Dodaj do ulubionych

Zamek w Puszczy Noteckiej jest ekologiczny!

11.07.18, 09:30
Taka jest opinia obrońcy Puszczy Białowieskiej, Profesora Tryjanowskiego.
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Zamek w Puszczy Noteckiej jest ekologiczny! 11.07.18, 09:41
      pal licho jaki,mnie interesuje jakim trzeba byc debilem by w XXI wieku budowac zamki?
    • eiran Re: Zamek w Puszczy Noteckiej jest ekologiczny! 11.07.18, 09:55
      Już wiemy, tow. w11mil, że prasa niepokorna zajęła się profesorem i doceniamy Wasze zaangażowanie.

niezalezna.pl/230164-profesor-ktory-zgodzil-sie-na-budowe-zamku-w-puszczy-noteckiej-bronil-kornika-w-bialowiezy
      Ale tak swoją drogą, towarzyszu - moz byście choć z raz napisali coś wcześniej, tzn. zanim niepokorni wskażą kogo należy ścigać?

I dlaczego ta wasza niepokorna nie potrafi napisać jednego zdania bez komicznego błędu?

prof. dr hab. Piotr Tryjanowski, dyrektor Instytutu Zoologii Uniwersytetu Przyrodniczniczego w Poznaniu.
    • mariner4 Re: Zamek w Puszczy Noteckiej jest ekologiczny! 11.07.18, 10:16
      Tym bardziej jak inwestor jest dobrze "umocowany" w PiS.
      M.
    • krzychup8 Re: Zamek w Puszczy Noteckiej jest ekologiczny! 11.07.18, 11:49
      Jasne jasne! paranoje ludzi z kompleksami ktorzy mysla ze moga wszystko i jak chca
    • erte2 Re: Zamek w Puszczy Noteckiej jest ekologiczny! 11.07.18, 12:15
      w11mil
      Nie wiem czy jest ekologiczny, ale na pewno jest idiotyczny. Bo budowanie dziwnego tworu będącego krzyżówką zamku krzyżackiego, gdańskiego falowca i pałacu kultury jest pomysłem paranoidalnym i idiotycznym, szczególnie w tym miejscu.
      Bo może jest i prawdą że nie zaszkodzi specjalnie łyskom, perkozom dwuczubym czy innym makolągwom, ale zbudowanie w tym miejscu takiego wrzodu na dupie jest kretyństwem i wołającą o pomstę do nieba ingerencją w krajobraz.
      Niestety, duża kasa która trafia w ręce dorobkiewiczów z czworaków skutkuje takimi właśnie efektami.
      • aga-kosa Re: Zamek w Puszczy Noteckiej jest ekologiczny! 11.07.18, 12:56
        Bezpłatna reklama już zrobiona.
        Podobno można budować tam gdzie si chce - tak mi się obiło o uszy z czego mają się cieszyć deweloperzy.
        A pałacyk - jak kiedyś kobieta z brodą w cyrkowym wozie - każdy będzie chciał pomacać.
        Ktoś powiedział, ze pierwsze piramidy też budziły niesmak. Mnie się nie podobają blokowiska, ale wiem, że wyżej kolan nie podskoczę. ;( aga
    • j-k Onegdaj nie martwiono sie czy Zamki sa ekologiczne 11.07.18, 13:08
      tylko budowano, gdzie pasowalo.

Teraz dostawi mu sie elektrownie atomowa
      (to nie zarty - jest taka w rejonie Noteci planowana, Klempicz))
      - to nic nie bedzie srodowiska zanieczyszczac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka