Dodaj do ulubionych

SB planowało zabić Michnika

• Gość: Cogito Re: SB planowało zabić Michnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:48
      Pomysł zabicia Michnika wyszedł od Jaruzelskiego... No to wychodzi na to że Adaś Michnik to poprostu idiota. Pamiętacie te słynne jego wypowiedzi z 1990 r. typu "odpier...cie się od generała" i jego późniejszą zażyłość z Jaruzelskim.
    • Gość: STAR MNIE TEŻ CHCIELI UŚMIERCIĆ - NIE DAWALI KARTEK NA IP: *.radom.pl 14.10.04, 10:51
      ZABRALI MI KARTKI NA MIĘSO I ZATRZYMALI NA KOMENDZIE ZA KUPOWANIE MIĘSA NA
      TARGU U TZW. "BABY"
    • ricob SB planowało zabić Michnika? 14.10.04, 11:04
      Ja w to nie wierzę. Gdyby bezpieka chciała Adasia ukatrupić, to nie miała by z
      tym najmniejszych problemów! Tylko po co go było zabijać? Martwy Michnik do
      niczego by się nie przydał. Zresztą oni swoich informatorów nie likwidowali.
      Jedno pewne, że jak już GW załatwiła ks. Prałata od św. Brygidy na cacy, to
      teraz pora na proces beatyfikacyjny dla Adasia. Gdzie są granice arogancji
      potomków króla Dawida.
      • Gość: LES Re: SB planowało zabić Michnika? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:00
        Ricob, tak sie zastanawiam, czy ty jeszcze należysz do gatunku "homo sapiens"?
    • Gość: AntyKomuna Jaruzelski miałby Czerwoną Gwiazdę... IP: 217.153.118.* 14.10.04, 11:11
      Gdyby się towarzysze radzieccy zgodzili... Musiał się biedak zrehabilitować wypowiadając wojnę
      narodowi polskiemu (tzw. stan wojenny). Nigdy nie wolno zapomnieć zbrodni tego zdrajcy!!!
    • Gość: obserwator Re: SB planowało zabić Michnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:13
      Jeżeli Michnik nadal uważa, że jest kolegą Jaruzelskiego, Millera,
      Kwaśniewskiego i szeregu innych baronów z kierownictwa SLD i byłej pzpr to o
      żadnym zamachu na jego życie nie może być mowy. Przecież by swoich przeciwników
      tak zażarcie nie bronił przed komisją sejmową. Pełna kontrola dokumentów przez
      aktywnych agentów sb, prowadzi do stwierdzenia kto faktycznie rządzi tym
      państwem. Wszystkie drogi nadal prowadzą na Kreml.
      Teraz wiecie państwo kto Polsce pozwolił wejść do UE, pod warunkiem pełnej
      kontroli ze strony kgb i dlatego Miller tak się cieszył, że czerwoni są w Unii.
      Dopóki nie rozliczymy czerwonych nadal będziemy mało wiarygodnym partnerem UE i
      NATO. A jest za co rozliczać czerwonych. Decyzja należy tylko do ludzi, których
      przez 50 lat swoich rządów mordowali i okłamywali, ten stwór sami nazywali
      władzą dla robotników i chłopów. Komuna nadal zwycięża.
    • Gość: jac JUŻ WIEM IP: 213.17.204.* 14.10.04, 11:16
      JUŻ WIEM

Dlaczego Paczkowski znalazł ten dokument.
      A jeszcze wczoraj nie wiedziałem o co chodzi z tym Dokumentem w sprawie Popiełuszki (to ten sam dokument).

A DZIŚ JASNOŚĆ.
      ZNALAZŁ PO TO, ŻEBY MICHNIK MÓGŁ ZOSTAC MĘCZENNIKIEM
    • Gość: Dyndalski SB planowało zabić Michnika IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.04, 11:19
      To ci psota!
    • Gość: KR Re: SB planowało zabić Michnika IP: 5.4R1D* / 194.205.246.* 14.10.04, 11:25
      Acha, to znaczy, ze owczesny rzad planowal 'takie akcje' z Kremlem, czyli
      wspolne plany zabijania istnialy, czyli rzad Polski kolaborowal z Kremlem by
      mordowac Polakow, a teraz te same typy siedza sobie w kraju i jeszcze ciesza
      sie popularnoscia! Jak fajnie, czyli oplacalo sie byc kolaborantem, katem,
      zleceniodawca morderstw, zdrajca swojego narodu.
    • Gość: Miki Re: SB planowało zabić Michnika IP: *.volkswagen.de 14.10.04, 11:28
      Szanowny Panie Michnik,
      choc nie podzielam lewicowych pogladow czesto i chetnie czytam Pana artykuly.
      Przyznac musze jednak szczerze iz calej sympatii do Pana pozbawil mnie gest w
      Palacu Prezydenckim, kiedy to z wielkiego uniesienia zwiazanego z zamknieciem
      negocjacji weiscia do UE "obcaloywal" sie Pan z Leszkiem Millerem. Bylo to dla
      mnie niesmaczne.
      Ile jescze ciekawych informacji/sensacji czeka nas w najblizszych latch
      zwiazanych z PZPR-owska, zbrodnicza formacja???
      Jak czuje sie Pan w swietle coraz czestszych sensacji???
      Miki
      • Gość: kazio Re: SB planowało zabić Michnika IP: *.proxy.aol.com 14.10.04, 13:56
        wczoraj kerry sciskal sie z bushem,i to w ameryce
        zadna sessacja.
        w polsce przeciwnik polityczny to zawsze postkomuch,ubek,zyd,liberal cyklista,
        mason,ukrainiec,moskal itp.
        nawet w kosciele,w polsce nie podaje sie reki,zwyczajowe w innych krajach,
        bo moglo by to znaczyc przebaczenie wrogowi.
    • Gość: peter przeciez wszyscy wiedza ze to esbecki kit IP: 212.214.131.* 14.10.04, 11:53
      dla wybielenia swego wspolpracownika w oczach prawdziwej opozycji systemu
      sowieckiego.Legenda stworzona na uzytek glupkow,miala wytworzyc mu droge do
      najtajniejszych kregow antykomuny.I wyszlo!Dzieki m.in pelnej konspiracji
      akcji -nawet przed aparatem PZPR.MIchnik nie wierzyl mocodawcom do konca i za
      Mazowieckiego osobiscie przeszukal archiwa SB.Truten odwdzieczyl sie czerwonej
      szaranczy z nawiazka-wymoscil im droge do przejecia wplywow i majatku
      narodowego.To jest tylko moja koncepcja-ale wszystkie fakty po 1989 roku ja
      potwierdzaja.Cudow nie ma! Poza tym-scripta manent...
    • Gość: stan Re: SB planowało zabić Michnika IP: *.rwt.pl 14.10.04, 11:59
      Szkoda, że tego nie zrobili.
      • Gość: XXX Re: SB planowało zabić Michnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:04
        powiedz coś więcej. Ulzyj sobie!
    • Gość: proregulator a szkoda IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:05
      a szkoda, mielibyśmy meczennika Michnika , a nie gnide Michnika
      • Gość: Prawdomowny Adas sklonowany IP: *.140.88.213.host.tele1europe.se 14.10.04, 12:14
        Oni zabili naprawde Michnika a to jest klon czy wy tego nie widzicie
    • Gość: realista Michnik nowym polskim świętym!!!!! IP: *.net.autocom.pl 14.10.04, 12:13
      ogłośmy go świętym za życia, co z tego że to żydek, zawsze to można pod
      ekomenizm podciągnąć!!!! a po śmierci na Skałkę, co ja mówię na Wawel!!!!
    • Gość: Jula3 Re: SB planowało zabić Michnika IP: 217.11.130.* 14.10.04, 12:18
      Każdy by chciał, w tym przypadku to jednak niemożliwe,Wojtuś z Czesiem by do
      tego na pewno nie dopuścili.
    • Gość: Burek Re: SB planowało zabić Michnika IP: 193.111.166.* 14.10.04, 12:20
      Taaa ... a myślisz, że jak siedział w pierdlu to mu było miło ??? To, że teraz
      ma Gazetę, to tylko zasługa jego i ludzi, którym coś się chce. Nie wyrażam
      tutaj swojej opinii o Gazecie. Natomiast facet się swoje nacierpiał i wątpię,
      żeby chodziło mu o status "męczennika". Ale naszym obowiązkiem jest pamiętać o
      tym, co odważni ludzie zrobili dla NAS kilkanaście lat temu.
      Pozdrawiam i życzę dobrego samopoczucia w psioczeniu na innych ...

Burek
    • Gość: Grzes Re: SB planowało zabić Michnika IP: *.fam.cie.uva.es 14.10.04, 12:25
      A cos ty robil w latach 70tych i 80tych kiedy inni nastawiali d..y i ryzykowali wlasnym zyciem.
    • Gość: par Re: SB planowało zabić Michnika IP: *.GBNet / 80.51.229.* 14.10.04, 12:27

A ja się cieszę, że ten pomysł nie wypalił.Szczerze sie cieszę.Bez "szaleństw"
      Michnika ciężko by było przeżyć stan wojenny i ten zabijający marazm lat
      osiemdziesiątych.Sprawdził się również po 89 roku. Nie potakuje, ma swoje
      zdanie i broni go wbrew wszystkiemu. Popełnia głupstwa, na szczęście
      dotychaczas po czasie się przyznaję- to bardzo dużo, ja bynajmniej więcej nie
      wymagam. Po aferze Rywina - ciągle chyle czoła. Mogli zamieść ten brud pod
      dywan i nie narażać sie na straty, szykany i polskie piekło.Całe szczęście, że
      Go nie zabili.

• Gość: dr ŚMIESZY MNIE TO. PRZECIEŻ MICHNIK TO CZLOWIEK PZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:00
      ŚMIESZY MNIE TO. PRZECIEŻ MICHNIK TO CZŁOWIEK PZPR-u, ich człowiek, ich
      człowiek partyjny, marksista-leninista. To wszystko po to, żeby oddalić uwagę
      Polaków od sprawy zabójstwa KSIĘDZA JERZEGO POPIEŁUSZKI, KANDYDATA NA OLTARZE.

• maaac :) 14.10.04, 13:37
        Ciekawe gdzieś ty się podziewał od 68r? Na szkoleniach w Moskwie?
    • olo53 Re: SB planowało zabić Michnika 14.10.04, 13:04
      Michnik był Wielki.
      Michnik co z tobą się stało?
      Zawsze dla mnie autorytetem byłeś.
      weź się jakoś po ludzku wytłumacz tak coby taki
      prostak jak ja mógł to przyswoić.
    • ricob Kalendarium krucjaty! 14.10.04, 13:17
      - 29 lipca. "Dziennik" jako pierwszy ujawnia, że w gdańskiej prokuraturze
      rozpoczęło się śledztwo w sprawie domniemanego molestowania 16-letniego
      Sławomira R.

- 1 sierpnia. "Media zatruwają umysły, pomagając siłom zła, które przypuściły
      atak na Polskę, Boga, Kościół" - tak prałat Henryk Jankowski po raz pierwszy
      publicznie odniósł się do doniesień mediów.

- 5 sierpnia. Ks. Jankowski na antenie Radia Maryja ponawia atak na media.
      O "Dzienniku Bałtyckim" powiedział, że to "niemiecka gazeta, więc nie ma się
      czemu dziwić".

- 16 sierpnia. Koło poselskie "Dom Ojczysty" na czele z Gertrudą Szumską składa
      doniesienie przeciwko naszej redakcji. Zdaniem tych parlamentarzystów
      obraziliśmy księdza Jankowskiego.

- 19 sierpnia. Prawnicy prałata składają wniosek do prokuratury o sprawdzenie,
      w jaki sposób media dowiedziały się o szczegółach śledztwa.

- Wrzesień. Śledztwo w sprawie molestowania oraz tzw. przecieków przejmuje
      prokuratura w Elblągu. Arcybiskup apeluje do Jankowskiego, aby sam zrzekł się
      funkcji proboszcza. Prałat nie zamierza tego zrobić. Wreszcie abp Gocłowski
      wszczyna procedurę odwołania Jankowskiego.
    • Gość: WWW Re: SB planowało zabić Michnika IP: 62.233.236.* 14.10.04, 13:24
      Aż dziw że im się nie udało !
    • Gość: nie Re: SB planowało zabić Michnika IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.10.04, 13:31
      i właśnie dlatego odp...się od generała .
      towarzysz towarzyszowi oka nie wykole!
      • zbychooo Re: Już możecie się cieszyć Michnik odchodzi..... 14.10.04, 13:36
        ..... z gazety! zadowoleni???
    • Gość: lech X Re: SB planowało zabić Michnika IP: 80.51.251.* 14.10.04, 13:40
      Swoich sie nie likwiduje
      • Gość: spec balistyczny Michnik sie kulom nie klania? IP: *.proxy.aol.com 14.10.04, 14:08
        Alez twardziel z tego Michnika. Nawet bazooka nie przebije jego pancerza.
    • Gość: kp Re: SB planowało zabić Michnika IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.04, 14:07
      Moi drodzy, kochani antysemici, chamy bez cienia odwagi. Czy to prawda, że
      > władze PRL planowały...nie wiem. Wiem natomiast, że to bardzo prawdopodobne.
      > Gdybym był na ich miejscu i gdyby zależało mi na utrzymaniu stanu obecnego,
      to > takie posunięcie (umiejętna eliminacja Michnika) wydaje się być całkiem
      > logiczne, wręcz wskazane. A co do spraw ogólnych, to powiem wam tylko,
      kochani > antysemici, co tak bardzo was boli w Adamie Michniku. Otóż sprawa
      jest prosta > jak seks z prostytutką. Ona ma jaja, a wy...cóż, jaj nie macie.
      No, może w > gębie...
      • Gość: psychiatra Bipolar disorder - objawy IP: *.proxy.aol.com 14.10.04, 14:12
        Pacjent nazywa otoczenie drogimi i kochanymi a w chwile potem chamami.
        Zalecenia: litium, poczatkowo dawka uderzeniowa potem podtrzymujaca nastroj.
        Pacjencie, zdrowy czlowiek nie zarzuca innym antysemityzmu za to ze nie wierza
        w bajeczke.
        • Gość: kp drogi medyku IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.04, 14:21
          Drogi medyku, powiedz, czy wszyscy lekarze nie potrafią z cieczy wyodrębnić
          ironii, czy to tylko twój problem? oszczędzaj proszę druczki do kreślenia
          recept. a tak poza tym to masz rację - nie każdy kto nie wierzy w bajki jest
          antysemitą...ughm
    • Gość: kp kochani antysemici IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.04, 14:13
      Moi drodzy, kochani antysemici, chamy bez cienia odwagi. Czy to prawda, że
      władze PRL planowały...nie wiem. Wiem natomiast, że to bardzo prawdopodobne.
      Gdybym był na ich miejscu i gdyby zależało mi na utrzymaniu stanu obecnego,
      to takie posunięcie (umiejętna eliminacja Michnika) wydaje się być całkiem
      logiczne, wręcz wskazane. A co do spraw ogólnych, to powiem wam tylko,
      kochani antysemici, co tak bardzo was boli w Adamie Michniku. Otóż sprawa
      jest prosta jak seks z prostytutką. Ona ma jaja, a wy...cóż, jaj nie macie.
      No, może w gębie...
      • Gość: zib Re: kochani antysemici IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:42
        Logika,jeszcze raz logika,wskazuje że gdyby nie michnikowcy to pzpr poniósl by
        nie tylko symboliczne konsekwencje swojej działalności.Kazdy ma takiego bożka
        jaki do niego pasuje,Twoim jest adaśko,dlaczego(?) taka żalosna
        kreatura ,prawdopodobnie(logika)celowo oddelegowany przez pzpr do "tworzenia
        opozycji" znajduje wielbicieli,zapewne przyczyną jest zbieżność życiorysów i
        mentalności guru i jego wyznawców.
        Wiwat adaśko-niiic nieeee paaaamętam,przjaciel urbana,jaruzela i
        kiszczaka,wiwat razem z nimi,najlepiej w jednej celi i dodać im do tej celi
        innego przyjaciela Andrzeja S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka