Dodaj do ulubionych

PiS pogodzony z losem

08.06.20, 10:35
Fajne to i idealnie oddaje tchórzostwo pisich: W sztabie panuje chaos. Wszyscy umywają ręce, tak jakby pogodzili się z tym, że będzie porażka i nikt nie chce podejmować decyzji, żeby później nie być za nie odpowiedzialnym
Ale to jest jeszcze lepsze, wiedzą że przerżną, [b Na taki scenariusz przygotowują się ludzie z... kierownictwa Prawa i Sprawiedliwości.][/b]
Już pakują zajumane dobra, już zakopują w piwnicach, część siedzi na tobołkach i czeka na wizę do San Escobar i nie wytłumaczysz że nie istnieje, skoro pisior tak powiedział to tak musi być. Ale co z pociotkami, co z rodziną, zatrudnioną na stanowiskach, dlatego spodziewam się jakiejś eskalacji zła w wykonaniu pisiej hołoty, podszyej chamstwem.

natemat.pl/311157,wybory-prezydenckie-2020-newsweek-ujawnia-kulisy-w-sztabie-andrzeja-dudy
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 11:11
      Znaczy kaczyzm w odwrocie,a PrezesPan już nie guru?
      • czandra3 Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 11:19
        Ja bym napisał czym jest kreatura, ale żona zabronila mi przeklinać.
        • yoma Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 11:27
          Dajesz, nie powiemy.
          • horpyna4 Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 11:43
            Oj tam, oj tam... ja mu życzę wszystkiego najlepszego, byle na antypodach bez możliwości powrotu. To tak awansem na zbliżające się urodziny.
            • pies.na.czarnych Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 12:10
              > byle na antypodach bez możliwości powrotu.

Za co chcesz kara tambylców?
            • yoma Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 12:11
              No pasaran. Australia jest fajna.
              • horpyna4 Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 13:40
                A na Antarktydę może być?
                • yoma Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 19:34
                  Ostatni nietknięty ekosystem. Nie. Na orbitę, tam i tak wystarczająco śmiecia lata, jeden więcej nie zrobi różnicy.
            • yoma Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 19:35
              Btw ty pamiętasz, kiedy toto ma urodziny? Widzisz, co z tobą zrobili?
        • buldog2 Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 11:40
          Jak ja bym napisał, to bym dostał bana na kilka inkarnacji.
          • czandra3 Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 11:59
            Bardziej obawiam się żony, niż admiralicji.
    • boblebowsky Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 11:40
      Miło poczytać, ale wniosków bym z tego nie wyciągał. Trzeba mieć świadomość co znajduje się na stole. A na stole jest wszystko. To są ludzie, którzy tzw, pana boga za nogi złapali. Byli nikim, a teraz w końcu zarabiają i się cywilizują. Wystarczy popatrzeć na zdjęcia pisowskich kobiet, jak wyglądały przed dojściem do koryta, a jak teraz. To będzie walka o wszystko i to bardziej do krwi ostatniej, a nie pierwszej.
      • borrka Częściowo tylko prawda 08.06.20, 12:01
        Czyste paznokcie nie rekompensują braków intelektualnych.
        To w masie lumpeninteligencja i trzeba paru pokolen, by dokonała się zmiana.
        Wnukowie tych, co świnie w wannie na MDM trzymali, są dziś spox, ale ile to trwało !

Zabraknie im koncepcji.
        Już braknie.
        • boblebowsky Re: Częściowo tylko prawda 08.06.20, 12:06
          borrka napisał:

> Czyste paznokcie nie rekompensują braków intelektualnych.

Nigdzie nie wspomniałem o rozwoju intelektualnym, bo po co im to. Tam nie miejsca na ludzi z potencjałem intelektualnym, który jest raczej obciążeniem w tej partii. Celowo pisałem o wyglądzie, bo wszystko w tym przypadku sprowadza się jedynie do konsumpcji.
          • borrka Ktoś musi tym kierować 08.06.20, 12:12
            Herszt już senilny, a następcy nie ma za życia capo di tutti capi.
            Głupi są.
            • boblebowsky Re: Ktoś musi tym kierować 08.06.20, 12:25
              borrka napisał:

> Herszt już senilny, a następcy nie ma za życia capo di tutti capi.
              > Głupi są.

