snajper55 28.04.20, 17:19 Czy osoby pozbawione praw publicznych dostaną pakiet wyborczy? S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taniarada Re: Czy 28.04.20, 17:32 Dlaczego mają dostać? Najlepszy elektorat PO to we więźniu. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Czy 28.04.20, 17:41 taniarada napisał(a): > Dlaczego mają dostać? Najlepszy elektorat PO to we więźniu. Ponieważ poczta nie ma list osób pozbawionych praw obywatelskich. S. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Czy 29.04.20, 15:48 Skarbie, To część programu, najlepsi ludzie z ziemi polskiej do pudła. Ale ta część planu PIS/Putina nie jest jeszcze zrealizowana. Natomiast przestępcy, tacy jak Mariusz K. dostaną. Zgodnie z tym, co powiedział Putin: dla swoich wszystko, dla reszty wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan Tk ja k ja pakiet wątków na FK poza osłem!! 28.04.20, 17:50 snajper55 napisał: > Czy osoby pozbawione praw publicznych dostaną pakiet wyborczy? > > S. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Czy 28.04.20, 18:04 Tylko dziś - ministerstwo zdrowia poinformowało o śmierci aż 34 osób.......ale na poczte zapylamy 10 maja Wolacy Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada No i ? 28.04.20, 18:20 szwampuch58 napisał: > Tylko dziś - ministerstwo zdrowia poinformowało o śmierci aż 34 osób.......ale > na poczte zapylamy 10 maja Wolacy > Na pocztę zapylam dwa dni w tygodniu.To związane z moją pracą.Do Biedrony co drugi dzień.Tam puszczam kobietę.Młodsza niech se szaleje.Póżniej do bryki i do chaty.Do Biedrony mam 1km do Tesco 500m Ale codziennie do teściowej. Budula straciła pamięć.Oczywiscie pomożemy jej by zagłosowało na Dudę🤣 Trzymaj się kartofel. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: No i ? 28.04.20, 18:24 te bery i bojki pociskaj Ociec nieszczesliwej tesciowej,bidula ci kupi ten szajs Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: No i ? 28.04.20, 19:14 czy listonoszowi wypada dać napiwek od każdego pakietu na jeden adres i czy dać też osobie śledzacej listonosza? Daj mi tanią radę. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: No i ? 28.04.20, 19:22 Ty bezbożniku, zakonnik i teściowa. Będziesz smażył się w piekle, powiadam ci, tobie, wam, Zgadza się, Tesco i Biedra są oddalone od klasztoru dokładnie 1km i 500 metrów. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Czy 28.04.20, 18:28 Można też rozszerzyć krąg zainteresowanych. Czy ministerstwo cyfryzacji przesłało poczcie polskiej aktualne dane ale takie dokładne - student napiszmy z Koziej Wólki tymczasowo jest dostępny np. Kielcach, robotnik budowlany zameldowany w Dupie Maryny a będący w delegacji np. Szczecinie będzie miał szansę oddać głos korespondencyjnie i czy w ogóle ministerstwo cyfryzacji wraz z wiceministrem A coś ogarniają? Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Wszyscy dostaną pakiet 28.04.20, 18:28 Nawet ci, co zmarli poprzedniego dnia, albo mieli wypadek i wylądowali w szpitalu. System PESEL generalnie nie obejmuje takich zdarzeń. Natomiast nie otrzymają pakietów ci, co mają inny adres zameldowania i inny do korespondencji. snajper55 napisał: > Czy osoby pozbawione praw publicznych dostaną pakiet wyborczy? > > S. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Czy 28.04.20, 19:16 Za kilka dni zapewne na emeryturze uda sie na wycieczkę w rodzinne strony na góre Synaj. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Czy 28.04.20, 19:26 hmmmm,srodowisko potomkow szmalcownika polskiego ocenia zdecydowanie negatywnie,wnioskuje z tego wpisu Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Czy 29.04.20, 15:06 snajper55 napisał: > Czy osoby pozbawione praw publicznych dostaną pakiet wyborczy? To jest bez znaczenia. Wyniki wyborów już są, ludzie Kamińskiego drukują karty wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Czy 29.04.20, 15:44 W normalnych czasach myślę, że nie (zależy czego tam ich pozbawiono). Teraz to zależy od prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś