm wzrostu, a więc tylko nieco mniej niż średni wzrost dorosłego mężczyzny w Polsce (178 cm w 2013). W Niemczech średnia jest taka sama jak w Polsce (178).
    • m.c.hrabia Re: Paszoł won ! 06.03.17, 15:17
      pbs.twimg.com/media/C6LyQqAXEAAA1BB.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka