Dodaj do ulubionych

Miss Shaded Mind

19.09.17, 10:48
"Ceremonia Wręczenia Odznaczeń im. Antoniny i Jana Żakowskich"... Oczywiście wszędzie wielkie litery i jeszcze większa wtopa polegająca na przerobieniu państwa Żabińskich w Żakowskich... A poza tym wojna światowa, zagłada Żydów i bohaterstwo Polaków jako tło dla posikiwania po nogach z powodu ucałowania rączki. Wyjątkowo pusty pustak, trza powiedzić.

natemat.pl/217915,kompromitujacy-blad-zachwyconej-miriam-shaded-jaroslaw-kaczynski-pocalowal-mnie-w-raczke
Obserwuj wątek
    • witek.bis Re: Miss Shaded Mind 19.09.17, 10:53
      No, może z tą wyjątkowością to trochę przesadziłem, bo właśnie sobie przypomniałem, jak to pani Ogórkowa zaszczycała pracowników IPN, pozując do zdjęć przy szczątkach odkopanych na powązkowskiej Łączce.
      • witek.bis Re: Miss Shaded Mind 19.09.17, 10:58
        Po sprawdzeniu okazało się, że nie tylko zaszczycała ich, ale też sprawiała im ogromną przyjemność. To tak gwoli ścisłości.

www.fakt.pl/wydarzenia/polska/usmiechnieta-magdalena-ogorek-ze-szczatkami-ofiar-mordow-z-prl-u-to-zdjecie-wywolalo/0t29db7
    • pies_na_czarnych Re: Miss Shaded Mind 19.09.17, 10:57
      fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/ryzykowali-zycie-by-ocalic-zydow-wreczono-nagrody-im-zabinskich,773872.html
      • pies_na_czarnych Re: Miss Shaded Mind 19.09.17, 11:02
        Tylko jedno zdanie, ktore podczas uroczystosci wypowiedzial Kaczynski swiadczy jakim malym jest czlowiekiem.
        • witek.bis Re: Miss Shaded Mind 19.09.17, 11:16
          Od dawna podejrzewałem, że to Żydzi wynaleźli lewicę i natychmiast zaszczepili w niej "antysemitys", żeby od razu móc się nad tym swoim dziecięciem znęcać... Co za przewrotny naród, naprawdę.
    • yoma Re: Miss Shaded Mind 19.09.17, 11:05
      WTF is Miriam Shaded?
      • f.a.q Re: Miss Shaded Mind 19.09.17, 11:12
        Jest kobietą w przeciwieństwie do Manueli Gretkowskiej.
    • f.a.q Re: Miss Shaded Mind 19.09.17, 11:11
      Jaka szkoda, że nie zaproszono Kwaśniewskiego. Mógłby profilaktycznie przeprosić.
      • pies_na_czarnych Re: Miss Shaded Mind 19.09.17, 11:18
        Wystarczy, ze zaprosili Kaczynskiego jako przedstawiciela jego zydowskiej rodziny. Co prawda jego rodzina nie byla przesladowana bo byli pod opieka Sowietow.
        • f.a.q Re: Miss Shaded Mind 19.09.17, 12:48
          No to dobrze, znaczy się również wśród Żydów są tacy, którzy nie wystawiają Polakom fałszywego świadectwa. Nawet wśród nich... zdumiewające.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka