Dodaj do ulubionych

Mam radę dla pisiewiczów

05.08.18, 11:10
Wprawdzie nie byłem w PZPR, ale może mimo tego pisiewicze zastanowią się nad moja radą.

Propaganda KC PiS twierdzi, że zapytanie SN do Trybunału Sprawiedliwości UE jest pozbawione podstawy prawnej. Moja rada: jeżeli tak, to niech Kaczyński ze wspólnikami spokojnie poczeka na decyzję lub wyrok TS. W czym problem?
Obserwuj wątek
    • tanebo2.0 Re: Mam radę dla pisiewiczów 05.08.18, 11:19
      natemat.pl/245225,gdzie-polacy-jezdza-na-wakacje-jaroslaw-kaczynski-chcial-egipt-i-tunezje
    • horpyna4 Re: Mam radę dla pisiewiczów 05.08.18, 11:22
      Problem w tym, że PiS dąży do wystąpienia z UE, ale na zasadzie "i chciałabym, i boję się". Jeżeli TS poprze SN, to będzie pretekst do polexitu, ale wyobrażasz sobie reakcję tych, co stracą dopłaty unijne? Pisi mają czego się bać.
      • yoma Re: Mam radę dla pisiewiczów 05.08.18, 11:26
        Oj tam. Tym się wmówi, że wina Tuska.
      • adam111115 Re: Mam radę dla pisiewiczów 05.08.18, 11:33
        Nie dojdzie do czegoś takiego jak polexit. 80 procent popiera nas w UE więc prędzej dojdzie do zamieszek i wojny domowej z tym nierzadem niż do polexitu. A jeżeli ten nierząd dopuści się rozlewu krwi to będzie już skończony na amen.
        • yoma Re: Mam radę dla pisiewiczów 05.08.18, 12:01
          Kaczor jeszcze się powstrzymuje, ale jak zabraknie kaczora, to taki jojo nie będzie miał skrupułów.
          • nazimno Re: Mam radę dla pisiewiczów 05.08.18, 12:09
            histeria, konfabulacje, paranoiczne wizje
            • adam111115 Re: Mam radę dla pisiewiczów 05.08.18, 12:27
              Po co nam opisujesz swoje objawy chorobowe? Mamy to gdzieś
              • nazimno Re: Mam radę dla pisiewiczów 05.08.18, 12:46
                Wlasnie sie sam zdiagnozowales, dokonujec tej projekcji.
                Ja pisalem to o was, tutejszych histerykach medialnej manipulacji, adasiu blyskotliwcze.
          • adam111115 Re: Mam radę dla pisiewiczów 05.08.18, 12:17
            Myślisz że jojo wypuści wojsko z ostrą amunicją na ludzi? Ja nie sądzę. Oni są mocni tylko w gębie
            • yoma Re: Mam radę dla pisiewiczów 05.08.18, 12:24
              Myślę, że nie miałby skrupułów.
      • pies_na_czarnych Re: Mam radę dla pisiewiczów 05.08.18, 12:09
        Nie wyjda z EU bo musieliby oddac pieniadze, 2x wiecej niz GB. Jedyne dla nich wyjscie to wyrzucenie z EU, ale na to nikt rozsadny nie pojdzie.
        • man_sapiens Re: Mam radę dla pisiewiczów 05.08.18, 21:44
          > Nie wyjda z EU bo musieliby oddac pieniadze,

Oni? To my musielibyśmy oddać, oni sobie koryto zapewnią.
          • pies_na_czarnych Re: Mam radę dla pisiewiczów 06.08.18, 00:29
            I dlatego musieliby ciebie poprosic o zgode. Także nie boj żaby nikt z pisich nie odważy sie na takie referendum.
      • snajper55 Re: Mam radę dla pisiewiczów 05.08.18, 12:41
        horpyna4 napisała:

> Problem w tym, że PiS dąży do wystąpienia z UE, ale na zasadzie "i chciałabym,
        > i boję się". Jeżeli TS poprze SN, to będzie pretekst do polexitu, ale wyobrażas
        > z sobie reakcję tych, co stracą dopłaty unijne? Pisi mają czego się bać.

Nie, nie dąży do wystąpienia z UE. Putin woli aby polskie zgniłe jabłko było w unijnym koszyku jabłek a nie poza koszykiem.

S.
        • nazimno Re: Mam radę dla pisiewiczów 05.08.18, 12:47
          Jasne, pytales go o opinie, to wiesz najlepiej.
        • taniarada Re: Mam radę dla pisiewiczów 05.08.18, 12:54
          snajper55 napisał:

> horpyna4 napisała:
          >
          > > Problem w tym, że PiS dąży do wystąpienia z UE, ale na zasadzie "i chciał
          > abym,
          > > i boję się". Jeżeli TS poprze SN, to będzie pretekst do polexitu, ale wyo
          > brażas
          > > z sobie reakcję tych, co stracą dopłaty unijne? Pisi mają czego się bać.
          >
          > Nie, nie dąży do wystąpienia z UE. Putin woli aby polskie zgniłe jabłko było w
          > unijnym koszyku jabłek a nie poza koszykiem.
          >
          > S.
          No fakt .Wy wszyscy na GW wiecie lepiej.I znacie lepiej Putina.
        • spokojny.zenek Re: Mam radę dla pisiewiczów 06.08.18, 00:02
          snajper55 napisał:

> horpyna4 napisała:
          >
          > > Problem w tym, że PiS dąży do wystąpienia z UE, ale na zasadzie "i chciał
          > abym,
          > > i boję się". Jeżeli TS poprze SN, to będzie pretekst do polexitu, ale wyo
          > brażas
          > > z sobie reakcję tych, co stracą dopłaty unijne? Pisi mają czego się bać.
          >
          > Nie, nie dąży do wystąpienia z UE. Putin woli aby polskie zgniłe jabłko było w
          > unijnym koszyku jabłek a nie poza koszykiem.

To takie trochę pocieszanie się.

• pies_na_czarnych Re: Mam radę dla pisiewiczów 06.08.18, 00:31
            Zimna kalkulacja. Moim skromnym zdaniem bardzo trafna ocena.
    • taniarada Panie ale nędza 05.08.18, 12:51
      Rzepliński się szlaja po zaprzyjaźnionych mediach i tam się żali ,Ale siara dla tego śpiocha.Jak ta kasta broni swojego koryta.🤔
    • m.c.hrabia Re: Mam radę dla pisiewiczów 05.08.18, 13:00
      man_sapiens napisał:

>
      > Propaganda KC PiS twierdzi, że zapytanie SN do Trybunału Sprawiedliwości UE jes
      > t pozbawione podstawy prawnej. Moja rada: jeżeli tak, to niech Kaczyński ze wsp
      > ólnikami spokojnie poczeka na decyzję lub wyrok TS.
      W czym problem?
      >

a po co mają czekać , przecież Kaczyński wie , że wygra nie tylko przed TSUE ale nawet przed sądem ostatecznym, więc nie warto tracić czasu na "reformowanie" sądów , których to reform domaga się suweren.
      wszystko dla uszczęśliwienia ludu pracującego miast i wsi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka