stefan4
18.06.17, 11:05
Do pani Dominiki Wielowiejskiej.
Uprzejmie proszę, żeby zrezygnowała Pani z zapraszania do audycji niedzielnej ,,Wybory w TOKu'' pana Ryszarda Czarneckiego, a także innych osób, nieumiejących zachować się w towarzystwie. Chodzi nie tylko o jego kompletnie nieradiową dykcję, ale głównie o maniery.
Niestety, musiałem dzisiaj wyłączyć radio w połowie audycji, po wysłuchaniu kilku jego długich monologów niewnoszących niczego do tematu dyskusji, oraz kilku jego chamskich uwag w stosunku do innych osób w studio. Akurat tych innych osób chętnie bym posłuchał, gdyby tylko znalazła Pani skuteczną metodę uciszenia na chwilę pana Czarneckiego. Niestety, tak się działo nie po raz pierwszy.
Nie wiem, dlaczego ten nieokrzesany typ musi wystąpić w każdych ,,Wyborach w TOKu'' i dlaczego jest jedyną osobą, ktorej pozwala Pani bełkotać do woli, ale jeśli taka coniedzielna nawalanka z panem Czarneckim się powtórzy, to w niedzielę o 10:00 będę wyłączał TOK FM, bo jego zachowanie jest nie na moje nerwy.
Ufam, że potrafi Pani, nawet wród ludzi o poglądach podobnych do pana Czarneckiego, znaleźć kogoś bardziej kulturalnego. Z przyjemnością go posłucham.
- Stefan
P.S. Ten post zamieszczam na liście kontaktowej TOK FM i jednocześnie na Forum Kraj GW.
Zwalczaj biurokrację!