tanebo001 15.07.20, 05:15 natemat.pl/314753,wybory-2020-przeciwnicy-andrzeja-dudy-zapowiadaja-ze-nie-zostawia-pieniedzy-na-podkarpaciu jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adria231 Re: głosuj portfelem 15.07.20, 06:15 Jestem przeciwniczką du.y i jego panów, którym pokłony oddaje. Z całym przekonaniem kibicuję Trzaskowskiemu, liczę na to, że nie zaprzepaści tego ogromu poparcia, jakie zyskał. Jednak nie zgadzam się z założycielem wątku. Bieszczady wspominam z wielkim sentymentem, spędziłam tam kilkanaście pięknych lat i wciąż tam wracam( a może to dlatego, że zatrzymuję się w Cisnej?) Odpowiedz Link Zgłoś
dwaczarnekoty Re: głosuj portfelem 15.07.20, 07:18 To tyle na temat zasypywaniu podziałów. Ludzie zaczynają się poruszać w dwoch Polskach. A jeszcze przed wyborami wieś straszyła że nas karmi. Kto to zaczal. Kto podjudzał? Kto prowadził negatywna kampanie? Pamiętajmy, że tam mieszkają też młodsi, przedsiębiorczy ludzie którzy chcą sprawiedliwej, nowoczesnej Polski Więc jbłuszka z Hiszpanii a węgiel to tylko z Kolumbii 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: głosuj portfelem 17.07.20, 23:29 To drugie pis realizuje. w ubiegłym roku w dowód wdzięczności za pomoc w zakładaniu podsłuchów u Sowy pis kupił w Rosji 16 milionów ton węgla. Miesiąc temu w Gdańsku rozładowano prawie 200 tysięcy ton kolumbijskiego węgla z jednego statku a tymczasem wiele milionów ton śląskiego węgla powoli, samoczynnie spala się na składowiskach bo nie ma kto go kupić. Przypominam ze według oszustów z pis rura Nord-stream miała zablokować polskie porty. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: głosuj portfelem 15.07.20, 08:45 Ale ilu jest tych zagorzałych przeciwników Dudy którzy by to zrealizowali? Na Podkarpaciu nie tylko turystyką żyją. Niby nikt w Żabce nie chciał kupować(bo sponsoruje kaczora) a jednak dobrze przędą. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: głosuj portfelem 15.07.20, 10:03 Gmina Cisna zapisała się dobrze w piosence Krystyny Prońko. A dziś p. Prońko bryluje w PISich mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: głosuj portfelem 15.07.20, 09:17 Nie robię zakupów w sklepie w którym wisiał plakat ZCHN-u , plakat AWS-u czy PiS-u , w którym wisi krzyż , w którym wisiał plakat Dudy. Robię to jako klient od lat . Namawiam do takiej postawy konsumenckiej inne osoby z rodziny czy znajomych . ---------------------------------------------- www.facebook.com/sokzburaka/photos/a.1452235865010437/2914158052151537/?type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: głosuj portfelem 15.07.20, 10:12 To tylko ułuda, i tak zapłacisz i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: głosuj portfelem 15.07.20, 12:49 Część zapłaci, a części nie zapłaci. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: głosuj portfelem 17.07.20, 21:20 buldog2 napisał: > Część zapłaci, a części nie zapłaci. > A co, wszyscy przejdą nagle do szarej strefy? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Sprzedadzą domy w Bieszczadach? 16.07.20, 00:26 tanebo001 napisał: > natemat.pl/314753,wybory-2020-przeciwnicy-andrzeja-dudy-zapowiadaja-ze-nie-zostawia-pieniedzy-na-podkarpaciu jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: głosuj portfelem 16.07.20, 08:03 W województwie podkarpackim na Dudę zagłosowało 785 tysięcy osób, w województwie podlaskim 352 tysiące. W województwie mazowieckim ponad 1,6 mln, w województwie śląskim 1,1 mln, w województwie wielkopolskim 829 tysięcy. Sama Warszawa dołożyła Dudzie 332 tysiące głosów. Jeśli kogoś bojkotować za wyniki wyborów, to ja proponowałbym zbojkotować Warszawę i wymienione wyżej województwa. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: głosuj portfelem 16.07.20, 09:01 prymitywy i idioci znajdą się wszędzie, problem zaczyna się, gdy prymitywy zaczynają przeważać, ale jak ktoś chce dowartościować idiotów to jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: głosuj portfelem 17.07.20, 07:06 Gmina Cisna, to zielona wyspa na morzu zaściankowego Podkarpacia. Ja to wiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: głosuj portfelem 17.07.20, 20:44 " Gmina Cisna, to zielona wyspa na morzu zaściankowego Podkarpacia. Ja to wiem !" A Kraków to zielona wyspa na morzu zaściankowej Małopolski? Odpowiedz Link Zgłoś
