Dodaj do ulubionych

PiS-42,4%, a KO tylko 30%

02.11.18, 09:09
Prezenterzy PiSich mediów dostają orgazmu czytając ten najnowszy sondaż.
Ciekawe jak to będzie wyglądało po weryfikacji przez wyborców
A na pasku idzie to non stop. Brakuje tylko linii przerywanej na miejscy podwójnej ciągłej w miejscu wypadku Szydło w Oświęcimiu!
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: PiS-42,4%, a KO tylko 30% 02.11.18, 09:12
      jak trzeba mieć narobione pod czaszką ,żeby wierzyć w te brednie, tydzień po wyborach.
      • littleboy Re: PiS-42,4%, a KO tylko 30% 02.11.18, 09:23
        m.c.hrabia napisał:

> jak trzeba mieć narobione pod czaszką ,żeby wierzyć w te brednie, tydzień po wy
        > borach.
        >

"Nie ważne, czy to prawda, ważne by ciemny lud to kupił"-Qrwski prezes minsiterstwa propagandy PiS
        • yoma Re: PiS-42,4%, a KO tylko 30% 02.11.18, 09:41
          Już nawet ciemny lud tego nie kupuje, przedobrzyli.
          • haen2010 Re: PiS-42,4%, a KO tylko 30% 02.11.18, 09:56
            Kupuje. Spotykam sąsiada w sklepie. Kupuje Fakt. Dla jaj się pytam, coś ty, to niemiecka gazeta. Mówi mi, dla dziadka bo golizna na ostatniej stronie. Idziemy razem i bluzg, bo złodziej Trzaskowski wygrał wybory. Mówię - Cygan z Opola wcale nie gorszy od platfusów. Nawet się zgadza, ale mówi - ci przynajmniej się dzielą forsą. Takie myślenie.
            • littleboy Dres się forsą dzieli, ale z rodziną 02.11.18, 10:05
              haen2010 napisał:

> Kupuje. Spotykam sąsiada w sklepie. Kupuje Fakt. Dla jaj się pytam, coś ty, to
              > niemiecka gazeta. Mówi mi, dla dziadka bo golizna na ostatniej stronie. Idziemy
              > razem i bluzg, bo złodziej Trzaskowski wygrał wybory. Mówię - Cygan z Opola wc
              > ale nie gorszy od platfusów. Nawet się zgadza, ale mówi - ci przynajmniej się d
              > zielą forsą. Takie myślenie.

Patrz program Rodzina na swoim w Opolu:
              wiadomosci.wp.pl/pan-na-wlosciach-sprawdzamy-co-patryk-jaki-zrobil-dla-swoich-wyborcow-w-opolu-6183786410686593a
            • buldog2 Re: PiS-42,4%, a KO tylko 30% 02.11.18, 10:08
              To już raczej nieczęsty przypadek.
              Mam znajomych, którzy byli mocno za PISem. Ostatnio w pewnej szczegółowej sprawie (nagrody) przyznali mi rację, w ogóle bardzo przycichli.
              • littleboy Re: PiS-42,4%, a KO tylko 30% 02.11.18, 12:33
                buldog2 napisał:

> To już raczej nieczęsty przypadek.
                > Mam znajomych, którzy byli mocno za PISem. Ostatnio w pewnej szczegółowej spra
                > wie (nagrody) przyznali mi rację, w ogóle bardzo przycichli.
                >

To dobry trend, oby się utrzymał
            • yoma Re: PiS-42,4%, a KO tylko 30% 02.11.18, 13:46
              A sondaż ten twój kumpel kupił, bo o tym jest mowa?
      • kasowacz Oczywiście. 02.11.18, 10:23
        Jak można w to uwierzyć aby neo-volksdeutsche mieli aż 30%. Przecież leming-molochy to tylko 14 % ludności Polski. A to tam przecież głównie pranie mózgów, psychomanipulacje i wykorzystywanie psychologi kłamstwa idzie pełna parą zaczynając już od uczelni.
        Tam gdzie obowiązują jeszcze podstawowe prawa logiki czyli kierowanie się tzw. chłopską logiką odsetek lemingów jest znikomy. W Leminggradach molochach większość zawsze opiera się na "rozumie" tzw. autorytetów zaczynając od uczelni zdominowanych przez lewactwo.
        Lasują oni tam naszej młodzieży mózgi bardzo dokładnie np. taki Rzepliński czy Gersdorf.
        I niech jakiś student odważy się mieć inne zdanie. Efekt w czasie egzaminu wiadomy.
        A co później. Kończy taki wykształciuch uczelnie i nie jest zdolny do samodzielnego myślenia.
        Same błędy logiczne jak np. ten sędzia SN gość jednej z głównych Prowadzących Lemingi Pasterki w TVNach w Kropce nad i.
    • adam111115 Re: PiS-42,4%, a KO tylko 30% 02.11.18, 10:11
      TVPis już nawet pozorów nie robi. Wczoraj w teleekspresie minutowy klip reklamowy z kandydatem na stołek chyba w Chelmie a na sam koniec info że jego przeciwnikiem jest ktoś tam z czegoś tam.
      Gdzie ci wszyscy pisowcy uciekną jak się zacznie polowanie już niedługo?
    • inocom KO 30% - to i tak dużo. Smutne. 02.11.18, 10:33
      gazetawroclawska.pl/rozlam-w-nowej-radzie-miejskiej-koalicja-obywatelska-juz-sie-rozpada/ar/13627980
      Oznacza to, że prawie 1/3 wyborców to idioci.

Albo znajomi króliczka

gazetawroclawska.pl/te-etaty-czekaja-na-ludzi-sutryka-pensja-nawet-40-tys-zl/ga/13624866/zd/31951422

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka