Dodaj do ulubionych

Biedroń jako prezydent Słupska bierze plecak

13.07.18, 09:01
i jeździ po Polsce ściągając do Słupska kasę i nowych inwestorów i Słupsk pod jego rządami się rozwija jak nigdy dotąd. Kaczyński jako naczelnik całego kraju jest wożony z Żoliborza na Nowogrodzką i z powrotem, a czasami do Sejmu i z powrotem, a Polska zamiast się
rozwijać staje się coraz bardziej religijna.
Obserwuj wątek
    • mazala1 Słupsk swój rozwój zawdzięcza głównie ludziom, 13.07.18, 09:10
      którzy to miasto polubili i starają się w nim żyć. Niestety, jeśli nie powstanie Baza Wojsk Amerykańskich w Rędzikowie to życie w tym mieście nie będzie łatwe. Szkoda bo to piękne Miasto i ludzie fajni. Prezydent jest z nadania.
      • jureek Re: Słupsk swój rozwój zawdzięcza głównie ludziom 13.07.18, 11:28
        mazala1 napisał:

> którzy to miasto polubili i starają się w nim żyć. Niestety, jeśli nie powstani
        > e Baza Wojsk Amerykańskich w Rędzikowie to życie w tym mieście nie będzie łatwe
        > . Szkoda bo to piękne Miasto i ludzie fajni. Prezydent jest z nadania.

Z nadania? Dlaczego obrażasz tych, którzy go wybrali?
      • buldog2 Re: Słupsk swój rozwój zawdzięcza głównie ludziom 13.07.18, 11:43
        Homoś,
        nie jestem fanem prezydenta Słupska, przeciwnicy wytykają mu rozjeżdżanie się po świecie za publiczne pieniądze i że sprawy miasta można załatwiać lepiej. Poza tym uważam, że sukcesy w zarządzaniu miastem nie są przepustką do większej polityki.
        Ale sukcesów w zarządzaniu i poprawie finansów nie mogę mu odmówić, chyba żaden pisowski działacz, prezydent itd. do pięt mu nie dorasta. Przypomnę, pod rządami Lecha Kaczyńskiego Warszawa nie rozwijała się, inwestycje stanęły, jedno co w tym czasie zbudowano, to Muzeum Powstania.
        • volupte Re: Słupsk swój rozwój zawdzięcza głównie ludziom 13.07.18, 11:57
          Przeciwnicy mówia że można lepiej? To dlaczego tego lepiej nie robili?
          • buldog2 Re: Słupsk swój rozwój zawdzięcza głównie ludziom 13.07.18, 12:16
            Ale chyba pół roku na rozjazdach. Rozumiem, że tak jest fajnie, ale to przesada.
          • ryjgnojonyjaknitras001 Re: Słupsk swój rozwój zawdzięcza głównie ludziom 13.07.18, 12:41
            volupte napisał:

> Przeciwnicy mówia że można lepiej? To dlaczego tego lepiej nie robili?
            >
            Bo oni są tylko mocni w mordzie, tak jak nijaki Jaki.
        • ryjgnojonyjaknitras001 Nie do końca 13.07.18, 12:05
          buldog2 napisał: Przypomnę, pod rząda
          > mi Lecha Kaczyńskiego Warszawa nie rozwijała się, inwestycje stanęły, jedno co
          > w tym czasie zbudowano, to Muzeum Powstania.
          >
          Okolice swojej kamienicy na rogu Kruczkowskiego i Czerwonego Krzyża pięknie odnowił swoją i
          sąsiednie kamienice, skrzyżowanie i nawierzchnie tych ulic
      • eiran Re: Słupsk swój rozwój zawdzięcza głównie ludziom 13.07.18, 11:57
        Innymi słowy, Zaleski, Biedronia nadali przeciwnicy bazy w Redzikowie.
    • j-k dla Biedrońia Słupsk jest tylko drabina do kariery 13.07.18, 12:02
      politycznej

a jego "homosiostwo" ani mnie grzeje , ani ziebi
      - gdyz jako zwyklego hetero interesuja mnie wylacznie kobiety :)

- tym niemniej, nie negujac zdolnosci administracyjnych Biedronia (podobno dobrze mu tam idzie) nie trudno dostrzec, ze Slupsk nie jest celem w jego zyciorysie, a tylko drabina do dalszej kariery politycznej.
    • taniarada Re: Biedroń jako prezydent Słupska bierze plecak 13.07.18, 12:18
      Straszne Ryj. Twój pęd do pisania.Takiego zasłużonego członka Platformy Obywatelskiej tępią .Gorsi od ciebie piszą sobie.Jak nie przekroczą pewnych barier oczywiście.A tak trwa zamiana nicków.Ci uparci biorą kasę za hejt.Pozdrówka bracie.Ja ci nie wrogiem.
    • mazala1 Biedroń- prezydent Słupska pakuje walizki 13.07.18, 19:13
      natemat.pl/242145,biedron-nie-dostal-absolutorium-za-budzet-2107-radni-zarzucaja-manipulacje
      • smutny.gej Związanie końca z końcem 13.07.18, 19:17
        Ja na niego zagłosuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka