Dodaj do ulubionych

Trollownia z Podkarpacia

13.09.18, 00:11
Czy ktoś możę mi wytlumaczyc celowość podejmowania dyskusji z ewidentnymi trollami, których prymitywne posty obrażają ludzką inteligencję?
Po co włączacie sie w "dyskusje typu "Sasin rozjechal Stokrotkę"?
To tylko przykład, ale akurat, raczej przypadkiem, widziałem ten spektakl zakrzykiwania dość jednak bystrej Olejnikowej, przez gburowatego obywatela Ząbek.

Chcecie go może pochwalic, bo mógł przeciez z nerw pięścia przylożyc redachtorce, a nie przylożyl.
Możę ja czegoś nie chwytam, ale czemu służy "podbijanie" takich kretyńskich postów, których żywot winien się konczyc na 1, no góra 2, gdy autor pisze z dwóch nicków.
To ABC sawuszkinowskiego trolla - dążyc do długiego utrzymania propagandy na topie.

Marnujecie czas, ale nie to jest najgorsze.
Marnujecie swą trafność oceny, polemiczną złośliwosc i zaangazowanie, na trollownię z Podkarpacia, a naprawdę bez trudu można poznać, gdy ktoś ma inne poglądy, z którymi da sie polemizować.
Obserwuj wątek
    • lech1966 Re: Trollownia z Podkarpacia 13.09.18, 00:19
      Nerwy puszczają, skoro "nie da się polemizować". Sam to potwierdziłeś zakładając nowy wątek o sprawie która w/g ciebie nie jest warta abyś na nią splunął..... A jednak na tyle cię sko...wiła że postanowiłeś na złość manie i do tego w środku lata odmrozić sobie uszy.
      Gratuluję dobrego samopoczucia.-:)))))
    • borrka PS. Dla jasności dodam 13.09.18, 00:34
      Prywatnie nie mam nic przeciw Podkarpaciu.
      Tylko czytałem jakiś czas temu, że brygady propagandowe PiS mają IP z Podkarpacia.

Propaganda internetowa jest skuteczna, ale na miły Bóg!
      Obywatele, w inteligenckiej Wyborczej nie może byc tak potwornie glupia.
      • eiran Re: PS. Dla jasności dodam 13.09.18, 06:00
        To jest obowiązkowe i wynika z przekazów dnia:

wpolityce.pl/polityka/411968-sasin-podstawa-jest-demokracja-olejnik-nie-konstytucja

Sasin umiarkowany i rzeczowy, a Olejnik jak w amoku.

W tym towarzystwie, to nawet Jaki rozjechał przedwczoraj Piaseckiego:

wpolityce.pl/polityka/411654-ostre-starcie-w-studiu-jaki-dosadnie-do-dziennikarza
    • taniarada Ten wątek to na oślą 13.09.18, 06:10
      Bo z trollami typu borrka się nie rozmawia.Amen.
      • matigrypl Re: Ten wątek to na oślą 13.09.18, 07:04
        A ja jestem zdecydowanie przeciwny zniechęcaniu do trollowania. Facet obnaża się psychicznie i mamy wgląd w jego życie. Wiemy do jakiego stopnia jest durny i możemy przy odrobinie dedukcji domyslać się jaki jest na codzień? Często gęsto zastanawiam się jakie to moje szczęście że nie mam takiego sąsiada! Wiem też ze taki typ jest nie do wyeliminowania. Na razie ma na kim się wyżywać ale gdy zabraknie wroga to zacznie brać się za "swoich". Psychika takiego leszcza jest dla mnie ciekawsza niż największe afery z udziałem peło czy peeselu. Wiara ze każde świństwo da się usprawiedliwić i uhonorować jest porażająca i moralnie niemożliwa dla normalnego człowieka. Dlatego tak ciekawa.
        • eiran Re: Ten wątek to na oślą 13.09.18, 07:13
          Biorąc pod uwagę, że matigrypl to właśnie troll z Podkarpacia, nie powinno dziwić jego zaangażowanie w niniejszym wątku.
      • xystos Re: Ten wątek to na oślą 13.09.18, 10:52
        ..możesz gadać do lustra,
        Benito Mussolini tak robił.
    • borrka Prostować, nie polemizować 13.09.18, 10:35
      Polemika z "przekazem dnia" jest bez sensu - im własnie o to chodzi, by wciągac w rozważania typu "jarek to myśliciel, nawet gdy czasem nie ma racji, to prawie ją ma":).

Ale można prostować ewidentne bzdury.
      Dla porządku prostować, jednak pamiętając, iż część z nich przeszla takie szkolenie "erystyki dla ubogich".
      Nie dać się wciągnąc w rozważanie tych dyrdymał.
      W wydaniu dla Gazety Wyborczej trollowni, idzie raczej sianie zamętu i tworzenie iluzji, iż równiez liberalny elektorat dostrzega plusy "dobrej, k...a, zmiany".
      • eiran Re: Prostować, nie polemizować 13.09.18, 10:57
        Bzdury trzeba prostować. W tym wątku pojawił się na przykład niedorozwinięty troll "taniarada", który swego czasu kolportował fake newsa o rzekomej córce posła Szczerby, która miała rozbijać się mercedesem po Warszawie. Poseł Szczerba nie ma wprawdzie córki, ale kto to sprawdzi.
        • pies_na_czarnych Re: Prostować, nie polemizować 13.09.18, 17:20
          Mercedes to jest przecież imie żeńskie. Taniusza cos słyszała, ale nie do konca ;°)
    • bpos Re: Trollownia z Podkarpacia 13.09.18, 15:21
      Od zawsze to mówię: nie karmić trolla!
      • matigrypl Re: Trollownia z Podkarpacia 13.09.18, 18:08
        Nadgorliwość peło jest zdumiewająca. Zgodnie z acta 2 już zostałem zbanowany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka