buldog2
08.12.19, 16:32
Obudziłem się później niż zwykle, wstałem z łóżka, w radiu była muzyka. Przełączyłem na TOK FM, bo za dwadzieścia minut audycja Passenta i słucham. Maciej Gdula pochyla się nad losem liberalnej części społeczeństwa, której z całego serca postępowa WiosnazRazem chciałaby ulżyć.
Obaj z Biedroniem, pochylali się już nad energetyką z węgla, pacjentami w długich kolejkach do lekarza, jeszcze później zbudowali miliony mieszkań dla młodych, poczynając od Bydgoszczy. Gdula w żywe oczy kłamał o ilości dwutlenku węgla z gospodarstw domowych. Co nie dziwi nic a nic. Od tego tu jest.
Kiedy wszystko to już legło w gruzach, a za to pierwszy plan wyborczy (Biedroń na etacie europosła) został wykonany, siły postępowe zaczęły litować się nad losem liberałów. I że taki Zandberg by się im przydał.
Oszuście Gdula!
Jesteście mocni w mieszaniu w głowach ludziom, którzy do tego nie przywykli.
Chama Zandberga trzymajcie sobie u siebie, głęboko. Nie wyciągajcie, obrzydzenie. Jako konstruktywny po Kukizie w kolejnym ruchu może się zaPISać, skoro w kwestii emerytur już głosuje, jak należy. A nawet lepiej.
Cała wasza formacja polityczna trzyma fason i jest seksi.
Chodzi o macanie torby Magdziarza, taką macankę siły postępowe lubią bardzo bardzo. Macane należy do macanta, tak samo, jak składki emerytalne tych, co pracują. c. b. d. o.
c. d. n.