Gość: Jan IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 19.07.01, 20:26 Hi Słyszeliście wypowiedź "Kobry" o premierze w dyskusji o nowelizacji budżetu ? Co o nie sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krates Nie!!! Mów szybko! IP: *.delta.com.pl 19.07.01, 20:40 Jeden mój idol o drugim ;) coś powiedział, a ja nic nie wiem! Krates Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris Goryszewski w Sejmie IP: *.ibspan.waw.pl 20.07.01, 09:31 Słuchałem kątem ucha, mówił efektownie, a do historii przejdzie zakończenie: apostrofa do Buzka: "co by tu jeszcze spieprzyć panowie ?". Całość powinna być dzisiaj w Internecie na stronach sejmowych (www.sejm.gov.pl) w sekcji prace Sejmu | stenogramy. Warto zajrzeć - powino być po południu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krates Re: Goryszewski w Sejmie IP: *.delta.com.pl 21.07.01, 16:45 Eeeee... To, że profesor Buzek p)*#)$!^ wszystko czego się dotknie to żadna nowość. Myślałem, że Kobra jakieś rewelacje wyciągnął i wyjaśniło się czemu prof. B (master of disaster) tak się trzęsie, wychudł a oczy mu latają jakby Dębskiego zobaczył. Widać jest już zupełnie bezbronny i osamotniony, skoro takie %#^$$$ jak Kobra go obszczekują. Poseł G$ woli by go pamiętano jako kogoś kto głośno krzyczał "król jest nagi i ma brudne nogi" (nawet jeśli to już nie jest żadna tajemnica) niż tego któremu nie tak dawno też gacie opadły publicznie. Może też reklamuje się przyszłej władzy jako kundelek do wynajęcia... Pozdrawiam, Krates Gość portalu: Indris napisał(a): > Słuchałem kątem ucha, mówił efektownie, a do historii przejdzie zakończenie: ap > ostrofa do Buzka: "co > by tu jeszcze spieprzyć panowie ?". Całość powinna być dzisiaj w Internecie na > stronach sejmowych > (www.sejm.gov.pl) w sekcji prace Sejmu | stenogramy. Warto zajrzeć - powino być > po południu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arol Re: Goryszewski o Buzku IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.07.01, 00:25 Gdyby nie afera z Panem Goryszewskim, to po dzisiejszym wystąpieniu byłby moim kandydatem w wyborach pomimo,że jego partii nie darzę sympatią. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Jedno jest pewne 20.07.01, 00:40 Buzek z rzadem pojedzie na jednym "Buzku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Goryszewski o Buzku IP: *.solutions.net.pl 21.07.01, 13:22 sorry czy przypadkiem pan G.NIE POWINIEN SIEDZIEC?.wedlug mnie powinien on glos zabierac tylko w czasie widzenia w ZK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris do gomeza IP: *.ibspan.waw.pl 21.07.01, 13:34 1. Za co p. G. powinien siedzieć ? 2. Gdziekolwiek wypowiedziałby swoje słowa - miałby rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re:do INDRYSA IP: *.solutions.net.pl 21.07.01, 14:22 za wczesniejsza afere w ktorej pomogl w oszukaniu panstwa na grube miliony i za co zostal ukarany przez kolegow z sejmu napomnieniem czy czyms rownie idiotycznym.chodzilo o pomoc w uniknieciu placenia podatku VAT .dokonywal tego w swojej kancelarii adwokackiej.to jest sprawa z przed kilku miesiecy.obecnie ta szuja liczy na krotka pamiec ludzi i na to ze zbije kapital przed wyborami krytykujac buzka.pisze celowo z malej litery.coz dodac Indrysie Polska to dziwny kraj.pozdrowka.cze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re:Goryszewski IP: 10.129.128.* / *.acn.pl 23.07.01, 00:59 Nie jestem specjalnym wielbicielem p. Buzka, zwłaszcza po tym co ostatnio wyczynia, ale Goryszewski jest ostanią osobą która jest uprawniona do robienia mu takich przytyków, to przecież skończony gnojek ! Piszę to z całą odpowiedzialnością, min. dlatego że miałem nieprzyjemność zetknąć się z nim osobiście w jednym z w-skich tzw. salonów politycznych. Mimo że spotyka się tam wielu durniów to takiego bufona i durnia jak G. nie spotkałem nigdy wcześniej ani potem. no może jescze poseł Czarniecki da się z nim porównać: ale co się dziwić - obu ich wylansował zchn, to wyjątkowa zbieranina, kula u nogi całej tej nieszczęsnej polskiej tzw. prawicy. Mam nadzieję,że najbliższe wybory zmiotą w niebyt te indywidua na zawsze z polskiej sceny politycznej! tylko co w zamian ? niestety, nie ma nadziei na jakościową zmianę: jak patrzę na te zadufane buźki z lewej strony, to aż mi w gardle wzbiera... Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś