matigrypl
01.01.18, 05:26
Wybór do kaeresu przez parlament jest niedemokratyczny a wybór przez żony, synów, kumpli i powiazanych politycznie jest super demokratyczny? Logicznie nie da się tego wytłumaczyć! A może się mylę i da się? Jestem jednym z nielicznych pełowców na tym świecie który używa mózgu i zadaje pytania. I nigdy nie uzyskuję odpowiedzi powiedzmy satysfakcjonującej. Podejrzewam ze moi towarzysze partyjni to zwyczajni użyteczni idioci i produkują się na tym forum potwierdzając moje podejrzenia. Pytań mam wiele a właściwie to każde pociągnięcie naszego przywództwa rodzi zawsze pytania z zakresu logicznego myślenia. To może jeszcze takie; na prezesa Europy wybrano człowieka z kraju który uważany jest za niedemokratyczny a nawet faszystowski i ściśle powiązany z putinem. Czyżby to nie był Polak? A może to jakiś wyrodek o skłonnościach targowiczanina i za zasługi nagrodzony tym urzędem? Albo taki passus; podziw dla szwabów i wściekłość gdy ukaże się choć minimalna krytyka ich poczynań? Przecież pis nigdy nie reaguje w taki histeryczny sposób na krytykę poczynań putina. Oni tam w pisie całkiem szczerze ganią jego poczynania i jeszcze nigdy nie usłyszałem takiego wazeliniarstwa jak to robią germanofile z peło. Nawet największy głupek tego świata zdaje sobie sprawę że w ten sposób nigdy nie zdobedziemy władzy. Władzę zdobywa się logicznym działaniem dostosowanym do realizmu społecznego. Więc dlaczego to robią???