Dodaj do ulubionych

Zaczęłam się wahać czy poprzeć Integrację!!!!!!

17.04.02, 09:36
Jestem Polką ale równocześnie czuję się Europejką. Od zawsze uważałam, że
miejsce Polski jest w rodzinie wolnych i solidarnych krajów Europy, dlatego
nigdy nie miałam wątpliwości czy poprzeć integrację Polski z Unią Europejską –
wiedziałam: TAK to mój obowiązek i spełnienie marzeń pokoleń Polaków.

Niestety, stało się to czego bym się po sobie nie spodziewała. Waham się.

Unia Europejska, która dotychczas jawiła mi się jako oaza pokoju, tolerancji i
braterstwa narodów oddaje się obecnie swej od dawna uśpionej pasji
antysemickiej! Rządzące partie organizują pochody na ulicach Berlina, Paryża,
Rzymu czy Brukseli, podczas których wznoszone są hasła: Precz z Żydami, Każdy
Żyd to morderca, Żydzi won z Palestyny. W tym samym czasie płoną synagogi
francuskie, niemieckie i holenderskie. Dyplomaci krajów UE (poza pewnymi
szlachetnymi wyjątkami) głosują za antysemickimi deklaracjami ramię w ramię z
ludożercami i terrorystami z Ugandy, Sudanu czy Korei Pn.!

Nie chcę do takiej Unii! Tak jak nie chciałabym do Rzeszy Hitlerowskiej! –
dlatego (przypuszczalnie) w ramach protestu przeciw antysemityzmowi zagłosuję
przeciwko Integracji z Antysemicką Unią Europejską!

Wstyd mi także, że w sferach rządowych mojego kraju jest miejsce dla takich
ludzi jak pan Iwiński, który będąc pezetpeerowskim narybkiem z 1968 roku nie
kryje już ostatnio swych szowinistycznych, marcowych poglądów. Ten człowiek
doradza Premierowi w kwestiach zagranicznych! Jego pasja plucia na Żyda
tłumaczyć się daje tylko tym, że przez wiele lat musiał się kryć ze swymi
obrzydliwymi poglądami – teraz już wolno! Nadszedł czas odnowienia sojuszu z
Arabskimi towarzyszami, czas walki z Żydem!

Obawiam się, że teraz tylko zwolennicy Lepera i Maciarewicza zagłosują z Unią z
czystym sumieniem.

Obserwuj wątek
    • Gość: Daisy Re: Zaczęłam się wahać czy poprzeć Integrację!!!!!! IP: *.ok.ok.cox.net 17.04.02, 11:09
      Wg Ciebie ocenianie poczynan Izraela , tzn.izraelskich mordow na
      Palestynczykach jest antysemityzmem? Zeszmaciliscie to slowo tak, ze teraz nic
      nie znaczy.
      • europejka "Wy" - znaczy kto? 17.04.02, 11:25
        Gość portalu: Daisy napisał(a):

> Zeszmaciliscie to slowo tak, ze teraz nic
        > nie znaczy.

• Gość: brzytwa Re: Zaczęłam się wahać czy poprzeć Integrację!!!!!! IP: *.pcz.czest.pl 17.04.02, 11:37
        Gość portalu: Daisy napisał(a):

> Wg Ciebie ocenianie poczynan Izraela , tzn.izraelskich mordow na
        > Palestynczykach jest antysemityzmem? Zeszmaciliscie to slowo tak, ze teraz nic
        >
        > nie znaczy.

Daisy, przeciez europejka puszcza do nas oko, nie rozumiesz?

• europejka Jaśniej proszę... 17.04.02, 11:46
          Gość portalu: brzytwa napisał(a):

> Daisy, przeciez europejka puszcza do nas oko, nie rozumiesz?

• Gość: Leonid Re: Jaśniej proszę... IP: 195.205.230.* 17.04.02, 12:08
            Zintegrujmy się może z Izraelem.
          • Gość: brzytwa Re: Jaśniej proszę... IP: *.pcz.czest.pl 17.04.02, 12:12
            europejka napisał(a):

> Gość portalu: brzytwa napisał(a):
            >
            > > Daisy, przeciez europejka puszcza do nas oko, nie rozumiesz?

Przeciez to proste. Chcialas pokazac, ze ta Europa nie taka europejska
            jak ja maluja.
            • kuki-4 Re: Jaśniej proszę... 17.04.02, 12:38
              Gość portalu: brzytwa napisał(a):

> Przeciez to proste. Chcialas pokazac, ze ta Europa nie taka europejska
              > jak ja maluja.

Nie, ze w Polsce antysemityzm nie taki olbrzymi, w EU tez jest. Moze to pomoze
              niektorym rodakom w podjeciu decyzji: Chcem do Unii! Amen.
              Tak sie wtracilem...
        • Gość: Boss Do Brzytwy IP: *.ipt.aol.com 17.04.02, 13:08
          Europa bez Polski spokojnie sie obejdzie. Zobaczymy jak daleko dojdzie Polska
          ze swoja mania wielkosci. Pewnie znowu do Sowieckiego Sojuza, bo Rosja
          odzyskuje sily.
          • Gość: brzytwa Re: Do Brzytwy IP: *.pcz.czest.pl 17.04.02, 13:39
            Gość portalu: Boss napisał(a):

> Europa bez Polski spokojnie sie obejdzie.

Tez tak mysle. Zawsze przeciez moze zaimportowac wiecej Arabow
            i Murzynow.
      • Gość: Boss Do Daisy IP: *.ipt.aol.com 17.04.02, 13:05
        Czy ty nie slyszalas o trwajacych od 30 lat akcjach terrorystycznych
        Palestynczykow na terenie Izraela ? 30 lat nieustannego strachu przed bozymi
        szalencami, schlanymi bezyna i eksplodujacymi nawet w miejskich autobusach czy
        szkolach. Reakcja Izraela jest przesadna, a ONZ czeka nie wiadomo na co aby
        uspokoic te dwa nienawidzace sie narody.
    • kimmjiki Re: Zaczęłam się wahać czy poprzeć Integrację!!!!!! 17.04.02, 12:44
      Caly ten tekst (oprocz pierwszego akapitu) jest zupelnie bezsensowny - co ma UE
      wspolnego z faszystowska holota? Czy to Komisja Europejska organizowala te
      demonstracje? Czy UE odpowiada za poczynania wszystkich ludzi na jej terenie? Z
      takim podejsciem powinnas takze wyemigrowac z Polski, bo tu antysemitow jeszcze
      wiecej - zatem zgodnie z Twoim tokiem myslenia Polska promuje antysemityzm...
    • Gość: Boss Do Europejki IP: *.ipt.aol.com 17.04.02, 12:57
      Przesadzasz moja droga. Antysemickie ekscesy w niektorych krajach Zachodu to
      dzialania chuliganskie potepiane przez rzady. Panstwowe policje pilnuja obecnie
      zydowskie synagogi, cmentarze, osrodki kulturalne itd. Jak wiesz Europa
      zachodnia pzryjela miliony Arabow i teraz drogo za to placi.W manifestacjach
      antyizraelskich biora udzial osiedleni tu Palestynczycy. Maja do tego prawo i
      swoje racje, bo przeciez ujmuja sie za niewinnymi ludzmi, ktorzy cierpia z
      powodu trwajacego od 30 lat terroryzmu na Bliskim Wschodzie. Swiat jak zwykle
      jest opieszaly w regulowaniu konfliktow.
      • europejka Do Boss'a i Kimmjiki'ego 17.04.02, 13:01
        Nie. To nie są ekscesy jakichś marginalnych grup. To są wielotysięczne
        demonstracje organizowane przez RZĄDZĄCE teraz (Francja, Niemcy) lub w
        niedalekiej przeszłości (Włochy) PARTIE. Na tych wiecach bez skrępowania obnosi
        się transparenty "Jude raus", "Żyd = morderca" itp.
        • Gość: Boss Do Europejki IP: *.ipt.aol.com 17.04.02, 13:11
          Nie wiem skad masz takie wiadomosci.Moze z ND ? Rzady zachodnie sa neutralne w
          tej sprawie. Media mowia o racjach jednej i drugiej strony.
          • europejka Wprost i GW 17.04.02, 13:25

> Nie wiem skad masz takie wiadomosci.Moze z ND ? Rzady zachodnie sa neutralne w
            > tej sprawie. Media mowia o racjach jednej i drugiej strony.

To chyba nie to samo co ND (tam zresztą jak sądzę można raczej czytać o złych
            żydziakach i bohaterskich arabopowstańcach).
            • Gość: Link Do Europejki IP: *.ipt.aol.com 17.04.02, 23:07
              Mieszkam na Zachodzie. Nie wiem dokladnie co sie wypisuje w Polsce ale bzdura
              jest twierdzenie, ze jakikolwiek rzad popiera Palestynczykow. Czy normalnie
              myslacy czlowiek moze popierac terrorystow i szalencow? Jak juz ktos chce
              popelnic samobojstwo niech to zrovi sam, w zaciszu, bez narazania na zycie
              niewinnych. Takie samobojstwo to zwykla zbrodnia szalenca.Najgorsze jest to, ze
              szalencow wykorzystuja dla pozyskania wladzy zwykli bandyci z Hamas i inni.
              Fanatyzm to najlepsza pozywka dla zbrodni. Jako mieszkanka katolickiej Polski
              powinnas cos wiedziec o wyprawach krzyzowych, inkwizycjach i innych zbrodniach
              w imie czegos co jest przykrywka dla niskich instynktow tych, ktorzy tym
              kieruja - szmal i wladza, krotko mowiac.
        • Gość: GMR Re: Do Boss'a i Kimmjiki'ego IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 17:55
          Kochana Europejko. Ja już od dawna stwierdziłem że UE to organizacja która
          stacza się na dno. narozrabiała nagrzebała a teraz nad tym wszystkim straciła
          kontrolę i bezradnie się temu wszystkiemu przygląda. A co do antysemityzmu..
          Żydzi sami się o to prosili. Gdyby izraelscy ekstremiści nie zabili swego
          premierza Rabina być może dziś mielibyśmy trwały pokój wolną Palestynę i
          bezpieczny Izrael a kto wie czy nie miały by miejsce ataki z 11 września ub.r?
          Oni nie potrafią wybaczać tak jak chrześcijanie. Oni chcą zemsty, Arabowie też
          i kółko się zamyka...pozdrawiam. Oby wiecej było takich Europejek jak ty...
          • kimmjiki Re: Do Boss'a i Kimmjiki'ego 17.04.02, 22:41
            No i prosze - GMR dolaczyl do druzyny aryjczykow i twierdzi, ze Zydzi
            odpowiadaja nie tylko za sytuacje na Bliskim Wschodzie, ale nawet za ataki na
            WTC. Jakby ktos nie kojarzyl, to przypominam, ze te ataki zostaly
            przeprowadzone przez Arabow i spotkaly sie z nadzwyczaj cieplym przyjeciem
            przez Palestynczykow... Ale co tam zdrowy rozsadek, liczy sie dokopanie
            Zydom... Skadinad zaczynam watpic, czy w ogole wystepuje w przyrodzie takie
            zjawisko jak prawicowiec nie-antysemita.
            • Gość: GMR Re: Do Boss'a i Kimmjiki'ego IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 21:41
              Dla ciebie nawet Platforma Oobywatelska i PiS mają faszystowskie oblicza
              • kimmjiki Re: Do Boss'a i Kimmjiki'ego 20.04.02, 21:49
                Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Jedyne partie, jakie uwazam za
                faszystowskie (a przynajmniej zblizone do faszyzmu) to LPR i Samoobrona. O PiS
                trudno mi cokolwiek powiedziec, bo co mozna rzec o partii, ktorej program ma
                jedna pozycje - zaostrzenie kodeksu karnego.
      • Gość: -15 Re: Do Europejki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.07.02, 05:29

> Przesadzasz moja droga. Antysemickie ekscesy w niektorych krajach Zachodu to
        > dzialania chuliganskie potepiane przez rzady. Panstwowe policje pilnuja obecnie
        >
        > zydowskie synagogi, cmentarze, osrodki kulturalne itd. Jak wiesz Europa
        > zachodnia pzryjela miliony Arabow i teraz drogo za to placi.W manifestacjach
        > antyizraelskich biora udzial osiedleni tu Palestynczycy. Maja do tego prawo i
        > swoje racje, bo przeciez ujmuja sie za niewinnymi ludzmi, ktorzy cierpia z
        > powodu trwajacego od 30 lat terroryzmu na Bliskim Wschodzie. Swiat jak zwykle
        > jest opieszaly w regulowaniu konfliktow.
    • Gość: Ania Re: Zaczęłam się wahać czy poprzeć Integrację!!!!!! IP: *.upc.chello.be 17.04.02, 13:01
      Jezeli piszesz to pisz prawde.Co do Brukseli to zadna partia rzadzaca nie
      organizowala tu zadnych manifestacji.Owszem manifestacje organizuja
      muzulmanie,ktorych mieszka tu duzo .Nie zapominaj,ze przeciwko wojnie w
      Wietnamie protestowali Amerykanie co nie oznacza,ze rzad amerykanski te
      protesty organizowal.
      • Gość: Skin Re: Zaczęłam się wahać czy poprzeć Integrację!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 17:49
        Unia naważyła sobie piwa to niech je teraz kurwa pije! Głosili tolerancje dla
        obcych wpuścili do siebie tysiacami Arabów a teraz ze strachu w portki
        srają...dobrze im tak!
        • Gość: Link Do Skina IP: *.ipt.aol.com 17.04.02, 22:55
          Niestety. Demokracja i litosc kosztuja sporo. Co bys ty teraz zrobil na miejscu
          rzadow europejskich? Mordowac, wypedzac Arabow jak Milosevic Kosovarov ? Zachod
          nie ma wyjscia. Musi cierpiec arabska zaraze na zawsze.
    • douglasmclloyd Re: Zaczęłam się wahać czy poprzeć Integrację!!!!!! 17.04.02, 17:54
      europejka napisał(a):

> Jestem Polką ale równocześnie czuję się Europejką. Od zawsze uważałam, że
      > miejsce Polski jest w rodzinie wolnych i solidarnych krajów Europy, dlatego
      > nigdy nie miałam wątpliwości czy poprzeć integrację Polski z Unią Europejską &#
      > 8211;
      > wiedziałam: TAK to mój obowiązek i spełnienie marzeń pokoleń Polaków.
      > Niestety, stało się to czego bym się po sobie nie spodziewała. Waham się.
      > Unia Europejska, która dotychczas jawiła mi się jako oaza pokoju, tolerancji i
      > braterstwa narodów oddaje się obecnie swej od dawna uśpionej pasji
      > antysemickiej! Rządzące partie organizują pochody na ulicach Berlina, Paryża,
      > Rzymu czy Brukseli, podczas których wznoszone są hasła: Precz z Żydami, Każdy
      > Żyd to morderca, Żydzi won z Palestyny. W tym samym czasie płoną synagogi
      > francuskie, niemieckie i holenderskie. Dyplomaci krajów UE (poza pewnymi
      > szlachetnymi wyjątkami) głosują za antysemickimi deklaracjami ramię w ramię z
      > ludożercami i terrorystami z Ugandy, Sudanu czy Korei Pn.!
      > Nie chcę do takiej Unii! Tak jak nie chciałabym do Rzeszy Hitlerowskiej! –
      > dlatego (przypuszczalnie) w ramach protestu przeciw antysemityzmowi zagłosuję
      > przeciwko Integracji z Antysemicką Unią Europejską!
      > Wstyd mi także, że w sferach rządowych mojego kraju jest miejsce dla takich
      > ludzi jak pan Iwiński, który będąc pezetpeerowskim narybkiem z 1968 roku nie
      > kryje już ostatnio swych szowinistycznych, marcowych poglądów. Ten człowiek
      > doradza Premierowi w kwestiach zagranicznych! Jego pasja plucia na Żyda
      > tłumaczyć się daje tylko tym, że przez wiele lat musiał się kryć ze swymi
      > obrzydliwymi poglądami – teraz już wolno! Nadszedł czas odnowienia sojusz
      > u z
      > Arabskimi towarzyszami, czas walki z Żydem!
      > Obawiam się, że teraz tylko zwolennicy Lepera i Maciarewicza zagłosują z Unią z
      > czystym sumieniem.

W Polsce za to organizuje sie tylko manifestacje prozydowskie, nieprawdaz?
    • Gość: GMR Re: Zaczęłam się wahać czy poprzeć Integrację!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 17:56
      warto powiedzieć NIE integracji chcoćby dlatego by obalić Millera!
      • Gość: Ania Re: Zaczęłam się wahać czy poprzeć Integrację!!!!!! IP: *.upc.chello.be 17.04.02, 18:00
        Na zlosc babci odmroze sobie usay.Mozna i tak.
      • Gość: Leszekj Re: Zaczęłam się wahać czy poprzeć Integrację!!!!!! IP: *.chello.pl 20.04.02, 22:10
        Gość portalu: GMR napisał(a):

> warto powiedzieć NIE integracji chcoćby dlatego by obalić Millera!

To jest właśnie sposób prowadzenia polityki przez LPR. Głównym celem tego
        ugrupowania wcale nie jest dobro Polski tylko udupienie Millera. W związku z tym
        nawet jak ten rząd miałby dobre pomysły na rozwój kraju to i tak poparcia od LPR
        nie dostanie. LPR wie, że każdy sukces tego czy innego rządu sprawi, ze LPR
        zniknie ze sceny politycznej. Ile to było krzyku przy uchwalaniu Konstytucji ze
        strony Rydzyka, Bendera i innych. Miała to być "Targowica" "Rozbiór
        Polski", "Konstytuta" i jeszcze inne straszne rzeczy miały nasz kraj spotkać.
        Mineło od tego czasu ponad 5 lat i co żadne rydzykowe pieprzenie się nie
        sprawdziło. Przyjdzie czas na obalenie Millera za 4 lata, będą nowe wybory a
        przez ten czas niech LPR się uczy i działa w interesie kraju a nie swojej partii
        to wtedy może ludzie ich wybiorą i dorwie się do władzy. ,

• Gość: roszada Re: Zaczęłam się wahać czy poprzeć Integrację!!!!!! IP: *.chello.pl 20.04.02, 22:01
      Mowisz, ze Europa jest nareszcie antysemicka? To ja
      chce do takiej Europy!
      • Gość: Ania Re: Zaczęłam się wahać czy poprzeć Integrację!!!!!! IP: *.upc.chello.be 20.04.02, 22:19
        A ja jestem tak jak byl jeden z naszych politykow i Za i Przeciw.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka