alistair-p 20.05.18, 16:27 W Gdanskiej sali BHP opowiadał o sierpniu 1980.Wygumkował Wałęsę,ani słowa.To był sukces Gwiazdy i Walentynowicz.Kim jest to coś?Nie ma słów na takie zakłamywanie historii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k bolszewicy znowu wyxujali mienszewikow ? 20.05.18, 16:40 a historia jesli sie powtarza - to podobno tylko jako farsa... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: bolszewicy znowu wyxujali mienszewikow ? 20.05.18, 16:55 Po raz kolejny strzelili sobie w kolano,to zdrowe.A okularki Matouszek ma takie trochę jak Beria. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ale co z mienszewikami ? 20.05.18, 17:01 - bo moj ulubieniec - Grzesio S. - jakby zapadl sie pod ziemie... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: ale co z mienszewikami ? 20.05.18, 17:10 Niejaki Morawiecki właśnie spieprzył z sali BHP. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: ale co z mienszewikami ? 20.05.18, 17:25 Chyba zdajesz sobie sprawę, że twój głupkowata przedmówca nawet nie wie o co chodzi z tym BHP, a będzie co najwyżej coś po swojemu beblał o Schetynie. Swoją drogą trzeba przyznać, że Rakowski miał więcej odwagi od juniora. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k smecisz, hloopcze, 20.05.18, 17:34 eiran napisał: > Swoją drogą trzeba przyznać, że Rakowski miał więcej odwagi od juniora. Rakowski (a znalem sie z nim dobrze...) hloopcze, mial w 1983 poparcie Generala i tegie doswiadczenie polityczne. - Morawiecki jest sam. TfU(j), jak zawsze, Dr. J.K. dzialacz "S" w 1981. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Tarapaty totalne,ochrona broni premiera. 20.05.18, 17:42 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23427424,awantura-na-spotkaniu-z-morawieckim-w-gdansku-premier-opuscil.html#MT // Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: smecisz, hloopcze, 20.05.18, 17:45 Oczywiście, "doktorku", że znałeś się z nim dobrze. Jedyny problem w tym, że on nic o tym nie wiedział. Ale cóż szkodzi mitomanowi poopowiadać bajki o własnych przewagach. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k i nadal smecisz, hloopcze, 20.05.18, 17:50 alez wiedzial, hloopcze... pisywalem u niego w jego miesieczniku "Dzis-Przeglad Spoleczny" poszukaj sobie wydan z lat 1990-92 znajdziesz tam moje artykuly. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: i nadal smecisz, hloopcze, 20.05.18, 17:55 Oczywiście że pisywałeś. Oni z przyjemnością zamieszczali teksty niegramotnych ortograficznie autorów. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k [...] 20.05.18, 17:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k tesz zara spieprzam na Nieszpory... 20.05.18, 17:28 - bo rano na kacu - nigdy nie moge sie zwlec z barlogu... Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: ale co z mienszewikami ? 20.05.18, 17:50 Przygląda się klęsce Morawieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Slepy - kulawemu nigdy jeszcze nie zaszkodzil 20.05.18, 19:40 nie walnujsa - maladjec. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Slepy - kulawemu nigdy jeszcze nie zaszkodzi 20.05.18, 19:52 Nie znam tego języka. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k [...] 20.05.18, 19:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Slepy - kulawemu nigdy jeszcze nie zaszkodzi 20.05.18, 20:01 Jak prawdziwy lewicowiec :-) ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Slepy - kulawemu nigdy jeszcze nie zaszkodzi 20.05.18, 20:19 Raczej pisior.Oni też nie znaja,nawet polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Slepy - kulawemu nigdy jeszcze nie zaszkodzi 20.05.18, 20:22 Ty też masz z nim problemy więc się nie wymądrzaj bo to głupio wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Slepy - kulawemu nigdy jeszcze nie zaszkodzi 20.05.18, 20:46 Sugerujesz,że naśladuję pisowców? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 20.05.18, 17:17 - W UE już wiedzą, że my nie damy się klepać po plecach - podkreślał powiedział kutas który wziął kilkadziesiąt milionów od tych klepiących. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 20.05.18, 17:19 Kutas to pożyteczny organ.To brzemienna menda. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 20.05.18, 19:59 alistair-p napisał: > Kutas to pożyteczny organ.To brzemienna menda. Alistar,, a może wiesz czy dotarli już zieloni do Gdańska pikietować Adamowicza za zrzut ścieków i fekaliów do Motławy?? www.rmf24.pl/fakty/polska/news-koniec-awaryjnego-zrzutu-sciekow-w-gdansku-z-przepompowni-ol,nId,2582914 Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 20.05.18, 20:07 Na razie oszusta i krętacza Morawieckiego pogonił suweren.Ponoć Mateuszek ze strachu zanieczyścił Salę BHP. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 20.05.18, 20:21 i to też spłynie do Motławy.PiS zasra cały kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 20.05.18, 21:42 99venus napisał: > i to też spłynie do Motławy.PiS zasra cały kraj. Dzięki Adamowiczowi i francuskim właścicielom firmy wszystko spłynie tam gdzie nie powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Kilkunastu bojowkarzy, 20.05.18, 21:20 nazywacie suwerenem?- Przejedziecie sie,totalni idioci,na tym suwerenie i stanie sie to wkrotce. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Kilkunastu bojowkarzy, 20.05.18, 21:26 A mnie się zdaje,że jak Morawiecki spieprzał,to się poślizgnął na własnym g.ównie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Kilkunastu bojowkarzy, 20.05.18, 21:44 alistair-p napisał: > A mnie się zdaje,że jak Morawiecki spieprzał,to się poślizgnął na własnym g.ówn > ie. Racja,,,,,zdaje ci się. To gó... już tam było od kliku dni,,i jeszcze kilka dni popływa w kanale i zatoce dzięki Adamowiczowi Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Kilkunastu bojowkarzy, 20.05.18, 21:50 To już nudne,ale ty potrafisz tylko o szambie.Zajmij się np.rozbijanymi notorycznie limuzynami. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Kilkunastu bojowkarzy, 20.05.18, 22:05 alistair-p napisał: > To już nudne,ale ty potrafisz tylko o szambie.Zajmij się np.rozbijanymi notoryc > znie limuzynami. No właśnie szambo płynie zatoką Gdańską a "zieloni",,,,,,,,,nabrali wody w usta. Czyżby to była woda z tej zatoki?? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Kilkunastu bojowkarzy, 21.05.18, 01:46 Może i nabrali.SANEPID stwierdził,że w Brzeżnie i Stogach można się kąpać.Możesz już zakończyć swoją misję. P.S.Zadzwoń na Nowogrodzką,że nieaktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 21.05.18, 09:11 lech1966 misiu, przypominam że awaria przepompowni nastąpiła w wyniku nagłego braku zasilania. A za to opowiada "Energa", państwowa spółka energetyczna której posady po "dobrej zmianie" obsadziili różni misiewicze i obajtki. A więc Adamowicz nie miał wpływu na bajzel który tam zaprowadzili. Więc jeśli do kogoś pretensje to do nich. P.s. Oczywiście zdaję sobie sprawę że na pewne zdarzenia losowe nie ma się wpływu, i że awarie, wypadki czy nawet katastrofy zdarzają się, zdarzały i zdarzać będą. Z różnych przyczyn których przewidzieć się nie da. Ale jeśli z pełną dezynwolturą odpowiedzialnością za tę awarię obciążąsz Adamowicza, to ja mogę obciążyć kaczyńskiego - bo to on wskazał ministra który zatrudnił szefów "Energi", A więc to on głównie odpowiada za tę i inne awarie (a także powodzie, tornada, klęski urodzaju i nieurodzaju, wypadki na autostradach, epidemie grypy i dezynterii, szybujące ceny benzyny, stonkę ziemniaczaną, świński pomór, psie gówna na ulicach, brudne szalety itd.). Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 21.05.18, 21:10 alistair-p napisał: > Kutas to pożyteczny organ.To brzemienna menda. Dziwne że admin nie reaguje na takie słowa. Netykieta ciebie nie dotyczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 21.05.18, 22:17 kutas – dekoracyjny element ubrania, czapek i zasłon. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 21.05.18, 22:25 alistair-p napisał: > kutas – dekoracyjny element ubrania, czapek i zasłon. Nadal jełopie nie widzisz co sam piszesz. W tym twoim wyjaśnieniu znaczenia słowa "Kutas" nie ma nic o organie, a sam napisałeś : alistair-p napisał: > Kutas to pożyteczny organ.To brzemienna menda. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 21.05.18, 22:34 Niech będzie sprzęt :-) A kim jest ten osobnik i tak wszyscy wiedzą,poza pisdackimi trollami.Na razie cię nie oceniam,ale jak chcesz,to twój życiorys,ze szczególnym naciskiem na prowadzenie się twojej mamusi i ewentualnie siostrzyczki mogę ci wyczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 21.05.18, 22:48 Dawaj, na co czekasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 20.05.18, 18:35 m.c.hrabia napisał: > - W UE już wiedzą, że my nie damy się klepać po plecach - podkreślał > > powiedział kutas który wziął kilkadziesiąt milionów od tych klepiących. Jak Brał od nich pieniądze, to nie pozwolił się klepać. Taki honorny. Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 20.05.18, 20:43 ta napisała: > m.c.hrabia napisał: > > > [i]- W UE już wiedzą, że my nie damy się klepać po plecach - podkreślał[/ > i] > > > > powiedział kutas który wziął kilkadziesiąt milionów od tych klepiących. > > Jak Brał od nich pieniądze, to nie pozwolił się klepać. Taki honorny. > > > > On jest nieprzejednany i bezkompromisowy do tego stopnia, że w piątki obgryza pierogi. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 20.05.18, 17:32 Już tak dobrze nauczył się kłamać, że sam w to wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz A co? Miał mówić o Bolku? 20.05.18, 18:41 I jego zasługach dla komuny i postkomuny? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m.marle Przed chwilą jakaś blondynka opowiadała 20.05.18, 18:52 (groziła?) że władza będzie rozmawiać z Polakami. To chyba jest jakaś rzeczniczka władzy. Wyraźnie rozróżnia dwa zbiory osób: "władza" i "Polacy". Kilkakrotnie to powtarzała. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Przed chwilą jakaś blondynka opowiadała 20.05.18, 21:03 To akurat chyba słusznie? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada A ja oglądam nowego polskiego kardynała 20.05.18, 19:02 Abp Konrad Krajewski .Wspaniały człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: A ja oglądam nowego polskiego kardynała 20.05.18, 20:09 Wejdziesz mu pod kieckę? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 20.05.18, 19:09 Dzieki Bolkowi Gdansk stal sie miastem syfu,fekalji i smrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 20.05.18, 19:17 141288bs napisał: > Dzieki Bolkowi Gdansk stal sie miastem syfu,fekalji i smrodu. Tu takiego wątku nie znajdziesz.Przecież zwolennicy Platformy to uwielbiają.Syf ,kiła i mogiła .Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 20.05.18, 19:58 Już nie jest.Morawieckie wyjechało,a właściwie uciekło w panice przed suwerenem.Ze strachu obsrało historyczną Salę BHP.Już po nim posprzątali. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Radomir Szumełda 20.05.18, 19:29 To jego bojówki zrobiły zadymę z premierem.PIS zacząć oszczędzać pieniądze na widowiska kulturalne.KOD zaspokaja wszystkie potrzeby duchowe .🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Radomir Szumełda 20.05.18, 19:54 Jak na historyka to Mateuszek jest ciemny jak tabaka w rogu,do tego niedouk i łgarz. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Radomir Szumełda 20.05.18, 19:54 Mało was pisiorki dzisiaj.Dyżur masz? Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Radomir Szumełda 20.05.18, 20:59 Bojówki z kartkami A4? Skoro od tego Tzw premier - blagier dostał dysepsji, to w razie poważnych kłopotów to by zwiewał gdzie pieprz rośnie szybciej niż polskie władze w 1939. Taki bohater podziemia i okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 20.05.18, 21:07 Z pewnością miał zdjęcia Walentynowicz i Gwiazdy podpisujących (słynnym długopisem ze zdjęciem Pana Prezesa) porozumienia sierpniowe z mocodawcami Pana Prezesa. Przyjechał z Warszawy hyperloopem? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Właśnie słuchałem premiera-bolszewika 21.05.18, 09:31 > Kim jest to coś? To coś jest pisiewiczem a na dodatek jest Morawieckim (bez obrazy!) Odpowiedz Link Zgłoś