jureek 18.10.20, 12:53 Paulina Matysiak: Kiedy będzie strategia dot. DPS-ów? Na komisji łączonej padła informacja, że ma być gotowa w okolicach września. Borowiak Joanna (PiS): Październik to też okolice września. (i śmiech perlisty) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
met_ol Re: Dialog w sejmowej komisji 18.10.20, 12:57 Czepiasz się. Nie powiedziała w którym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Dialog w sejmowej komisji 18.10.20, 15:53 Widziałem w tym wątku wpis forumowicza o nicku "nopopis". Wpis był na temat, nie zawierał wulgaryzmów, mimo to wpis zniknął. Moderator nieładnie się bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Dialog w sejmowej komisji 18.10.20, 16:10 Czasami kasują z powodu notorycznej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Dialog w sejmowej komisji 18.10.20, 16:54 99venus napisał: > Czasami kasują z powodu notorycznej głupoty. > Ten wpis nie był głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Dialog w sejmowej komisji 18.10.20, 17:05 AI aplikacja nie daje się nabrać na pojedyncze próby udawania normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Dialog w sejmowej komisji 18.10.20, 17:24 Nie jestem w stanie ocenić ponieważ nie czytałem wpisu ale sądząc z akceptowanej twórczości nopopisa podejrzewam,że mam racje. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Dialog w sejmowej komisji 18.10.20, 17:53 99venus napisał: > Nie jestem w stanie ocenić ponieważ nie czytałem wpisu ale sądząc z akceptowan > ej twórczości nopopisa > podejrzewam,że mam racje. > Oczywiście twoja racja jest mojsza niż jego.I tego się trzymajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Dialog w sejmowej komisji 18.10.20, 20:43 eiran napisał: > a sygnaturka? mądra była? > Nie wiem. Nie czytam sygnaturek. Odfiltrowuję je oczami, tak jak reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Dialog w sejmowej komisji 18.10.20, 21:12 " Ten wpis nie był głupi" Ludzik i niegłupi wpis? Trochę mi się to wyklucza. Odpowiedz Link Zgłoś