Gość: KURCZAK GRZEGORZ Re: Grzegorz Kurczuk: to prowokacja! IP: *.waw.pl 26.10.04, 17:59 WIERZCIE MI! JESTEM PRAWDOMOWNY JAK RUMIANU OLEK Z PALACU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Miły p.Grzesiu, nie strasz, nie strasz. Bo się zes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:52 Straszył p. Kurczuk redakcję "Dziennika Wschodniego", że ich wykończy finansowo? Że wywrze nacisk na swych kasiastych kumpli, żeby nie zamieszczali reklam? Że zabroni podległym sobie SLD-owcom kupować i czytać? A szefostwo redakcji to nagrało? I o naruszeniu prawa przez SLD-owskiego posła poinformowało organa ścigania? To o co się to "niewiniątko" teraz jątrzy? Prawa nie zna? On? Prawnik? Były minister Sprawiedliwości? Coś bredzi o prowokacji? Toż przecież, jeśli ktoś p. posłowi Kurczukowi zrobił koło pióra, to nie kto inny, tylko on sam... No chyba, że ktoś mu kazał szantażować redakcję, a redakcji to nagrać... Taka opcja jest bardzo mało prawdopodobna, ale ostatnio był wysyp dziwnych przypadków... Na wszelki wypadek, jednak - radzę dziennikarzom z "Dziennika Wschodniego", żeby nie nosili tych taśm w teczce, ani nie zostawiali ich w bagażniku samochodu. I żeby się rozglądali, czy nie goni ich jakiś TIR... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiaw Re: Grzegorz Kurczuk: to prowokacja! IP: *.marketscore.com / 216.148.244.* 26.10.04, 18:16 Po co tam łaził.Czy go ktoś zaprosił? Teraz gra głupa i udaje niewiniątko!!!!! Trzeba zrobić z takimi porzadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oicam K...a! IP: 217.153.6.* 26.10.04, 18:27 Budynek za moje 3 złote i następna Komisja znowu będę fundatorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Prowokacja!,prowokacja!,prowokacja! IP: 81.15.192.* 26.10.04, 18:26 a SLD robi co chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marionetka I tak wiadomo, że to Miller go posłał po kasę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:28 Tak jak Rywina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Rzygać mi się chce IP: *.mok.waw.pl 26.10.04, 18:31 Od tych Kurczuków, Kulczyków, Millerów i innych Ałganowów. Po co tyle o tym pisać? Ludzie (w tej redakcji!) czy wy nie macie o czym pisać? Precież to bzdury do kwadratu, a w dajecie się tym wszystkom pseudopolityko-mafiozom manipulować! Przestaje czytać prase i oglądać TV! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki partyjny [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnej Zobaczcie : dziennikwschodni.pl + kurierlubelski.p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:43 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Oj matołki, matołki ... IP: *.magma / *.magma-net.pl 26.10.04, 18:50 Pan K. zachował się bohatersko!!! przedkładając interes swojej partii. Jestem ciekawa, czy członkowie innych partii potrafiliby również w tak zdeterminowany sposób bronić swojego dobrego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natolin Re: Oj matołki, matołki ... IP: *.weglokoks.com.pl 27.10.04, 08:42 oczywiście, że ludziska są tragicznie nieświadome,gnidy dziennikarskie kłamią,manipulują,oskarżają, byle poprawnie po linii jedynie słusznej gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zico Re: Grzegorz Kurczuk: to prowokacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 19:00 Taki to się nawet własnego ojca wyprze. Wstyd i hańba że taki był ministrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Twarz SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 19:06 Taka wlasnie jest mentalnosctych facetow z SLD. Pokomunistyczny gnoj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda [...] IP: *.nwrk.east.verizon.net 26.10.04, 19:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIOCIA ZUZIA Re: Grzegorz Kurczuk: KOMUNIZM TO WYNALAZEK IP: *.telia.com 26.10.04, 19:09 ESKIMOSOW, wiec tylko i wylacznie pretensje mozesz miec do nich, a nie do dziennikarzy.Towarzyszu Kurczuk, kazdy wie, ze najlepsza forma waszej obrony jest atak.Wy towarzysze SLD ubraliscie sie w szaty demokracjii(bo tak wam powiedzial Alganow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielubieburaków idź ty goopku, nie ośmieszaj sie dalej... IP: *.szuwarowa.krakow.pl / 62.233.211.* 26.10.04, 19:16 to mniejwiecej tak, jakby złodziej podał sklep do sądu za to że ten zamontował kamery które go nagrały podczas włamania... i taki burak pastewny był mministrem sprawiedliwości. ps. mam nadzieję że wysoki sąd podciagnie sutanne i osobiście skopie ci ten tłusty, goopi tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkjh Re: idź ty goopku, nie ośmieszaj sie dalej... IP: *.idea.pl 26.10.04, 19:39 kto jeszcze wierzy komunie? jak robi sie taka kase jak Kulczyk itd to wie Kurczuk iKwas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repre$ To prowokacja i woda na młyn odwetowców z Bonn IP: *.osk.enformatic.pl 26.10.04, 19:33 Największe spustoszenie, jakiego dokonał socjalizm, to brak odpowiedzialności. Gospodarkę da się zbudować stosunkowo szybko, ludzkie umysły tkwią w socjalizmie aż boli. W dyskusji ktoś powołuje się na "prawa autorskie", mówi się coś o "autoryzacji", gó..ane znaczenie ma słowo, moim zdaniem najważniejsze, słowo "prawda". Jakąż to wartość intelektualną miały słowa Kurczuka (prawo autorskie to inaczej prawo własności wartości intelektualnej)? O jakiej autoryzacji mówimy (albo coś powiedziałem, albo nie)? O jakim podstępnym nagrywaniu mówimy? Jeśli coś powiedziałem, to nie wyprę się swoich słów. Oczywiście są sytuacje, w których staranniej dobieram słownictwo, a w innych używam także słowa "kvrwa" (dzięki temu nie mam wrzodów na żołądku). Nie byłbym dumny z nagrania i upublicznienia mojej "mięsnej" wypowiedzi, ale z pewnością swoich słów bym się nie wyparł. Jestem prawnikiem i często czytam i często czytam jakie kubły pomyj wylewa się na polski wymiar sprawiedliwości. Najsmutniejsze jest to, że większość jest prawdą. Dostaje się przez to wielu wspaniałym ludziom, którzy w wymiarze sprawiedliwości pracują, ale ... oni też nie mają w sobie siły, by całe guano wyrzucić. Od wewnątrz wygląda to niestety jeszcze gorzej. W setkach konfliktów stosuje się różną taktykę, ale daję wam słowo, że nigdy nawet przez myśl mi nie przeszło powoływać się na "wpływy" czy "znajomości". Nigdy do głowy nie przyszło mi, by kogoś "wykończyć", choć czasem mam prawo zagrozić komuś, że "sprocesuję go do ostatniej złotówki". W tych wypadkach dbałość o "czystość wyrażeń" musi być superszczególna. Jak przestawić ludzi "zamieszkujących stołki" (ustawodawcze, wykonawcze i sądownicze) z mentalności kacyków na mentalność służenia sprawie publicznej? Po p[rostu wypi@rdalać takich kacyko-kurczyków na zbity ryj i parasol im w dvpę (Uff, jeden wrzód na żołądku mniej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycho Re: To prowokacja i woda na młyn odwetowców z Bon IP: *.idea.pl 26.10.04, 19:59 Jak to uzdrowic.sld ma kase irzadzi Szezy sie partyjniactwo i kumoterstwo. W wymiarze sprawiedliwosci uklady mafijne . A tylu jest prawnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Windsor Etos,etyka, entuzjazm po Kurczukowemu IP: *.cogeco.net 26.10.04, 21:23 Drogi repre$; Bedziesz z pewnoscia mial czysty zoladek jak "babe", jak dokonczy sie sprzatania tej augiaszowej stajni obsadzonej przez tworcow kryptomafijnych struktur panstwowych. Kurczuk to tylko peryferyjny koz(iolek)ak matolek z Lublina w calej tej pomagdalenkowej strukturze umocnionej jeszce nieszczesna "gruba kreska". To tylko lokalny "kapo" z Lublina w korupcyjno-mafijnym systemie, jak trafnie okresla obecna sytuacje w kraju tygodnik "Wprost". Kurczukowe komunistyczne pojecie etosu pracy dla kraju, to przede wszystkim chronienie jego towarzyszy.Do ostatniego tchu, tak wlasnie. Jego etyka komunistyczna to "pojscie w zaparte" w wypieraniu sie swoich mysli i slow nawet gdy sa ku temu jasne dowody. To jest byly ( na szczescie) minister sprawiedliwosci, ktory straszy dziennikarzy probujacych wyciagnac na jaw zlo. To jego etyka. I wreeszcie entuzjazm. Oj, to mu pozostalo jeszcze z czasow akademii pierwszomajowych, stanu wojennego i pracy w ministerstwie. Sprawiedliwych pod sad i... no nie, to juz nie stalinizm. Zlodziei, politycznych karierowiczow, zdrajcow kumajacych sie z obcymi wywiadami i mafijnymi strukturami w kraju i zagranica ochraniac roznymi rodzajami immunitetow - jak najszybciej i jak najenergiczniej. Nadzieja w tym, ze tacy jak ty mowisz uczciwi prawnicy, sedziowie i prokuratorzy "posprzataja" u siebie, bo nikt inny nie wie lepiej od nich gdzie to lajno zostalo ukryte, promowane na stanowiska i nadal sie "szaro-kurczukuje". Nadzieja w tym, ze komisja ds. Orlengate i dziennikarze, tacy jak z Dziennika Wschodniego, dokoncza pracy i wywloka na wierzch, przed oczy opinii publicznej i przed pulpity tych niezawislych juz "po waszej pracy" sadow cala ta hydre krypto-mafijno-komunistycznej zarazy i wysle jej czlonkow tam, gdzie ich miejsce i na co w oczach sadow zasluzyli. Nadzieja w tym, ze spoleczenstwo-wyborcy- w kolejnych wyborach do sejmu i senatu wybiora ludzi godnych tych zaszczytnych funkcji a sejm zatwierdzi rzad, ktorego czlonkowie beda pracowac dla kraju a nie dla partii. I wreszcie nadzieja w tym, ze Polska wybierze prezydentem osobe, ktora bedzie, jak "zona cesarza" - ponad wszelkimi podejrzeniami. Nie dlatego, ze ministrem sprawiedliowsci bedzie kolejne wcielenie Jaskierni,Kurczuka,Piwnik,czy Kalwasa - lecz dlatego, ze prawda bedzie znaczyla prawde a slowo wypowiedziane nigdy nie bedzie sierota, jak to ma miejsce z Kurczukiem i jego pozostalymi towarzyszami z tej samej orientacji politycznej. I wtedy bedzie to juz IV Rzeczpospolita- kraj spoleczenstwa obywatelskiego. Jak dlugo na to bedziemy czekac? To juz tylko zalezy od takich jak ty, jak redaktor Dziennika Wschodniego, jak wielu innych prawych mieszkancow Lublina, Lubelszczyzny - Polski. Kurczukom zas oddac to, co im sie nalezy. Dokonczyc dziela Solidarnosciowego zrywu, ktory wlasnie narodzil sie tutaj - na Lubelszczyznie. I niech to bedzie jeszcze przed obchodami 25 rocznicy protestu kolejarzy, mieszkancow Swidnika,Lublina,Pulaw,Krasnika i wielu innych miast i miasteczek - gdy odwaga byla bardzo droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaszokowany Zakaz mowienia ze nie bedzie sie kupowac u oszusta IP: *.arkonskie.v.pl 26.10.04, 19:35 To teraz juz nie mozna powiedziec,ze nie bedzie sie kupowac u oszusta i znajomym sie o tym powie TO SIE NAZYWA CENZURA I WSZECHWLADZA WLASCICIELI MEDIOW Moga zrobic z kazdym czlowiekiem co im sie zechce i nawet nie mozna powiedziec ze od oszustow nie bedzie sie kupowac ich "produktow" (ktore sa BUBLAMI) Staczamy sie na dno poprzez wszechwladze klik dziennikarskich Jak dlugo beda ponad prawem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felka Re: Zakaz mowienia ze nie bedzie sie kupowac u os IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 19:57 Odbilo ci czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaszokowany Zakaz mowienia ze nie bedzie sie kupowac u oszusta IP: *.arkonskie.v.pl 26.10.04, 20:47 Mam juz dosc tej paranoi Byle gnida ktora dorwie sie do wladzy w mediach moze zrobic dowolna niemal rzecz niemal z kazdym I nikt nie ma prawa nawet protestowac?? Ile osob zginelo m.in poprzez wymuszone samobojstwa dla parszywych paru groszy "wierszowek" lub tez na polityczne zamowienia mocodawcow gazet To juz gorzej niz Rosja Od czasu kiedy wszystkie (niemal) media sa jednostronne to juz nie ma zadnej obrony dla tych co sa "po niewlasciwej stronie" Kwiestia tylko kogo w danym momencie "ustawia na celowniku" IM WIEKSZA WLADZA TYM WIEKSZA WINNA BYC ODPOWIEDZIALNOSC A media sa bezkarne i sprzedajne gnidy tez jesli tylko maja legitymacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Grzegorz Kurczuk: to prowokacja! IP: *.cs.ubc.ca 26.10.04, 19:43 A najzabawniejsze, ze parenascie lat temu 'Dziennik Wschodni" nosil nazwe "Sztandar Ludu" i wzywal proletariuszy wszystkich krajow do laczenia sie. To troche tak, jakby "Trybuna Ludu" oskarzyla Millera o naciski. Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętliwy Re: Grzegorz Kurczuk: to prowokacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 19:49 Ludzie co się czepiacie biednego działacza? Poprostu się facet zapomniał a zwłaszcza o tym, że on nie jest już I-szym sekretarzem KW PZPR w Lublinie a Dziennik Wschodni nie jest już Sztandarem Ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARSKA Re: Grzegorz Kurczuk: to prowokacja! IP: *.lublin.mm.pl 26.10.04, 23:27 Oj,"pamietliwy" tez pleciesz- Kurczuk nigdy nie byl I sekretarzem KW PZPR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako SLDowska mafia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 19:55 Ta mafia opanowala wiele stolkow w calym kraju i dalej jej sie wydaje, ze rzadzenie polega na terrorze. Moze juz niedlugo. A narod musi uwazac, aby inni, ktorzy przyjda po komuchach nie robili tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quark Kurczuk-polski Cheney, podobny i rownie uczciwy! IP: *.union01.nj.comcast.net 26.10.04, 20:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Kurczuk prosto w oczy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:14 Wlasnie slucham i ... z podziwu wyjsc nie moge jak to mozliwe aby taki typ jak Kurczuk byl szefem MS ??? Ten facet nic nie rozumie i uwaza sie za Boga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wb Re: Grzegorz Kurczuk: to prowokacja! IP: *.sandomierz.pilicka.pl 26.10.04, 20:17 .......................... brak słów .................... koniec wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wb Re: Grzegorz Kurczuk: to prowokacja! IP: *.sandomierz.pilicka.pl 26.10.04, 20:27 stopniowo odzyskuję mowę. W stanie wojennym w telefonach słychać było głos "rozmowa może być kontrolowana" . Widocznie teraz wg Pana Kurczuka zapowieź powinna brzmieć: "rozmowa może być nagrywana" . Cóż, jest postęp, Stan wojenny dawno miną potrzebne są zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Kurczuk = prowokacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:19 Co za satrapa co on wygaduje w tej telewizji!!! Wyglada na zupelnie niereformowalnego zboka...! Jeszcze trwa "prosto w oczy" - zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Kurczuk = prowokacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:24 Slusznie powiedzial ten socjolog... oni tracac grunt wpadaja w histerie. Ja bym powiedziala, ze w schizofrenie paranoidalna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: Kurczuk = prowokacja! IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:32 Czym się różni styl wypowiedzi kurczaka od jego następców w "nowym,fachowym rządzie",a więc czym sie różni nierząd millera od nierządu belki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jolki Re: Kurczuk = prowokacja! IP: *.crowley.pl 26.10.04, 22:39 Rozpoznanie prawidłowe ! Oni najpierw przechodzili faze schizofrenii "bezobjawowej" ( wg nom psychiatrów CCCP) a teraz weszli w faze ostrą ktora objawia się ruchami niekontrolowanymi - coś jak ruchy Browna- i prowadzi do całkowitej utraty samokontroli.Leczenie objawowe jest nieskuteczne a przyczynowe w stosunku do komunistów -nieznane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Grzegorz Kurczuk: to prowokacja! IP: *.proxy.aol.com 26.10.04, 20:29 O czym swiadczy "wypadek Kurczuka"? Tylko o tym, ze sdl jest partia mafijna poslugujaca sie metodami mafii. Udzielanie poparcia przez osoby niezdecydwane powinno im to uswiadomic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Minister czy minstrant prawjediwosci ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.10.04, 20:44 Poseł Kurczuk ... Zaznaczył, że nie był uprzedzony o nagraniu rozmowy i nie dano mu szansy na obronę. Jak minister sprawjedliwosci powinien owy posel znac elementarna zasade dobrze funkcjonujacego systemu prawnego: niewjedza nie chroni przed odpowjedzialniscia !!!. Narod ma takie elity na jakie zasluguje i dlatego np. w czechach zostal prezydentem intelektualista a polsce elektryk i wyglada na to, ze tych elektrykow jest nadal bardzo duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjebac ubeka [...] IP: *.client.comcast.net 26.10.04, 20:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik z Lublina [...] IP: *.lublin.mm.pl 26.10.04, 23:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Minister czy minstrant prawjediwosci ? IP: *.proxy.aol.com 26.10.04, 21:14 Min. sprawiedliwosci, prawnik. Powinno mu to byc znane ...a jednak. Walesa byl tez "wybrykiem historii", jednak nie stworzonym na szefa panstwa, mimo to dostal poparcie u ludzi, ktorzy znali go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Minister czy minstrant sprawjediwosci ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.10.04, 21:35 Amatorstwo, niski poziom intelektualny i dylentantyzmus sa glownymi niebespieczenstwami demontujacymi mlode demokracje, to mamy nastepnego wschodniego sasiada gdzie nowa dyktatura przez neoliberalizm sie konstytuuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kilwater3 Re: Grzegorz Kurczuk: to prowokacja! 26.10.04, 20:45 Myśli wybrane tow. Kurczuka (tom I) "Towarzysze należy ustawowo zakazać ukazywania się takich dzienników oraz czasopism które nie rozumieją naszej przewodniej roli w narodzie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-k BEZCZELNOŚĆ KUMUCHÓW!!! IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 26.10.04, 21:03 sięga granic Układu Słonecznego. Złapali chama na przestępstwie a ten zamiast posypać głowę popiołem to jeszcze bezczelnie grozi sądem. Komuniści z SLD przechodzą sami siebie w kłamstwie złodziejstwie i w kolejnych aferach. Mówiłem to 1000 razy i powtórze jeszcze raz : SLD (PZPR) to istota zła. To esencja podłości nikczemności i niewiarygodnej bezczelności. SLD to zło w czystej postaci. Jak to wszystko świadczy o Polakach, że wybrali tych drani na najwyższe stanowiska w państwie??? Nieprawdopodobne. SLD nie była nie jest i nie będzie lewicą. SLD to zgraja żądnych władzy i bogactwa bezczelnych zbirów , którzy tumanią ten głupi naród dla swoich celów. Jak taki drań Kwaśniewski może mieć 65 proc poparcia??? Uchlał się na cmentarzu pomordowanych Polaków w Charkowie , kłamał że ma wykształcenie wyższe, zamotany jest w afery które sprawiła Polsce bandycka SLD. Teraz Kurczuk grozi wolnej prasie... W jakim kraju żyjemy? Jak długo jeszcze dranie będą rządzić Polską ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna-sotnia Re: Komunistczne .....prosiaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 21:30 Kurczuk zachowuje sie jak typowa Czerwona Komunistyczna Opasła Świnia. Jest to kolejny juz dowód na to,że komuniści nie są reformowalni. