Dodaj do ulubionych

Miałem cudowny sen

26.05.20, 08:47
Śnił mi się Centralny Port Morski w Baranowicach, a w nim stał olbrzymi dziesięciopiętrowy prom morski wybudowany na stępce, która poświęcili tzw premier z kieckowym. Natomiast obok były olbrzymie pasy startowe Centralnego Lotniska Europejskiego na którym lądują największe samoloty świata.
Na burtach tego wspaniałego promu był transparent:
Jako pierwsi plyniemy do Szwecji przez naszą polską niedawno przekopaną mierzeję wiślaną i płyniemy jako Polacy polskim promem bez łachy ruskich, a to wszystko dzięki wspaniałym rządom PiS na czele którego stoi nasz genialny strateg Pan Jarosław Kaczyński.
Obserwuj wątek
    • erte2 Re: Miałem cudowny sen 26.05.20, 08:54
      ... a na pokładzie szczęśliwi emeryci z "trzynastkami" oraz matki z pięciorgiem drobiazgu (za 500+), a także co bardziej zasłużeni w walce z opozycją PISOZOMOWCY i PISOESBECY. Dowodzi zaś taki nieduży kapitanek, ale zęby go było widać to stoi na drabince.
      • nazimno Re: Miałem cudowny sen 26.05.20, 09:01
        ...co wy dzisiaj chlejecie, jakiś płyn do dezynfekcji...?
        • stanpan Re: Miałem cudowny sen 26.05.20, 09:07
          nazimno napisał:

> ...co wy dzisiaj chlejecie, jakiś płyn do dezynfekcji...?

A skąd wy towarzyszu macie taką wiedzę?
      • stanpan Re: Miałem cudowny sen 26.05.20, 09:05
        erte2 napisał:

> ... a na pokładzie szczęśliwi emeryci z "trzynastkami" oraz matki z pięciorgiem
        > drobiazgu (za 500+), a także co bardziej zasłużeni w walce z opozycją PISOZOMO
        > WCY i PISOESBECY. Dowodzi zaś taki nieduży kapitanek, ale zęby go było widać to
        > stoi na drabince.

To nie jest drabinka, tylko elektryczna windka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka