Dodaj do ulubionych

Nie tylko Gowinowi nie starcza do pierwszego!

09.03.18, 17:17
Następny z PiSiej ferajny ma tak samo. Gdyby nie pensja żony, to by mu nie stykło do pierwszego!
PiSi nie mają wstydu, albo nie potrafią racjonalnie dysponować domowym budżetem?

A budżetem państwa potrafią- to taka ciekawostka przyrodnicza, albo sprawa dla homo.sowieticusa.
www.tvn24.pl/adam-bielan-o-swoich-zarobkach-komentarze-politykow,820987,s.html
Obserwuj wątek
    • witek.bis "Mówiłem z głowy"... I stąd to nieszczęście 10.03.18, 07:22
      Warszawa to miasto zdecydowanie za drogie. 12 patysi na rąsię to stanowczo zbyt mało, żeby całe Bielany mogły należeć do Bielana. Ale gdyby miał jeszcze ze trzy żony i wszystkie posłał do roboty, to ździebko by mu się poprawiło, a wtedy... kto wie? Tylko niech się już z nimi nie rozmnaża, bo znowu wpadnie w nędzę.
      • zdradziecka.morda Re: "Mówiłem z głowy"... I stąd to nieszczęście 10.03.18, 08:47
        witek.bis napisał:

> Warszawa to miasto zdecydowanie za drogie. 12 patysi na rąsię to stanowczo zbyt
        > mało, żeby całe Bielany mogły należeć do Bielana. Ale gdyby miał jeszcze ze tr
        > zy żony i wszystkie posłał do roboty, to ździebko by mu się poprawiło, a wtedy.
        > .. kto wie? Tylko niech się już z nimi nie rozmnaża, bo znowu wpadnie w nędzę.
        >
        >
        Jak się rozmnoży to mu pińcet drzucOM!
    • man_sapiens Zawstydziłem się 10.03.18, 13:18
      Zarabiając zdecydowanie mniej niż Gowin czy Bielan jako "jedyny żywiciel" żywiłem i wykształciłem i to za granicą, w EU, czwórkę dzieci. Najwyraźniej moja rodzina żyła jak ostatnie dziady a to przecież hańba. Te letnie i zimowe wakacje w Chorwacji, Włoszech, Portugalii, w Alpach, na Dalekim Wschodzie, modne ubrania, zdrowe jedzenie, nauka tańca i muzyki, kursy prawa jazdy, wieczory w kinach, na koncertach, w knajpach z przyjaciółmi itd. nic tu nie pomogą. Wstyd. Jak mogłem skazać moje dzieci i żonę na życie w takiej nędzy. Niech mi to wybaczą.
      • ewa9717 Re: Zawstydziłem się 10.03.18, 14:48
        bielan to już z głodu nawet puchnie ;(
        • pkt4a Re: Zawstydziłem się 10.03.18, 15:54
          Bielan to z głodu aż takich chomików dostał , biedaczyna
          --
          patronite.pl/sekielski
          • man_sapiens Re: Zawstydziłem się 10.03.18, 20:34
            Mam nadzieje, że PAH nie da Bielanowi zginąć.
    • porannakawa01 Re: Nie tylko Gowinowi nie starcza do pierwszego! 10.03.18, 20:37
      Dziady nie potrafiące gospodarować własnymi funduszami biorą sie za zarządzane gospodarki całej Polski?
      Dyletanckie nieodpowiedzalne i bezwstydne dziady!
    • pkt4a Re: Nie tylko Gowinowi nie starcza do pierwszego! 10.03.18, 21:00
      najważniejsze że Edowi podciongli asfaltófkie pod samom stodołem a potem ją zagrodzili aby nikt niepowolany się Edowi po nie nie szwędał

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka