Dodaj do ulubionych

Kaczyńskiemu ten ciąg technologiczy prowadzący do

30.01.19, 17:16
Dziś widać, że Kaczyńskiemu ten ciąg technologiczy prowadzący do bezkarnego zawłaszczenia naszego państwa się załamał.
Po to Kaczyńskiemu minister sprawiedliwości, po to Kaczyńskiemu naczelny prokurator i jego usłużni, po to Kaczyńskiemu jego media partyjne TVP, PAP, Polskie Radio, po to Kaczyńskiemu banki, po to Kaczyńskiemu Sądy.
I nadział się na niezależne od niego media, których włascicielami są nie do sięgnięcia dla niego Amerykanie.
Przecież TVP Kurskiego by tego nie nadało i nie ujawniło.
Deweloperka Kaczyńskiego miała służyć samofinansowaniou się PiS i "nagradzaniu" funkcjonariuszy. Dzięki temu Kaczyński miał zamiar postawić i przeprowadzić likwidację finansowania wszelkich partii z funduszu Skarbu Państwa.
Wszyscy by padli z braku funduszy a PiS miałby z deweloperki kasę na działanie i nagradzanie swoich.
I tak miałaby powstać Tysiącletnia IV Kaczyńska Rzesza.
Poprzednia Tysiącletnia III Rzesza padła po kilku latach.
Potem była Norymberga
Obserwuj wątek
    • cossa.nostra PiS wygra kolejne wybory 30.01.19, 17:26
      Amen!
      • porkaw01 Re: PiS wygra kolejne wybory 30.01.19, 17:32
        cossa.nostra napisał(a):

> Amen!

Chciałbyś tego?
        • cossa.nostra PiS wygra kolejne wybory 30.01.19, 17:36
          To absolutnie pewne.
          • porkaw01 Re: PiS wygra kolejne wybory 30.01.19, 18:40
            cossa.nostra napisał(a):

> To absolutnie pewne.

PiS gwałtownie szuka dodatkowych pieniędzy, co - choć nie wprost - można było zobaczyć już przy okazji afery KNF.
            Gigantyczna łapówka dla słupa (radcy prawnego z Częstochowy), którą miał zapłacić właściciel Getin Banku, wyglądała na typowy przykład szukania pieniędzy na działalność partyjną.
            Nad wszystkim majaczy sylwetka Adama Glapińskiego, jednej z najważniejszych postaci od spraw finansowych w PiS.
            Razem z zyskami z biurowców wybudowanych przez Srebrną, wsparciem SKOK-ów, PiS stałoby się prawie tak bogate jak Fidesz Orbana.
      • m.c.hrabia Re: PiS wygra kolejne wybory 30.01.19, 17:39
        Dokładnie
        • cossa.nostra PiS wygra kolejne wybory 30.01.19, 17:46
          Zdecydowanie. Alleluja!
          • porkaw01 Re: PiS wygra kolejne wybory 30.01.19, 18:23
            cossa.nostra napisał(a):

> Zdecydowanie. Alleluja!

Może to tak musi być aby po załamnaiu pisiej gospodarki lud widłami i śrubami rzucanymi ich pogonił na zawsze.
            I potem jednak jak z Tysiącletnią Trzecią Rzeszą - Norymberga.
            To jest nieuniknione.
      • alistair_p I co z tego? 30.01.19, 18:45
        A wygra gorzkie żale na fujarze.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: PiS wygra kolejne wybory 30.01.19, 18:55
        Tak jak Jaki w Warszawie!!
    • klodawa1952 pardon za to słowo ale solidaryzuję się :) 30.01.19, 18:48
      Nie wiem i nie rozumiem za co cię zabanowały te dziaciaki z moderacji. Może podpadłać snajperowi albo czadra czy komuś z Tajnych Współpracowników moderacji :)
      Ty nie podpadaj dalej bo ci sami co cię zakapowali czy zbanowali zaczną cię wyzywać od wielonickowców jak mnie.
      Takie standardyt i taka wizja wolności słowa w Agora SA.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: pardon za to słowo ale solidaryzuję się :) 30.01.19, 18:55
        Sugerujesz romek że ruskazuzka znowu kapuje do moderacji?
      • alistair_p Re: pardon za to słowo ale solidaryzuję się :) 30.01.19, 19:05
        Mnie zbanowali po 13 latach :-)
        • klodawa1952 Re: pardon za to słowo ale solidaryzuję się :) 30.01.19, 19:11
          alistair_p napisał:

> Mnie zbanowali po 13 latach :-)
          Może się to zdarzyć też z powodu nie zrozumienia treści postu przez te dzieciaki z moderacji. Miałem kilka takich przypadków.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: pardon za to słowo ale solidaryzuję się :) 30.01.19, 20:22
            Mnie zabanowali po donosie ruskiejzuzki, która jako dzieciak nie zrozumiała mojej sygnaturki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka