Dodaj do ulubionych

PiS to partia "bochaterów"

08.07.18, 12:29
Kaczyńskiego w nieludzki sposób przesłuchiwano, i to przez trzy godziny, w stanie wojennym, ale się nie dał, coś tam podpisał, ale pewnie dał esbekowi autograf, taki opozycjonista musoiał na esbeku wywrzeć ogromne wrażenie,
Piotrowicz kierował akty oskarżenia opozycjonistów do sądów, ale wiedział że gdy dojdzie do skazania to załatwi opozycjoniście paczki z fajkami.
Kryże skazywał na wieloletnie więzienia, też min dlatego że tam mieli lepiej niż na wolności, czyli prawdziwy człowiek wolnościowy.
Pięta ograbiał mienie pokomunistyczne w rodzaju portfeli niewinnych ludzi, niewinnych, nie ma niewinnych i to Pięta zwany erotomanem obiecywaczem wiedział.
A teraz doszliśmy do zbrodni gorszej niż ludobójstwo, komuna mordowała 12 latków, sam słyszałem jak Matołusz M. tak powiedział, a nie mam powodu by nie wierzyć waszemu premierowi, mordowali pewnie na jego oczach, dlatego taki oczadziały.
Długo by wymieniać cichych "bochaterów" weźmy takiego jojo Brudzińskiego, zabierał kolegom w pociągach ich pieniądze i chciał je przeznaczyć na głodne dzieci, ale takowych nie spotkał, o Jasińskim powinienem wspomnieć, o Wolskim, Targalskim, Czabańskim, ale za mało miejsca na laurki naszych wyzwolicieli.
Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: PiS to partia "bochaterów" 08.07.18, 12:47
      Bohaterowie broni Morawieckiego to ci, którzy bawili się z nim na podwórku w strzelaninę.
      • zapijaczony-ryj Re: PiS to partia "bochaterów" 08.07.18, 15:26
        pies_na_czarnych napisała:

> Bohaterowie broni Morawieckiego to ci, którzy bawili się z nim na podwórku w st
        > rzelaninę.
        >

Raczej w piaskownicy, jak dzisiejsze OTK Maciotewicza.
    • potwor_z_piccadilly Re: PiS to partia "bochaterów" 08.07.18, 16:07
      czandra1 napisał:

> Kaczyńskiego w nieludzki sposób przesłuchiwano, i to przez trzy godziny, w stan
      > ie wojennym, ale się nie dał, coś tam podpisał, ale pewnie dał esbekowi autogra
      > f,

Ani to nie były podpisy, ani autografy, to były tylko parafki.
    • ukos To nie wiedziałeś? 08.07.18, 16:18
      czandra1 napisał:

> A teraz doszliśmy do zbrodni gorszej niż ludobójstwo,
      > komuna mordowała 12 latków, sam słyszałem jak Matołusz M.
      > tak powiedział, a nie mam powodu by nie wierzyć waszemu
      > premierowi, mordowali pewnie na jego oczach

Matołusz w dzieciństwie i wczesnej młodości był zamordowany kilka razy, aż mu się od tego klepki poprzestawiały.
      • titerlitury Re: To nie wiedziałeś? 09.07.18, 00:23
        Mateusz jako żywo przypomina mi bohatera Zeliga, filmu Woodyego Allena z czasów, kiedy robił jeszcze dobre kino. Człowiek ten w jednej chwili stawał się fizycznie i emocjonalnie kopią osoby z którą rozmawiał. Prowadzono nad nim badania i eksperymenty i odkryto, że tajemnicą jego kameleonizmu było po prostu to, że święcie wierzył, że jest to chasydem, ;to pigmejem, to indianinem, to finansistą.
    • ukos W porównaniu z Jarkiem Matołusz to wielki bohater 08.07.18, 16:23
      Żarty żartami, ale to piszę najzupełniej serio. Matołusz roznosił ulotki, a z Jarkiem związana jest tylko jedna - jego sfałszowana lojalka. Mam nadzieję, że ta opinia jakoś się do Jarka przesączy.
      • pies_na_czarnych Re: W porównaniu z Jarkiem Matołusz to wielki boh 08.07.18, 16:51
        Jakie ulotki? On walczył zbrojnie. Przecież ostatnio w Brukseli coś majaczył o swoich towarzyszach broni.
    • eiran towarzysze broni i trzy razy starsza "koleżanka" 08.07.18, 16:56
      Jacyś "towarzysze broni" juniora zostali podobno skazani na długoletnie wyroki więzienia przez obecnych sędziów Sądu Najwyższego. Niestety nikt go nie zapytał o szczegóły, tak że nie nie wiadomo co to za towarzysze, o jaką broń chodziło i kto ich skazał. Prawdopodobnie dlatego nikt nie zapytał, że w PE domyślnie się zakłada, że facet pełniący funkcję premiera nie opowiada aż tak groteskowych i mitomańskich dyrdymałów.
      Podał natomiast nazwisko Ewy Kubasiewicz, którą nazwał swoją koleżanką. Ta pani, kiedy była skazywana miała wówczas ponad 40 lat, a więc kolegowała się z trzynastoletnim dzieciakiem. A tak naprawdę, była w nieformalnym związku z Morawieckim seniorem i pewnie wolała, żeby syn kochanka oraz zdradzanej przezeń kobiety zwracał się do niej per Ewa, a nie "ciociu". Zwłaszcza że to ostatnie określenie było już zajęte przez inną koleżankę taty, tym razem Żydówkę, dzięki czemu junior miał niedawno okazję przechwalać się posiadaniem żydowskich członków rodziny.
      • pies_na_czarnych Re: towarzysze broni i trzy razy starsza "koleżan 08.07.18, 17:02
        Mitoman jak większość banksterów.
        • yoma Re: towarzysze broni i trzy razy starsza "kol 08.07.18, 22:23
          Niektórzy mają wielu szwagrów, ten ma wiele cioć. Taka trauma z dzieciństwa, a te są najtrwalsze.
      • taniarada Re: towarzysze broni i trzy razy starsza "koleżan 08.07.18, 18:29
        Wyczytałeś to wszystko Arynku z Pudelka?Pozazdrościć czytania.
        • eiran Re: towarzysze broni i trzy razy starsza "kol 09.07.18, 07:33
          taniarada napisał(a):

> Wyczytałeś to wszystko Arynku z Pudelka?Pozazdrościć czytania.

Nie, niedorozwoju. To wszystko jest zawarte w wypowiedziach premiera i jego ojca. To premier twierdził, że p. Kubasiewicz jest jego koleżanką, oraz że członkowie jego rodziny to żydowscy ocaleńcy z holocaustu uratowani dzięki bohaterskim Polakom.

Moja ciocia Irena była Żydówką, przeżyła wojnę jako dziesięcioletnie dziecko w momencie jej zakończenia. Do 16 roku życia mieszkała u polskiej rodziny, która uratowała ją z pomocą kilkudziesięciu innych nieżydowskich Polaków, którzy ryzykowali życiem i ukryli ją. Inna ciotka, o imieniu Roma, mieszka teraz w Izraelu. Przeżyła Holocaust, bo uciekła na wschód

Które to przechwałki "premiera" tak wyjaśnił jego tatuś:

Mieszkająca w Izraelu Roma nie jest krewną Morawieckich, a jedynie przyjaciółką matki premiera. Podobnie rzecz ma się z drugim przypadkiem. ,,Historia była taka w rodzinie mojej żony, że brat jej ojca miał przyjaciółkę żydówkę, którą uratował z Holokaustu'' - powiedział Kornel Morawiecki.

Tak więc żydowsie korzenie Mateusza Morawieckiego to wyłącznie plotka. Wynika z określania przez niego mianem ,,ciotek'' związanych z rodziną przyjaciółek.

www.fronda.pl/a/czy-morawiecki-jest-zydem-wyjasnia-jego-ojciec,103817.html
          Prawda jest taka, niedorozwinięty umysłowo opluwaczu, że "premier" Morawiecki to groteskowy kłamca i mitoman.

Nie jest oczywiście winny temu, że jego tatuś, sam siebie określający mianem "legendy podziemia" stanu wojennego, prowadził taki a nie inny tryb życia, ale wszystkie te dowartościowujące przechwałki na własny temat obciążają juniora osobiście.
    • pies_na_czarnych Re: PiS to partia "bochaterów" 08.07.18, 17:29
      Przeczytałem komentarze Czytelników pod moim tekstem o ostatnim wystąpieniu Mateusza Morawieckiego w Parlamencie Europejskim. Część jest do siebie podobnych, a gdybym miał z nich skleić jeden typowy, brzmiałby mniej więcej tak: „karakan”, „konus”, względnie „pisbolszewicki trep” (czyli Kaczyński) wysłał do Brukseli „krzywomordego” (czyli Morawieckiego), który - jeśli kogokolwiek swoimi „bredniami” przekonał - to jedynie „pisdzielców” lub „pislamistów”.
      Więcej: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,161770,23642063,szczyl-obalal-komune-przeciez-on-mial-wtedy-13-lat-czytelnicy.html#BoxOpinionImg
      • m.c.hrabia Re: PiS to partia "bochaterów" 08.07.18, 17:41
        jeszcze jeden mitoman , który zbawiał Polskę .
        pewnikiem towarzysz broni matoł-uszka.
        • pies_na_czarnych Re: PiS to partia "bochaterów" 08.07.18, 19:39
          Tez tak myśle. Wkleiłem i czekam na reakcje.
    • m.c.hrabia Re: PiS to partia "bochaterów" 08.07.18, 17:49
      nie ,nie w liczbie mnogiej , jest jeden, jedyny galaktyczny gieniek
    • taniarada Dzień bez Kaczyńskiego stracony 08.07.18, 18:27
      Strasznie jest mi was żal.Taka ciężka harówa w niedzielę.I psu czarnemu na budę to wszystko warte.www.wnp.pl/parlamentarny/sondaze/pis-ciagle-daleko-przed-opozycja,337.html
      • pies_na_czarnych Re: Dzień bez Kaczyńskiego stracony 08.07.18, 19:41
        a Suski według sondaży jest nadal pewniakiem na stanowisko prezydenta.
    • j-k popacz pan 08.07.18, 18:54
      czandra1 napisał:
      Kaczyńskiego w nieludzki sposób przesłuchiwano, i to przez trzy godziny, w stanie wojennym, ale się nie dał, coś tam podpisał...

popacz pan. - a na mnie zmarnowali w 1982 tylko z 15 minut - znajac moje lewicowe odchylenie.
      tez cos podpisalem, ze od Linii Partii nie bede sie "za bardzo" odchylal i od tej pory mialem spokoj.
      a w nagrode za to w 1990-1991 chcieli mnie zrobic poslem (opozycyjnym), ale Slubna stanowczo zaprotestowala i to nie ze wzgledow politycznych, a tylko znajac moj paskudny charakter - bala sie, co ja wieczorami bede robil w Hotelu Sejmowym.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
      dzialacz "S" w 1981.
      • adria231 Re: popacz pan 08.07.18, 19:21
        Jarkowi zrobili komuniści wielką krzywdę 13 grudnia, kiedy to internowali wielu opozycjonistów,a jarusia nie. On spał sobie spokojnie u mamusi.Tak zlekceważyli tego wielkiego człowieka, dlatego on do tej pory tak nienawidzi komunistów....
        • taniarada Re: popacz pan 08.07.18, 19:43
          adria231 napisała:

> Jarkowi zrobili komuniści wielką krzywdę 13 grudnia, kiedy to internowali wielu
          > opozycjonistów,a jarusia nie. On spał sobie spokojnie u mamusi.Tak zlekceważy
          > li tego wielkiego człowieka, dlatego on do tej pory tak nienawidzi komunistów..
          > ..
          Jarkowi twojemu koledze może tak .Ale Kaczyńskiemu już nie.Jak to ludzie wiedzą co się u kogo działo.Bóg z tobą adria1231.
    • wariant_b Re: PiS to partia "bochaterów" 08.07.18, 20:18
      Popatrz na to racjonalnie - prezes pan może każdą z tych osób w każdej chwili wyautować
      z Partii i z polityki, jeśli uzna, że są potencjalnie nielojalni i zagrażają pozycji wodzusia.
      Ludzie, na których nic nie ma, są dla niego niebezpieczni.
    • m.c.hrabia Re: PiS to partia "bochaterów" 08.07.18, 20:58
      bohaterski skurdupel

Gretkowska jest boska.
      • yoma Re: PiS to partia "bochaterów" 08.07.18, 22:24
        Śliczne :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka