006ryjgnojonyjaknitras 18.08.18, 16:28 a jest legalne i nie podlega karze, orzekł sąd. Teraz rozumiecie, dlaczego PiS chce mieć swoich sędziów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tolerancja.represywna Acha!! 18.08.18, 16:43 To znaczy, że zaraz na cmentarze przechodzicie? Tam to dopiero jest pomników mnóstwo. To znaczy też, że PIS też może ubierać pomniki w koszulki czy tylko Totalna oPOzycja? Jeżeli PIS może to super będzie. Już mam pewne pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
006ryjgnojonyjaknitras Re: Acha!! 18.08.18, 17:22 tolerancja.represywna napisał: > To znaczy, że zaraz na cmentarze przechodzicie? > Tam to dopiero jest pomników mnóstwo. > To znaczy też, że PIS też może ubierać pomniki w koszulki czy tylko Totalna oPO > zycja? > Jeżeli PIS może to super będzie. > Już mam pewne pomysły. PiS_dolisz jak potłuczony! Buczenie, pierdzenie i gwizdanie na cmentarzach to domena PiSiej swołoczy(czytaj hołoty) Odpowiedz Link Zgłoś
tolerancja.represywna No widać u ciebie ten obłęd. I to bardzo wyraźnie. 18.08.18, 17:40 To narodowcy tam buczeli przecież a nie PIS. Ale nie zaprzeczysz chyba, że PISowi też teraz będzie wolno koszulki z napisami pomnikom bardzo różnym zakładać. Myśmy nie wiedzieli dotąd, że już wolno zakładać pomnikom koszulki z napisami a teraz to dzięki wam i sądowi już to wiemy przecież. Wielkie dzięki dla was. A pomysłów z koszulkami z napisami to mamy już bardzo dużo. Z bilbordami też mamy mnóstwo pomysłów i i chyba konkursy będziemy musieli porobić ale chyba wygrają te koszulki z czyścicielami kamienic ale tego przecież nie mogę być tak pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
pislamistapolski Re: No widać u ciebie ten obłęd. I to bardzo wyra 18.08.18, 18:09 chcesz powiedziec ze narodowcy to nie pisowskie przyglupy? Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: No widać u ciebie ten obłęd. I to bardzo wyra 18.08.18, 18:13 ..nie,narodowcy to wyższa półka. Odpowiedz Link Zgłoś
tolerancja.represywna Jak to na leminga przystało to ty 18.08.18, 18:19 Jak to na leminga przystało to ty nic przecież o scenie politycznej w Polsce nic przecież wiedzieć nie możesz. Kretynizm z ciebie aż wycieka. Odpowiedz Link Zgłoś
006ryjgnojonyjaknitras Re: No widać u ciebie ten obłęd. I to bardzo wyra 19.08.18, 08:27 tolerancja.represywna napisał: > A pomysłów z koszulkami z napisami to mamy już bardzo dużo. > Z bilbordami też mamy mnóstwo pomysłów i i chyba konkursy będziemy musieli poro > bić ale chyba wygrają te koszulki z czyścicielami kamienic ale tego przecież ni > e mogę być tak pewny. > > Wasze, czytaj PiSie bilbordy to kłamstwo na kłamstwie i kłamstwem pogania, zupełnie jak Hejtwizji Qrwskiego. Najlepszym przykładem jest ten bilbord: kaczyzm.info/wp-content/uploads/2017/03/plakat-623x381.jpg Rodzina -w takcie rozwodu Uczciwość - dziecko zrobione z innym Przyszłość- dwóch następnych i pewnie nie ostatnich partnerów Odpowiedz Link Zgłoś
006ryjgnojonyjaknitras Re: Acha!! 18.08.18, 17:25 I jeszczcze jedno PiSi Wolaku AHA się pisze w języku polskim przez samo h Odpowiedz Link Zgłoś
logika.przede.wszystkim Ach ty nieuku!!!!! 18.08.18, 18:47 Przecież acha i aha to dwa bardzo różne słowa. Masz tu link: Nie musisz nieuku dziękować. :D Link: Link dla tych co kiedyś kamieniami w szkoły żucali :):D Odpowiedz Link Zgłoś
tolerancja.represywna Ja też rozumiem dlaczego Totalna oPOzycja też 18.08.18, 16:45 Ja też rozumiem dlaczego Totalna oPOzycja też chce mieć swoich sędziów. Odpowiedz Link Zgłoś
tolerancja.represywna Ale napisz przynajmniej dlaczego. :):) 18.08.18, 18:12 Z całą pewnością nie wiesz. :D W objęciach obłędu indukowanego z całą pewnością jesteś. :D:D:D:D Ale jakoś mi wcale ciebie nie szkoda. :D Odpowiedz Link Zgłoś