haen2010 24.02.19, 15:34 A już pierwsi z niej spławieni. Nowacka i Petru. No comments. Tylko tak dalej, panie Schetyna. a sporo wyborców was oleje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buldog2 Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 24.02.19, 16:21 Po to, żeby Wałęsa młody mógł kolejnych kierowców taranować i skazywać za doprowadzenie do wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 24.02.19, 20:25 Sam Wałęsa nieważny, ale jego przykład ilustruje równość wobec prawa wg PO. Pozostaje nieruszona haniebna sprawa ustawy kobiecej. PO, jeśli tylko porzuci klęczenie przed e-PIS-kopatem, ma szansę zyskać co najmniej kilka punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 24.02.19, 20:47 buldog2 napisał: > Sam Wałęsa nieważny, ale jego przykład ilustruje równość wobec prawa wg PO. > Pozostaje nieruszona haniebna sprawa ustawy kobiecej. Ty buldog jesteś nieprzewidywalny, muszę zmienić klucz do ciebie. Ja ciebie chyba nie rozgryzę. Z jednej strony wazeliniarz z drugiej atakujesz ikonę lemingów. Nie mam czasu aby myśleć nad tym co dzieje się w twojej głowie,,ale chwilowo wyprowadziłeś mnie w pole. Jak znajdę czas to przeanalizuję cię jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran sprawa jest.... 24.02.19, 19:36 .... trochę bardziej skomplikowana: twitter.com/barbaraanowacka/status/1099624183359815680?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1099624183359815680&ref_url=https%3A%2F%2Ffakty.interia.pl%2Fpolska%2Fnews-koalicja-europejska-bez-barbary-nowackiej%2CnId%2C2852810 Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: sprawa jest.... 25.02.19, 05:48 Nie kupuję takich idiotycznych wyjaśnień. Dla umysłowego negatywu. Od kiedy to stowarzyszenie nie może brać udziału w wyborach? Albo mini partyjka Rysia Petru? Wszystkie euro przeciw orzechom, że to robota tej grubaśnej damulki od wykończenia N. Mój pilot sam się przełącza gdy toto zajmuje ekran tv. Schetynę ten romans z tą kreaturą może drogo kosztować. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: sprawa jest.... 25.02.19, 06:03 Powiadasz, że Lubnauer wydała Nowackiej polecenie, żeby ta zarejestrowała Inicjatywę Polską jako partię? A obecnie nakazuje jej wyrażać nieszczere zadowolenie z powstania koalicji i składać gratulacje z tego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: sprawa jest.... 25.02.19, 06:13 Nie całkiem. Uważam, że dogadała się z PSL i wspólnie przymusili Schetynę, by tych dwoje spławić z tej koalicji. Zajrzyj sobie do wiki. Gdzie się nie znalazła - wszystkie partie padały jak muchy, i dużo ich było. Nie mam dowodów, ale być może wspólnie z Grzesiem wykończyli Rysia i N. Proste qui bono? To podłej konduity wyspecjalizowana w intrygach polityczna kreatura. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: sprawa jest.... 25.02.19, 06:18 Moim skromnym zdaniem Inicjatywa Polska po prostu wejdzie do koalicji po tym, jak zostanie zarejestrowana. Rozumiem, że oczekiwałeś wystawienia Nowackiej jako jedynki w Warszawie, ale byłoby to cokolwiek dziwaczne w odniesieniu do kogoś, kto od początku deklarował, że nie wystartuje w tych wyborach (do PE). Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: sprawa jest.... 25.02.19, 07:27 Konsumuj sobie ten kit. Bon appetite! Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: sprawa jest.... 25.02.19, 07:45 Nie mam tu nic do konsumowania - nie jestem wyborcą Nowackiej (którą, skądinąd, za , która zresztą jest swego rodzaju fenomenem, podobnie jak Katarzyna Piekarska - niby obie mają wszystko potrzebne do zdobywania głosów wyborców, a żadna z nich nie może zdobyć mandatu w wyborach powyżej szczebla gminnego. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: sprawa jest.... 25.02.19, 07:46 (którą, skądinąd, za niektóre rzeczy szanuję) - to mi uciekło. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: sprawa jest.... 25.02.19, 08:26 Tak sądzisz? Była głównym macherem lewicy antykościelnej, która gdyby nie Zandberg spokojnie by miała dwucyfrowy wynik ostatnich wyborów. Warto znać fakty zanim się wyda osąd. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: sprawa jest.... 25.02.19, 09:32 Fakty są takie, że nie weszła, znasz inne? Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: sprawa jest.... 25.02.19, 09:59 Wiesz co? Przestań pieprzyć i wreszcie zobacz real polskiego chlewika politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: sprawa jest.... 25.02.19, 13:54 Rozumiem, że co by się w przyszłości nie zdarzyło, to i tak nie przyznasz się do błędu i nie przeprosisz. Np. w sprawie Petru - ktoś inny już by przepraszał. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: sprawa jest.... 25.02.19, 14:28 to i tak nie przyznasz się do błędu Elbląg nadal dumnie na pierś nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: sprawa jest.... 25.02.19, 15:01 " Wiesz co? Przestań pieprzyć i wreszcie zobacz real polskiego chlewika politycznego" Ty się coś heniu zdecydować nie możesz. Niby chcesz mówić o faktach i realiach, a z drugiej rzucasz coś takiego, jak odebranie głosów Nowackiej przez Zandberga. Otóż to nie jest fakt, tylko domniemanie, a w naszych realiach gros jego wyborców tworzyli ludzie, którzy w innych warunkach w ogóle nie ruszyliby się z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: sprawa jest.... 25.02.19, 19:18 Och, ja po prostu mam przekonanie, że gdyby nie gadanina Zandberga i zachwyt medialny tzw lewicowych mediów jego osobą, to nie byliśmy w pisowskim szambie. Trudno nie poskładać blisko osiem procent dla Nowackiej i chyba cztery dla Zandberga. Ta sama opcja wyborcy. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: sprawa jest.... 26.02.19, 08:24 "Och, ja po prostu mam przekonanie, że gdyby nie gadanina Zandberga i zachwyt medialny tzw lewicowych mediów jego osobą, to nie byliśmy w pisowskim szambie" To bardzo prawdopodobne, ale wcale nie pewne. "Trudno nie poskładać blisko osiem procent dla Nowackiej i chyba cztery dla Zandberga. Ta sama opcja wyborcy" Ale tak się nie dodaje wyniku. Nie wiadomo, jaka część zagłosowałaby na Nowacką, gdyby nie Zandberg. Nie wiadomo, jaka część w ogóle poszłaby na wybory, gdyby nie partia Razem. To tylko domniemanie, oparte na fałszywej przesłance, że wyniki partii o zbliżonym elektoracie można do siebie dodawać i upierać się, że gdyby nie partia B, to partia A miałaby głosy wszystkich głosujących na te partie. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: sprawa jest.... 25.02.19, 15:22 haen2010 napisał: > Wiesz co? Przestań pieprzyć i wreszcie zobacz real polskiego chlewika polityczn > ego. Akceptując w jednej koalicji światopoglądową lewicę z Julią Piterą i Schetyną apelujesz o ...real ? Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: sprawa jest.... 25.02.19, 21:21 Realna koalicja którą łączy wspólny cel jakim jest koryto. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: sprawa jest.... 25.02.19, 22:41 prostozmostu24.pl/rozpoczal-sie-bojkot-produktow-z-izraela-oto-lista-izraelskich-marek-w-polsce/ Bez komentarza.. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: sprawa jest.... 25.02.19, 08:25 Gruba Kaska dogada sie z Schetyna i Kamyszem - Grzesiu wie,ze w jego otoczeniu Kopaczowa szykuje mu zasadzke. Gruba Kaska i Kamysz beda robic za tarcze. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: sprawa jest.... 25.02.19, 14:56 "Od kiedy to stowarzyszenie nie może brać udziału w wyborach?" W wyborach do parlamentu krajowego i europejskiego co najmniej od 2011 roku, tj. od uchwalenia Kodeksu Wyborczego. Art. 84 § 2: W wyborach do Sejmu i do Senatu oraz w wyborach do Parlamentu Europejskiego w Rzeczypospolitej Polskiej komitety wyborcze mogą być tworzone przez partie polityczne i koalicje partii politycznych oraz przez wyborców Dla porównania art. 84 § 4 W wyborach do organów stanowiących jednostek samorządu terytorialnego oraz w wyborach wójta komitety wyborcze mogą być tworzone przez partie polityczne i koalicje partii politycznych, stowarzyszenia i organizacje społeczne, zwane dalej "organizacjami", oraz przez wyborców Ale oczywiście heniu możesz się upierać, że powyższe podstawy prawne są dla umysłowego negatywu i gdyby tylko ktoś chciał, to startowałby w wyborach jako stowarzyszenie, choć kodeks wyborczy mu na to nie pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: sprawa jest.... 25.02.19, 16:43 sverir napisał: > "Od kiedy to stowarzyszenie nie może brać udziału w wyborach?" > > W wyborach do parlamentu krajowego i europejskiego co najmniej od 2011 roku, tj > . od uchwalenia Kodeksu Wyborczego. A kto był wtedy marszałkiem Sejmu? Sejmu, który przyjął tę ustawę? Ciepło, ciepło - Grzegorz Schetyna - już wtedy sobie wykombinował, jak się sprytnie i w białych rękawiczkach, pozbyć Nowackiej osiem lat później. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: sprawa jest.... 25.02.19, 17:04 Możecie sobie te pierdułki cytować. Dlaczego nie ma partyjiki Petru? Jest nawet UED. A Nowacka i jej IP śmiało mogą się dostosować przed wyborami - jeszcze trzy miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: sprawa jest.... 26.02.19, 08:21 "A kto był wtedy marszałkiem Sejmu? Sejmu, który przyjął tę ustawę? Ciepło, ciepło - Grzegorz Schetyna - już wtedy sobie wykombinował, jak się sprytnie i w białych rękawiczkach, pozbyć Nowackiej osiem lat później" Idźmy dalej - kto jest szefem PKW? Tak, Wojciech Hermeliński. A kto go powołał na stanowisko przewodniczącego? Niejaki Komorowski. Komorowski to PO, a PO rządzi Schetyna. Po prostu majstersztyk, jak Schetyna eliminuje Nowacką z polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis a Naczelnik Państwa się cieszy 25.02.19, 15:09 haen2010 napisał: > Nie kupuję takich idiotycznych wyjaśnień. Dla umysłowego negatywu. Od kiedy to > stowarzyszenie nie może brać udziału w wyborach? Albo mini partyjka Rysia Petru > ? > Wszystkie euro przeciw orzechom, że to robota tej grubaśnej damulki od wykończe > nia N. Mój pilot sam się przełącza gdy toto zajmuje ekran tv. Schetynę ten rom > ans z tą kreaturą może drogo kosztować. A Naczelnik Kaczyński się cieszy i to nie z powodu Biedronia ale de b i li z Wielkiej Kloakolicji:( ...no i z tego, że są tacy wyborcy jak ty Henryku. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 24.02.19, 19:41 haen2010 napisał: > A już pierwsi z niej spławieni. Nowacka i Petru. No comments. Wiesz co piszesz czy piszesz co musisz? "– Barbara Nowacka tworzyła z nami Koalicję Obywatelską. Dziś formalnie nie jest z nami, ponieważ jej stowarzyszenie rejestruje się jako partia polityczna. Wierzę, że będziemy współpracować w tej i kolejnych kampaniach politycznych – mówił Grzegorz Schetyna." www.wprost.pl/polityka/10193831/wielka-nieobecna-koalicji-europejskiej-co-z-barbara-nowacka.html S. Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 24.02.19, 20:07 snajper55 napisał: > "– Barbara Nowacka tworzyła z nami Koalicję Obywatelską. Dziś formalnie nie jes > t z nami, ponieważ jej stowarzyszenie rejestruje się jako partia polityczna. Wi > erzę, że będziemy współpracować w tej i kolejnych kampaniach politycznych – mów > ił Grzegorz Schetyna." Jak patrzę na manewry PO to od razu przypomina mi się alians Unii Wolności z komuchami w 2006 roku (pamiętna Lewica i Demokraci). Czeka ich ten sam los... Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis po prostu ... 25.02.19, 06:11 danillko napisał: > Jak patrzę na manewry PO to od razu przypomina mi się alians Unii Wolności z ko > muchami w 2006 roku (pamiętna Lewica i Demokraci). Czeka ich ten sam los... Przedostatnie podrygi cuchnącej juz ostrygi Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: po prostu ... 25.02.19, 06:21 67-letni leśny dziadek urodzony w Kłodawie najwyraźniej uznał swój głupkowaty komentarz za aż tak błyskotliwy, że aż postanowił go nagrodzić wytłuszczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Ja nie mogę 24.02.19, 21:09 Nowe motto partii chłopskiej PSL Kamasza - "Nie z roli nie z soli, ale z tego kto nas woli.🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Ja nie mogę 24.02.19, 23:35 PSL powrocilo do korzeni z PRL-u, teraz obowiazuje nazwa ZSL w wielkiej koalicji jest sie Zjedoczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Ja nie mogę 25.02.19, 23:50 Przyjmujac to motto te chlopska partie mozna okreslac arbuzem - na zewnatrz jest zielona a wewnatrz czerwona. Po latach szukania wlasciwego sobie koalicjanta, wreszcie znalazla takich wsrod ktorych bedzie sie czula najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 24.02.19, 22:43 Chyba już po koalicji. Zgubili oryginał dokumentu założycielskiego KE. Tylko patrzeć a głowy zgubią. dorzeczy.pl/kraj/94678/wpadka-posla-po-zostawil-w-studiu-telewizyjnym-oryginal-deklaracji-koalicji-europejskiej.html Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 24.02.19, 23:11 ktos_z_kosmosu napisał: > Chyba już po koalicji. > Zgubili oryginał dokumentu założycielskiego KE. > Tylko patrzeć a głowy zgubią. > dorzeczy.pl/kraj/94678/wpadka-posla-po-zostawil-w-studiu-telewizyjnym-oryginal-deklaracji-koalicji-europejskiej.html A jakie ma znaczenie ten papier. To tylko kartka papieru.. I tak nikt nie ma zamiaru przestrzegać zawartej tam treści.. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 24.02.19, 23:16 lech1966 napisał: > To tylko kartka papieru.. I tak nikt nie ma za > miaru przestrzegać zawartej tam treści.. A skąd ty to wiesz? Niemowa przez telefon ci powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 24.02.19, 23:19 ktos_z_kosmosu napisał: > lech1966 napisał: > > > To tylko kartka papieru.. I tak nikt nie ma za > > miaru przestrzegać zawartej tam treści.. > > A skąd ty to wiesz? > Niemowa przez telefon ci powiedział? Znam sygnatariuszy tego aktu aż na dobrze i wiem że każdy z podpisanych nie zawaha się użyć tego dokumentu w toalecie. Z resztą sam się przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 24.02.19, 23:33 lech1966 napisał: > Znam sygnatariuszy tego aktu aż na dobrze i wiem że każdy z podpisanych nie zaw > aha się użyć tego dokumentu w toalecie. A co ty robisz w toaletach, że tak intymną wiedzą tu świecisz? > Z resztą sam się przekonasz. Z czego resztą i co ta reszta czegoś ma do tego co spowoduje, że się przekonam? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 24.02.19, 23:19 ktos_z_kosmosu napisał: > A skąd ty to wiesz? > Niemowa przez telefon ci powiedział? On myśli, że wszyscy są jak PiS. S. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Tutuł tego dramatu : "Skazani Na Zagładę" 27.02.19, 06:35 ktos_z_kosmosu napisał: > Chyba już po koalicji. > Zgubili oryginał dokumentu założycielskiego KE. > Tylko patrzeć a głowy zgubią. > dorzeczy.pl/kraj/94678/wpadka-posla-po-zostawil-w-studiu-telewizyjnym-oryginal-deklaracji-koalicji-europejskiej.html Są wręcz komicznymi niemotami. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 25.02.19, 06:09 haen2010 napisał: > A już pierwsi z niej spławieni. Nowacka i Petru. No comments. > > Tylko tak dalej, panie Schetyna. a sporo wyborców was oleje. Czyżny po raz eNty nie spełniły się twoje przewidywania ? Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 25.02.19, 09:02 Moje prognozy są takie, że bez mojego głosu KE wygra dość wysoko majowe wybory. Takich jak ja, co nie uznają zero-jedynkowego wyboru pomiędzy dziadowską mafią i polskim chlewikiem naprawdę niewielu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 25.02.19, 10:18 haen2010 napisał: > Moje prognozy są takie, że bez mojego głosu KE wygra dość wysoko majowe wybory. > Takich jak ja, co nie uznają zero-jedynkowego wyboru pomiędzy dziadowską mafią > i polskim chlewikiem naprawdę niewielu. Serio?Pochlebiasz sobie Henek.Ty taki dinozaur jesteś.I trza cię kamieniem zatłuc.Ja nie mogę.A tak na poważnie ,twój punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kod_matrixa Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 25.02.19, 10:33 Bo zrozumieli że to nie żadna koalicja partnerska tylko Grzesiek&przydupasy. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 25.02.19, 13:52 kod_matrixa napisał: > Bo zrozumieli że to nie żadna koalicja partnerska tylko Grzesiek&przydupasy. RAczej Grzesiek & Frajerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 25.02.19, 14:27 Grzesia troszkę szkoda,niemoglibyście wybrać go ns wujta gdzieś w Bieszczadach? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 25.02.19, 15:08 xystos napisał: > Grzesia troszkę szkoda,niemoglibyście wybrać go ns wujta gdzieś w Bieszczadach? Nie dałby rady a "gra gabinetowa" skończyłaby się wypadkiem z SIEKIEREZADĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis to nie jest Wielka Koalicja 25.02.19, 14:20 ...ale z uwagi, że jest dla wszytskich to jest to Wielka Kloakolicja. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: PSL z komuchami:) 25.02.19, 15:50 gelati napisał(a): > > Schetyno, jesteś wielki:) Płacicie Schetynie ? Przyznaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: PSL z komuchami:) 25.02.19, 15:55 no-popis napisała: > gelati napisał(a): > > > > > Schetyno, jesteś wielki:) > Płacicie Schetynie ? Przyznaj się. Przecież to nie jest tajemnicą Romek.Że Schetyna to człowiek Jarka.I nikt tego układu nie sprawdza.Wszystko robi by PIS rządził do końca świata i o jeden dzień dłużej.Ja nie mogę.🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: PSL z komuchami:) 25.02.19, 16:44 taniarada napisał(a): > > Płacicie Schetynie ? Przyznaj się. > Przecież to nie jest tajemnicą Romek.Że Schetyna to człowiek Jarka.I nikt tego > układu nie sprawdza.Wszystko robi by PIS rządził do końca świata i o jeden dzie > ń dłużej.Ja nie mogę.🤣 Brzmi to aż nieprawdopodobnoie ale z faktów i działań Schetyny tak to wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinawasilewska Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 25.02.19, 19:41 Ja nie wierzę w koalicje anty PiS. PO i N też są siebie warte. Niestety alternatywy mamy mizerne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 26.02.19, 04:00 Podobno alternatywą ma być Biedroń z Krzysiem. Dziwię się idiotom, którzy będą głosować na faceta, który nie chce być wybrany. Przecież ogłosił publicznie, że mandatu nie przyjmie. Głosowanie nań to jak wejściówka do Tworek. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 26.02.19, 06:00 haen2010 napisał: > Dziwię się idiotom, którzy będą głosować na faceta, który nie chce być wybrany. No i po raz kolejny POkazujesz prostaczku swoje cechy charakterystyczne. Oprócz homofobii i nietolerancji masz jeszcze kłopot z demokracją prawdopodobnie po zarażeniu się przez wirus homo sovieticus, ponieważ określanie tych co inaczej głosują jako idiotów wyczerpuje wszystkie podstawy aby określić cię prostaczkiem postkomunistycznym. twój musk z tej klatki nigdy już nie wyjdzie. Jest za słaby aby unieść się na niezbędne do rozumienia świata , nawet minimalny poziom i siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 27.02.19, 05:15 Domyślam się, że masz obiecaną posadę teczkowego w przyszłych biurach Roberta lub Krzysia. Inaczej byś takiego przygłupa nie odstawiał. Tak sądzę, bo nawet prawidłowo posługujesz się słowem pisanym. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Niby wielka koalicja dla wszystkich 27.02.19, 06:34 haen2010 napisał: > Domyślam się, że masz obiecaną posadę teczkowego w przyszłych biurach Roberta l > ub Krzysia. Inaczej byś takiego przygłupa nie odstawiał. Tak sądzę, bo nawet pr > awidłowo posługujesz się słowem pisanym. Zapewniam cię, że od 1989 roku jestem prywatnym przedsiębiorcą, pózniej inwestorem i w życiu nie pracowałem dla jakiejkolwiek partii. Czasami przyłazili po kasę w latach 90 th. Nie doszukuj się więc u mnie motywacji jakie być może tobą by kierowały....kiedyś a może i kierowały. Odpowiedz Link Zgłoś