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Komunistczne .....prosiaki IP: *.echostar.pl 26.10.04, 21:44 Co do meritum opinii masz niewątpliwie rację, ale widocznie nie miałeś do czynienia z tą bandą kłamców i łobuzów, jaką są dziennikarze. Ja niestety tak, chociaż nie jestem żadną osobą publiczną,to nigdy nie usłyszałem ani nie przeczytałem swojej wypowiedzi w takiej postaci jaką przekazałem, a tylko wyrwany cytat potwierdzający tezę dziennikarza.To jest dopiero gniazdo niereformowalnych komuchów. Co do mżliwości opublikowania sprostowania to k..Kurczuk ma rację.Jeżeli zależy komukolwiek na opinii uczciwego człowieka, to niech unika dziennikarzy jak ognia, bo każdego potrafią zeszmacić i to za parzszywe grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna sotnia Re: Komunistczne .....prosiaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 22:26 Całkowicie się z Toba zgadzam. Powiem tez,że mój zawód jest taki ,że nalezy do najbardziej obrabianych (oczywiscie bezstronnie i uczciwie :->) przez pismaków.Nie zmienia to jednak mojej opinii o tym całym komuszym pomiocie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szutkiewicz Adolf Re: Komunistczne .....prosiaki IP: *.telia.com 27.10.04, 07:08 Ja chcę podziękować dziennikarzom,uczciwy obywatel nie obawia się dziennikarzy, nie zależnej prasy i gdybyście nie Wy SLD kwitłoby tak jak za PZPR,nie byłoby:Rywina,Skierniewic,Orlenu itp.Jako obywatel RP a nie PRL-u mogę tylko Wam podziękować i podziwiam Was za to,że musicie prać te czerwonodygnitarskie brudy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIDKA temu psu finał w pokarmie dla psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 22:43 Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Jeden wielki skandal 26.10.04, 23:47 Mam na mysli przedstawiane tu opinie internautow.Nie wiem za co bierze pieniadze moderator- propagowanie niektorych osądów grozi odpowiedzialnoscią karna.Jakos nikt nie zwrocil uwagi na fakt,ze nagrywanie przez szefa pisma wypowiedzi badz co badz rowniez czytelnika (jak dotąd) "Dziennika Lubelskiego" jest naganne.Andrzej Mielcarek,najpierw prowincjonalny dziennikarz z Koszalina i Slupska,a teraz z Lublina ,zaistnial,miał swoje 5 minut. Nawet pani Monika zaprosila go do swego studia.Deszczyk przybral forme huraganu,o sprawie mówia i piszą wszyscy- prawica znalazla kolejny powod, by dolozyc lewicy,bo przeciez nie o samego Kurczuka tutaj chodzi.A to niezmiernie pracowity czlowiek.jego sejmowe wystapienia swiadczą o glebokiej wiedzy prawniczej. I co? Nagle zwariowal? Redakcjo i internauci,zastanowcie sie nad tym. Kto tu pociaga za sznurki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szytkiewicz Adolf Re: Jeden wielki skandal IP: *.telia.com 27.10.04, 07:36 Kto poszedł do kogo? prasa do Kurczuka,czy Kurczuk do prasy i z czym? O ile ktoś chce w jakiś sposób wymuc coś na kimś to jest szantażystą.Andrzej Mielcarek gdzieś musiał zaczynać i nie ważne gdzie zaczynał tylko jest kimś nie zależnym,o ilie stawiasz wyżej Kurczuka od PANA MIELCARKA to spadłeś z czerwonej planety. Odpowiedz Link Zgłoś