dwaczarnekoty Re: głosuj portfelem 17.07.20, 20:57 Nie wiesz kto jak głosował. Poza tym każdy ma swoja prawdę. Jeśli rodzina zarabia łącznie 3500-4000 tyś i ma dwójkę dzieci, do tego zadnych perspektyw aby zarobki podnieść, to choćby pisowskie standardy jej nie odpowiadały zaglosuje za pisem, gdy jej wmówią ze PO zabierze socjal. Jestem za tym aby kupować od polskich rolników. Szukać dojścia, bazarkow za miastem, ogłoszeń na olx aby kupować bezposrednio. Oni wykonują ciężka pracę a sa na łasce pośredników. Nikt nie staje w ich obronie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: głosuj portfelem 17.07.20, 21:51 Odradzam. Będzie cię drożej kosztowało niż w sklepie. Chłop pazerny jest jak mało kto i będzie liczył, że skoro paniczyk zrobił tyle kilometrów to kupi aby nie wracać z pustymi rękami. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: głosuj portfelem 17.07.20, 22:08 Niech głosuje i żyje z kradzionego. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna1 Re: głosuj portfelem 17.07.20, 22:34 sverir napisał: > W województwie podkarpackim na Dudę zagłosowało 785 tysięcy osób, w województwi > e podlaskim 352 tysiące. > > W województwie mazowieckim ponad 1,6 mln, w województwie śląskim 1,1 mln, w woj > ewództwie wielkopolskim 829 tysięcy. > > Sama Warszawa dołożyła Dudzie 332 tysiące głosów. > > Jeśli kogoś bojkotować za wyniki wyborów, to ja proponowałbym zbojkotować Warsz > awę i wymienione wyżej województwa. Przecież wiemy kto i w jakim biznesie wieszał plakat wyborczy Dudy lu innego pisowskiego. To wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: nie ważne, ilu 16.07.20, 08:23 Niby tak ale zrozum skalę. z jednego promila zarobku każdy może zrezygnować dla swoich idei. Karczewski za darmo pracował dla idei Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: nie ważne, ilu 17.07.20, 23:31 Dlaczego miałbym spędzać urlop pomiędzy przestępcami z pis? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: głosuj portfelem 17.07.20, 21:24 tanebo001 napisał: > natemat.pl/314753,wybory-2020-przeciwnicy-andrzeja-dudy-zapowiadaja-ze-nie-zostawia-pieniedzy-na-podkarpaciu jestem za! A może by ich tak od razu odgrodzić kolczastym i głodem wziąć? Widzę, że pisowskie buciki nie uwierają, nic a nic? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: głosuj portfelem 17.07.20, 21:54 Niech żrą sami te swoje kartofle :) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: głosuj portfelem 17.07.20, 21:56 pies.na.czarnych napisała: > Niech żrą sami te swoje kartofle :) > No przecież, jak świnie to kartofle muszom źreć. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: głosuj portfelem 17.07.20, 22:06 W takich sklepach robili zakupy Kaczyńscy, oni w zrujnowanej Warszawie dostali ekstra willę, wyjeżdżali na wakacje na Krym, rzecz nie do pomyślenia dla normalnych. Tylko swołocz najwyższej próby miała takie przywileje. Należały się, tak jak FOZZ, SKOKi, pisiewicze i limuzyny, i nagrody Szydło. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Zelmer, Asseco, PGE, Dębica i CIT wystarczy. 17.07.20, 22:13 tanebo001 napisał: > natemat.pl/314753,wybory-2020-przeciwnicy-andrzeja-dudy-zapowiadaja-ze-nie-zostawia-pieniedzy-na-podkarpaciu jestem za! Gorzej ma np. Wrocław, który nie ma wielkiej firmy zarejestrowanej we Wrocławiu (brak CIT), a ludziska płacą PIT poza Wrocławiem. Tauron płaci podatki w Małopolsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Zelmer, Asseco, PGE, Dębica i CIT wystarczy. 17.07.20, 22:16 Sutryk zajumał :) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Zelmer, Asseco, PGE, Dębica i CIT wystarczy. 17.07.20, 22:22 pies.na.czarnych napisała: > Sutryk zajumał :) Raczej totalni zaniedbali. Zbyt uwierzyli Balcerowiczowi. Tam gdzie kiedyś np. była Rzeźnia Miejska (fabryka płacąca CIT we Wrocławiu) jest teraz galeria handlowa. KGHM już zwija siedzibę z Wrocławia do Lubina na ament. www.tuwroclaw.com/wiadomosci,dzialka-po-cuprum-na-sprzedaz-kghm-czeka-na-oferty-do-konca-sierpnia,wia5-3273-55847.html Tym się kończą solidaruchy na styropianie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Zelmer, Asseco, PGE, Dębica i CIT wystarczy. 17.07.20, 23:40 Solarisa za bezdurno oddali Hiszpanom. Aby pisiakom żyło siem lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: głosuj portfelem 17.07.20, 22:15 Tanjusza nauczyła się interpunkcji i stawiania prawidłowo odstępów. Cud panie, cud. Odpowiedz Link Zgłoś
dwaczarnekoty Re: głosuj portfelem 17.07.20, 22:18 Taniarada zmienia się w warszawistę. Oni widzą najlepiej co sie w Warszawie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: głosuj portfelem 18.07.20, 00:14 Podmienili ją na jakiegoś słoika. Odpowiedz Link Zgłoś