No przecież to napisałem, że gupie som:) Po tym jak już biologia weźmie sprawy w swoje ręce nastania tam chaos i wojna, co wg wielu komentatorów doprowadzi do upadku tej partii. Ale póki co jeszcze kredyciki się spłaca, dzieciom pralkę, sobie nowy dach w domu, itd...
              • pies.na.czarnych Re: Ktoś musi tym kierować 08.06.20, 13:02
                Kulawy zrobił zapis w swoim testamencie: "Wszystkie kwity i haki na członków PiS jakie przechowuję w swoim archiwum po mojej śmierci dziedziczy Gazeta wyborcza". Tym sposobem zrobi rozpisdziaj jakiego Polska jeszcze nie widziała. :)
                • yoma Re: Ktoś musi tym kierować 08.06.20, 13:49
                  Pies jesteś genialny :)
                • ukos Re: Ktoś musi tym kierować 08.06.20, 18:22
                  pies.na.czarnych napisała:

> Kulawy zrobił zapis w swoim testamencie: "Wszystkie kwity i haki na członków Pi
                  > S jakie przechowuję w swoim archiwum po mojej śmierci dziedziczy Gazeta wyborcz
                  > a".

To nie powinna być jakaś odpowiedź trzeciego rzędu w drzewku, tylko wiadomość na pierwszą stronę. Zrób z tego osobny wątek. Dobry żart tynfa wart!
                • ktos_z_kosmosu Re: Ktoś musi tym kierować 08.06.20, 18:52
                  pies.na.czarnych napisała:

> Kulawy zrobił zapis w swoim testamencie: "Wszystkie kwity i haki na członków Pi
                  > S jakie przechowuję w swoim archiwum po mojej śmierci dziedziczy Gazeta wyborcz
                  > a".

To by było piękne, ale niestety chyba się nie ziści.
                  Osobiście stawiam na przepastne piwnice obiektów chronionych konkordatem.
                  Czyli zabawy ciąg dalszy. Sutannowi mają do wykorzystania całą rzeszę opłaconych i ogłupionych agentów typu Duda, czy Hołownia, którzy będą usilnie starać się spuściznę po Kaczyńskim pielęgnować i wdrażać. Niebezpieczne to dla KK, ale oni też mają nóż na gardle. Bankrutują moralnie i mimo zagarniętych Polakom majątków, też materialnie (to powolny proces, ale trwa).
    • zupa-serowa Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 11:55
      PiS nie bez powodu obsadzil Przesa Sądu Najwyzszego swoim czlowiekiem, nawet jak władza im sie posypie to swojaki ich nie osądzą na niekorzysc.
      • boblebowsky Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 12:08
        zupa-serowa napisał(a):

> PiS nie bez powodu obsadzil Przesa Sądu Najwyzszego swoim czlowiekiem, nawet ja
        > k władza im sie posypie to swojaki ich nie osądzą na niekorzysc.

Może i jestem naiwny, ale nie wydaje mi się żeby Manowska podłożyła głowę i brała udział w wyborczym wałku.
        • buldog2 Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 12:29
          To nie kwestia naiwności w ocenie charakteru, ta ocena jest jednoznaczna. Chodzi o ocenę szans na przetrwanie mafii u władzy, a nie warto zadawać się z kulawą kaczką.
          • boblebowsky Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 12:40
            buldog2 napisał:

> To nie kwestia naiwności w ocenie charakteru, ta ocena jest jednoznaczna. Chodz
            > i o ocenę szans na przetrwanie mafii u władzy, a nie warto zadawać się z kulawą
            > kaczką.

Póki co to kulawa kaczka rozdaje karty, ale fakt podłożenie się w takiej sprawie to gwarantowane miejsce w historii i wilczy bilet zawodowy do końca życia.
            • buldog2 Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 13:44
              Tak, kulawa kaczka rozdaje dziś karty. Tak, póki co...
            • buldog2 Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 13:48
              Miejsce w ośrodku z zagwarantowanym wyżywieniem i inną opieką też może być... (może się znaleźć)
        • ktos_z_kosmosu Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 19:05
          boblebowsky napisał:

> Może i jestem naiwny, ale nie wydaje mi się żeby Manowska podłożyła głowę i bra
          > ła udział w wyborczym wałku.

No, nie jestem taki pewien strachu Manowskiej. PiS agentura, to ogłupiała agentura, czyli odważna.
          Ale rada na nich jest.
          Znowelizowane prawo Archimedesa o brzmieniu "ciało zanurzone w wodzie traci na wadze, zanurzone w gównie traci na odwadze".
          Kwestia tylko czy następcy po PiS zechcą to prawo wdrożyć. A sprawa jest prosta. Wystarczy zagrozić utratą 80% emerytury i rozum do głów im wróci. Będą chodzić jak trusie i sypać kolegów aż miło.
          • boblebowsky Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 20:03
            ktos_z_kosmosu napisał:

> boblebowsky napisał:
            >
            > > Może i jestem naiwny, ale nie wydaje mi się żeby Manowska podłożyła głowę
            > i bra
            > > ła udział w wyborczym wałku.
            >
            > No, nie jestem taki pewien strachu Manowskiej. PiS agentura, to ogłupiała agent
            > ura, czyli odważna.
            > Ale rada na nich jest.
            > Znowelizowane prawo Archimedesa o brzmieniu "ciało zanurzone w wodzie traci na
            > wadze, zanurzone w gównie traci na odwadze".
            > Kwestia tylko czy następcy po PiS zechcą to prawo wdrożyć. A sprawa jest prosta
            > . Wystarczy zagrozić utratą 80% emerytury i rozum do głów im wróci. Będą chodzi
            > ć jak trusie i sypać kolegów aż miło.

Ja również nie jestem pewien, ale obstawiam, że nie chciałaby tak niechlubnie zapisać się w historii Polski.
            • yoma Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 20:06
              Już się zapisała, co ma do stracenia?
    • pies.na.czarnych Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 12:57
      "Kiedy jedna z bardziej wyszczekanych wielbicielek PiSu we wsi zaczepia Cię na chodniku i pyta gdzie zbierajo podpisy na tego Trzaskowskiego, bo - cytuję: "Już nie daje rady z tymi biznesami pisowców i propagandą wielkości", to wiedz że pękło coś, żeby nie powiedzieć "jeb*o"
      koduj24.pl/cos-peklo-tego-pis-sie-nie-spodziewalo-tlumy-polakow-podpisuja-listy-poparcia-dla-rafala-trzaskowskiego/?fbclid=IwAR3ydJ9vgukRTv-wEEa3Qkl4dSsSTjFlrWL4X6j4UvbRnxG8_qvh-BtHDsE
    • yoma Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 15:40
      Bardzo jest ładna okładka dzisiejszego Newsweeka. To jest na temat :)
      • pkt4a Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 17:16
        Tak . Okładka dzisiejszego jak oni piszom Lesweeka jest ciekawa , prorocza . To o prawda że z p.Anżeja zeszło powietrze , tak pfuuu...bziuuu....
        p.Anżej jest teraz roztytym , wąsatym p.Bronkiem w wypłowiałej kamizelce-bezrękawniku takiego emeryta działkowca z 20 kieszonkami

pees
        Dzisiaj zamówiłem w EMPiK książkę Szpala/Kondzińska "Prezes i spółki.Imperium Jarosława Kaczyńskiego".

wyborcza.pl/7,75398,26011777,dziennikarki-wyborczej-napisaly-ksiazke-prezes-i-spolki.html?disableRedirects=true
        • yoma Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 18:41
          Dlaczego Lesweeka na bogów?
          • pkt4a Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 21:04
            popr. Lisweeka
            • yoma Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 21:07
              A. I to takie dowciapne w sensie ma być?
      • buldog2 Re: PiS pogodzony z losem 08.06.20, 17:37
        Rewia mody dla Dudy

https://www.moja-ostroleka.pl/grafika/artykuly/2019/01/zaklad-karny-w-przytulach-starych-jpg_15_01_2019_14_56.jpg

To jest temat.
    • no-popis no tak :) 08.06.20, 19:03
      Prędzej pijany Trzaskowski wsiądzie za kierownicę auta i przejedzie Biedronia w ciąży na przejściu dla pieszych niż Trzaskowski przegra wybory :)
      Żadnych wniosków z 2015.
      Kolejna klęska, kolejne frustracje POwyborcze.
      • snajper55 Re: no tak :) 08.06.20, 19:19
        no-popis napisała:

> Prędzej pijany Trzaskowski wsiądzie za kierownicę auta i przejedzie Biedronia w
        > ciąży na przejściu dla pieszych niż Trzaskowski przegra wybory :)

Tak twierdzisz? Może masz i rację..

S.
    • pkt4a Re: PiS pogodzony z losem 09.06.20, 19:10
      Czarna ludzka niewdzięczność :

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26015043,duda-wygwizdany-w-leborku-mamy-dosc-prezydenta-zapytano.html#a=351&c=160&s=BoxNewsImg5
    • 141288bs Re: PiS pogodzony z losem 09.06.20, 23:37
      Jestem przerazony tym co OPisujesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka