Dodaj do ulubionych

DZIWNE JEST TO FORUM

IP: 213.17.204.* 08.10.04, 09:06
DZIWNE JEST TO FORUM
OJ DZIWNE

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=16481620&a=16487412
Obserwuj wątek
    • danek4 Re: DZIWNE JEST TO FORUM 08.10.04, 09:29
      Jac

słusznie mi się oberwało, ale nie chciałam wejść do wątku który "zareklamowano"
      takim tytułem jak z jakiegoś przetargu
      "8 lat za dziecko, 7 miesięcy za psa"
      czy tytuł ten nie sugerował "bicia się" o wysokość wyroków sądowych pod pozorem
      sprawiedliwości?
      nie chciałam brać udziału w tak zapoczątkowany sposób

ale faktem jest, że...mało kogo temat obchodzi
      ciekawe dlaczego?
      z niemocy?
      z braku wiary że jakakolwiek dyskusja coś zmieni?
      inne dyskusje, bardziej medialne, też niewiele zmienią, ale...może wpłyną na
      wzrost oddanych głosów na taką czy inną partię
      kogo obchodzi los powieszonego psa czy zabitego dziecka?
      wielu pewnie pomyśli...no, zamordowano psa w bestialski sposób, ale psów i tak
      jest za dużo a niektóre z nich są nawet agresywne, i podobnie pomyśli o tym
      biednym nieszczęśliwym dziecku
      • Gość: jac Re: DZIWNE JEST TO FORUM IP: 213.17.204.* 08.10.04, 10:35
        Wiem, że pies, też stworzenie Boże, ale porównanie wyroków jest dla mnie SZOKUJĄCE.
        Z opisu wynika, ze śmierć dziecka nie była przypadkiem, że był to zwykły MORD.
        A tu więcej ludzi interesuje czyszczenie dup jakiś pań, niz MORDERSTWO
        • Gość: * Re: DZIWNE JEST TO FORUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 10:42
          Dziwny jest ten świat. Śpiewał o tym również i Niemen. Niestety, nie wszyscy
          chcą to zrozumieć, a co gorsze, usilnie chcą go kształtować na swoją modłę.
        • danek4 Re: DZIWNE JEST TO FORUM 08.10.04, 10:58
          Gość portalu: jac napisał(a):

> Wiem, że pies, też stworzenie Boże, ale porównanie wyroków jest dla mnie
          SZOKUJ
          > ĄCE.
          > Z opisu wynika, ze śmierć dziecka nie była przypadkiem, że był to zwykły MORD.
          > A tu więcej ludzi interesuje czyszczenie dup jakiś pań, niz MORDERSTWO

śmierć dziecka chyba NIGDY nie jest przypadkiem, bo za dziecko ZAWSZE ktoś z
          dorosłych jest odpowiedzialny
          chyba podobnie jest z odpowiedzialnością za psa?
          chyba z odpowiedzialnością za psa....eeetam
          nie wypada robić porównań w obliczu śmierci dziecka
          wszak pies ze swojej naturalnej roli psa ma służyć człowiekowi do...czegoś tam,
          a dziecko to już....nie do służenia ...chyba, że....wartościom wyższego rzędu
          takim jak....itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka