erka-4
29.10.17, 06:52
To zwykli praktykanci zawodu lekarza bez okreslonej specjalizacji i jakiejkolwiek praktyki.To zwykli smarkacze,którym jakis idiota wcisnał do pustych łbów adeptów sztuki lekarskiej ze moga i powinni miec zarobki na poziomie co najmniej lekarza z minimum 10-cio letnim doswiadczeniem.Rzad jako taki nie chce im pokazac miejsca w szeregu i powstaje jeden wielki bałagan.Ta gó...ana menazeria jesli chce zarabiac wiecej to droga wolna i moga wszedzie pojechac aby spełniac swoje chore fantazje zarobkowe.Z tego co jest mi wiadome to najwiecej płaca niemcy za wytarcie jednej dupy.To jest równowartosc 1 euro/po niemiecku ojro/.Tam przyjma cała bande tych głodówkarzy i nawet dostaną sznapsa i browara a pózniej do arbajtu.Wiecej o tych pajacach nie bede pisał bo nawet zdychajacej swini nie pozwoliłbym diagnozowac ze wzgledu na brak praktyki.
Źródło: niepoprawni.pl/blog/nathanel/na-studiach-lekarskich-nie-ucza-etyki-no-i-mamy-strajkujacych-kawiorzystow
©: autor tekstu w serwisie Niepoprawni.pl | Dziękujemy! :). <- Bądź uczciwy, nie kasuj informacji o źródle - blogerzy piszą za darmo, szanuj ich pracę.
cytat też stamtąd:
Studia medycznie trwają 6 lat. Przejrzałem program studiów i doszedłem do wniosku że tam nie tylko nie kształcą dobrego lekarza ale też nie kształtują człowieka.
Nie kształcą tam też ekonomistów ale mimo wszystko żółtodzioby w białych fartuchach zamiast zabiegów na pacjentach chcą robić zabiegi na budżecie państwa. Myślą ze dalej tkwią w prosektorium ale to tylko PiS operuje obecnie na nieboszczce PRL.
To zwykli smarkacze,którym jakiś idiota wcisnął do pustych łbów.
Smarkacze owszem,to widać wyraźnie,ale Soros idiotą nie jest moim zdaniem.