kylax4 05.04.20, 17:52 Ten człowiek przygotowuje się do fałszowania wyborów drogą "korespondencyjną", lub przeprowadzenia fizycznego głosowania, co spowoduje, że będzie miał na rękach krew Polaków. Zbrodniarzowi należy powiedzieć NIE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eiran Re: Zbrodniarz Kaczyński 05.04.20, 17:59 Na tę chwilę liczba śmiertelnych ofiar to 94. Jeszcze dwie - i covid-19 przegoni Smoleńsk. I wtedy może przez twarz Kaczyńskiego przemknie uśmiech zadowolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zbrodniarz Kaczyński 05.04.20, 18:42 Od 10 lat żyjemy w kraju ogarniętym paranoją pewnego starca z Żoliborza,jak do tego doszlo????? .....na to pytanie jeszcze nie ma odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Zbrodniarz Kaczyński 05.04.20, 19:27 szwampuch58 napisał: > Od 10 lat żyjemy w kraju ogarniętym paranoją pewnego starca z Żoliborza,jak do > tego doszlo????? .....na to pytanie jeszcze nie ma odpowiedzi Jest znana odpowiedż na to pytanie ale faktem jest, że Wy lewacy i lemingi dalej nie znacie tej odPOwiedzie ale to nie dziwi czytając to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zbrodniarz Kaczyński 05.04.20, 20:01 Na tym pytaniem latami pracowac musza psycholodzy,socjologowie calego swiata,za podjecie tego tematu i znalezienia sensownej odpowiedzi czeka tego naukowca swiatowa slawa i nagrody.....oraz fala niesamowitego hejtu nienawisci nad Wisla bo konkluzja na pewno nie wypadnie korzystnie dla polskiego narodu Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Zbrodniarz Kaczyński 05.04.20, 19:28 yoma napisała: > Życie pisze najlepsze memy To niedopracowane jakieś. Tam powinien leżeć pobity przez totalitarną policję Obywatel III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Zbrodniarz Kaczyński 06.04.20, 10:47 Igor Stachowiak? O nim pomyslales? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Zbrodniarz Kaczyński 05.04.20, 20:37 yoma napisała: > Życie pisze najlepsze memy > Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u a zbrodniarze z opozycji i mediow siedza cicho 05.04.20, 18:55 kylax4 napisał: > Zbrodniarzowi należy powiedzieć NIE! > > Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wybory,wybory... 05.04.20, 19:05 kartofel....niedzielę odnotowano 475 nowych osób z wykrytym koronawirusem. Liczna zainfekowanych w naszym kraju wzrosła tym samym do 4102. Ministerstwo informuje o śmierci kolejnych 10 osób zakażonych koronawirusem, co w sumie daje 15 ofiar śmiertelnych w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u Re: Wybory,wybory... 05.04.20, 19:09 no i ? cos chciales powiedziec ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wybory,wybory... 05.04.20, 19:13 ze waaaaadza najwazniesza,nawet nad trumnami Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u jak najbardziej 05.04.20, 19:16 Komorowski i Tusk śmieją się nad trumnami ofiar tragedii Smoleńskiejszwampuch58 napisał: > ze waaaaadza najwazniesza,nawet nad trumnami > Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Państwowa agencja rozsprzedała ..... 05.04.20, 19:23 " Według danych głównego inspektora sanitarnego aż 17 proc. z nich to zakażony personel medyczny. Kolejne 4,5 tys. lekarzy, pielęgniarzy i ratowników medycznych jest na kwarantannie. – To procent zatrważający, najwyższy w Europie" .....za grosze specjalistyczne maski, jakich dziś brakuje w szpitalach,kartofel, Kupić od prezesika państwowej niekontrolowanej SPÓŁKI 63 tys masek po 10 zł ,sprzedać po 300 i jest się milionerem i glosic hasla wyborcze:wystarczy nie krasc Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u Re: Państwowa agencja rozsprzedała ..... 05.04.20, 19:26 memento mori szwampuch kazdy z nas predzej czy pozniej pojdzie do krainy wiecznych lowow lub na lono abrahama Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Państwowa agencja rozsprzedała ..... 05.04.20, 20:02 To zasuwaj popracować w szpitalu, rąk do roboty brakuje. Bohaterze za 2,50 od posta. Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u Re: Państwowa agencja rozsprzedała ..... 05.04.20, 20:08 a skad wiesz bohaterko za 2,50 czy ja akurat nie pracuje z ludzmi i jestem wystawiony na tego wirusa? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Państwowa agencja rozsprzedała ..... 05.04.20, 20:19 I zarąbiście, postaw se jeszcze pomnik. Na czaszce. Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u Re: Państwowa agencja rozsprzedała ..... 05.04.20, 20:21 a ty zrob se lewatywe wedlug przepisu Bronka :D Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: jak najbardziej 05.04.20, 19:29 Ja kiedy czytam podobne wątki przypominam sobie komedię Monty pythona: Hotel Zacisze Goście z Niemiec. Na końcu odcinka Helmut zdumiony głupotą Basila zadaje pytanie : Jak oni (Anglicy) mogli wygrać wojnę. Ja w podobnym zdumieniu pytam się: Ją oni mogli rządzić dwie kadencję? Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u Re: jak najbardziej 05.04.20, 19:37 poprzez oszustwo wyborcze w 2010 i 2011 Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: jak najbardziej 05.04.20, 19:47 piknie kartofel ze lubisz angielski humor....tylko za cholere nie kumam bo od 5 lat udaje ze rzadzi ta zgraja chamow i zlodzieji a ty mi tu z jakimis starymi kotletami z przed 5 lat i wiecej,,,,masz goraczke? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: jak najbardziej 05.04.20, 20:08 Tak, tak, żabbka, trumny kojarzą się wam już tylko ze stypą i wielkim żarciem: Monty pythons, Mr creosote, Full version, Ja was znam... Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: jak najbardziej 05.04.20, 20:27 Analogia, tow. kabbaret, jest kiepska. "Hotel Zacisze" został nakręcony przez Anglików, którzy naśmiewali się z Anglików (w tym konkretnym przypadku ustami "Niemców"). Wy, pisiacy, łykacie wszystko, co zaserwuje wam pewien otyły niechluj z Żoliborza i wydaje wam się, że reżyserujecie film, w którym na głupka zawsze wychodzi PO.Jak prezes powie, że wybory 10 maja są bezpieczne, to rechoczecie z opozycji, że taka tchórzliwa i się boi. Jak prezes, że bezpieczne jest głosowanie przez pocztę, to rechoczecie z opozycji, że taka nieudolna, że nie wiedziałaby jak to bezpiecznie przeprowadzić. Jak Gowin mówi że ryzyko to wina opozycji, że się nie chce zgodzić na zmianę konstytucji, to powtarzacie jak za panią matką, że opozycja będzie miała krew na rękach. I na tym, z grubsza, zasadza się wasza oczywista przewaga intelektualna. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Wybory,wybory... 06.04.20, 08:38 to 475 wyszło z tego że część sobotnich policzono w niedziele. Gdyby to uśrednić było by coś około 400, trochę mniej niż w piątek. Czy się ustabilizowało zobaczymy dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Zbrodniarz Tusk 05.04.20, 20:41 Nie przełożył wyborów prezydenckich w 2010 roku, w trakcie trwania pandemii tzw świńskiej grypy. W dodatku jego rząd jako jedyny kraj UE nie sprowadził szczepionki do Polski. To był zbrodniarz ! Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis oczywiście... 05.04.20, 20:47 no-popis napisała: > Nie przełożył wyborów prezydenckich w 2010 roku, w trakcie trwania pandemii tzw > świńskiej grypy. W dodatku jego rząd jako jedyny kraj UE nie sprowadził szcze > pionki do Polski. > To był zbrodniarz ! ...proszę nie brać mojego tekstu na serio bo to tylko próba naśladowania tekstów zgodnych netykietą wyprodukowanych tu przez ruskie trolle ale mój tekst jest bez wątpienia niezgodny z netykietą. www.taniaksiazka.pl/niebezpieczne-zwiazki-donalda-tuska-tomasz-budzynski-p-1075461.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=shopping&gclid=EAIaIQobChMI9dvw7PjR6AIV0ud3Ch0pbQ2jEAYYASABEgILv_D_BwE Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Zbrodniarz Tusk 05.04.20, 20:57 no-popis napisała: > Nie przełożył wyborów prezydenckich w 2010 roku, w trakcie trwania pandemii tzw > świńskiej grypy. W dodatku jego rząd jako jedyny kraj UE nie sprowadził szcze > pionki do Polski. Ale, że żarty czy wy ludzikowa naprawdę takie gupie som? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Zbrodniarz Tusk 05.04.20, 22:45 Zazwyczaj są jeszcze głupsze, wystarczy popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zbrodniarz Tusk 05.04.20, 22:55 wyjatkowy gupek,nawet jak na pisie standardy Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Zbrodniarz Tusk 06.04.20, 05:42 szwampuch58 napisał: > wyjatkowy gupek,nawet jak na pisie standardy Widać pisząc to patrzyłeś w lustro. Na temat wyboró w okresie pandemii swińskiej grypy nie masz nic do POszczekania ? Śmiało ! WYkaż nieprawdziwość tych faktów . 1. Sprawdz kiedy WHO odwołała wtedy pandemię grypy 2. Sprawdż czy to prawda, że Polska była wtedy jedynym państwem w UE gdzie rząd nie zamówił szczepionki 3. Sprawdż ilość ofiar wg polskiego rządu i WHO bo ta wg rządu Tuska była kilkakrotnie zaniżona. Wątpię abyś dał radę. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran ludzikow łże jak zwykle 06.04.20, 06:49 W czasie pandemii świńskiej grypy szczepionek przeciw temu wirusowi w UE nie zakupiła także Łotwa. Baiba Rozentāle, ówczesna minister zdrowia Łotwy, decyzję o powstrzymaniu się od zakupu szczepionek uzasadniała m.in. tym, że świńska grypa jest jedynie sezonową odmianą tej choroby, z powodu ograniczonego zasięgu badań ciężko wybrać najlepszy środek, a większość Łotyszy i tak unika szczepień, a państwo nie powinno korzystać z zasobów nieefektywnie. Nie wykluczono natomiast możliwości nabywania szczepionek prywatnie przez samych pacjentów. www.delfi.lv/news/national/politics/rozentale-vakcinu-pret-cuku-gripu-jatirgo-brivaja-tirgu.d?id=28063467 (swoją drogą, swego czasu ludzikow, postanowiwszy zdyskredytować Ewę Kopacz, postanowił wkleić wyniki swojego poszukiwania w google grafik z frazą "brzydka Kopacz". Teraz pewnie będzie robił to samo z minister z Łotwy) Pozostałe wywody ludzikowa mają taki sam związek z prawdą, jak powyższy. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Zbrodniarz Tusk 06.04.20, 05:34 boblebowsky napisał: > no-popis napisała: > > > Nie przełożył wyborów prezydenckich w 2010 roku, w trakcie trwania pandem > ii tzw > > świńskiej grypy. W dodatku jego rząd jako jedyny kraj UE nie sprowadził > szcze > > pionki do Polski. > > Ale, że żarty czy wy ludzikowa naprawdę takie gupie som? Każdy kto według Ciebie i innych zleceniobiorców na tym forum ma za głupka i innych podobnych nwet gorszych , przez szacunek dla pewnych standardów dalej nie wymieniam, każdego kto podważa dogmat o niePOkalanym POczęciu Tuska króla Peru i Europy i człowieka Rosji w Warszawie. Nie potrafisz się odnieść do przedstawionych faktów ? Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Zbrodniarz Tusk 06.04.20, 09:24 po raz nie wiem który muszę powiedzieć - jesteś debilem. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Zbrodniarz Tusk 06.04.20, 11:19 adam111115 napisał: > po raz nie wiem który muszę powiedzieć - jesteś debilem. I tylko po to, tylko dla mnie, sfrustrowany niePOkalanie POczęty przygłupie się tutaj logujesz :) Przecież ten post świadczy o Tobie. Nie wiesz tego prostaku ? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Zbrodniarz Tusk 06.04.20, 13:55 To nie frustracja lecz potwierdzenie faktu. Jestes debilem i tylko twoja niepelnosprawnosc umyslowa pozwala na rezygnacje prokuratury z scigania za bezpodstawne pomowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Zbrodniarz Tusk 06.04.20, 16:31 x2468 napisał: > To nie frustracja lecz potwierdzenie faktu. Jestes debilem i tylko twoja niepe > lnosprawnosc umyslowa pozwala na rezygnacje prokuratury z scigania za bezpodsta > wne pomowienia. A to Ty jesteś Adam ? Czy jesteś jego kolegą z Waszej leminżej tr o llowni. Właśnie wykazałeś się taką niepełnosprawnością , którą suponujesz tym, których z uwagi na niską inteligencję nie jesteś w stanie zrozumieć. To typowe zjawisko psychologiczne agres u ludzi nie mogących się odnależć w rzeczywistości lub nie rozumiejących tego co do nich się mówi lub pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Zbrodniarz Tusk 06.04.20, 09:28 Nawet jak na pisowca ten tekst jest głupi. Jak porównywać świńską grypę do tego co się dzieje teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Zbrodniarz Tusk 06.04.20, 16:34 stasi1 napisał: > Nawet jak na pisowca ten tekst jest głupi. Jak porównywać świńską grypę do teg > o co się dzieje teraz? Rozumiem, że rozróżniasz w tej mojej ironii zamordowanie (tu sobie żartowałem, przez Kaczyńskiego 80 ludzi a zamordowanie przez Tuska kilkuset ludzi . Zbrodniarz jest zbrodniarz :) Masz tragicznie słabą inteligencję bo nie zrozumiałeś tego co napisałem mimo iż wyrażnie napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Zbrodniarz Tusk 06.04.20, 20:40 Czytałem że to niby ironia ale nie mogłem jej do czegoś dopiąć. Co do zakupu tej szczepionki miała być Kopacz w komisji z UE kto miał za interes aby tą szczepionkę kupić. Już nie 80 tylko ponad 10o osób zmarło z powodu tego wirusa. Ile osób zmarło dlatego że nie otrzymało pomocy (z powodu wirusa) tego nie wiemy. Jakoś w 2010 nikt nie chciał aby wprowadzać stan wyjątkowy. Nikt nie zabraniał wychodzić z domu Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Zbrodniarz Tusk 07.04.20, 06:05 stasi1 napisał: > Czytałem że to niby ironia ale nie mogłem jej do czegoś dopiąć. OK, to już dobrze. >Co do zakupu tej szczepionki miała być Kopacz w komisji z UE kto miał za interes aby tą szczep > ionkę kupić. No widzisz a inne państwa UE to debile nie dorównujące do pięt światłemu rządowi Tuska. Ech, Wy wyznawcy niePOkalanego POczęcia. Inne, debilne, z idiotami premierami i ministrami , państwa, kupiły. TYlko nasi nie upadli na kolana:) A wiesz kto teraz ma interes aby nakręcać COVID 19 ? Teraz nikt ?! Całe stado tr o lli na tym forum POdkręca ten interes. Ktoś nawet założył wątek zbrodniarz Kaczyński i nie wiem czemu w podobnej sytuacji bulwersuje Ciebie i innych założony przeze mnie pastiszowy post "zbrodniarz Tusk". Osobiście tak nie uważam ale wyśmiewam po prostu tę hejterską robotę (tytuł :Zbrodniarz!" adresowaną do debili. To Ci właśnie debile wyzywają mnie tutaj nie rozumiejąc po co ten post tu zamieściłem. Sądzą, że myślę ich kategoriami :) NIe ! Gdbybym tak myślał to nie był był w tym miejscu gdzie jestem:) Może więc teraz nIe kupujmy maseczek i jak będzie już szczepionka to nie dajmy się i nie kupujmy szczepionki jak to zrobiła Kopacz. Hipokryta POlityczny. Już nie 80 tylko ponad 10o osób zmarło z powodu tego wirusa. Ile o > sób zmarło Dane wyssałeś z buraka? Fakty : 1. Ogłoszono wtedy pandemię. Więc nie licytuj co gorsze bo to była również ogłoszona przez WHO pandemia 2. Zgonów z powodu świńskiej grupy, wg rządu Tuska było 182 ale ten rząd fałśzował te dane. Brytyjskie czasopismo medyczne „The Lancet Infectious Diseases”. publikowało dane dotyczące całego świata i tych zgonów było 1258 ! Wybory wtedy się odbyły. PS Jestem przeciwny wyborom w tym momencie , tak dla jasności ale nie z powodu zakażeń . Gdybym był opozycją to potargowałbym się z PiSem i zgodnie przedłużyłbym kadencję Dudy o np 1 rok. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Zbrodniarz Tusk 07.04.20, 06:35 No więc proszę, ludzikow w międzyczasie dowiedział się, że to nie WHO podało inna liczbę zgodnów na grypę A(H1N1), tylko że taka "informacja" ukazała się w „The Lancet Infectious Diseases”. Które to nie jest żadnym "brytyjskim czasopismem medycznym", bo czasopismem jest "The Lancet". To pierwsze, to rodzaj specjalistycznego forum, umożliwiającego zamieszczanie publikacji. www.journals.elsevier.com/the-lancet-infectious-diseases Ciekawe, czy ludzikow znajdzie artykuł o ponad tysiącu ofiar A(H1N1) w Polsce, abstrahując od tego że dopiero co twierdził, że to oficjalne dane WHO. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran źródło rewelacji ludzikowa? 07.04.20, 06:44 Polskie czasopismo medyczne niezalezna.pl niezalezna.pl/59851-setki-ofiar-klamstw-ewy-kopacz-chorzy-na-grype-nie-musieli-umierac Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Zbrodniarz Tusk 07.04.20, 08:27 ,,Już nie 80 tylko ponad 10o osób zmarło z powodu tego wirusa. Ile o > sób zmarło Dane wyssałeś z buraka?" Akurat że ofiar w Polsce jest 107 podało wczoraj MZ. To są twarde dane do których nie powinieneś się czepiać Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Zbrodniarz Kaczyński 06.04.20, 08:52 Międzynarodowy Trybunał Karny w Hadze cierpliwie czeka na zbrodniarzy przeciwko ludności . Milosiewić i inni też byli butni . Myśleli że są bezkarni . Pomylili się oczywista oczywistość . - naszademokracja.pl/petitions/zadamy-natychmiastowego-zawieszenia-mszy Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Zbrodniarz Pilsudski. 06.04.20, 08:56 ten sie w ogole toba nie przejmowal i wyslalby cie do Berezy. Odpowiedz Link Zgłoś
cotojest2020 Re: Zbrodniarz Pilsudski. 07.04.20, 08:31 na razie jeszcze nie wysyłają .. COVID-19 zrobi porządek za Nich Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Zbrodniarz Kaczyński 06.04.20, 10:44 Czy ten osobnik wyglada na kogos kto potrafi wspolczuc? Odpowiedz Link Zgłoś
cotojest2020 Re: Zbrodniarz Kaczyński 06.04.20, 16:37 w stanie wojennym w wc rodzinnego domu wisiała podobizna Jerzego Urbana , dziś wiem czyja podobizna tam zawiśnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Zbrodniarz Kaczyński 07.04.20, 08:39 x2468 napisał: > Czy ten osobnik wyglada na kogos kto potrafi wspolczuc? Wygląda na zawodowego szabrownika. Taki zawód jaki człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś