nippy7 19.09.07, 20:10 od wczoraj po ulicach Mstowa błąka sie pies - husky,wyglada na bardzo ufne i niegroźne psie, moze ktos go przygarnie, sama bym go wziela ale rodzinka sie nie zgadza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K2 Re: po Mstowie błąka sie husky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 20:16 ale masz go w tej chwili na placu czy dalej sie błąka?, dorosły jest czy młody?? jestem zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: po Mstowie błąka sie husky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:50 Jak jesteś zainteresowany to może podjedz do Mstowa i go znajdziesz gdzieś, szkoda żeby sie biedny błąkał. Ja dwa dni temu przygarnełam czarnego niedużego kundelka wygląda na młodego - taki chudziutki , zabiedzony jest.. Ale teraz mu bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: po Mstowie błąka sie husky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 22:00 Na talerzu, wśród ziaren ryżu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: po Mstowie błąka sie husky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 08:37 z obciętym ogonem to jakiś przebrany wójt węszy co by tu albo tam jeswszcze ...... nie dam ogona skąd ten węszący. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nippy7 Re: po Mstowie błąka sie husky 20.09.07, 07:30 niestety nadal sie błąka, wlasnie przed chwilka go widzialam, nie dość, ze ktos go pewnie wyrzucił(nie ma obrży)to jeszcze mu obciął ogon, ludzie są beznadziejni. Jeśli przyjedziesz do Mstwa to w okolicach rynku go znajdziesz na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
nippy7 Re: po Mstowie błąka sie husky 20.09.07, 07:33 acha zapmniałam dodac, wyglada na dorsłego, nie jest jeszcze bardzo wychudzony, wiec pewnie niedawno go ktos wyrzucił Odpowiedz Link Zgłoś