Dodaj do ulubionych

Filip z konopii

30.01.20, 00:23
Raper Filip, brat brata:

warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,25647327,brat-znanego-polityka-prawicy-zatrzymany-z-narkotykami-prokuratura.html#S.MT_wawa-K.C-B.1-L.1.duzy
biegał po stolicy z suszonym rumiankiem...
Obserwuj wątek
    • inocom I to jest wkurzające... 30.01.20, 00:24
      ta napisała:

> Raper Filip, brat brata:
      >
      > warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,25647327,brat-znanego-polityka-prawicy-zatrzymany-z-narkotykami-prokuratura.html#S.MT_wawa-K.C-B.1-L.1.duzy
      > biegał po stolicy z suszonym rumiankiem...

demotywatory.pl/4972865/W-Czechach-60-programistow-dobrowolnie-i-za-darmo-stworzylo
      • ta Re: I to jest wkurzające... 30.01.20, 00:28
        Ty też dymiłeś rumianek, bo tak jakby nie na temat rozmawiasz ?

• inocom Nie bądź POsłanką 30.01.20, 08:55
          ta napisała:

> Ty też dymiłeś rumianek, bo tak jakby nie na temat rozmawiasz ?

twitter.com/JachiraKlaudia/status/1222630733145157632
          • ta Re: Nie bądź POsłanką 30.01.20, 08:59
            A co ma Filip Jaki do Najsztuba?

Nie płacz, uniewinnią go z pewnością.

• taniarada Re: Nie bądź POsłanką 30.01.20, 11:55
              ta napisała:

> A co ma Filip Jaki do Najsztuba?
              >
              > Nie płacz, uniewinnią go z pewnością.
              >
              Dużo ma .Sędzia co go uniewinnił nie był badany Alere DDS 2
              • ta Re: Nie bądź POsłanką 30.01.20, 12:35
                Taniuszka, tyle razy prosiłam, byś nie produkował się pod moimi postami.
                Delikatna jestem, uprzejma itepe, nie chcę rzucać ujami, no weź !

Idź, pozbieraj na tacę, albo cóś w podobie, jednym słowem wydendralaj :)
                • taniarada Re: Nie bądź POsłanką 30.01.20, 12:49
                  ta napisała:

> Taniuszka, tyle razy prosiłam, byś nie produkował się pod moimi postami.
                  > Delikatna jestem, uprzejma itepe, nie chcę rzucać ujami, no weź !
                  >
                  > Idź, pozbieraj na tacę, albo cóś w podobie, jednym słowem wydendralaj :)
                  To nie jest prywatne forum lub twój blog.Każdy wyraża swoje zdanie w sposób kulturalny..Lubisz się otaczać tymi nad którymi przodujesz .Nie krępuj się rzuć bluzga.Przecież to takie modne na tym forum."Bycie inteligentnym jest zobowiązujące. Wszyscy oczekują, że palniesz coś głupiego."
                  Jan Jarmuż
                  • ta Re: Nie bądź POsłanką 30.01.20, 14:30
                    Taniuszka, dlaczego uparłeś się robić tutaj za wsiowego głupka? Dlaczego siebie nie szanujesz?
                    Idź do uczciwej pracy, nawet jeśli mniej zarobisz, niż tutaj.

Mam dużo cierpliwości dla ułomności, nie sprowokujesz mnie do awanturniczego zachowania, po prostu jest mi ciebie zwyczajnie żal. Może trudne dzieciństwo, może ojciec alkoholik, bida w domu bo dziesięcioro drobiazgu do jednej miski i dwie pary butów. Na książki z pewnością nie było.

Nie potrafię ci pomoc inaczej jak cierpliwie namawiać do podjęcia innego zajęcia, niż trol lo wanie tutaj.

A teraz idź w pokoju i nie pal rumianku jak niejaki Jaki - brat brata.
          • pies.na.czarnych Re: Nie bądź POsłanką 30.01.20, 11:45
            Jakie prawo jazy? Przecież złapali go na przejściu dla pieszych.
    • witek.bis Re: Filip z konopii 30.01.20, 04:54
      Trzy lata jak dla brata?

A może jednak uda się przekonać szefa, że marycha była medyczna, bo brata bolało kolano?

Wiceminister sprawiedliwości nie składa broni w walce o legalizację medycznej marihuany. Po nowym roku Patryk Jaki zamierza zebrać grupę co najmniej 15 posłów, z którymi będzie mógł złożyć projekt ustawy w tej sprawie.

Na rządowy projekt legalizujący medyczną marihuanę nie ma szans - przyznawał w Poranku RDC wiceminister sprawiedliwości. Dodał, że spróbuje poszukać posłów, którzy pomogliby mu w Sejmie ten projekt ponownie zgłosić. " Ale jeżeli chodzi o skuteczność obiecać nic nie mogę, bo jestem tylko jeden. Szefa nie udało mi się przekonać" - dodał Patryk Jaki.

Wiceminister sprawiedliwości zaznacza, że jest przeciwnikiem legalizacji samej marihuany. Legalizacja miałaby objąć stosowanie narkotyku tylko do celów leczniczych. Obecnie za posiadanie marihuany (niezależnie do jakich celów) grozi kara do 3 lat pozbawienia wolności.

www.gazetaprawna.pl/artykuly/913602,jaki-walczy-o-marihuane-medyczna.html
    • no-popis a to przePoczyłaś ? 30.01.20, 05:11
      ta napisała:

> Raper Filip, brat brata:
      >
      > warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,25647327,brat-znanego-polityka-prawicy-zatrzymany-z-narkotykami-prokuratura.html#S.MT_wawa-K.C-B.1-L.1.duzy
      > biegał po stolicy z suszonym rumiankiem...
      Zdarza się.
      To jednak przeoczyłaś a to 2 tygodnie wstecz zaledwie:
      dorzeczy.pl/kraj/125961/syn-posla-koalicji-obywatelskiej-zatrzymany-za-narkotyki.html
      Wybiórczy ten Twój umysł po zlasowaniu długoletnim czytaniem Wybiórczej.
      • ta Re: a to przePoczyłaś ? 30.01.20, 08:50
        Syn posła mi nie zimponował :)

Co innego brat wiceministra sprawiedliwości w resorcie pana Ziobry.
        Memu zlasowanemu mózgu sprawiło to frajdę tak wielko, że już nie muszę dymić rumianku :)
        • alaias11 kużden jeden i.. kużdy kolejny tYż 30.01.20, 11:41
          ta napisała:

(...) Co innego brat wiceministra sprawiedliwości w resorcie pana Ziobry.
          > Memu zlasowanemu mózgu sprawiło to frajdę tak wielko, że już nie muszę dymić ru
          > mianku :)
          ----
          nawet zatwardziały "abstynent" - jeżeli zdrowy na umyśle i z nie zwichniętym morale - dymiłby "rumianek" doprawiony henDrykiem...mając takiego /jakiego braciszka. ;-)
        • taniarada Re: a to przePoczyłaś ? 30.01.20, 11:49
          ta napisała:

> Syn posła mi nie zimponował :)
          >
          > Co innego brat wiceministra sprawiedliwości w resorcie pana Ziobry.
          > Memu zlasowanemu mózgu sprawiło to frajdę tak wielko, że już nie muszę dymić ru
          > mianku :)
          Zapal sobie skręta i nie truj.Marycha jest dobra na wszystkie bóle.Na twój ból głowy też.
    • taniarada Re: Filip z konopii 30.01.20, 11:47
      No i co z tego wynika.Był już taki wątek na emama.Te śladowe narkotyki to znani celebryci w Polsce wciągają nosem na jedno posiedzenie.W Berlinie jak się przejdziesz ulicą to co drugi pali marychę .Nawet Kora kiedyś mówiła że jest za miękkimi narkotykami .W czym jest problem?Gdyby Jaki palił to inna gadka.
      • pies.na.czarnych Re: Filip z konopii 30.01.20, 15:42
        > W czym jest problem?

Problem jest w tym, że posiadanie jest zabronione tanjuszka.
        • adria231 Re: Filip z konopii 31.01.20, 16:37
          du.,a jeszcze nie ułaskawił filipka?
          Przecież jego brat taki zasłużony dla ojczyzny.....
    • boblebowsky Re: Filip z konopii 31.01.20, 16:56
      Tak jak szczocha brata niezwykle "szanuję" tak tym razem sprawa jest dość oczywista i nie może tu być mowy, o jakimś specjalnym traktowaniu. Polityka polskiej policji i prokuratury nieformalnie się w tym względzie rozluźniła i posiadanie niewielkich ilości w większości przypadków nie jest penalizowane.
      • adria231 Re: Filip z konopii 01.02.20, 15:06
        Filip jest doradcą ministra patryka w sprawie marichuany. Czego więc czepiacie się złotego młodzieńca....
        • boblebowsky Re: Filip z konopii 01.02.20, 16:35
          adria231 napisała:

> Filip jest doradcą ministra patryka w sprawie marichuany. Czego więc czepiac
          > ie się złotego młodzieńca....

Wiele się twoje blablanie nie różni od lesiowego czy innnych pisowskich cyngli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka