Dodaj do ulubionych

Stefan Niesiołowski o Schetynie

18.03.19, 18:55
Niesiołowski ostro o Schetynie: Kreatura, która nie zasługuje na splunięcie.W rozmowie z „SE” oskarżony polityk wypowiedział się na temat postawy lidera PO. – Tą wypowiedzią na mój temat Schetyna pokazał, że jest odrażającą kreaturą. (...) Powinni go wyrzucić na zbity pysk. Jeśli go nie wyrzucą, to obóz PO przegra wybory i Kaczyński będzie dalej rządził. Schetyna nie powinien być żadnym przywódcą obozu demokratycznego! – podkreślał Niesiołowski. – To coś wyjątkowo plugawego. Jeśli taki ktoś stoi na czele obozu, który ma pokonać PiS, to ja nie chcę mieć z tym obozem nic wspólnego – dodawał.Dla mnie super.
Obserwuj wątek
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Stefan Niesiołowski o Schetynie 18.03.19, 19:09
      No i jak, ruski słupku przydrożny? Zgadzasz się z nim?
      • manhu Re: Stefan Niesiołowski o Schetynie 18.03.19, 23:37
        Trudno się nie zgodzić z autorytetem moralnym Michnika i PO :) Teraz czas by zbluzgał Michnika :)

Bluzgi ostre, ostrzej niż do Lecha Kaczyńskiego, nie wiem czy nie ostrzej niż o Jarosławie Kaczyńskim (Niesioł wypadł z PO więc nie ma go ani w mediach PIS ani esbeckich).

Niesioł kopie sobie grób, kto go teraz obroni? Niezależny (od PIS) sąd go skarze na więzienie :) Być może zaraz się okaże, że to esbecki kapuś (co pół Polski wie, teraz może się dowiedzieć drugie pół).
      • nazimno Zdrojewski tez ma dosyc tego nieudacznika 19.03.19, 12:55

wiadomosci.wp.pl/bogdan-zdrojewski-odchodzi-z-polityki-mam-swoje-zasady-6361051026675329a
    • qwardian Re: Stefan Niesiołowski o Schetynie 18.03.19, 19:20
      Niesiołowski to wyjątkowa menda nawet na standardy Totalnego Obozu Zdrady..
      • ktos_z_kosmosu Re: Stefan Niesiołowski o Schetynie 18.03.19, 19:31
        qwardian napisał:

> Niesiołowski to wyjątkowa menda nawet na standardy Totalnego Obozu Zdrady..

Ponadto mu z gęby śmierdzi.
        Powołuję się na oświadczenie niejakiej Anastazji Potockiej, czy jak kto woli Marzeny Domaros.
    • erte2 Re: Stefan Niesiołowski o Schetynie 18.03.19, 19:30
      s-t-efano2
      O, a od kiedy Stefan Niesiołowski jest dla ciebie autorytetem? I czy również podzielasz jego zdanie na temat niejakiego kaczyńskiego jarosława (przypominam: "największy szkodnik w polskiej polityce" to jedno z łagodniejszych określeń z całej serii określeń kurdupla przez profesora).
      • s-t-efano2 Re: Stefan Niesiołowski o Schetynie 18.03.19, 19:38
        erte2 napisał:

> s-t-efano2
        > O, a od kiedy Stefan Niesiołowski jest dla ciebie autorytetem? I czy również po
        > dzielasz jego zdanie na temat niejakiego kaczyńskiego jarosława (przypominam: "
        > największy szkodnik w polskiej polityce" to jedno z łagodniejszych określeń z c
        > ałej serii określeń kurdupla przez profesora).
        Kiedyś wasz ulubieniec.
        • ktos_z_kosmosu Re: Stefan Niesiołowski o Schetynie 18.03.19, 20:00
          s-t-efano2 napisał:

> Kiedyś wasz ulubieniec.

Owszem, tak było, ale po przypomnieniu jego wyczynów u boku niejakiego Łopuszańskiego, peany ucichły.

• prawdawaszaboli Re: Stefan Niesiołowski o Schetynie 18.03.19, 20:52
      www.se.pl/wiadomosci/polityka/szokujace-slowa-niesiolowskiego-o-schetynie-odrazajaca-i-zalosna-kreatura-aa-4kRz-Vjav-CMva.html
    • qqazz Stefan znowu się obżarł fasolki po bretońsku? 18.03.19, 21:59
      I to w czasie postu?
      Ciekawe czym tym razem ja doprawiono, że popęd seksualny został zastąpiony pędem do tzw. "mowy nienawiści".
      Czy czasem nie jesteśmy świadkami jakiegoś wiekopomnego eksperymentu kulinarnego którego efekty stworzą nowoczesne instrumenty do sterowania politykami.
      Eksperymenty z pomidorową w "Pędzącym Króliku" czy bigosem i ośmiorniczkami "U Sowy i Przyjaciół" okazały się niezbyt udane więc przyszła pora na eksperyment z fasolką. Ciekawe kiedy wezmą się za schabowego? Flaki i kaszanka chyba na razie passe, bo to były ulubione dania ś.p. Przewodniczącego Andrzeja Leppera.
      Kto za tym wszystkim stoi? Pascal - wiadomo Francuzik? Okrasa - z Pegeeru (nic mu nie ujmując) więc opcja ludowa? Makłowicz - te jego CK resentymenty a tam wiadomo rządzili CK Niemcy, Madzia Gessler - siostra rodzona Piotra Ikonowicza?
      fakty.interia.pl/prasa/news-niesiolowski-o-liderze-po-to-zalosna-kreatura,nId,2890602

pozdrawiam
      • qwardian Re: Stefan znowu się obżarł fasolki po bretońsku? 19.03.19, 09:44

qqazz napisał:

> Ciekawe czym tym razem ja doprawiono, że popęd seksualny został zastąpiony pęde
        > m do tzw. "mowy nienawiści".

Moją obawą jest, że totalna opozycja zacznie się mordować nawzajem..
    • ktos_z_kosmosu Re: Stefan Niesiołowski o Schetynie 18.03.19, 22:00
      Mam nadziej,ę, że do Schetyny i reszty liderów ugrupowań opozycyjnych do PiS, wreszcie dotarło, że siły partii politycznej nie da się zbudować na odpadkach, a już szczególnie na skompromitowanych odpadkach.
      Podobnie jak na tak lubianej przez PO linii różnorodności zapatrywań członków tej partii.
      Co do niesioła, to szkoda mi chłopa, ale jak kierowany swoją zapalczywością i nie tylko, sobie posłał, tak teraz musi się wyspać.
      Na kasjerów w sklepach przyjmują, to o swoją przyszłość martwić się nie musi.
      Inna opcja, to taka, że zrobi woltę i na łono KK skruszony zechce wrócić. Z Godkiem się dogada i wróci do antyaborcyjnych krucjat.
    • j-k I wlasnie dlatego tak lubie Grzesia S. 19.03.19, 13:37
      ten moj ulubieniec powinien sie (sam) mianowac dozywotnim szefem oPOzycji.
      serdecznie mu tego zycze.
      • nazimno Re: I wlasnie dlatego tak lubie Grzesia S. 19.03.19, 13:43
        Wszyscy mu tego zycza.
        Nawet on sam sobie tez.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka