zzapijaczony_ryj 16.02.19, 15:18 politykiem po 89 roku, to na którym miejscu był Lech Kaczyński? Czyżby rozłam w PiSie, czy może Macierewicz w ten sposób chciał się odgryźć prezesowi za zabranie mu kochasia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taniarada Nie chciałem już zakładać wątku o Olszewskim 16.02.19, 15:45 Ryj mnie wyręczył.Tak tu cicho na tym forum o zmarłym premierze.Komuchy i esbecja ma się dobrze i resortowe bachory z niezłą emeryturą. Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj Re: Nie chciałem już zakładać wątku o Olszewskim 16.02.19, 15:51 taniarada napisał(a): > Ryj mnie wyręczył.Tak tu cicho na tym forum o zmarłym premierze.Komuchy i esbec > ja ma się dobrze i resortowe bachory z niezłą emeryturą. Zamienisz swoją resortową na moją rzemieślniczą 1300 netto? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Nie chciałem już zakładać wątku o Olszewskim 17.02.19, 17:37 Mogłeś założyć, był podobno bardzo dobrym obrońcą opozycji w PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj Re: Nie chciałem już zakładać wątku o Olszewskim 19.02.19, 17:36 adam.eu napisał: > Mogłeś założyć, był podobno bardzo dobrym obrońcą opozycji w PRL. > Był i tego nie neguję Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Nie chciałem już zakładać wątku o Olszewskim 17.02.19, 17:37 Mogłeś założyć, był podobno bardzo dobrym obrońcą opozycji w PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 16.02.19, 16:09 Dlaczego nie ma na tym pogrzebie Wałęsy?O to jest pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj bo by go chamy z PiSiej ferajny wybuczeli!!! 16.02.19, 16:39 taniarada napisał(a): > Dlaczego nie ma na tym pogrzebie Wałęsy?O to jest pytanie? To bydło potrafi buczeć gwizdać i pierdzieć nawet na cmentarzach! TAka to swołocz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 17.02.19, 18:22 taniarada napisało: Dlaczego nie ma na tym pogrzebie Wałęsy?O to jest pytanie? O co matołeczku jest to twoje pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 16.02.19, 16:16 To jest właśnie ta historia pisana na nowo. Słuchając wystąpień otwierałem ze zdumienia oczy. Osobiście odbierałem jego premierostwo zupełnie inaczej. Ale skoro z Lecha Kaczyńskiego robi się prezydenta 1000-lecia, wiele rzeczy w tym wydaniu jest także możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 16.02.19, 16:24 Ale 500+ zalatwil Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 16.02.19, 16:49 Skoro wierzysz Maciarewiczowi przypisującemu mu nawet stworzenie Wojska Obrony Terytorialnej, to dyskusja zmierza w coraz ciekawszym kierunku. Brakuje jeszcze marynarki wojennej na Wiśle, chociaż kto wie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 16.02.19, 17:55 privus napisał: > Skoro wierzysz Maciarewiczowi przypisującemu mu nawet stworzenie Wojska Obrony > Terytorialnej, to dyskusja zmierza w coraz ciekawszym kierunku. Brakuje jeszcze > marynarki wojennej na Wiśle, chociaż kto wie? :) ZApomniałeś o podwodnych kajakach i procach przeciwpancernych! MAciotewicz to zakochany w Misiewiczu idiota! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 16.02.19, 18:09 zzapijaczony_ryj napisał: > MAciotewicz to zakochany w Misiewiczu idiota! Macierewicz nie jest żadnym idiotą. Żaden idiota tak polskiego wojska by nie zniszczył. Nie doceniasz jego działań, które wcale ale to wcale nie są idiotyczne. S. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 16.02.19, 18:31 Piszac to miales na mysli Klicha i Simoniaka, to za kadencji tych bumow byla systematycznie niszczona nasza armia.Juz za kadencji Simoniaka, nasza armia miescila sie na stadionie pilkarskim i nie musial byc to Stadion Narodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 16.02.19, 18:53 141288bs napisał: > Piszac to miales na mysli Klicha i Simoniaka, to za kadencji tych bumow byla sy > stematycznie niszczona nasza armia.Juz za kadencji Simoniaka, nasza armia miesc > ila sie na stadionie pilkarskim i nie musial byc to Stadion Narodowy. Albo jesteś ignorantem, albo czymś dużo gorszym. Jeśli tym pierwszym, to może nie zabieraj głosu? Tak na szybko - Rosomaki, Casy i niszczyciel Kormoran II. A, jeszcze pociski JAASM do F 16. Za PO armia była rozwijana, za Macierewicza - niszczona. Niszczona w interesie Rosji. S. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 16.02.19, 23:40 Jaki z ciebie potezny glab,snajperze - transportery ,Casy i karabiny, tez razem z zolnierzami, stadion pilkarski by pomiescil. Jesli potrafisz myslec,to przemysl swoj watek, moze wtedy uda ci sie rozsadnie odpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 17.02.19, 13:33 141288bs napisał: > Jaki z ciebie potezny glab,snajperze - transportery ,Casy i karabiny, tez razem > z zolnierzami, stadion pilkarski by pomiescil. > Jesli potrafisz myslec,to przemysl swoj watek, moze wtedy uda ci sie rozsadnie > odpowiedziec. może miał na myśłi tych żołnierzy co Maciotewicz wypier.... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 18.02.19, 20:07 Za PO-PSL samoloty bojowe nie spadaly. Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj Za pis zniszczono to co w wojsku najważniejsze! 17.02.19, 08:25 snajper55 napisał: > 141288bs napisał: > > > Piszac to miales na mysli Klicha i Simoniaka, to za kadencji tych bumow b > yla sy > > stematycznie niszczona nasza armia.Juz za kadencji Simoniaka, nasza armia > miesc > > ila sie na stadionie pilkarskim i nie musial byc to Stadion Narodowy. > > Albo jesteś ignorantem, albo czymś dużo gorszym. Jeśli tym pierwszym, to może n > ie zabieraj głosu? Tak na szybko - Rosomaki, Casy i niszczyciel Kormoran II. A, > jeszcze pociski JAASM do F 16. Za PO armia była rozwijana, za Macierewicza - n > iszczona. Niszczona w interesie Rosji. > > S. Zniszczono kadrę oficerską, a to kształci się latami. Ztesztą to samo zrobiono z policją i BORem, co jest bardzo widoczne na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 17.02.19, 08:17 141288bs napisał: > Piszac to miales na mysli Klicha i Simoniaka, to za kadencji tych bumow byla sy > stematycznie niszczona nasza armia.Juz za kadencji Simoniaka, nasza armia miesc > ila sie na stadionie pilkarskim i nie musial byc to Stadion Narodowy. Nikt i nic nie przebije zniszczucha Macierewicza, bo to człowiek, który do czego by się nie dotknął to zniszczył! Zniszczył nawet swojego kochgasi, bo on ma do końca życia przypiętą łatkę dupodajka. Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 16.02.19, 19:02 snajper55 napisał: > zzapijaczony_ryj napisał: > > > MAciotewicz to zakochany w Misiewiczu idiota! > > Macierewicz nie jest żadnym idiotą. Żaden idiota tak polskiego wojska by nie zn > iszczył. Nie doceniasz jego działań, które wcale ale to wcale nie są idiotyczne > . > > S. nie doceniasz miłości pedała do Misiewicza! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 16.02.19, 19:02 Na Radomce.... Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj Lech Kaczyński był najgorszym prezydentem 16.02.19, 16:45 privus napisał: > To jest właśnie ta historia pisana na nowo. Słuchając wystąpień otwierałem ze z > dumienia oczy. Osobiście odbierałem jego premierostwo zupełnie inaczej. Ale sko > ro z Lecha Kaczyńskiego robi się prezydenta 1000-lecia, wiele rzeczy w tym wyda > niu jest także możliwe. po 89 roku, ale przyszedł MAliniak i go przebił i nie tylko w klęczeniu. I myślę, że Maliniaka nawet Idiota mocujący się ze słuchawką nie przebije. Bo walka ze słuchawką przy Merkel to mały pikuś przy taneczne błazenadzie przed Trumpem! Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Lech Kaczyński był najgorszym prezydentem 20.02.19, 17:28 Kabaret ma swoje walory :) Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj Podpisuję siem oboma rencami! 16.02.19, 17:29 privus napisał: > To jest właśnie ta historia pisana na nowo. Słuchając wystąpień otwierałem ze z > dumienia oczy. Osobiście odbierałem jego premierostwo zupełnie inaczej. Ale sko > ro z Lecha Kaczyńskiego robi się prezydenta 1000-lecia, wiele rzeczy w tym wyda > niu jest także możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 17.02.19, 07:52 privus napisał: > To jest właśnie ta historia pisana na nowo. Słuchając wystąpień otwierałem ze z > dumienia oczy. Osobiście odbierałem jego premierostwo zupełnie inaczej. Ale sko > ro z Lecha Kaczyńskiego robi się prezydenta 1000-lecia, wiele rzeczy w tym wyda > niu jest także możliwe. To proste. Zawistnmy Kurdupel wszystko postrzega inaczej, a skoro on daje wytyczne to i jego ferajna też tak samo jak on postrzega, une zyjOM w innej rzeczywistości równoległej. Dla nich czarne jest białe, a białe jest czarne! I dlatego właśnie fatalną zmianę nazywają dobrą zmianą. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 20.02.19, 17:30 Potrafią nawet nie mieć swojego zdania zasłaniając się pisowskim przekazem dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 16.02.19, 16:30 Lech Kaczyński albo nie był politykiem najwybitniejszym, albo też nie był polskim. Potwierdza to znaną hipotezę tzw. narodowej prawicy o tym, że jeden z bliźniaków Kaczyńskich był Żydem. Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj Teraz to przegiąłeś 16.02.19, 16:58 eiran napisał: > Lech Kaczyński albo nie był politykiem najwybitniejszym, albo też nie był polsk > im. Potwierdza to znaną hipotezę tzw. narodowej prawicy o tym, że jeden z bliźn > iaków Kaczyńskich był Żydem. > Nie może być tak, że bliźniaki jednojajowe mogą być tacy jak powiedziałeś. Choć prawdą jest to, ze jeden był hetero, a drugi jest Gejem, tylko się do tego nie przyznaje. Ciekawe dlaczego się sam siebie wstydzi? Moze ktoś to logicznie wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Teraz to przegiąłeś 16.02.19, 17:59 nie oglądałem relacji z pień ku niebiesiom, oddawania czegoś tam zwłokom. I dlatego nie wiem czy go porządnie zakopali by nie wylazł i czy wojacy pilnujący zakopanego trupa maja choć po jednym naboju by gdyby Zombi się wygrzebał spełnić obowiązek Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Teraz to przegiąłeś 16.02.19, 18:09 To był wybitny Polak i dlatego ostatnią drogę przebył w trumnie na lawecie ruskiej armaty zis 75 mm ciąganej po mieście przez USA iński samochód wojskowy. To patriocie zgotowali GROTESKĘ Z PATRIOTYZMU Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: Teraz to przegiąłeś 17.02.19, 01:33 teen69 napisał: > To był wybitny Polak i dlatego ostatnią drogę przebył w trumnie na lawecie rus > kiej armaty zis 75 mm ciąganej po mieście przez USA iński samochód wojskowy. T > o patriocie zgotowali GROTESKĘ Z PATRIOTYZMU Z prefiksem nr rejestracyjnego SB :) Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj Ptanie,czy świadomie to zrobili,czy niedopatrzenie 17.02.19, 08:19 lackzadek napisał: > teen69 napisał: > > > To był wybitny Polak i dlatego ostatnią drogę przebył w trumnie na lawec > ie rus > > kiej armaty zis 75 mm ciąganej po mieście przez USA iński samochód wojsk > owy. T > > o patriocie zgotowali GROTESKĘ Z PATRIOTYZMU > > Z prefiksem nr rejestracyjnego SB :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj Ale była jak ruskie hełmy odmalowana. 17.02.19, 07:54 teen69 napisał: > To był wybitny Polak i dlatego ostatnią drogę przebył w trumnie na lawecie rus > kiej armaty zis 75 mm ciąganej po mieście przez USA iński samochód wojskowy. T > o patriocie zgotowali GROTESKĘ Z PATRIOTYZMU A, że radziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Teraz to przegiąłeś 20.02.19, 17:35 Biologia może płatać różne figle. Znany jest w USA proces spowodowany faktem, że w białej rodzinie urodził się murzyn. Wszystko okazało się lege artis po sięgnięciu do wstępnych. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 20.02.19, 17:32 :) Kiedyś wiele o Kaczyńskich można było znaleźć na zlikwidowanym portalu "polonica". Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Tchórze 16.02.19, 21:53 Na pogrzebie Adamowicza to w pierwszych ławkach.Nie było Tuska ,Komorowskiego,Kwaśniewskiego.Wałęsy nawet nie liczę. Jack 🇵🇱 @JackLysy Prezydent i premier pojechali na pogrzeb Adamowicza, mieli odwagę pojawić się wśród ludzi, którzy nie uznają ich jako władzy RP. Ale Bolek, wielki rewolucjonista, taki odważny, że aż "za odważny" stchórzył! Nie miał odwagi pożegnać Jana Olszewskiego! TW to tchórze! Mocni w kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Tchórze 16.02.19, 22:20 poległ dla Ojczyzny na marskość wątroby. pewnie sekcja tę patriotyczny czyn wykazała.. Czyli medal , renta rodzinie do 2o pokolenia . Co wychlał to jego. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu 🇵🇱 pogrzeb udany (czy to próba generalna?) 16.02.19, 22:37 najładniejsza była laweta z armatą. Pewne elementy można jeszcze przed premierą doszlifować. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Nie zbadane są wyroki Boże 16.02.19, 22:51 Nie wiadomo kto pierwszy . APARATCZYCY – zawodowi komuniści, ludzie wychowani i ukształtowani przez aparat. Można i dzisiaj znaleźć liczne życiorysy posłów SLD, PSL i PO, którzy nie przepracowali w życiu ani jednego dnia. Tylko działali. ZSMP, SZSP, ZMW, KMW i jak to się wszystko nazywało. Potem parę wydziałów komitetu wojewódzkiego i do centrali. Ich matecznikiem i żywiołem były narady, posiedzenia, plena i prezydia. Mieli na ogół zdrowy, to znaczy bardzo cyniczny stosunek do rzeczywistości, znając na wylot wszystkie słabości systemu potrafili je wykorzystać dla własnych korzyści. Cała reszta nic ich nie obchodziła. Gardzili swoimi szefami i byli absolutnie nielojalni wobec wszystkich i wszystkiego, oprócz interesu grupowego. Dziś sól SLD, PSL i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Nie zbadane są wyroki Boże 16.02.19, 23:29 Zaden agent nie pojawil sie na uroczystosci pozegnalnej Pana Premiera Jana Olszewskiego, ...nawet Komorowski ( byl ministrem obrony w tym rzadzie) okazal sie ruskim agentemw strukturze rzadowej. PSL niby chlopska partia o korzeniach chrzescjanskich,tez jest naszpikowana agentami...ani jeden pseudoludowiec tez nie pojawil sie..Dzieki Panu Janowi Olszewskiemu wiemy ktore partie sa wrogir Polsce i Polakom. Spoczywaj w spokoju Panie Janie,pozostaniemy wierni Twemu przeslaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nie zbadane są wyroki Boże 16.02.19, 23:40 141288bs napisał: > Zaden agent nie pojawil sie na uroczystosci pozegnalnej Pana Premiera Jana Olsz > ewskiego Jak to??? A Macierewicz to pies? S. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Nie zbadane są wyroki Boże 16.02.19, 23:45 snajper55 napisał: > 141288bs napisał: > > > Zaden agent nie pojawil sie na uroczystosci pozegnalnej Pana Premiera Jan > a Olsz > > ewskiego > > Jak to??? A Macierewicz to pies? - pisze glab nadgryziony > > S. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Nie zbadane są wyroki Boże 16.02.19, 23:45 Rozumiem, ciebie, PZPRowski donosicielu, nie oddelegowano. -- Partia Interesów Sowieckich - Obraza Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj Re: Nie zbadane są wyroki Boże 20.02.19, 11:27 141288bs napisał: > Zaden agent nie pojawil sie na uroczystosci pozegnalnej Pana Premiera Jana Olsz > ewskiego, ...nawet Komorowski ( byl ministrem obrony w tym rzadzie) okazal sie > ruskim agentemw strukturze rzadowej. PSL niby chlopska partia o korzeniach chrz > escjanskich,tez jest naszpikowana agentami...ani jeden pseudoludowiec tez nie p > ojawil sie..Dzieki Panu Janowi Olszewskiemu wiemy ktore partie sa wrogir Polsce > i Polakom. > Spoczywaj w spokoju Panie Janie,pozostaniemy wierni Twemu przeslaniu. Za to byli towzazysze Piotrowicz i JAsiński. Kujda też pewnie by był, ale prezes zakazał. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Nie zbadane są wyroki Boże 17.02.19, 00:10 Kontynuując dzieło komunistycznych poprzedników w rozbudowie partyjnego aparatu PiSwładza, mając w swoich szeregach zasłużonych TW-donosiceli, przejęła tradycje swoich bolszewickich poprzedników. Tak taniarada albo masz bielmo na oczach albo całkiem świadomie z perfidią załganego mohera chłapiesz co ci ślina na język przynosi. Nie wiesz nawet, że do upadku rządu Olszewskiego przyczynił się przede wszystkim Macierewicz, którego Olszewski bronił przed sądami ten sam, który dziś tak piał niewinnie ma pogrzebie. Ohyda. Kopał pod Olszewskim dołki niejaki Jarosław Kaczyński, z którym Olszewski przez wiele lat nie rozmawiał i tak już pozostało do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Nie zbadane są wyroki Boże 17.02.19, 00:42 APARATCZYCY – zawodowi komuniści, ludzie wychowani i ukształtowani przez aparat. Można i dzisiaj znaleźć liczne życiorysy posłów SLD, PSL i PO, którzy nie przepracowali w życiu ani jednego dnia. Tylko działali...Ich matecznikiem i żywiołem były narady, posiedzenia, plena i prezydia. Mieli na ogół zdrowy, to znaczy bardzo cyniczny stosunek do rzeczywistości, znając na wylot wszystkie słabości systemu potrafili je wykorzystać dla własnych korzyści. Cała reszta nic ich nie obchodziła. Gardzili swoimi szefami i byli absolutnie nielojalni wobec wszystkich i wszystkiego, oprócz interesu grupowego === zupełnie jak prezespan Odpowiedz Link Zgłoś
privus Partyjna emerytura księdza katechety 17.02.19, 09:51 Sąd Okręgowy - Sąd Pracy i Ubezpieczeń Społecznych w Olsztynie ustalił, że Józef H. w okresie od dnia 15 czerwca 1960 r. do dnia 30 czerwca 1991 r. jako ksiądz katolicki uczył religii w pełnym wymiarze czasu pracy w punktach katechetycznych przy parafiach Archidiecezji W. Posiłkując się przepisem art. 21 ust. 1 ustawy z dnia 17 maja 1989 r. o stosunku Państwa do Kościoła Katolickiego w Rzeczypospolitej Polskiej (Dz. U. 1989 r. Nr 29 poz. 154 ze zm.) oraz poglądem wyrażonym w wyroku Sądu Najwyższego z dnia 30 lipca 1997 r. II UKN 201/97 (OSNAPiUS 1998/11 poz. 347), Sąd Okręgowy zastosował przepis art. 88 ust. 1 ustawy z dnia 26 stycznia 1982 r. - Karta Nauczyciela (Dz. U. 1982 r. Nr 3 poz. 19 ze zm.) i wyrokiem z dnia 18 lutego 1999 r. zmienił decyzję Oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych w O. i przyznał ubezpieczonemu prawo do emerytury z tytułu długoletniego wykonywania pracy nauczycielskiej. Biorąc pod uwagę, że ten ksiądz nie przepracował ani godziny w szkole PiSo-katolicka partyja jednoznacznie ustawia hierarchię swoich wartości. Nie wiem na którym miejscu tego ciągu ustawić PrezesPana :) "Winniśmy wdzięczni być wielkim umysłom niweczącym przesądy. (...) rzadkimi są ludzie nie ulegający urojeniom panującym współcześnie i mający odwagę spojrzeć w oblicze prawdy, przed którą korzy się hołota" (Anatol France: Poglądy księdza H. Coignarda) Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj A ile dni uczciwie ZK przepracował? 17.02.19, 17:25 taniarada napisał(a): > Nie wiadomo kto pierwszy . APARATCZYCY – zawodowi komuniści, ludzie wychowani i > ukształtowani przez aparat. Można i dzisiaj znaleźć liczne życiorysy posłów SL > D, PSL i PO, którzy nie przepracowali w życiu ani jednego dnia. Tylko działali. > ZSMP, SZSP, ZMW, KMW i jak to się wszystko nazywało. Potem parę wydziałów komi > tetu wojewódzkiego i do centrali. Ich matecznikiem i żywiołem były narady, posi > edzenia, plena i prezydia. Mieli na ogół zdrowy, to znaczy bardzo cyniczny stos > unek do rzeczywistości, znając na wylot wszystkie słabości systemu potrafili je > wykorzystać dla własnych korzyści. Cała reszta nic ich nie obchodziła. Gardzil > i swoimi szefami i byli absolutnie nielojalni wobec wszystkich i wszystkiego, o > prócz interesu grupowego. Dziś sól SLD, PSL i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Nie zbadane są wyroki Boże 17.02.19, 18:08 Masz rację, wiele można zarzucić SLD, PSL i PO. Ale pomyśleć, że Ci, których nazywasz "aparatczykami" tak naprawdę są dużo bliżsi wartościom demokratycznym, bardziej szanują prawo, bardziej szanują Konstytucję niż PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Tchórze 20.02.19, 17:38 Olszowski był człowiekiem wspieranym PC Kaczyńskiego. A o Kaczyńskich raczej mało pozytywnie Wałęsa wyrażał się nie jednokrotnie z nie najlepszym aplauzem. Masz pretensje do niego, że nie zmienił zdania? Odpowiedz Link Zgłoś
eiran przemysł pogardy wobec premiera Olszewskiego 17.02.19, 07:06 ... bulwersuje "prof." Cenckiewicza jeszcze dziś: twitter.com/Cenckiewicz/status/1094157855463260160 Szkoda, że "prof." zapomniał, kto był głównym autorem tamtej szopki. Niejaki Wolski Marcin mianowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: przemysł pogardy wobec premiera Olszewskiego 17.02.19, 18:29 Zawsze byłem ciekawy czy Olszewski bronił tych niby opozycjonistów za free czy za dulary. Bo wiekszość była bezrobotna. Na etatach w CIA ale tu ZUSu nie płacili. Proszę pamiętających kogo tak strasznie bronił i z jakim skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: przemysł pogardy wobec premiera Olszewskiego 17.02.19, 18:34 eiran napisał: ... bulwersuje "prof." Cenckiewicza jeszcze dziś: twitter.com/Cenckiewicz/status/1094157855463260160 Szkoda, że "prof." zapomniał, kto był głównym autorem tamtej szopki. Niejaki Wolski Marcin mianowicie. Oj tam oj tam, po prostu źle wyczuł koniunkturę. Zresztą tak samo jak przed laty zapisując się do PZPR. Chociaż, może... Może na tym polega, nazwijmy to, elastyczność, żeby zawsze być gdzieś w pobliżu władzy i przymilnie merdać ogonkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: przemysł pogardy wobec premiera Olszewskiego 17.02.19, 18:41 Mnie bardziej rozczula Cenckiewicz przypominający z oburzeniem "Polskie ZOO", jako wzorzec przemysłu pogardy akurat dla Olszewskiego, tak jakby Wolski nie atakował w tym programie wszystkich, z wyjątkiem Wałęsy, któremu słał się wtedy u nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: przemysł pogardy wobec premiera Olszewskiego 17.02.19, 18:51 pan Cenckiewicz to jakiś geniusz czytania. Przeczytał 80 czy 100 kilometrów zakurzonych akt archiwalnych MSW i wszystko zapamiętał. Nawet numery rejestracyjne agentów komend powiatowych MO. Czy pan tak na hasło tego szukamy i z pendrajwu na wezwanie prezesa? Bycie sługusem kazdej zmiany to bycie sługusem i nikim więcej. Kombinerki to tylko metal w rękach albo głupka albo fachowca, Trafiło się panu trafić w ręce głupka. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: przemysł pogardy wobec premiera Olszewskiego 17.02.19, 19:25 teen69 napisał: > pan Cenckiewicz to jakiś geniusz czytania. Przeczytał 80 czy 100 kilometrów zak > urzonych akt archiwalnych MSW i wszystko zapamiętał. Nawet numery rejestracyjn > e agentów komend powiatowych MO. Czy pan tak na hasło tego szukamy i z pen > drajwu na wezwanie prezesa? Bycie sługusem kazdej zmiany to bycie sługusem i > nikim więcej. Kombinerki to tylko metal w rękach albo głupka albo fachowca, Tr > afiło się panu trafić w ręce głupka. Co za bełkot .W archiwach to żuczki nie siedzą.A teraz wynocha. Odpowiedz Link Zgłoś
privus tania rada prywatyzuje forum 20.02.19, 17:41 taniarada napisał(a): > ...A teraz wynocha. Skąd ja znam ten bogobojny język miłości :) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 17.02.19, 19:30 Widzisz Ryj jak wątek się ładnie rozbujał.Dawno tyle wpisów nie miałeś.Co by tu na zakończenie napisać.Olszewskiego pochowali.Bękarty ubeków i esbeków oraz TW i towarzysze biznesmeni z PZPR mają się dalej dobrze .Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 20.02.19, 12:16 "Bękarty ubeków i esbeków oraz TW i towarzysze biznesmeni z PZPR mają się dalej dobrze" Nic dziwnego, skoro są teraz u władzy ich kolesie. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Skoro Olszewski był najwybitniejszym polskim 20.02.19, 17:44 Rola Jarosława Kaczyńskiego jest do dzisiaj nie wyjaśniona. Samo jego otoczenie stwarza wiele pytań i wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś