w11mil 11.07.18, 09:30 Taka jest opinia obrońcy Puszczy Białowieskiej, Profesora Tryjanowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Zamek w Puszczy Noteckiej jest ekologiczny! 11.07.18, 09:41 pal licho jaki,mnie interesuje jakim trzeba byc debilem by w XXI wieku budowac zamki? Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Zamek w Puszczy Noteckiej jest ekologiczny! 11.07.18, 09:55 Już wiemy, tow. w11mil, że prasa niepokorna zajęła się profesorem i doceniamy Wasze zaangażowanie. niezalezna.pl/230164-profesor-ktory-zgodzil-sie-na-budowe-zamku-w-puszczy-noteckiej-bronil-kornika-w-bialowiezy Ale tak swoją drogą, towarzyszu - moz byście choć z raz napisali coś wcześniej, tzn. zanim niepokorni wskażą kogo należy ścigać? I dlaczego ta wasza niepokorna nie potrafi napisać jednego zdania bez komicznego błędu? prof. dr hab. Piotr Tryjanowski, dyrektor Instytutu Zoologii Uniwersytetu Przyrodniczniczego w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Zamek w Puszczy Noteckiej jest ekologiczny! 11.07.18, 10:16 Tym bardziej jak inwestor jest dobrze "umocowany" w PiS. M. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychup8 Re: Zamek w Puszczy Noteckiej jest ekologiczny! 11.07.18, 11:49 Jasne jasne! paranoje ludzi z kompleksami ktorzy mysla ze moga wszystko i jak chca Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Zamek w Puszczy Noteckiej jest ekologiczny! 11.07.18, 12:15 w11mil Nie wiem czy jest ekologiczny, ale na pewno jest idiotyczny. Bo budowanie dziwnego tworu będącego krzyżówką zamku krzyżackiego, gdańskiego falowca i pałacu kultury jest pomysłem paranoidalnym i idiotycznym, szczególnie w tym miejscu. Bo może jest i prawdą że nie zaszkodzi specjalnie łyskom, perkozom dwuczubym czy innym makolągwom, ale zbudowanie w tym miejscu takiego wrzodu na dupie jest kretyństwem i wołającą o pomstę do nieba ingerencją w krajobraz. Niestety, duża kasa która trafia w ręce dorobkiewiczów z czworaków skutkuje takimi właśnie efektami. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-kosa Re: Zamek w Puszczy Noteckiej jest ekologiczny! 11.07.18, 12:56 Bezpłatna reklama już zrobiona. Podobno można budować tam gdzie si chce - tak mi się obiło o uszy z czego mają się cieszyć deweloperzy. A pałacyk - jak kiedyś kobieta z brodą w cyrkowym wozie - każdy będzie chciał pomacać. Ktoś powiedział, ze pierwsze piramidy też budziły niesmak. Mnie się nie podobają blokowiska, ale wiem, że wyżej kolan nie podskoczę. ;( aga Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Onegdaj nie martwiono sie czy Zamki sa ekologiczne 11.07.18, 13:08 tylko budowano, gdzie pasowalo. Teraz dostawi mu sie elektrownie atomowa (to nie zarty - jest taka w rejonie Noteci planowana, Klempicz)) - to nic nie bedzie srodowiska zanieczyszczac. Odpowiedz Link Zgłoś