Dodaj do ulubionych

Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach

14.07.20, 18:29
W obozie władzy trwa skryta wojna, która ma na celu osłabienie pozycji premiera Mateusza Morawieckiego. Celem jest doprowadzenie w ciągu najbliższych tygodni wymiany szefa rządu - dowiaduje się Onet z dobrze poinformowanych źródeł.
www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/walki-frakcyjne-w-pis-gajcy-morawiecki-na-celowniku-kurskiego-i-ziobry/6ebb7ww,79cfc278?fbclid=IwAR1slGjuvqUQHUoFi84TIPWYrUnvr8qTCBMMuA_f7WZi-ri6pkfaYM1saec
Obserwuj wątek
    • j-k fake news niemieckiej agentury - Onetu. 14.07.20, 18:42
      Morawiecki dzielnie wspieral Dude w kampanii wyborczej.
      • pies.na.czarnych Re: fake news niemieckiej agentury - Onetu. 14.07.20, 18:46
        > Morawiecki dzielnie wspieral Dude w kampanii wyborczej.

W artykule wyjaśniono dlaczego tak robił.
        Szwabski kundlu czytaj linkowane teksty.
        • j-k Re: fake news niemieckiej agentury - Onetu. 14.07.20, 18:53
          pies.na.czarnych napisała:

> > Morawiecki dzielnie wspieral Dude w kampanii wyborczej.
          > > W artykule wyjaśniono dlaczego tak robił.
          > Szwabski kundlu czytaj linkowane teksty.

znowu dalos sie pochlastac fake newsem niemieckiemu Onetowi - Bruxelko?
    • pkt4a Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 19:06
      Czyja legenda będzie ważniejsza ? Kornela czy Lecha ?
      Oto jest pytanie zasadnicze .
      Lech pochowany daleko a Kornel tuż obok Olszewskiego i Kuklińskiego , do tego tzw fundusz patriotyczny i Lech baj , baj . Zrobi się z Lecha przy pomocy tego funduszu np. .... albo .... lub ..... i po Lechu
      • buldog2 Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 20:19
        Czyja teczka ważniejsza w KGB?
        Myślę, że Kornela. Na pewno jego.
        • adria231 Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 20:28
          Może pozabijają się. Nic mi do tego. Głosowałam na Trzaskowskiego i wielu moich przyjaciół też.Nie uważam, że przegrał. Uważam, że blisko połowa Polaków opowiedziała się przeciwko rządzącym.
          Na koniec miła niespodzianka: Dowiedziałam się, że należę do młodych ludzi, bo to oni głosowali na Trzaskowskiego. Na du.ę głosowały stare ramole. Tak wynika z podsumowania wyników.
          • buldog2 Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 23:11
            Owszem. Całkiem możliwe, że w porachunkach będą się zamykać i wieszać na łóżku czy podłodze.
            Absolutnie nie wykluczam tego, wszystko zależy od okoliczności. Ciekaw jestem, do której grupy należy Błaszczak i jaka jest jego pozycja w resorcie. Bo jeśli ruszy swoje jednostki, żadne ABC nawet nie spróbuje podskoczyć.
    • margit49 Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 19:22
      pies.na.czarnych napisała:

> W obozie władzy trwa skryta wojna, która ma na celu osłabienie pozycji premiera
      > Mateusza Morawieckiego. Celem jest doprowadzenie w ciągu najbliższych tygodni
      > wymiany szefa rządu - dowiaduje się Onet z dobrze poinformowanych źródeł.

Migalski zapowiada wojnę gangów Złajdaczonej Prawicy:
      "Kaczyński będzie wojował z Gowinem, Gowin z Ziobro, a Ziobro z Kaczyńskim. Gdzieś w tym wszystkim będzie pałętał się usamodzielniający się Duda.
      Najbliższe lata będą straszne i obrzydliwe, choć nie będzie tak źle, jak myślą wszyscy ci, którzy głosowali na R. Trzaskowskiego (nie będzie też tak dobrze, jak sądzą wyborcy Dudy). Pamiętajcie, tu jest Polska, a to znaczy, że tu nic nie jest na poważnie i do końca. Tu nic się w polityce nie udaje – nie udał się Polakom faszyzm przed wojną, nie udał się im komunizm po niej. I nie udała się też demokracja po 1989 roku. Ten miękki autorytaryzm też się nie uda, bo budują go nie groźni perfekcjoniści, lecz Gang Olsena, chytre na „pieniążki” gapy, nieudacznicy, którzy przegrywali przez całe życie z lepszymi od siebie.Trzeba dać tej władzy zadławić się państwowymi fruktami”

• buldog2 Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 19:50
        Migalski sam PISowiec, zna dobrze własne towarzystwo.
        • behemot17-13 Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 20:07
          >Migalski sam PISowiec, zna dobrze własne towarzystwo.
          Migalski to jest woj nad woje. Przed dawnymi bardzo laty a może i wiekami, woj w sombrero ślinił się do Jarusia a jakie wygibasy odpierdalał, ech, łezka w oku się kręci.
          • buldog2 Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 20:15
            "Każdy PiS-owiec żyje w poczuciu fascynacji Kaczyńskim" - M.Migalski
            --
            27 Kwi 2010 – Jeśli w boju ginie król, to kto inny, jeśli nie jego brat powinien dalej nieść sztandar?(. ... (źródło: migalski.blog.onet.pl)
            • margit49 Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 20:24
              buldog2 napisał:

> 27 Kwi 2010 – Jeśli w boju ginie król, to kto inny, jeśli nie jego brat powinien dalej nieść sztandar?(. ... (źródło: migalski.blog.onet.pl)
              >
              powiedział politolog:) A gdyby prócz sztandaru pozostała wdowa..? ;)
              • buldog2 Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 20:50
                Bez szans. Takie numery

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/UrKk9kpTURBXy82NGFiMjcwODE1NDZiMzBlNzRiNGI2MWExYjg1OTFmNy5qcGeTlQMABM0E480CwJMFzQMUzQG8kwmmNDU4ZGM5BoGhMAU/wolnosc-wiodaca-lud-na-barykady.webp

to nie w PISie.
            • behemot17-13 Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 20:42
              Dla mnie niezrozumiałe i pojąć nie mogę.TVN często korzysta z opinii politologa, czerpie wręcz garściami, zachłystując się. Rozumiem, człowiek nie krowa i zdanie może zmienić, ale żeby zaraz pizd... autorytetem.
        • margit49 Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 20:15
          buldog2 napisał:

> Migalski sam PISowiec, zna dobrze własne towarzystwo.
          >
          a poróżniła ich kasa, i to eurokasa:)
          • buldog2 Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 20:22
            Pamiętam, jak mi tłumaczył (Migalski, znaczy się), że on bezinteresownie troszczy się o słabszych. Pewnie dlatego europensję przyznał w całości sobie.
            Ale z tą jego opinią to się prawie w całości zgadzam.
    • taniarada Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 19:53
      No i? Siem zrą teraz w obozie KO .Czarzasty o****** się Budka ode mnie .Psy szczekają ,a karawana toczy się dalej.Alleluja .T
      • dwaczarnekoty Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 19:55
        Karawana siem kolebie. Słychać terkotanie 😆
    • dwaczarnekoty Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 19:54
      Dwaczarnekoty pisały, że bedzie wesoło. Się zaczyna.
    • buldog2 Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 20:45
      Podobno ma kłopoty. Ma mieć większe.
      Podobnie jak Cygan, Malwa i każdy, kto robi interesy z PISem.
    • pkt4a Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 20:55
      Ma kłopoty pinokio ? Czyżby ślubna na którą

w$$$$zystko przepi$$$$ał dała nogę i pry$$$$nęła z jakimś trenerem fitness czy innym instruktorem narciar$$$kim ?
      • pies.na.czarnych Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 21:13
        Tusk się kręcił w pobliżu :)
        • pkt4a Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 21:35
          Ten z worami też w$$$$zy$tko podobno przepi$$$$ał na ślubną .
          Też dobra partia dla jakiegoś hahaha in$$$$truktora narciar$$$$kiego , trenera fitne$$$$ lub innego żigolaka handlującego o$$$$cypkami a Donek jest w tych zawodach cienia$$$$ i gola$$$

:))))
          • pies.na.czarnych Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 21:50
            Swoim wpisem chciałem pocieszyć ludzikowa :)
            • j-k zapomniales o moim ulubiencu Grzesiu S. z PO. 14.07.20, 22:09
              pies.na.czarnych napisałao
              > Swoim wpisem chciałem pocieszyć ludzikowa :)
              >

zapomniales o moim ulubiencu - Grzesiu S. z PO.

to on wymaga opieki psychiatrycznej, ale schowal sie w BUDCE :)
              • x2468 Re: zapomniales o moim ulubiencu Grzesiu S. z PO. 14.07.20, 23:08
                Schowal sie w Budce? Co na to twoj psychoanalityk smyku?
            • pkt4a Re: Dobra wiadomość. Pinokio w tarapatach 14.07.20, 22:14
              taa , Donek to najwyżej mógł sobie startować do niej i zrobić to co zrobił i teraz rogaty mężuś ma traumę , jeleń jeden
              co tam jeleń to stary łoś z grzebieniem wielkim jak stodoła i prostatą dającą codziennie znać o godz 5 rano :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka