Dodaj do ulubionych

Wazeliniarstwo a`la Mularczyk

01.05.19, 16:41
Mularczyk obchodząc konkurs który ogłosił prezydent Nowego Sącza, w sprawie nazw, napisła do swojej żony by ta spowodowała by nazwa mostu nosiła nazwisko safanduły Kaczyńskiego, a to w zamian za Podczas prezentacji kandydatów z naszego okręgu wyborczego padło kilka ciepłych słów pod moim adresem, za co jestem wdzięczny. Cieszę się, że Jarosław Kaczyński wyraził swoją opinię i wysoko ocenił moją pracę w Sejmie RP
I na plecach żony chce wjechać do europarlamentu, taka ta ichnia demokracja, im się pojebało z nazwami, deweloper też bredzi o demokracji, nie znając znaczenia tego słowa.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24743049,most-im-kaczynskich-w-nowym-saczu-posel-obszedl-konkurs.html#a=66&c=159&t=5&g=x&s=BoxNewsImg1
Obserwuj wątek
    • eiran Arkadiusz Mularczyk, fałszywa dziewiątka 01.05.19, 17:17
      Przewodniczący Parlamentarnego Zespołu ds. Oszacowania Wysokości Odszkodowań Należnych Polsce Od Niemiec Za Szkody Wyrządzone.

Teraz, to już na pewno załatwi te biliony euro od Niemiec.
      Zwłaszcza że startuje z nr. 9 - jak na klasycznego napastnika przystało.
      • eiran niechcący skróciłem nazwę... 01.05.19, 17:19
        ... sejmowej drużyny Mularczyka

Parlamentarny Zespół ds. Oszacowania Wysokości Odszkodowań Należnych Polsce Od Niemiec Za Szkody Wyrządzone W Trakcie II Wojny Światowej.
        • szwampuch58 Re: niechcący skróciłem nazwę... 01.05.19, 17:58
          Q....wa, Mularczyk gdzie ta niemiecka kasa?
        • yoma Re: niechcący skróciłem nazwę... 01.05.19, 20:31
          Jaaaaa... dłuższa ta nazwa niż ta kasa :)))
          • adria231 Re: niechcący skróciłem nazwę... 02.05.19, 06:02
            Tylko, broń Boże , nie wolno wjeżdżać na ten most, bo zachowa on się tak, jak pewien TU, który niósł tych ponadczasowych bohaterów .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka