Gość: epik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 10:37 Łże jak pies!!!szykuje dobry grunt pod przesłuchanie Kulczyka i Kwaśniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tutu Przypomnienie IP: 151.157.129.* 27.10.04, 11:32 Sluzby specjalne nie sa wszechwiedzace i wszechmocne... To wlasnie stara sie udowodnic komisja, chodzi o to by ustalic z czyjego pelnomocnictwa skorzystaly owe sluzby aresztujac przewodniczacego Orlenu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emek Re: Belka o notatkach wywiadu i firmie J& S IP: *.icpnet.pl 27.10.04, 13:24 Precz z Belką i Hausnerem - katami polskich emerytów i rencistów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nota Epik masz rację IP: 212.14.63.* 27.10.04, 13:52 Tak to wygląda,że zrobili sobi8e burze mózgu i powymyślali scenariusze.... A Belka w ogóle jest żałosny... Biedny sie kiedys zmęczył, a teraz znów sie męczy..... No cóż facet od czarnej roboty. Potem ma być obóz Kwacha i GW i UW i komus się widocznie ten pomysł nie spodobał i wali w ten obóz. I słusznie! Niech będzie sprawiedliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
amrra Re: Belka o notatkach wywiadu i firmie J& S 27.10.04, 14:40 Łżesz,jak inkwizycja.Macie winnych przed przesłuchaniem, to po co ta szopka z Komisją? Na stos już drewno uzbierane, pręgierze gotowe.. cała Polska czyta dzieciom tajne notatki i jest wesoło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Belka o notatkach wywiadu i firmie J& S IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 27.10.04, 17:30 No i się nam premier rozgadał. Zero treści, zero logiki.Cały Belka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotek Boguś Belka, Kwaśniewski i niezwykłe reakcje IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 27.10.04, 18:20 Przypomina mi się panika z jaką ówczesny prezydencki doradca Belka odlatywał 29 stycznia 2000 r. z Davos do Warszawy. Powodem było nagłe odwolanie rady nadzorczej BIG Banku Gdańskiego. Następnego dnia o świcie (niedziela) przez radio przemówił z Davos sam Kwaśniewski. Pan prezydent, co niebywałe, niezwykle ostro krytykował zmiany we władzach prywatnego przecież banku. Pomyślałem że śnię. Wówczas wydawało mi się niezwykłym, że prezydent kraju publicznie angażuje się w podobne działania. No ale później zrozumiałem, że to nie jest zwykły prezydent i że to nie jest zwykły bank. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr JAN&CO W SIECI IP: *.chello.pl 27.10.04, 21:03 Prosze Panstwa, Opinia o politykach w kazdych specjalistycznych gremiach, czy to prawników, sedziów, prokuratorów czy to w sluzbach specjalnych musi byc jednakowa: to dyletanci. Problem zaczyna sie tu, ze sa to dyletanci sprawni i umiejacy skaptowac sobie wspolpracownikow w kazdej z tych sluzb. Przypomne tylko kilka dziwnych faktów: 1. Po ujawnieniu notatek Czempinski jest porazony ich trescia zapowiada proces przeciw Kulczykowi 2. Tego samego dnia Czempinski stwierdza ze nie wie "absolutnie nic" o spotkaniu Kulczyk Alganow. Tego samego dnia wieczorem do Czempinskiego dzwoni Kulczyk i mowi mu ze notatki sa nieprawdziwe i nigdy tego nie mówil. 3. Nastepnego dnia Czempinski w któryms z wywiadow mówi ze wie ze spotkanie nie nastapilo tego dnia o którym mówia notatki i ze Kulczyk mówi ze notatki sa nieprawdziwe 4. Premier Belka podtrzymuje wersje nieprawdziwosci notatek. Przeciez to jest jasne, ze prawdziwosci notatek zweryfikowac sie nie da bo: a) nie mozna zaporosic agenta do Komisji Sledczej b) zapewnienia agenta nic nie zmienia, bo zaprosic nalezaloby zródlo operacyjne, ktore musi pozostac nieujawnione Komu wiec zalezy na dmuchaniu w balonik? Kto korzysta z tego ze twierdzen o nieprawdziwosci notatek nie da sie zweryfikowac? Kulczyk i wladza. Po której stronie jest Komisja Sledcza? Po stronie sluzb, bo zapowiada ze wiecej nie odtajni (I dobrze) a jednoczesnie wie jak dziala Prezydent i Premier. Udawanie, ze notatki sa nieprawdziwe, ze zawieraja bledne daty przeslania fakty. Notatki sa prawdziwe, nieprawdziwe sa oskarzenia Kulczyka. Odpowiedz Link Zgłoś